Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: historické drama Poslední souboj

příspěvky 21 - 23 Napsat příspěvek
reaguje na: Polux
A nechceš si to nechat až do filmu? :) 

Krátká odpověď: Jo. Dlouhá odpověď: Je to složitější, ale velice uspokojivé v tom, že nic není černobílé.
806278
A nechceš si to nechat až do filmu? *:)*  [spoiler]Krátká odpověď: Jo. Dlouhá odpověď: Je to složitější, ale velice uspokojivé v tom, že nic není černobílé.[/spoiler]
806277
4 -1
reagují: xnewstedx, Polux
reagovat
Ou jé, sudičky byly nakloněny a podle všeho to dopadlo, jak jsem doufal. Tipoval jsem, že Driver a Comer to hodně potáhnou a že to díky Ridleymu bude film, který se musí vidět v kině a nikoliv na streamu, aby pořádně vynikl a vypadá to, že jo, takže taky pecka.

Cinestar v OVě to v Atmosu "odklidil" až na půl desáté večer, což se mi jako přespolnímu moc nehodí, ale jako fanoušek Ridleyho, historických filmů a nově po Free Guyovi i Comer:) nelze jinak a musím podpořit.

Jen takový spoilerový dotaz (kdo neviděl, nekoukat) - přepokládám, že kdo má pravdu tam bude pojato dost výmluvně (Driver je vinen), ale je tam alespoň nějaký náznak toho, že Damon je tak trochu hajzl a celou tu historku o znásilnění využil primárně k tomu, že Drivera nenávidí (předchozí rozepře/jeho obliba u dvoru a Afflecka) a touží jej zničit/získat jeho majetek spíše než bránit čest své manželky? Díky.
806277
Ou jé, sudičky byly nakloněny a podle všeho to dopadlo, jak jsem doufal. Tipoval jsem, že Driver a Comer to hodně potáhnou a že to díky Ridleymu bude film, který se musí vidět v kině a nikoliv na streamu, aby pořádně vynikl a vypadá to, že jo, takže taky pecka. Cinestar v OVě to v Atmosu "odklidil" až na půl desáté večer, což se mi jako přespolnímu moc nehodí, ale jako fanoušek Ridleyho, historických filmů a nově po Free Guyovi i Comer*:)* nelze jinak a musím podpořit. Jen takový spoilerový dotaz (kdo neviděl, nekoukat) - [spoiler]přepokládám, že kdo má pravdu tam bude pojato dost výmluvně (Driver je vinen), ale je tam alespoň nějaký náznak toho, že Damon je tak trochu hajzl a celou tu historku o znásilnění využil primárně k tomu, že Drivera nenávidí (předchozí rozepře/jeho obliba u dvoru a Afflecka) a touží jej zničit/získat jeho majetek spíše než bránit čest své manželky? Díky.[/spoiler]
3 0
reagují: do_Od
reagovat
Tohle mě potěšilo. :+
806270
Tohle mě potěšilo. *:+*
3 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se