Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mission: Impossible: V.I.M.

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Polux
Chapem, co niektorym na tom vadi, ale prave ta osobna rovina zapletky namiesto nejakeho zachranovania sveta ma na tom bavila. A tento trailer uz patri do zlateho fondu a je stale lepsi ako cela dvojka so stvorkou dohromady.8)
803449
Chapem, co niektorym na tom vadi, ale prave ta osobna rovina zapletky namiesto nejakeho zachranovania sveta ma na tom bavila. A [url=https://www.youtube.com/watch?v=KH_lyU4vJn8]tento trailer[/url] uz patri do zlateho fondu a [spoiler]je stale lepsi ako cela dvojka so stvorkou dohromady.*8)*[/spoiler]
803441
4 -1
reagovat
3 = 6 > 5 > 1 > 4 > 2
803447
3 = 6 > 5 > 1 > 4 > 2
4 0
reagovat
Tu všeobecnou adoraci a nadšení z trojky jsem, po pravdě, nikdy nepochopil. Abramse jsem hejtoval v době (M:I 3, ST ´09 za přístup ke ST - film jako takový je špička), kdy to ještě nebylo cool (E IX) a ani s odstupem času jsem trojce na chuť nepřišel.

Kopírka průměrné epizody Aliasu (a jak se později ukázalo, copycat je Abramsova parketa:D) od laciného cliffhangeru na úvod ("rozpůlíme scénu z finále a hodíme její první polovinu na začátek filmu, protože napětí") přes kancelářského poskoka v roli technického geeka (Flinkman > Dunn) po McGuffina s rádobyvtipným názvem (Rambaldi > Králičí packa). Přijít v sérii, která je postavena na heistech a konkrétní hrozbě (seznam agentů, vir, kódy k odpálení atomovek, teroristická síť, atd.) s obdobou kufříku z Pulp Fiction nebo Ronina a jeho krádež (tj. klimax filmu) vyřešit jedním střihem (Hunt se dostává na střechu - střih - Hunt skáče na padáku z budovy) je imho prostě špatně.

Hoffman je dobrý záporák, Pegg od čtyřky dál je zábavná postava a scéna na mostě je fajn, ale tím to pro mě končí. Kdykoliv se podívám na kterýkoliv díl vyjma tohohle (ano, včetně všeobecně zatracované dvojky s naprosto skvělým OST od Zimmera:D). Trojku zkouknu jen v případě, že si dávám opáčko celé série (v podstatě z povinnosti).

To jen tak pro pořádek a zachování rovnováhy ve vesmíru;)
803441
Tu všeobecnou adoraci a nadšení z trojky jsem, po pravdě, nikdy nepochopil. Abramse jsem hejtoval v době (M:I 3, ST ´09 za přístup ke ST - film jako takový je špička), kdy to ještě nebylo cool (E IX) a ani s odstupem času jsem trojce na chuť nepřišel. Kopírka průměrné epizody Aliasu (a jak se později ukázalo, copycat je Abramsova parketa*:D*) od laciného cliffhangeru na úvod ("rozpůlíme scénu z finále a hodíme její první polovinu na začátek filmu, protože napětí") přes kancelářského poskoka v roli technického geeka (Flinkman > Dunn) po McGuffina s rádobyvtipným názvem (Rambaldi > Králičí packa). Přijít v sérii, která je postavena na heistech a konkrétní hrozbě (seznam agentů, vir, kódy k odpálení atomovek, teroristická síť, atd.) s obdobou kufříku z Pulp Fiction nebo Ronina a jeho krádež (tj. klimax filmu) vyřešit jedním střihem (Hunt se dostává na střechu - střih - Hunt skáče na padáku z budovy) je imho prostě špatně. Hoffman je dobrý záporák, Pegg od čtyřky dál je zábavná postava a scéna na mostě je fajn, ale tím to pro mě končí. Kdykoliv se podívám na kterýkoliv díl vyjma tohohle (ano, včetně všeobecně zatracované dvojky s naprosto skvělým OST od Zimmera*:D*). Trojku zkouknu jen v případě, že si dávám opáčko celé série (v podstatě z povinnosti). To jen tak pro pořádek a zachování rovnováhy ve vesmíru*;)*
1 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Chermy
Absolutny suhlas uplne so vsetkym. Trojka je hned po sestke najlepsi diel, ktory neskutocne slape a prave tento diel nakopol seriu do jej realistickejsieho ukotvenia po smiesnej dvojke. Hned uvodny shootout ma jeden z najviac cool zaberov a pokracuje jednou z najlepsie natocenych akcnych scen (pipanie navadzanych rakiet, nabijanie defibrilatora, veterne turbiny) s tymto uzasnym zaberom. Milujem ten film.8)
Stvorku mam naopak len kusok nad dvojkou, uplne tragicky zaporak a okrem lozenia po Burj Khalifa je pre mna zabudnutelny.
803424
Absolutny suhlas uplne so vsetkym. Trojka je hned po sestke najlepsi diel, ktory neskutocne slape a prave tento diel nakopol seriu do jej realistickejsieho ukotvenia po smiesnej dvojke. [url=https://youtu.be/2iTg7oAirgQ]Hned uvodny shootout[/url] ma [url=https://youtu.be/2iTg7oAirgQ?t=350]jeden z najviac cool zaberov[/url] a pokracuje jednou z najlepsie natocenych akcnych scen (pipanie navadzanych rakiet, nabijanie defibrilatora, veterne turbiny) s [url=https://youtu.be/UBkUPgL_prY?t=66]tymto uzasnym zaberom[/url]. Milujem ten film.*8)* Stvorku mam naopak len kusok nad dvojkou, uplne tragicky zaporak a okrem lozenia po Burj Khalifa je pre mna zabudnutelny.
803415
5 -3
reagovat
reaguje na: HAL
Add MI:3 - Hned úvodní smrt ve vrtulníku z hlavy nedostanu, únos na mostě je dnes už ikonický, film má pravděpodobně nejsilnější a nejemotivnější využití "face-off" (nevybavím si jiný film, ve kterém by byla skutečná smrt tak hmatatelná a intenzivní. V podobných filmech většinou lidé umírají, jako by o nic nešlo..), závěrečná honička mezi slumy je také dynamická a končí opět intenzivní přestřelkou, kde člověk skutečně má strach o život... podobný pocit jsem od té doby zažil snad už jen v Hotelu Mumbai. A to je na popcorn skutečně výkon! A jako třešnička nejlepší démonický záporák celé série - Hoffman. Na filmu se mi také líbí jak je realisticky fyzický až na krev... tady je ještě Cruise z masa a kostí a ne gumy a oceli. Žádné piruety, tu v autě, tu ve vrtulníku, slajdování s motorkou a vše jako by za volantem seděl Kapitán Amerika, nebo Dominic Toretto. To je asi jediná věc, která mě trochu nasírá v McQuarrieho filmech. Trochu víc přivírám oči v pětce, která mi jinak přijde dokonalá, trochu víc mi to kazí dojem ze šestky ;)
803415
Add MI:3 - Hned úvodní smrt ve vrtulníku z hlavy nedostanu, únos na mostě je dnes už ikonický, film má pravděpodobně nejsilnější a nejemotivnější využití "face-off" (nevybavím si jiný film, ve kterém by byla skutečná smrt tak hmatatelná a intenzivní. V podobných filmech většinou lidé umírají, jako by o nic nešlo..), závěrečná honička mezi slumy je také dynamická a končí opět intenzivní přestřelkou, kde člověk skutečně má strach o život... podobný pocit jsem od té doby zažil snad už jen v Hotelu Mumbai. A to je na popcorn skutečně výkon! A jako třešnička nejlepší démonický záporák celé série - Hoffman. Na filmu se mi také líbí jak je realisticky fyzický až na krev... tady je ještě Cruise z masa a kostí a ne gumy a oceli. Žádné piruety, tu v autě, tu ve vrtulníku, slajdování s motorkou a vše jako by za volantem seděl Kapitán Amerika, nebo Dominic Toretto. To je asi jediná věc, která mě trochu nasírá v McQuarrieho filmech. Trochu víc přivírám oči v pětce, která mi jinak přijde dokonalá, trochu víc mi to kazí dojem ze šestky *;)*
803276
6 0
reagují: Gorecki
reagovat
5>3 (ale jen o fous)>4>6>2 (objektivně je jednička "kvalitnější" - ale mě ta dvojka prostě baví a bylo mi tehdy 13! Dnes je populární gun-fu - ale kdo má ve filmu moto-fu?! :D >1 (ale možná jen proto, že už si ji nepamatuju :D)
803413
5>3 (ale jen o fous)>4>6>2 (objektivně je jednička "kvalitnější" - ale mě ta dvojka prostě baví a bylo mi tehdy 13! Dnes je populární gun-fu - ale kdo má ve filmu moto-fu?! *:D* >1 (ale možná jen proto, že už si ji nepamatuju *:D*)
2 -1
reagovat
6
3
5 / 1 / 4
...
...
...
...
...
...
...
2
803408
[url=https://www.moviezone.cz/forum/filmy/41#comment_759373]6[/url] 3 5 / 1 / 4 ... ... ... ... ... ... ... [url=https://www.moviezone.cz/forum/filmy/41#comment_758984]2[/url]
4 -3
reagovat

Mission Impossible?

3 > 5 > 6 > 1 > 2 > 4
803406
3 > 5 > 6 > 1 > 2 > 4
Mission Impossible?
1 -1
reagovat
reaguje na: azurit
4>6>5>1>3>2
803394
4>6>5>1>3>2
803387
3 -3
reagovat
3, 5, 1, 6, 4, 2
803387
3, 5, 1, 6, 4, 2
4 -1
reagují: Memphis
reagovat
Filmových sérií, které čítají spoustu dílů a stále si drží kvalitu pár je. Filmových sérií, které čítají spoustu dílů a s kvalitou jdou imho ještě nahoru je naprosté minimum. A série o neohrožených terénních pracovnících Mezinárodního měnového fondu (jak jsme zjistili v dabingu druhého dílu:D) je určitě jedna z nich.

Těším se na sedmičku s osmičkou a doufám, že Cruise ještě pár let neztratí chuť jednoho z posledních (vysokorozpočtových) zástupců klasického akčního žánru nadále natáčet:).
803373
Filmových sérií, které čítají spoustu dílů a stále si drží kvalitu pár je. Filmových sérií, které čítají spoustu dílů a s kvalitou jdou imho ještě nahoru je naprosté minimum. A série o neohrožených terénních pracovnících Mezinárodního měnového fondu (jak jsme zjistili v dabingu druhého dílu*:D*) je určitě jedna z nich. Těším se na sedmičku s osmičkou a doufám, že Cruise ještě pár let neztratí chuť jednoho z posledních (vysokorozpočtových) zástupců klasického akčního žánru nadále natáčet*:)*.
7 0
reagovat
Ve stínu sequelů? Ale no ták. Je to jasně nejlepší díl.
803341
Ve stínu sequelů? Ale no ták. Je to jasně nejlepší díl.
1 -8
reagovat
Jednicka patri samozrejme k nejlepsim dilum serie a na tak stary film zestarla jen minimalne. Btw. koho zajima serie M:I do hloubky a filmarina obecne , doporucuji podcast Light the Fuse.
803339
Jednicka patri samozrejme k nejlepsim dilum serie a na tak stary film zestarla jen minimalne. Btw. koho zajima serie M:I do hloubky a filmarina obecne , doporucuji podcast Light the Fuse.
1 -3
reagovat
reaguje na: RainMakeR
+ Take a Look Around od LB
803338
+ Take a Look Around od LB
803292
3 -1
reagovat
Mám takové zbožné přání, aby poslední M:I (zřejmě osmička?) vrátila, aspoň částečně, tam, kde to začalo - do Prahy. 
803323
Mám takové zbožné přání, aby poslední M:I (zřejmě osmička?) vrátila, aspoň částečně, tam, kde to začalo - do Prahy. 
4 -1
reagovat
Na téhle sérii je zajímavé, že se dokázala oklepat z prvních dvou dílů a pak už se vesměs jen zlepšovat, nebo alespoň nezklamávat. I ta jednička strašlivě zestárla. Viděl jsem ji poprvé až někdy předloni a z akčních sekvencí přežila se ctí jen scéna v trezoru. Vlak je pak vyloženě bída. A na to aby stál film na ději, je ten scénář nechutně překombinovaný, a i tak předvídavý.
803303
Na téhle sérii je zajímavé, že se dokázala oklepat z prvních dvou dílů a pak už se vesměs jen zlepšovat, nebo alespoň nezklamávat. I ta jednička strašlivě zestárla. Viděl jsem ji poprvé až někdy předloni a z akčních sekvencí přežila se ctí jen scéna v trezoru. Vlak je pak vyloženě bída. A na to aby stál film na ději, je ten scénář nechutně překombinovaný, a i tak předvídavý.
3 -3
reagovat
Ja si dal všechny díly v loni během prvního Lockdownu a teda musim říct že u jedničky sem měl co dělat abych neusnul :D Hrozně se to táhne a nevim no přišla mě nejnudnější. A upřimně mě to začalo bavit až od 3ky, ktera je fakt dobrá.

Každopádně si taky pamatuju jak tenkrát vyšla jednička a jaký to byl hit a haloo kvůli tomu že tam byla Praha 8)
803295
Ja si dal všechny díly v loni během prvního Lockdownu a teda musim říct že u jedničky sem měl co dělat abych neusnul *:D* Hrozně se to táhne a nevim no přišla mě nejnudnější. A upřimně mě to začalo bavit až od 3ky, ktera je fakt dobrá. Každopádně si taky pamatuju jak tenkrát vyšla jednička a jaký to byl hit a haloo kvůli tomu že tam byla Praha *8)*
7 -2
reagovat

MI 2

dvojka má nejlepší opening ze všech.
link

 + Metallica song I disapear
link

tím jí řadím nad 3 díl....

První díl samozřejmě už je starej 25 let a zestárnul nejvíc. Ale i tak to byla filmová bomba v '96 . Stejně jako ostatní letní blockbustery na který jsem nevěřícně koukal a adoruji je doteď 8):+
803292
dvojka má nejlepší opening ze všech. https://youtu.be/K0KzvD-0rx0  + Metallica song I disapear https://youtu.be/0xLQyxvohmc tím jí řadím nad 3 díl.... První díl samozřejmě už je starej 25 let a zestárnul nejvíc. Ale i tak to byla filmová bomba v '96 . Stejně jako ostatní letní blockbustery na který jsem nevěřícně koukal a adoruji je doteď *8)**:+*
MI 2
4 -4
reagují: SpaceOdyseus
reagovat
Prvá MI stárne s gráciou a aj dnes keď to dávajú v telke to šliape8)

Jako dať MI 3 pod dvojku je odvaha:D  
803285
Prvá MI stárne s gráciou a aj dnes keď to dávajú v telke to šliape*8)* Jako dať MI 3 pod dvojku je odvaha*:D*  
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D No jako chvilku to bylo někde mezi Vraždou v Orient expresu a Vlakem do Pusanu (Busanu? nevím, ještě jsem to neviděla, ale prý jsou tam krvežízniví zombíci). Ale víš jak, já jsem hodná holka, svůj názor na služby ČD jsem sdělila té milé paní na hlaváku a domu jsem dorazila v celkem pozitivní náladě. :D
803282
*:D* No jako chvilku to bylo někde mezi Vraždou v Orient expresu a Vlakem do Pusanu (Busanu? nevím, ještě jsem to neviděla, ale prý jsou tam krvežízniví zombíci). Ale víš jak, já jsem hodná holka, svůj názor na služby ČD jsem sdělila té milé paní na hlaváku a domu jsem dorazila v celkem pozitivní náladě. *:D*
803279
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se