Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Drb týdne: Našla příští bondovka svého záporáka?

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
reaguje na: esmo
Zřejmě jsi nikdy nečetl ty vtipné historky o malých prvorepublikových hercích, kteří museli stát na knihách, protože jejich filmové partnerky byly několik centimetrů vyšší. Tohle se pravidelně stávalo Adině Mandlové, která byla tak vysoká, že jejím filmovým partnerům nic jiného nezbývalo. :))

Na výšce fakt nezáleží. ;)
810677
Zřejmě jsi nikdy nečetl ty vtipné historky o malých prvorepublikových hercích, kteří museli stát na knihách, protože jejich filmové partnerky byly několik centimetrů vyšší. Tohle se pravidelně stávalo Adině Mandlové, která byla tak vysoká, že jejím filmovým partnerům nic jiného nezbývalo. *:))* Na výšce fakt nezáleží. *;)*
810541
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Jak je vysoky herec absolutne nesouvisi s tim jak vysoce pusobi postava ve filmu. Viz treba Hardy v The Dark Knight Rises
810558
Jak je vysoky herec absolutne nesouvisi s tim jak vysoce pusobi postava ve filmu. Viz treba Hardy v The Dark Knight Rises
810541
1 0
reagovat
reaguje na: Messik01
Jako zcela upřímně, Elba je na Bonda, podle mě, moc vysokej. 
Agent 007, kterýmu z davu kouká hlava. Možná prkotina, ale třeba taky ne... 
EDIT: Teď se dívám, že má jenom 1,9m, působí na mě mnohem vyšším dojmem. Tak beru zpět..
810541
Jako zcela upřímně, Elba je na Bonda, podle mě, moc vysokej.  Agent 007, kterýmu z davu kouká hlava. Možná prkotina, ale třeba taky ne...  EDIT: Teď se dívám, že má jenom 1,9m, působí na mě mnohem vyšším dojmem. Tak beru zpět..
810537
2 0
reagují: Disketa1, SpaceOdyseus
reagovat
reaguje na: esmo
Jako někdo to říct musel a splnit kvotu maločecháčství, díky! :D
810537
Jako někdo to říct musel a splnit kvotu maločecháčství, díky! *:D*
810536
2 0
reagují: esmo
reagovat
Na Bonda je moc černej, tak a máte to. Všichni jste to chtěli slyšet :+
810536
Na Bonda je moc černej, tak a máte to. Všichni jste to chtěli slyšet *:+*
6 -3
reagují: Messik01
reagovat
Jak bylo řečeno, je škoda, že Elba se nakonec 007 nestal, v té roli by byl naprosto skvělej. Jako zaporák bude samozřejmě sedět jak prdel na hrnec.

Upřímně se těším na nové díly, nicméně Craig a jeho Bondovky mají vysoce postavenou laťku. Bardem, Waltz, Mikkelsen jsou elity a velice těžce se ubráním srovnání.
810535
Jak bylo řečeno, je škoda, že Elba se nakonec 007 nestal, v té roli by byl naprosto skvělej. Jako zaporák bude samozřejmě sedět jak prdel na hrnec. Upřímně se těším na nové díly, nicméně Craig a jeho Bondovky mají vysoce postavenou laťku. Bardem, Waltz, Mikkelsen jsou elity a velice těžce se ubráním srovnání.
1 -2
reagovat
Elba jako hlavní záporák je už pomalu taková osvědčená kombinace (nebo klišé:D). Přestože je to skvělý herec, tak imho nedostává v těchto rolích moc prostoru, aby zazářil. Skoro bych se odvážil tvrdit, že je přímo značně nevyužitý, viz poslední ST nebo předposlední F&F.

A pak jsou tady samotné bondovky. Při pohledu na uzavřenou éru craigovek v nich - s čestnou výjimkou Bardema a možná Mikkelsena - herci nemají dost prostoru nebo příležitostí (popř. obého) na to, aby vynikli a někteří z nich (Waltz, Malek) jsou vysloveně jen do počtu.

Takže ano, na "zlého" Elbu se těším (pokud to tedy klapne), ale raději od toho předem nečekám extra moc a snad Broccoli s Wilsonem překvapí:).
810520
Elba jako hlavní záporák je už pomalu taková osvědčená kombinace (nebo klišé*:D*). Přestože je to skvělý herec, tak imho nedostává v těchto rolích moc prostoru, aby zazářil. Skoro bych se odvážil tvrdit, že je přímo značně nevyužitý, viz poslední ST nebo předposlední F&F. A pak jsou tady samotné bondovky. Při pohledu na uzavřenou éru craigovek v nich - s čestnou výjimkou Bardema a možná Mikkelsena - herci nemají dost prostoru nebo příležitostí (popř. obého) na to, aby vynikli a někteří z nich (Waltz, Malek) jsou vysloveně jen do počtu. Takže ano, na "zlého" Elbu se těším (pokud to tedy klapne), ale raději od toho předem nečekám extra moc a snad Broccoli s Wilsonem překvapí*:)*.
3 0
reagovat
Skvělý nápad. :+ Stydím se, že mě to nenapadlo. :D
810492
Skvělý nápad. *:+* Stydím se, že mě to nenapadlo. *:D*
1 0
reagovat
Dobrý nápad. 
810466
Dobrý nápad. 
2 0
reagovat
Když už ne agent jejího veličenstva, tak jeho protipól je skvělá volba. Když rozdávali charisma, Idris jim do té kádě spadl celý :)
810460
Když už ne agent jejího veličenstva, tak jeho protipól je skvělá volba. Když rozdávali charisma, Idris jim do té kádě spadl celý :)
3 0
reagovat
Mrzí a ano. :+
810456
Mrzí a ano. *:+*
2 0
reagovat
Elbu uvidím rád v jakémkoli dobrém filmu, protože se jeho talent až na vyjímky utápí v těch průměrných.
Asi je pravda, že je na Bonda samotného už trochu starý. Stejně mě ale mrzí, že si ten oblek nakonec nikdy neobléknul.
810451
Elbu uvidím rád v jakémkoli dobrém filmu, protože se jeho talent až na vyjímky utápí v těch průměrných. Asi je pravda, že je na Bonda samotného už trochu starý. Stejně mě ale mrzí, že si ten oblek nakonec nikdy neobléknul.
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se