Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nejhorší filmy roku 2021

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Jednoznačně nejhorší filmy co jsem letos viděl: Matrix 4 a Večírek.
814306
Jednoznačně nejhorší filmy co jsem letos viděl: Matrix 4 a Večírek.
1 -2
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Částečně rozumím a fajn, nicméně a teď částečně, jelikož jsi to nakousl, trochu mimo téma

..

mně osobně je třeba úplně jedno, kolik který film vydělal (ve smyslu vůči kvalitě, ne vůči zajímavosti) a budeš se divit, já (kdybych si tedy měl vybrat mezi těmito dvěmi) raději risknu toho posledního RE (kde vím, že to bude asi hrůza), než abych se podíval na posledního Spidermana.
Pokud bych nebyl nucen výběrem z těchto dvou, tak si pustím, třeba jako právě teď - Rytíře spravedlnosti ..
814195
Částečně rozumím a fajn, nicméně a teď částečně, jelikož jsi to nakousl, trochu mimo téma .. mně osobně je třeba úplně jedno, kolik který film vydělal (ve smyslu vůči kvalitě, ne vůči zajímavosti) a budeš se divit, já (kdybych si tedy měl vybrat mezi těmito dvěmi) raději risknu toho posledního RE (kde vím, že to bude asi hrůza), než abych se podíval na posledního Spidermana. Pokud bych nebyl nucen výběrem z těchto dvou, tak si pustím, třeba jako právě teď - Rytíře spravedlnosti ..
814194
1 -3
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Tak kdo by dobrovolně koukal na film, co dostane od někoho jiného 3/10, pokud není fanda? 

Pochybuju, že kdokoliv v reakci bude chtít vidět nový Resident Evil po tom, jak byl všeobecně přijatý. Recenzi máme, je to pořád film, který šel do kin a známá značka. Ale viděl jsem to já, ohodnotil to a nedovedu si představit, že by kdokoliv další od nás na ten film chtěl koukat. A hlavně měl. 

Takže to dno se vyfiltruje a zůstanou filmy, u kterých člověk doufá, že když se na ně podívá, tak ho nezabijou a zároveň to jsou velké události, u kterých je dobré mít vlastní názor. Proto se zbytek lidí podíval na Venoma, protože se o něm prostě mluvilo, vydělal velké prachy a je to komerčně nečekaně dobře rozjetá série. Je důvod se na to podívat. 

Ale u toho filmového dna prostě ten důvod není. 
814194
Tak kdo by dobrovolně koukal na film, co dostane od někoho jiného 3/10, pokud není fanda?  Pochybuju, že kdokoliv v reakci bude chtít vidět nový Resident Evil po tom, jak byl všeobecně přijatý. Recenzi máme, je to pořád film, který šel do kin a známá značka. Ale viděl jsem to já, ohodnotil to a nedovedu si představit, že by kdokoliv další od nás na ten film chtěl koukat. A hlavně měl.  Takže to dno se vyfiltruje a zůstanou filmy, u kterých člověk doufá, že když se na ně podívá, tak ho nezabijou a zároveň to jsou velké události, u kterých je dobré mít vlastní názor. Proto se zbytek lidí podíval na Venoma, protože se o něm prostě mluvilo, vydělal velké prachy a je to komerčně nečekaně dobře rozjetá série. Je důvod se na to podívat.  Ale u toho filmového dna prostě ten důvod není. 
814193
3 -1
reagují: Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: do_Od
Hele já v tom hodnocení/výběru filmů jen hledal nějaký přesnější smysl, pokud to ovšem bereš hned jako prudění, tak to spíš vypovídá o  příštupu vůči čtenářům. Chápu, že vám tu chodí spousta různých individuí, ale představ si, že někteří vážně chtějí debatovat o všem možném a nemyslí to hned špatně.

No dobrá, přeberu si to tedy po svém..

Já jen, že se mi fakt zdá, že se dost šetří s kategorií 0-5 jak jsem psal jen díky tomu, že jsou to třeba větší a "známější" filmy. A to myslím všeobecně všude, nejen tady. Nevím jak ostatní, ale mě pak prostě trochu praští do očí, když čtu o nejhorší, nejnudnějších atd. filmech za CELÝ ROK a vidím tam "průměrné" filmy dle hodnocení .. toť vše.

PS: žádnou štafetu snad přebírat nemusíš, já myslím, že Cival, případně kdokoli jiný umí argumentovat sám.
814193
Hele já v tom hodnocení/výběru filmů jen hledal nějaký přesnější smysl, pokud to ovšem bereš hned jako prudění, tak to spíš vypovídá o  příštupu vůči čtenářům. Chápu, že vám tu chodí spousta různých individuí, ale představ si, že někteří vážně chtějí debatovat o všem možném a nemyslí to hned špatně. No dobrá, přeberu si to tedy po svém.. Já jen, že se mi fakt zdá, že se dost šetří s kategorií 0-5 jak jsem psal jen díky tomu, že jsou to třeba větší a "známější" filmy. A to myslím všeobecně všude, nejen tady. Nevím jak ostatní, ale mě pak prostě trochu praští do očí, když čtu o nejhorší, nejnudnějších atd. filmech za CELÝ ROK a vidím tam "průměrné" filmy dle hodnocení .. toť vše. PS: žádnou štafetu snad přebírat nemusíš, já myslím, že Cival, případně kdokoli jiný umí argumentovat sám.
814192
1 -3
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Věcná debata to s tebou nebyla od začátku, viditelně akorát prudíš, já jen převzal štafetu po ostatních. A je to výběr nejhorších filmů podle redakce, dělej si s tou informací co chceš. ;)
814192
Věcná debata to s tebou nebyla od začátku, viditelně akorát prudíš, já jen převzal štafetu po ostatních. A je to výběr nejhorších filmů podle redakce, dělej si s tou informací co chceš. *;)*
814190
2 -2
reagují: Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Kategorie nazvaná Nejnudnější film celkem jasně naznačuje, že bude řešit, jak moc jsou ty filmy nudné.

Nudný může být i dobrý film. 

Fakt to není tak složité. 
814191
Kategorie nazvaná Nejnudnější film celkem jasně naznačuje, že bude řešit, jak moc jsou ty filmy nudné. Nudný může být i dobrý film.  Fakt to není tak složité. 
814190
3 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Takže to není anketa o nejhorších filmech, ale o filmech, které jsou třeba příšerné/nudné, ale můžou být dobře natočené a tím pádem vlastně tak hrozné nejsou? (ehm)

Ovšem pokud chceš reagovat svýma stupidníma poznámkama jako nějaký arogantní fracek, tak radši naši věcnou debatu ukončíme hned.
814190
Takže to není anketa o nejhorších filmech, ale o filmech, které jsou třeba příšerné/nudné, ale můžou být dobře natočené a tím pádem vlastně tak hrozné nejsou? (ehm) Ovšem pokud chceš reagovat svýma stupidníma poznámkama jako nějaký arogantní fracek, tak radši naši věcnou debatu ukončíme hned.
814164
1 -3
reagují: do_Od, Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: HAL
On ten "originál" právě úplně ignorovat nejde, protože se ho na ten film snažili strašně neohrabaně naroubovat. Kdyby to byl film, jak ty říkáš o ne uplně "kladné" hrdince a jeli si svou cestou, pak by to nejspíš dobrý film byl...

Nicméně, když jsem psal o "přerodu" - tak vůbec ne v kontextu toho kým má být v původní pohádce.. já ji viděl taky asi jen jednou kdysi... a nejspíš ani ne celou... já mluvím o tom, že je to fajn holka... a během jedné "písničky" se z ní stane panovačný psychopat, který si ze svých přátel, udělá kumpány... což vůbec nedává smysl v rámci toho filmu... ale stane se to opět jen, protože ti dva páni mají být "ti dva nešikovní řidiči" z kreslené pohádky... ten scénář mě stračně vytáčí svou účelovostí a hloupostí :D Vše se tam děje jen proto, že "musí!" a ti zmínění krvelační dalmatini jsou jen ibecilní směšnou tečkou, která tenhle přístup podtrhuje.

Nehodnotím film v kontextu toho na co má navazovat, ale za to, že sám o sobě nefunguje.. je kristalickou ukázkou "lazy writting", která to schovává ve stylovém a drahém vizuálu. Takové filmy mě nasírají daleko víc, než přiznaně debilní vesmírné dobrodružství s Brucem Willisem :D
814185
On ten "originál" právě úplně ignorovat nejde, protože se ho na ten film snažili strašně neohrabaně naroubovat. Kdyby to byl film, jak ty říkáš o ne uplně "kladné" hrdince a jeli si svou cestou, pak by to nejspíš dobrý film byl... Nicméně, když jsem psal o "přerodu" - tak vůbec ne v kontextu toho kým má být v původní pohádce.. já ji viděl taky asi jen jednou kdysi... a nejspíš ani ne celou... já mluvím o tom, že je to fajn holka... a během jedné "písničky" se z ní stane panovačný psychopat, který si ze svých přátel, udělá kumpány... což vůbec nedává smysl v rámci toho filmu... ale stane se to opět jen, protože ti dva páni mají být "ti dva nešikovní řidiči" z kreslené pohádky... ten scénář mě stračně vytáčí svou účelovostí a hloupostí *:D* Vše se tam děje jen proto, že "musí!" a ti zmínění krvelační dalmatini jsou jen ibecilní směšnou tečkou, která tenhle přístup podtrhuje. Nehodnotím film v kontextu toho na co má navazovat, ale za to, že sám o sobě nefunguje.. je kristalickou ukázkou "lazy writting", která to schovává ve stylovém a drahém vizuálu. Takové filmy mě nasírají daleko víc, než přiznaně debilní vesmírné dobrodružství s Brucem Willisem *:D*
814144
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale ten umělý západ slunce v každém záběru je pěkný efekt, ne? :D
814165
Ale ten umělý západ slunce v každém záběru je pěkný efekt, ne? *:D*
814158
3 -1
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Znamená to, že i můj letošní nenáviděný film Zhoubné zlo dostane 5/10, protože byť jsem byl dobrou většinu stopáže nasranej, tak to nebyl mizerně natočený film, a to se logicky bere v úvahu.

Ještě nějaká věc, která by ti měla být jasná, ale z nějakého důvodu není, se kterou potřebuješ poradit?
814164
Znamená to, že i můj letošní nenáviděný film Zhoubné zlo dostane 5/10, protože byť jsem byl dobrou většinu stopáže nasranej, tak to nebyl mizerně natočený film, a to se logicky bere v úvahu. Ještě nějaká věc, která by ti měla být jasná, ale z nějakého důvodu není, se kterou potřebuješ poradit?
814163
4 -3
reagují: Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: do_Od
Takže jsi jen potvrdil, že dáváš filmům body za řemeslo? I když to bude sebevětší pitchovina, tak to bude mít třeba 6/10 jen proto, že to má kvalitní kameru?
814163
Takže jsi jen potvrdil, že dáváš filmům body za řemeslo? I když to bude sebevětší pitchovina, tak to bude mít třeba 6/10 jen proto, že to má kvalitní kameru?
814161
2 -6
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Mel Džibsn
Smolny pich je nahodou dost chrumkava ar*ova picovina
814162
Smolny pich je nahodou dost chrumkava ar*ova picovina
814138
1 -1
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
I slepej vidí, že Matrix, byť dokáže nasrat, zklamat, otrávit atd., je furt lepší řemeslo než třeba šťastný nový rok 2, kterej dostal 2/10. My používáme celou stupnici, většina z nás ale prostě a jednoduše nekouká na filmy, co se nachází na té 0-5 škále.
814161
I slepej vidí, že Matrix, byť dokáže nasrat, zklamat, otrávit atd., je furt lepší řemeslo než třeba šťastný nový rok 2, kterej dostal 2/10. My používáme celou stupnici, většina z nás ale prostě a jednoduše nekouká na filmy, co se nachází na té 0-5 škále.
814159
4 -1
reagují: Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: Cival
Samozřejmě, ale nemá v prvé řadě film taky bavit?

Když budu 2 hodiny v kuse čumět na nádherný záběr pořád dokola a budu se neskutečně nudit, tak byť ten obrázek bude sebehezčí, k čemu mi to bude, když se u toho budu užírat nudou, dodívavat to z povinnosti a budu si přát aby to skončilo?
Vím, že tohle je těžké, ale nějaké malé pojítko by tam být mělo, chápeme se trošku aspoň...

Ono to totiž trošku souvisí i s hodnotící stupnicí, lidi by se měli víc naučit používat rozmezí 0-5 a ne jenom 5-10, protože pak kdejaký nudný, nezajímavý, zbytečný a špatný film má 5 nebo 6/10 ... a tady začíná ta chyba.

U tebe konkrétně bylo vidět, že ta údajná chujovina (nevím, neviděl jsem ještě a pokud vůbec..) co má v názvu Matrix, tě musela asi hodně, jakože fakt hodně naštvat, když dostala 4/10... to už je co říct.
Protože mi přijde, že drtivá většina blockbusterů má zaručeno minimálně 5/10 už jen z principu, že je to blockbuster, byť sebeblbější a sebenudnější.
814159
Samozřejmě, ale nemá v prvé řadě film taky bavit? Když budu 2 hodiny v kuse čumět na nádherný záběr pořád dokola a budu se neskutečně nudit, tak byť ten obrázek bude sebehezčí, k čemu mi to bude, když se u toho budu užírat nudou, dodívavat to z povinnosti a budu si přát aby to skončilo? Vím, že tohle je těžké, ale nějaké malé pojítko by tam být mělo, chápeme se trošku aspoň... Ono to totiž trošku souvisí i s hodnotící stupnicí, lidi by se měli víc naučit používat rozmezí 0-5 a ne jenom 5-10, protože pak kdejaký nudný, nezajímavý, zbytečný a špatný film má 5 nebo 6/10 ... a tady začíná ta chyba. U tebe konkrétně bylo vidět, že ta údajná chujovina (nevím, neviděl jsem ještě a pokud vůbec..) co má v názvu Matrix, tě musela asi hodně, jakože fakt hodně naštvat, když dostala 4/10... to už je co říct. Protože mi přijde, že drtivá většina blockbusterů má zaručeno minimálně 5/10 už jen z principu, že je to blockbuster, byť sebeblbější a sebenudnější.
814140
2 -3
reagují: do_Od
reagovat
Po včerejšku: 

Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku: Gump - pes, který naučil lidi žít
Nejnudnější film: Gump - pes, který naučil lidi žít
Nenáviděný film: Gump - pes, který naučil lidi žít
Nejzbytečnější film: Gump - pes, který naučil lidi žít
Zklamání roku: ne Gump - pes, který naučil lidi žít
Film, co nikdy nechci vidět: Gump - pes, který naučil lidi žít
814158
Po včerejšku:  [b]Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku:[/b] Gump - pes, který naučil lidi žít [b]Nejnudnější film:[/b] Gump - pes, který naučil lidi žít [b]Nenáviděný film: [/b]Gump - pes, který naučil lidi žít [b]Nejzbytečnější film:[/b] Gump - pes, který naučil lidi žít [b]Zklamání roku:[/b] ne Gump - pes, který naučil lidi žít [b]Film, co nikdy nechci vidět:[/b] Gump - pes, který naučil lidi žít
9 -1
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nebo Zitě Marinovové. :)

Jinak všechny tyhle tři patlalky mají roztočené nové filmy. Neskutečný kdo jim na to pořád dává peníze :-
814156
Nebo Zitě Marinovové. *:)* Jinak všechny tyhle tři patlalky mají roztočené nové filmy. Neskutečný kdo jim na to pořád dává peníze *:-*
814146
3 -1
reagovat
Největší smrťák bude Bliss, ruku v ruce s týdenní snahou dokoukat Justice League. Zklamání z Cruelly a Black Widow.  Ryzí pláč po cca 15 min - Venom 2, Red Notice.
814153
Největší smrťák bude Bliss, ruku v ruce s týdenní snahou dokoukat Justice League. Zklamání z Cruelly a Black Widow.  Ryzí pláč po cca 15 min - Venom 2, Red Notice.
2 0
reagovat
Chápu, že v době vzniku Čestné ceny Zdeňka Trošky měl ten název smysl, ale dnes mi to přijde poněkud vyčpělé. Dnes bych tuto Čestnou cenu věnoval Evě Toulové a Martě Ferencové.
814146
Chápu, že v době vzniku Čestné ceny Zdeňka Trošky měl ten název smysl, ale dnes mi to přijde poněkud vyčpělé. Dnes bych tuto Čestnou cenu věnoval Evě Toulové a Martě Ferencové.
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Chermy
Mě bylo třeba úplně ukradené jaká je ta postava v originálu (který jsem myslím viděl někdy v dětství, ale rozhodně si z něj nic nepamatuji), prostě jsem ji bral jako postavu úplně novou, originální. Takže tenhle "přerod" mě nesral vůbec, naopak mě bavila ta ambivalence že hrdinka filmu není ani úplně hodná, ani úplně zlá. 

Já Tonya jsem dal až potom právě díky Cruelle a to je hodně dobré. 
814144
Mě bylo třeba úplně ukradené jaká je ta postava v originálu (který jsem myslím viděl někdy v dětství, ale rozhodně si z něj nic nepamatuji), prostě jsem ji bral jako postavu úplně novou, originální. Takže tenhle "přerod" mě nesral vůbec, naopak mě bavila ta ambivalence že hrdinka filmu není ani úplně hodná, ani úplně zlá.  Já Tonya jsem dal až potom právě díky Cruelle a to je hodně dobré. 
814135
1 -2
reagují: Chermy
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Tak nudny neznamena nejhorsi.
814140
Tak nudny neznamena nejhorsi.
814127
3 -1
reagují: Codename.Onyx
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se