Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Třetí Spider-Man měl původně představit záporáka Kravena

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
link
ja myslim ze by to mohlo fungovat
811588
https://www.youtube.com/watch?v=1RLi3zzNkjw ja myslim ze by to mohlo fungovat
0 0
reagovat
Keby chceli adaptovat Kravenuv posledni lov, tak by vacsi zmysel malo, aby sa Spidey s Kravenom stretli niekedy aj niekde predtym. Podla mna je potrebne, aby sa vybudoval trosku dlhsi vztah medzi nimi, aby posledny lov bol udernejsi, lebo ked sa ich stretnutie a cela adaptacia komiksu vprace do jedneho filmu, tak to bude meh a malo uderne. A podstatne je, aby v tej dobe mal Parker s MJ uz vztah na inej urovni, co bol dolezity prvok pribehu.
Ale volba herca na Kravena:+
811541
Keby chceli adaptovat Kravenuv posledni lov, tak by vacsi zmysel malo, aby sa Spidey s Kravenom stretli niekedy aj niekde predtym. Podla mna je potrebne, aby sa vybudoval trosku dlhsi vztah medzi nimi, aby posledny lov bol udernejsi, lebo ked sa ich stretnutie a cela adaptacia komiksu vprace do jedneho filmu, tak to bude meh a malo uderne. A podstatne je, aby v tej dobe mal Parker s MJ uz vztah na inej urovni, co bol dolezity prvok pribehu. Ale volba herca na Kravena*:+*
1 0
reagovat
No nevím... to nějak Holland pomotal dohromady, ne? Už v roce 2019 se původně uvažovalo, že hlavní záporák SM3 bude Chameleon (a že se tam objeví i jeho nevlastní bratr Kraven). Zároveň v tu dobu už byl odklepnutý sólový film s Kravenem a právě tam se má objevit i Spidey. Takže spíš tohle měl na mysli. Ale čert, aby se v tom vyznal u člověka, který neustále tvrdí, že v NWH nebudou další SM:D
811519
No nevím... to nějak Holland pomotal dohromady, ne? Už v roce 2019 se původně uvažovalo, že hlavní záporák SM3 bude Chameleon (a že se tam objeví i jeho nevlastní bratr Kraven). Zároveň v tu dobu už byl odklepnutý sólový film s Kravenem a právě tam se má objevit i Spidey. Takže spíš tohle měl na mysli. Ale čert, aby se v tom vyznal u člověka, který neustále tvrdí, že [url=https://twitter.com/APEntertainment/status/1468595233403588609?t=Em686kELtvcqP4rzRQkB7Q&s=19]v NWH nebudou další SM[/url]. *:D*
0 0
reagovat
No hlavně nevím kdy by byl lepší čas na Sinister six, dokud noví Avengers prakticky neexistují a Spidey nemá koho poprosit o pomoc. 
811513
No hlavně nevím kdy by byl lepší čas na Sinister six, dokud noví Avengers prakticky neexistují a Spidey nemá koho poprosit o pomoc. 
1 0
reagovat
Nakonec bude Kraven jediný záporák, který se tam neobjeví. :D

Ale ten potenciální koncept zní hodně slibně. Takový Spider-Man: "Infinity War" na 2 části, ve kterém Peter prohraje...odvážné.
811478
Nakonec bude Kraven jediný záporák, který se tam neobjeví. *:D* Ale ten potenciální koncept zní hodně slibně. Takový Spider-Man: "Infinity War" na 2 části, ve kterém Peter prohraje...odvážné.
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se