Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rychle a zběsile 9: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Já bych chtěl aby se desítka vrátila ke komorním kořenům jedničky. 

Ale že by tohle vzniklo je větší sci-fi než že Vin bude jezdit s autem na Slunci.
814645
Já bych chtěl aby se desítka vrátila ke komorním kořenům jedničky.  Ale že by tohle vzniklo je větší sci-fi než že Vin bude jezdit s autem na Slunci.
1 0
reagovat
Tak smysluplnost nebo uvěřitelnost integrace těch starých postav v devítce odešla spolu s Morganem (v předchozích dílech se sice také nějaké ty lapsy objevily, ale přece jen si v tomhle ohledu držely jistou úroveň), který nebude ani u finále, takže bych v nějaký velký posun směrem nahoru moc nedoufal.

S navázáním na jakýkoliv vystřižený materiál bych taky moc nepočítal. Pokud se něco takového nedostane do nějakého oficiálního režisérského/prodlouženého sestřihu, tak o tom ví minimum lidí (kteří ještě koukají na bonusy) a až na pár fanoušků by celé kino nemělo vůbec ponětí, co se to právě teď děje. Museli by celou danou sekvenci do desítky/jedenáctky přidat, nebo ji alespoň slovně vysvětlit, pokud by z ní chtěli někam dál vycházet a imho tuhle dějovou linku (přežití Letty) už mají uzavřenou a budou chtít řešit jiné věci. Pokud ukecají Gadot, tak nějakým způsobem okomentují jak přežila ona (tedy doufám) a nebudou do toho ještě míchat, jak to ve skutečnosti bylo s Letty. Navíc, daná scéna nedává v kontextu série moc smysl, tak se ani nedivím, že se do sedmičky nedostala.

Nějakého "mastermind" záporáka nad Theron by to fakt chtělo (a snad v devítce s tím tatíkem diktátorem jen neteasovali do ztracena), ale mám strach, že "mastermind" záporáka chtějí udělat z Theron a k ní jen doplní zase nějakého low level badguye (jako tatíka diktátora nebo jiného podržtašku):D a její případný "přerod" na stranu dobra si nechají až do spin offu.

Jinak také doufám, že když nevyšel Johnson, tak ještě nějakou novou velkou rybu do castingu uloví. Stará garda Arnie, Sly, Mel, atd. by byla bomba, líbil by se mi i ten Reevse, ale ten bude nejspíše o dům vedle v dalším H&S:), nebo třeba Cruise. Prostě někdo fakt velkej a ideálně spjatej s akčním žánrem. 
814644
Tak smysluplnost nebo uvěřitelnost integrace těch starých postav v devítce odešla spolu s Morganem (v předchozích dílech se sice také nějaké ty lapsy objevily, ale přece jen si v tomhle ohledu držely jistou úroveň), který nebude ani u finále, takže bych v nějaký velký posun směrem nahoru moc nedoufal. S navázáním na jakýkoliv vystřižený materiál bych taky moc nepočítal. Pokud se něco takového nedostane do nějakého oficiálního režisérského/prodlouženého sestřihu, tak o tom ví minimum lidí (kteří ještě koukají na bonusy) a až na pár fanoušků by celé kino nemělo vůbec ponětí, co se to právě teď děje. Museli by celou danou sekvenci do desítky/jedenáctky přidat, nebo ji alespoň slovně vysvětlit, pokud by z ní chtěli někam dál vycházet a imho tuhle dějovou linku (přežití Letty) už mají uzavřenou a budou chtít řešit jiné věci. Pokud ukecají Gadot, tak nějakým způsobem okomentují jak přežila ona (tedy doufám) a nebudou do toho ještě míchat, jak to ve skutečnosti bylo s Letty. Navíc, daná scéna nedává v kontextu série moc smysl, tak se ani nedivím, že se do sedmičky nedostala. Nějakého "mastermind" záporáka nad Theron by to fakt chtělo (a snad v devítce s tím tatíkem diktátorem jen neteasovali do ztracena), ale mám strach, že "mastermind" záporáka chtějí udělat z Theron a k ní jen doplní zase nějakého low level badguye (jako tatíka diktátora nebo jiného podržtašku)*:D* a její případný "přerod" na stranu dobra si nechají až do spin offu. Jinak také doufám, že když nevyšel Johnson, tak ještě nějakou novou velkou rybu do castingu uloví. Stará garda Arnie, Sly, Mel, atd. by byla bomba, líbil by se mi i ten Reevse, ale ten bude nejspíše o dům vedle v dalším H&S*:)*, nebo třeba Cruise. Prostě někdo fakt velkej a ideálně spjatej s akčním žánrem. 
2 0
reagovat
reaguje na: Polux
Tak návraty a camea v devítce byly zase to lepší, horší už to bylo s logikou to jak je zakomponovali. Nejvíc je to vidět na partě kolem Blacka, kde jsou z nich najednou raketoví inženýři, Don Omar, který je najednou tak důležitý, že s Dieselem za mlada seděl atd. Hana komentovat nebudu, protože to i oni věděli, že nemají jak to okecat, tak neřekli pro jistotu nic. Whigham snad jediný dával smysl i rámci děje, ale to jak je ta postava spjatá s Walkerem, tak mi to přišlo takový divný.

Takže nějak je tam narvat nebude problém, to logika možná bude bolet tentokrát hodně. A třeba pokud by se vrátila Gadot, tak mě zajímá jestli se počítají i vystřiženéscény, protože v sedmičce se takhle odhalilo, že po té co jí údajně zabil Fenix, tak to byla právě Gadot co dostala Rodriguez do nemocnice a tudíž věděla, že je naživu a nic nenaznačila.

Pokud chtějí dát Theron spin-off, tak jí nemůžou pořád držet v záporácké poloze a musí alespoň přejít do kolonky anti-hrdinka. Takže šance na "většího" záporáka tady ještě může být.

Nevím moji pozornost by asi získali, kdyby mířili na metu nejvyšší a pokusili se získat do nějaké role Arnieho, Slye nebo i Mela. Z těch menších akčních hvězd si delší dobu v sérii přeju Wesleyho Snipese (ten teďka taky silně paběrkuje a přál bych mu lepší roli).

Já doufám, že se všichni chytnou za noc a vydají ze sebe maximum
814529
Tak návraty a camea v devítce byly zase to lepší, horší už to bylo s logikou to jak je zakomponovali. Nejvíc je to vidět na partě kolem Blacka, kde jsou z nich najednou raketoví inženýři, Don Omar, který je najednou tak důležitý, že s Dieselem za mlada seděl atd. Hana komentovat nebudu, protože to i oni věděli, že nemají jak to okecat, tak neřekli pro jistotu nic. Whigham snad jediný dával smysl i rámci děje, ale to jak je ta postava spjatá s Walkerem, tak mi to přišlo takový divný. Takže nějak je tam narvat nebude problém, to logika možná bude bolet tentokrát hodně. A třeba pokud by se vrátila Gadot, tak mě zajímá jestli se počítají i vystřiženéscény, protože v sedmičce se takhle odhalilo, že po té co jí údajně zabil Fenix, tak to byla právě Gadot co dostala Rodriguez do nemocnice a tudíž věděla, že je naživu a nic nenaznačila. Pokud chtějí dát Theron spin-off, tak jí nemůžou pořád držet v záporácké poloze a musí alespoň přejít do kolonky anti-hrdinka. Takže šance na "většího" záporáka tady ještě může být. Nevím moji pozornost by asi získali, kdyby mířili na metu nejvyšší a pokusili se získat do nějaké role Arnieho, Slye nebo i Mela. Z těch menších akčních hvězd si delší dobu v sérii přeju Wesleyho Snipese (ten teďka taky silně paběrkuje a přál bych mu lepší roli). Já doufám, že se všichni chytnou za noc a vydají ze sebe maximum
814437
3 0
reagovat
reaguje na: jackb
Snad to tak bude a Diesel se pokusí dát dohromady co nejširší casting ze všech předchozích dílů. Mám ale po devítce, ve které se jelo na neutrál snad ve všech ohledech, takové neblahé tušení, že Diesel a spol. takové ambice už ani nemají a budou chtít jen nějak dokodrcat se stávajícím týmem a bohužel jen s Theron do cílové čáry a hotovo. Snad se šeredně pletu. 

Jedinou bláhovou naději vkládám v to, že Dieselův zájem jako producenta nekončí čistě na tom, kolik devítka udělala v BO, ale vezme v úvahu i reakce diváků a bude přemýšlet, proč poslední díl má na imdb vůbec nejhorší hodnocení z celé série (a to navíc - jako nejnovější díl - má i nejmenší počet hodnotitelů, jinak by výsledná známka šla ještě níž) a co se s tím dá dělat u desítky s jedenáctkou, aby nedopadly podobně.   
814437
Snad to tak bude a Diesel se pokusí dát dohromady co nejširší casting ze všech předchozích dílů. Mám ale po devítce, ve které se jelo na neutrál snad ve všech ohledech, takové neblahé tušení, že Diesel a spol. takové ambice už ani nemají a budou chtít jen nějak dokodrcat se stávajícím týmem a bohužel jen s Theron do cílové čáry a hotovo. Snad se šeredně pletu.  Jedinou bláhovou naději vkládám v to, že Dieselův zájem jako producenta nekončí čistě na tom, kolik devítka udělala v BO, ale vezme v úvahu i reakce diváků a bude přemýšlet, proč poslední díl má na imdb vůbec nejhorší hodnocení z celé série (a to navíc - jako nejnovější díl - má i nejmenší počet hodnotitelů, jinak by výsledná známka šla ještě níž) a co se s tím dá dělat u desítky s jedenáctkou, aby nedopadly podobně.   
814424
2 0
reagují: jackb
reagovat
Vin je Meta nad celou sérii F&F 8):D:+
814426
Vin je Meta nad celou sérii F&F *8)**:D**:+*
0 0
reagovat
reaguje na: Polux
Podle mě se tam pokusí narvat úplně každého a klidně jenom ikdyby měl projít a usmát se do kamery. Tentokrát už nejspíš doplní rodinu Black a vedle něj se vrátí Bow Wow a Kelley. Mendes pokud se jí bude chtít vrátit k hraní taky podle mě bude. A Gadot oživí podle mě určitě, už jen protože zmizela ze scény stejně jako Evans. A taky mě finále zajímá jenom kvůli Stathamovi (snad se ještě na větší roli vrátí Evans) a Russellovi (tam je to zcela evidentně otevřené schválně).

Problém ale fakt vidím v Cipher jako arcizáporačce - už před tím jsem to věděl, ale teďka to bylo evidentní, že na tenhle post ta postava nemá (Theron by na to samozřejmě měla, ale ta postava je napsaná úplně blbě). Dal bych ještě někoho nad ní (nejlépe někoho kalibru De Niro nebo Pacino).

Mě příjde, že akce byla dokonce i horší než cokoliv od Netflixu - tam třeba alespoň cítím snahu, tady není nic. Úvod v Africe je totálně nudný a rutinní, bitky šli neskutečně dolů (jak Diesel-Cena, tak Cena-Ford) a magnety na konci jsou fajn nápad, ale provedení začíná a končí otáčení čudlíku. Fakt Lin jede šíleně na volnoběh. A příjde mi že i grilovačka na konci je nějak bez energie - zatím mi přišlo, že jako tečka za sérií by od 5 výš fungoval každý konec, ale teďka vůbec.
814424
Podle mě se tam pokusí narvat úplně každého a klidně jenom ikdyby měl projít a usmát se do kamery. Tentokrát už nejspíš doplní rodinu Black a vedle něj se vrátí Bow Wow a Kelley. Mendes pokud se jí bude chtít vrátit k hraní taky podle mě bude. A Gadot oživí podle mě určitě, už jen protože zmizela ze scény stejně jako Evans. A taky mě finále zajímá jenom kvůli Stathamovi (snad se ještě na větší roli vrátí Evans) a Russellovi (tam je to zcela evidentně otevřené schválně). Problém ale fakt vidím v Cipher jako arcizáporačce - už před tím jsem to věděl, ale teďka to bylo evidentní, že na tenhle post ta postava nemá (Theron by na to samozřejmě měla, ale ta postava je napsaná úplně blbě). Dal bych ještě někoho nad ní (nejlépe někoho kalibru De Niro nebo Pacino). Mě příjde, že akce byla dokonce i horší než cokoliv od Netflixu - tam třeba alespoň cítím snahu, tady není nic. Úvod v Africe je totálně nudný a rutinní, bitky šli neskutečně dolů (jak Diesel-Cena, tak Cena-Ford) a magnety na konci jsou fajn nápad, ale provedení začíná a končí otáčení čudlíku. Fakt Lin jede šíleně na volnoběh. A příjde mi že i grilovačka na konci je nějak bez energie - zatím mi přišlo, že jako tečka za sérií by od 5 výš fungoval každý konec, ale teďka vůbec.
814391
2 0
reagují: Polux
reagovat
Hoši podemnou, to co píšete je kravina, raději ať je to pořádný film, než aby tam bylo 10 postav, jedna zbytečnější a blbější, než druhá, jen proto, že hrály v předchozích dílech.

A už vůbec ne oživovat toho, kdo umřel, bohatě stačila Letty někde kolem 4tého dílu, tohle je totiž vždycky jedna z největších debilit ve filmech.

Prostě link
814399
Hoši podemnou, to co píšete je kravina, raději ať je to pořádný film, než aby tam bylo 10 postav, jedna zbytečnější a blbější, než druhá, jen proto, že hrály v předchozích dílech. A už vůbec ne oživovat toho, kdo umřel, bohatě stačila Letty někde kolem 4tého dílu, tohle je totiž vždycky jedna z největších debilit ve filmech. Prostě https://www.youtube.com/watch?v=JMDeejQRGp4
2 -1
reagovat
reaguje na: Polux
Ten odstavec nadtím mi přijde ještě definitivnější...
"I was very surprised by Vin's recent post. This past June, when Vin and I actually connected not over social media, I told him directly - and privately - that I would not be returning to the franchise. I was firm yet cordial with my words and said that I would always be supportive of the cast and always root for the franchise to be successful, but that there was no chance I would return. I privately spoke with my partners at Universal as well, all of whom were very supportive as they understand the problem."

Jako hustý, no. 

Ale je to borec. Velkej. 
814393
Ten odstavec nadtím mi přijde ještě definitivnější... "I was very surprised by Vin's recent post. This past June, when Vin and I actually connected not over social media, I told him directly - and privately - that I would not be returning to the franchise. I was firm yet cordial with my words and said that I would always be supportive of the cast and always root for the franchise to be successful, but that there was no chance I would return. I privately spoke with my partners at Universal as well, all of whom were very supportive as they understand the problem." Jako hustý, no.  Ale je to borec. Velkej. 
814247
2 -1
reagovat
reaguje na: jackb
Na finální dvojdíl se podívám čistě jen kvůli Stathamovi (pokud tedy Diesel poté, co mu dal Johnson definitivní sbohem, nezačne narychlo shánět koho se dá a třeba se ještě někdo zajímavý do castingu přidá) a abych dokončil sérii, ale po devítce od toho už nic nečekám a můžu být jen příjemně překvapen.

Nejvíce mě štve, že ten disclaimer, který dávali na konec titulků o uzavřených tratích a profesionálních kaskadérech až do devítky fakt něco znamenal a člověk se mohl spolehnout, že když už nic jiného, tak samotná akce bude v každém díle opravdu top tier v rámci celého Hollywoodu, což s devítkou, která má akci na úrovni trochu dražší netflixovky, padlo a ve zlepšení u desítky/jedenáctky už moc nedoufám. Teď tenhle prapor drží už jen Cruise se svou M:I a Reevse s Wickem. 

Byl bych rád, kdyby se Diesel pokusil alespoň oslovit fakt úplně všechny, kdo se v sérii kdy objevil (Evans, Mendes, Whigham, Ortiz, Calderon, Omar, Rooker, Gadot (nebyla by první, kdo vstal z mrtvých, takže no problemo:D), Mirren, Russell a tuny dalších), včetně lidí z konkurenční série (Kirby, Curtiss, Reynolds) a pokusil se z toho udělat, i přes neúčast Johnsona, ultimátní F&F týmovku jako rozlučku a poděkování fanouškům, ale to je asi velká utopie.
814391
Na finální dvojdíl se podívám čistě jen kvůli Stathamovi (pokud tedy Diesel poté, co mu dal Johnson definitivní sbohem, nezačne narychlo shánět koho se dá a třeba se ještě někdo zajímavý do castingu přidá) a abych dokončil sérii, ale po devítce od toho už nic nečekám a můžu být jen příjemně překvapen. Nejvíce mě štve, že ten disclaimer, který dávali na konec titulků o uzavřených tratích a profesionálních kaskadérech až do devítky fakt něco znamenal a člověk se mohl spolehnout, že když už nic jiného, tak samotná akce bude v každém díle opravdu top tier v rámci celého Hollywoodu, což s devítkou, která má akci na úrovni trochu dražší netflixovky, padlo a ve zlepšení u desítky/jedenáctky už moc nedoufám. Teď tenhle prapor drží už jen Cruise se svou M:I a Reevse s Wickem.  Byl bych rád, kdyby se Diesel pokusil alespoň oslovit fakt úplně všechny, kdo se v sérii kdy objevil (Evans, Mendes, Whigham, Ortiz, Calderon, Omar, Rooker, Gadot (nebyla by první, kdo vstal z mrtvých, takže no problemo*:D*), Mirren, Russell a tuny dalších), včetně lidí z konkurenční série (Kirby, Curtiss, Reynolds) a pokusil se z toho udělat, i přes neúčast Johnsona, ultimátní F&F týmovku jako rozlučku a poděkování fanouškům, ale to je asi velká utopie.
814380
2 -1
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: Polux
Ač mě to sere, tak se to dalo čekat. A jestli to fakt ještě předtím řešlili v soukromí a Diesel stejně pak udělal co udělal, tak je to fakt vůl. Věřím že chce závěr se všema důležitýma hráčema, aby to byla událost jako Endgame, ale takhle to celý podělal.

Tak jako tak po prvním shlédnutí od kina devítka moje očekávání nebo natěšenost ze série spolehlivě zabila. Zjistil jsem, že mě ty postavy v tom filmu všechny hrozně serou (vyjímku tvoří Russell a Statham), že už jsou tam za hranou mojí tolerance sci-fy kousků (a to že ta největší nereálnost je, že by Brian seděl doma na prdeli s dětmi - vedle toho i výlet do vesmíru vypadá reálně).

Desítka mě vlastně vůbec nezajímá, navíc pokud Lin bude režírovat stejně znuděně jako v devítce. Snad mi chuť potom napraví Hobbs a Shaw 2.
814380
Ač mě to sere, tak se to dalo čekat. A jestli to fakt ještě předtím řešlili v soukromí a Diesel stejně pak udělal co udělal, tak je to fakt vůl. Věřím že chce závěr se všema důležitýma hráčema, aby to byla událost jako Endgame, ale takhle to celý podělal. Tak jako tak po prvním shlédnutí od kina devítka moje očekávání nebo natěšenost ze série spolehlivě zabila. Zjistil jsem, že mě ty postavy v tom filmu všechny hrozně serou (vyjímku tvoří Russell a Statham), že už jsou tam za hranou mojí tolerance sci-fy kousků (a to že ta největší nereálnost je, že by Brian seděl doma na prdeli s dětmi - vedle toho i výlet do vesmíru vypadá reálně). Desítka mě vlastně vůbec nezajímá, navíc pokud Lin bude režírovat stejně znuděně jako v devítce. Snad mi chuť potom napraví Hobbs a Shaw 2.
814247
2 -1
reagují: Polux
reagovat
Další rozhovor s Johnsonem, další otázka na možnou spolupráci s Dieselem a tentokrát už skutečně jednoznačné potvrzení, že fakt jako už nikdy na ničem.

"(...) Vin's recent public post was an example of his manipulation. I didn't like that he brought up his children in the post, as well as Paul Walker's death. Leave them out of it.(...)." Tohle je už tak osobní, že tady už nepomůže ani rozum, ani city, ani prachy, prostě nic.

Velká škoda, bez Johnsona, který pomohl v pětce nakopnout sérii tam kde je teď, to v dvojdílném finále prostě nebude ono.
814247
Další [url=https://edition.cnn.com/2021/12/29/entertainment/dwayne-the-rock-johnson-interview/index.html]rozhovor[/url] s Johnsonem, další otázka na možnou spolupráci s Dieselem a tentokrát už skutečně jednoznačné potvrzení, že fakt jako už nikdy na ničem. [i]"(...) Vin's recent public post was an example of his manipulation. I didn't like that he brought up his children in the post, as well as Paul Walker's death. Leave them out of it.(...)."[/i] Tohle je už tak osobní, že tady už nepomůže ani rozum, ani city, ani prachy, prostě nic. Velká škoda, bez Johnsona, který pomohl v pětce nakopnout sérii tam kde je teď, to v dvojdílném finále prostě nebude ono.
3 -1
reagují: verbst, jackb
reagovat
Asi je to fakt nereálný, že by se vrátil, ale kdyby se pro fanoušky hecnul a šel do toho, tak u mě stoupne. I z PR hlediska mu musí být jasný, že by to mohlo být velký. Na druhou stranu on už série nepotřebuje.

Ale jinak jsem tohle od Diesela fakt nečekal. První část je sice takové chytré citové vydírání a vlastně tím přehodil Johnsonovu neúčast právě na Johnsona, ale ta druhá část je zase zajímavá, protože se regulerně odkope a přizná, že série a finále prostě Johnsona/Hobbse potřebuje.

Čím víc o devítce přemýšlím, tak tím víc to bude ten díl co musím přežít, abych se dostal dál. Fakt nejslabší zářez do série (dokonce horší než dvojka a trojka).
808689
Asi je to fakt nereálný, že by se vrátil, ale kdyby se pro fanoušky hecnul a šel do toho, tak u mě stoupne. I z PR hlediska mu musí být jasný, že by to mohlo být velký. Na druhou stranu on už série nepotřebuje. Ale jinak jsem tohle od Diesela fakt nečekal. První část je sice takové chytré citové vydírání a vlastně tím přehodil Johnsonovu neúčast právě na Johnsona, ale ta druhá část je zase zajímavá, protože se regulerně odkope a přizná, že série a finále prostě Johnsona/Hobbse potřebuje. Čím víc o devítce přemýšlím, tak tím víc to bude ten díl co musím přežít, abych se dostal dál. Fakt nejslabší zářez do série (dokonce horší než dvojka a trojka).
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Diesel má, jak se tak říká, svůj svět:D. Johnson má na jejich další spolupráci očividně jiný názor, viz zmíněný rozhovor. Kromě toho má už vlastní ip a nemá sebemenší důvod se vracet (jeho neúčast v desítce/jedenáctce již byla, bohužel, potvrzena). V devítce sakra chyběl, v desítce/jedenáctce bude alespoň Statham, ale pro grand finale to fakt chtělo nějakou další velkou hvězdu typu Momoa, Bautista nebo právě Johnson. Škoda, přeškoda, no.  
808107
Diesel má, jak se tak říká, svůj svět*:D*. Johnson má na jejich další spolupráci očividně jiný názor, viz zmíněný rozhovor. Kromě toho má už vlastní ip a nemá sebemenší důvod se vracet (jeho neúčast v desítce/jedenáctce již byla, bohužel, [url=https://collider.com/is-dwayne-johnson-in-fast-10-fast-11-hobbs-and-shaw-2-update-hiram-garcia-interview/]potvrzena[/url]). V devítce sakra chyběl, v desítce/jedenáctce bude alespoň Statham, ale pro grand finale to fakt chtělo nějakou další velkou hvězdu typu Momoa, Bautista nebo právě Johnson. Škoda, přeškoda, no.  
808086
2 -1
reagovat
Diesel chce do 10 návrat Rocka, napsal k tomu Insta příspěvek a jeho děti prý o něm mluví jako o uncle Dwaynovi, takže family :)))) 
Sérii mám až na ten poslední vyblitek rád.

Nejspíš bude i regulérní dvojka spin-offu. Johnson prý pitchnul studiu nápad na pokračování a dostal nabídku.

Ale jak říkám, chci od desítky scénu, kde dostane celá family na prdel, najednou tam epicky vjede tank, rozmrdá všechny zaporáky, vystoupí Schwarzenegger, vyndá s pusy obří doutník a řekne "Hello......son." :D
808086
Diesel chce do 10 návrat Rocka, napsal k tomu Insta příspěvek a jeho děti prý o něm mluví jako o uncle Dwaynovi, takže family :))))  Sérii mám až na ten poslední vyblitek rád. Nejspíš bude i regulérní dvojka spin-offu. Johnson prý pitchnul studiu nápad na pokračování a dostal nabídku. Ale jak říkám, chci od desítky scénu, kde dostane celá family na prdel, najednou tam epicky vjede tank, rozmrdá všechny zaporáky, vystoupí Schwarzenegger, vyndá s pusy obří doutník a řekne "Hello......son." *:D*
7 -1
reagují: Polux
reagovat
chlapci, chlapci. v srpnu to máte pěkně napsáno:D Tango&Cash, Lethal Weapons, Bad Boys 1 to fakt můžu........
807894
chlapci, chlapci. v srpnu to máte pěkně napsáno*:D* Tango&Cash, Lethal Weapons, Bad Boys 1 to fakt můžu........
1 -1
reagovat
Vynikající rozhovor s Johnsonem , ve kterém rozebírá svůj vztah s Dieselem a mimo jiné komentuje některé jeho výroky na svou adresu. Opravdu doporučuji přečíst (je to dost dlouhé, tak si případně v článku vyhledejte podle hesla "Diesel" rovnou danou část).

Pokud v to ještě někdo do budoucna doufal, tak ve světle toho, co tam Johnson uvádí, ti dva imho už spolu fakt nikdy dělat nebudou. Bohužel.  
807864
Vynikající [url=https://www.vanityfair.com/hollywood/2021/10/dwayne-johnson-speaks-his-truth]rozhovor[/url] s Johnsonem , ve kterém rozebírá svůj vztah s Dieselem a mimo jiné komentuje některé jeho výroky na svou adresu. Opravdu doporučuji přečíst (je to dost dlouhé, tak si případně v článku vyhledejte podle hesla "Diesel" rovnou danou část). Pokud v to ještě někdo do budoucna doufal, tak ve světle toho, co tam Johnson uvádí, ti dva imho už spolu fakt nikdy dělat nebudou. Bohužel.  
4 -1
reagovat
Příští měsíc s vydáním na streamu a na uhd/bd dorazí prodloužená director´s cut verze se 7 minutami navíc. Komu přišlo, že je ve filmu málo flashbacků, Diesela hrajícího si na tátu a v neposlední řadě Cardi B, tak se konečně dočká:D
799753
Příští měsíc s vydáním na streamu a na uhd/bd dorazí prodloužená [url=https://collider.com/f9-directors-cut-4k-release-date-details-whats-different/]director´s cut[/url] verze se 7 minutami navíc. Komu přišlo, že je ve filmu málo flashbacků, Diesela hrajícího si na tátu a v neposlední řadě Cardi B, tak se konečně dočká*:D*
1 -1
reagovat
reaguje na: Polux
S tím souhlasím. U prvních Mizerů bych se nebál říct ani že Lawrence má trochu navrch. Přece jenom tam má tu linku, kde si hraje na Smithe v tu chvíli tam Smith často absentuje a dokonce si pro sebe ukradne asi nejlepší zabití z finále (kdy zabije toho poskoka v letadle) ikdyž Smith si zase zabije hlavního záporáka. U zbraně to vždycky kryla ta dokonalá a do dneška nikým nepřekonaná chemie mezi Gibsonem a Gloverem a taky fakt, že ikdyž na Gibsona byl kladen později větší důraz, tak záporáci šli rovnoměrně po obou.

U FF mám pocit, že Diesel měl jedinou výhodu v tom, že v tý sérii byl dýl. Co se týče nějaké kariéry, tak byl bez ní už tehdy slušně v prdeli (xXx se vybodnul a dvojka propadák, Kronika temna propadák, Dudlíkátor propadák, Babylon A.D. taky a Dokažte mi vinu taky). Jemu nic jiného nezbývalo než se k FF vrátit a to před čtyřkou taky série nebyla v kdoví jakém stavu. Johnson taky jel propadáky a snad až jenom Plán hry byl trochu hit. Rozdíl byl v tom, že Diesel v rámci série ustrnul na "Family" a dilematu jestli tentokrát bílé tričko nebo tílko, zatímco Johnson chtěl Hobbse pořád posouvat. Ono i u Stathama je vidět v těch filmech film od filmu posun.

Já budu doufat až do konce. Už ten fakt, že svoji neúčast propálil takhle brzo, snad dává šanci, že tímhle chce získat jenom lepší vyjednávací pozici. Samotná Theron prý ještě ani neví jestli tam bude a ten co psal devítku řekl teprve nedávno, že nebude kvůli Covidu psát scénář, takže ten taky nebude hotoví. A co jsem koukal, tak má Johnson sice oznámeno asi 150 filmů, ale reálně v preprodukci má 1. A osobně doufám, že jim bude trochu záležet na fanoušcích a to jedno poslední natáčení spolu zvládnou.
798530
S tím souhlasím. U prvních Mizerů bych se nebál říct ani že Lawrence má trochu navrch. Přece jenom tam má tu linku, kde si hraje na Smithe v tu chvíli tam Smith často absentuje a dokonce si pro sebe ukradne asi nejlepší zabití z finále (kdy zabije toho poskoka v letadle) ikdyž Smith si zase zabije hlavního záporáka. U zbraně to vždycky kryla ta dokonalá a do dneška nikým nepřekonaná chemie mezi Gibsonem a Gloverem a taky fakt, že ikdyž na Gibsona byl kladen později větší důraz, tak záporáci šli rovnoměrně po obou. U FF mám pocit, že Diesel měl jedinou výhodu v tom, že v tý sérii byl dýl. Co se týče nějaké kariéry, tak byl bez ní už tehdy slušně v prdeli (xXx se vybodnul a dvojka propadák, Kronika temna propadák, Dudlíkátor propadák, Babylon A.D. taky a Dokažte mi vinu taky). Jemu nic jiného nezbývalo než se k FF vrátit a to před čtyřkou taky série nebyla v kdoví jakém stavu. Johnson taky jel propadáky a snad až jenom Plán hry byl trochu hit. Rozdíl byl v tom, že Diesel v rámci série ustrnul na "Family" a dilematu jestli tentokrát bílé tričko nebo tílko, zatímco Johnson chtěl Hobbse pořád posouvat. Ono i u Stathama je vidět v těch filmech film od filmu posun. Já budu doufat až do konce. Už ten fakt, že svoji neúčast propálil takhle brzo, snad dává šanci, že tímhle chce získat jenom lepší vyjednávací pozici. Samotná Theron prý ještě ani neví jestli tam bude a ten co psal devítku řekl teprve nedávno, že nebude kvůli Covidu psát scénář, takže ten taky nebude hotoví. A co jsem koukal, tak má Johnson sice oznámeno asi 150 filmů, ale reálně v preprodukci má 1. A osobně doufám, že jim bude trochu záležet na fanoušcích a to jedno poslední natáčení spolu zvládnou.
798497
2 -1
reagovat
reaguje na: jackb
Taky pěkně napsáno a samozřejmě souhlas:) Co bych k tomu dodal je, že ve všech těch případech (kromě Tango&Cash, kde to bohužel skončilo u jednoho filmu), které si uváděl, to bylo o tom, že velikost role jednoho z dvojice postupem série rostla s tím, jakou hvězdou se mezitím stal. Pěkná ukázka je ta Lethal Weapon, kde Gibson sice už známý díky Maxovi byl, ale tu skutečnou hvězdu z něj udělal až Riggs. V jedničce se dá ještě mluvit o tom, že má s Gloverem plus minus stejně prostoru, ale zatímco Gibsonova popularita raketově rostla (a s ním v dalších dílech i důraz na Riggse), Glover v podstatě stagnoval na místě. Úplně totéž Bad Boys. V jedničce známější Smith, ale s Lawrencem tamtéž zhruba nastejno. Pak ale přišlo ID4, MIB atd., takže od dvojky už jasně hraje prim Smith. 

Zajímavé na F&F je to, že tam to dopadlo naopak. U pětky byl asi trochu větší hvězda Diesel a Johnson byl "ten druhej", ale postupem času se z něj stala velká hvězda, zatímco Diesel přešlapuje dodnes na místě a krom F&F nic nemá. Něco podobného jako u 48hrs, kde v jedničce byl hlavní hvězda Nolte a ve dvojce se to úplně otočilo a první byl Murphy. V případě H&S byl sice Johnson větší hvězda, ale na filmu se to naštěstí negativně nepodepsalo a mají v něm oba zhruba stejně prostoru. Stejně jako u Tango&Cash, kde byl Stallone taky jasná jednička, ale Russell je mu rovnocenným parťákem.

Johnson se Stathamem si očividně sedli, jinak by H&S nedělali, takže se zcela jistě dohodnou a když už ne stejně, tak dostane Statham ve dvojce výrazně přidáno. U desítky a jedenáctky fakt těžko soudit, zda je šance, že se tam Johnson objeví a jak je velká. Těch třecích ploch, kromě té propírané animozity, tam může být spousta (honorář, procenta, doba natáčení, velikost role, nebo - co já vím - velikost karavanu:)). Já už s tím raději nepočítám, ale naděje umírá poslední, že jo:D? Jinak jsem docela zvědavý, co si Diesel po konci ságy počne. Co pokračování XXX nebo Riddicka, to propadák, o jiných filmech ani nemluvě.
798497
Taky pěkně napsáno a samozřejmě souhlas*:)* Co bych k tomu dodal je, že ve všech těch případech (kromě Tango&Cash, kde to bohužel skončilo u jednoho filmu), které si uváděl, to bylo o tom, že velikost role jednoho z dvojice postupem série rostla s tím, jakou hvězdou se mezitím stal. Pěkná ukázka je ta Lethal Weapon, kde Gibson sice už známý díky Maxovi byl, ale tu skutečnou hvězdu z něj udělal až Riggs. V jedničce se dá ještě mluvit o tom, že má s Gloverem plus minus stejně prostoru, ale zatímco Gibsonova popularita raketově rostla (a s ním v dalších dílech i důraz na Riggse), Glover v podstatě stagnoval na místě. Úplně totéž Bad Boys. V jedničce známější Smith, ale s Lawrencem tamtéž zhruba nastejno. Pak ale přišlo ID4, MIB atd., takže od dvojky už jasně hraje prim Smith.  Zajímavé na F&F je to, že tam to dopadlo naopak. U pětky byl asi trochu větší hvězda Diesel a Johnson byl "ten druhej", ale postupem času se z něj stala velká hvězda, zatímco Diesel přešlapuje dodnes na místě a krom F&F nic nemá. Něco podobného jako u 48hrs, kde v jedničce byl hlavní hvězda Nolte a ve dvojce se to úplně otočilo a první byl Murphy. V případě H&S byl sice Johnson větší hvězda, ale na filmu se to naštěstí negativně nepodepsalo a mají v něm oba zhruba stejně prostoru. Stejně jako u Tango&Cash, kde byl Stallone taky jasná jednička, ale Russell je mu rovnocenným parťákem. Johnson se Stathamem si očividně sedli, jinak by H&S nedělali, takže se zcela jistě dohodnou a když už ne stejně, tak dostane Statham ve dvojce výrazně přidáno. U desítky a jedenáctky fakt těžko soudit, zda je šance, že se tam Johnson objeví a jak je velká. Těch třecích ploch, kromě té propírané animozity, tam může být spousta (honorář, procenta, doba natáčení, velikost role, nebo - co já vím - velikost karavanu*:)*). Já už s tím raději nepočítám, ale naděje umírá poslední, že jo*:D*? Jinak jsem docela zvědavý, co si Diesel po konci ságy počne. Co pokračování XXX nebo Riddicka, to propadák, o jiných filmech ani nemluvě.
798485
3 0
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: Polux
Jako určitě to pole působnosti je o dost menší, ale už v minulosti jiné Buddy movie ukázaly, že "větší" hvězda může mít navrh. Třeba takový Tango a Cash, tam je trochu cítit, že Kurt Russell tahá kratší konec, protože Sly je větší hvězda, ale tam se to dost dobře ztrácí, protože Russell má charisma jako kráva a co slovo to hláška a ta jejich parťácká chemie. U Mizerů je už ve dvojce vidět, že se to přelevá spíš na Smithe (on tam má tu story s Lawrencovou sestrou a díky tomu nějaký vývoj, kdežto Lawrence má jen prostřelenou prdel a problémy s erekcí) a ve trojce je jasně pozornost na Smithe. Což není výtka, oba filmy mám hrozně rád. Ono i u takového etalonu Buddy movie tedy Smrtonosné zbraně je ve trojce a čtyřce trošičku cítit lehčí důraz na Gibsona (jeho vztah s Russo a potom, že má být otcem, i v akci dostává ty výraznější část), ale tam to dokáže Donner držet v lajně, takže se to tam úplně ztratí. Takže si klidně mohl Johnson jako ta "větší" hvězda dupnout, ale naopak prostě víc co je pro projekt nejlepší. A ty prachy podle mě Stathamovi daj, teďka je v mnohem lepší pozici - MEG byl hit, Rozhněvaný muž dokázal v současné situaci vydělat jeho standard (což není málo) a lidi ho hodnotí hodně kladně a to by se mohlo podepsat na tom jejich dalším společným filmu co má být v lednu.

Já budu doufat, že to ještě nějak ukecají. Počítám, že Diesel bude chtít dalšího Riddicka, tak by mohl ustoupit nebo tak něco. Tohle má možnost vydělat neskutečný prachy a divil bych se, kdyby samotný Universal nějak nezasáhnul. Už ten obrat u Tyrese je známka toho, že se něco dít musí.

Arnold byl určitě trochu vychcanej, ale díky tomuhle jsme dostli tolik super filmů, takže to k něčemu bylo. U Diesela a Johnsona tohle nehrozí, protože Diesel nemá jak konkurovat - to že se pořád fotí se scénáři ke čtvrtému Riddickovi nebo xXx (nebo o nich pindá), toho moc neudělá.
798485
Jako určitě to pole působnosti je o dost menší, ale už v minulosti jiné Buddy movie ukázaly, že "větší" hvězda může mít navrh. Třeba takový Tango a Cash, tam je trochu cítit, že Kurt Russell tahá kratší konec, protože Sly je větší hvězda, ale tam se to dost dobře ztrácí, protože Russell má charisma jako kráva a co slovo to hláška a ta jejich parťácká chemie. U Mizerů je už ve dvojce vidět, že se to přelevá spíš na Smithe (on tam má tu story s Lawrencovou sestrou a díky tomu nějaký vývoj, kdežto Lawrence má jen prostřelenou prdel a problémy s erekcí) a ve trojce je jasně pozornost na Smithe. Což není výtka, oba filmy mám hrozně rád. Ono i u takového etalonu Buddy movie tedy Smrtonosné zbraně je ve trojce a čtyřce trošičku cítit lehčí důraz na Gibsona (jeho vztah s Russo a potom, že má být otcem, i v akci dostává ty výraznější část), ale tam to dokáže Donner držet v lajně, takže se to tam úplně ztratí. Takže si klidně mohl Johnson jako ta "větší" hvězda dupnout, ale naopak prostě víc co je pro projekt nejlepší. A ty prachy podle mě Stathamovi daj, teďka je v mnohem lepší pozici - MEG byl hit, Rozhněvaný muž dokázal v současné situaci vydělat jeho standard (což není málo) a lidi ho hodnotí hodně kladně a to by se mohlo podepsat na tom jejich dalším společným filmu co má být v lednu. Já budu doufat, že to ještě nějak ukecají. Počítám, že Diesel bude chtít dalšího Riddicka, tak by mohl ustoupit nebo tak něco. Tohle má možnost vydělat neskutečný prachy a divil bych se, kdyby samotný Universal nějak nezasáhnul. Už ten obrat u Tyrese je známka toho, že se něco dít musí. Arnold byl určitě trochu vychcanej, ale díky tomuhle jsme dostli tolik super filmů, takže to k něčemu bylo. U Diesela a Johnsona tohle nehrozí, protože Diesel nemá jak konkurovat - to že se pořád fotí se scénáři ke čtvrtému Riddickovi nebo xXx (nebo o nich pindá), toho moc neudělá.
798479
3 0
reagují: Polux
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se