Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Paroží: Recenze

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek

6/10

Po skvělém Hostiles a slibném traileru docela zklamání. Nějakou atmosféru to místy má, Russell i Plemons se snaží, gore scény se zde také najdou a kanadská příroda je tradičně pěkná, ale ten zbytek.

Film absolutně rezignuje na nějaké tajemno nebo pátrání diváka "o co tady sakra jde". Pointa je jasná v podstatě okamžitě po prologu s feťáky a pak se jen celý film čeká na to, až to dojde i hlavním postavám, následuje jejich reakce a pak je konec. Vinou toho téměř absentuje prvek nějakého napětí nebo dokonce strachu a vlastně bych se zdráhal film jako takový označit za horor.

Přitom by stačilo, kdyby film začal až s nástupem Russell a divák by zápletku postupně odhaloval spolu s ní a Plemonsem. V podstatě jako u libovolné průměrné "monster of the week" epizody X Files, ke které Antlers nemá daleko (a mimochodem stejné téma bylo v X Files ztvárněno imho lépe). A kapitola sama pro sebe je pak samotné finále, které stran věrohodnosti (mano a mano souboj Russell s dvaapůlkrát větším Wendigo poté, jaký kill skill v řádu sekund předvedl u svých předchozích obětí) vyznívá téměř jako vtip.
813142
Po skvělém Hostiles a slibném traileru docela zklamání. Nějakou atmosféru to místy má, Russell i Plemons se snaží, gore scény se zde také najdou a kanadská příroda je tradičně pěkná, ale ten zbytek. Film absolutně rezignuje na nějaké tajemno nebo pátrání diváka "o co tady sakra jde". Pointa je jasná v podstatě okamžitě po prologu s feťáky a pak se jen celý film čeká na to, až to dojde i hlavním postavám, následuje jejich reakce a pak je konec. Vinou toho téměř absentuje prvek nějakého napětí nebo dokonce strachu a vlastně bych se zdráhal film jako takový označit za horor. Přitom by stačilo, kdyby film začal až s nástupem Russell a divák by zápletku postupně odhaloval spolu s ní a Plemonsem. V podstatě jako u libovolné průměrné "monster of the week" epizody X Files, ke které Antlers nemá daleko (a mimochodem stejné téma bylo v X Files ztvárněno imho lépe). A kapitola sama pro sebe je pak samotné finále, které stran věrohodnosti [spoiler](mano a mano souboj Russell s dvaapůlkrát větším Wendigo poté, jaký kill skill v řádu sekund předvedl u svých předchozích obětí)[/spoiler] vyznívá téměř jako vtip.
6/10
0 0
reagovat
Škoda, přitom Scott Cooper prokázal, že umí, i trailery se pohybují na velmi solidní úrovni, jestli to ale opravdu nepřináší nic nového ať již na poli příběhovém či žánrovém, tak to za to vážně nestojí. Když tedy vezmu horory jako takové, nepřekonanými žánrovými jedničkami pro letošek jsou Honeydew a Empty Man. 8):+
807274
Škoda, přitom Scott Cooper prokázal, že umí, i trailery se pohybují na velmi solidní úrovni, jestli to ale opravdu nepřináší nic nového ať již na poli příběhovém či žánrovém, tak to za to vážně nestojí. Když tedy vezmu horory jako takové, nepřekonanými žánrovými jedničkami pro letošek jsou Honeydew a Empty Man. *8)**:+*
1 -1
reagovat
To je mrzuté. Trailery lákaly pěkně.
807250
To je mrzuté. Trailery lákaly pěkně.
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se