Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech: Recenze

příspěvky 21 - 32 Napsat příspěvek
Tenhle biják asi jen tak neuvidím, ale co mne na první pohled zaujalo, je, že cca 1/4 plakátu nad recenzí tvoří 3 vrtulníky. To ve mně vyvolalo zvědavost, jestli to má nějaký smysl...8) Budu rád, když mi to někdo vyspoiluje.
801088
Tenhle biják asi jen tak neuvidím, ale co mne na první pohled zaujalo, je, že cca 1/4 plakátu nad recenzí tvoří 3 vrtulníky. To ve mně vyvolalo zvědavost, jestli to má nějaký smysl...*8)* Budu rád, když mi to někdo vyspoiluje.
4 -5
reagovat
reaguje na: esmo

8/10

Black Pantherovi veľmi pomohla civil war (rovnakú dokonca väčšiu pomoc dostal aj Spiderman)... ak by Shang-Chi podobným spôsobom interagoval napríklad v Avengeroch mal by podľa mňa bod navrch, takto si to musel vybojovať sám bez akéhokoľvek ačkového Avengera, takže za to majú u mňa ten bod navyše, že šli vlastnou cestou. Musím sa pridať k hodnoteniu prvej polovice filmu to bola topka Marvelu, obe akčné scény boli vynikajúce, záver bol slabší, nemyslím že problém je ale to čo sa tu vytýka podľa mňa film šiel dole s objavením sa Ironmanovho "Mandarina" . Príliš humoru v druhej polke tomuto filmu škodí viac ako digibordel ktorý tam logicky patril, lebo to bola celkom dobrá rodinná dráma a osobne my tam na konci chýbal zvrat (ktorý nakoniec asi bol v potitulkovej scéne), ktorý sa mohol namontovať na dej veľmi radikálne a vzniknúť výborný konflikt - sestra nevidela kto zabil otca takže mohli spraviť že by si myslela, že brat a mala by s tým problém teda by nastúpila na jeho miesto s nenávisťou. Sranda je že sa tu vytýka mytológia a príšery, pritom hypermoderná civilizácia v južnej afrike je oveľa väčšie fantasy ako takáto čínska klasika.
801082
Black Pantherovi veľmi pomohla civil war (rovnakú dokonca väčšiu pomoc dostal aj Spiderman)... ak by Shang-Chi podobným spôsobom interagoval napríklad v Avengeroch mal by podľa mňa bod navrch, takto si to musel vybojovať sám bez akéhokoľvek ačkového Avengera, takže za to majú u mňa ten bod navyše, že šli vlastnou cestou. Musím sa pridať k hodnoteniu prvej polovice filmu to bola topka Marvelu, obe akčné scény boli vynikajúce, záver bol slabší, nemyslím že problém je ale to čo sa tu vytýka podľa mňa film šiel dole s objavením sa [spoiler]Ironmanovho [/spoiler][spoiler]"Mandarina"[/spoiler] . Príliš humoru v druhej polke tomuto filmu škodí viac ako digibordel ktorý tam logicky patril, lebo to bola celkom dobrá rodinná dráma a osobne my tam na konci chýbal zvrat (ktorý nakoniec asi bol v potitulkovej scéne), ktorý sa mohol namontovať na dej veľmi radikálne a vzniknúť výborný konflikt - [spoiler]sestra nevidela kto zabil otca takže mohli spraviť že by si myslela, že brat a mala by s tým problém teda by nastúpila na jeho miesto s nenávisťou.[/spoiler] Sranda je že sa tu vytýka mytológia a príšery, pritom hypermoderná civilizácia v južnej afrike je oveľa väčšie fantasy ako takáto čínska klasika.
8/10
800968
4 0
reagovat
S úplně klidným srdcem a čistým svědomím to ukradnu. Just saying...
801067
S úplně klidným srdcem a čistým svědomím to ukradnu. Just saying...
3 -1
reagovat

8/10

Me to teda sedlo hodne, paradni kungfu, dobre charaktery, Avatar-like svet a i nejaky pribeh tam byl ..ok, poslednich 10-15 min je klasicky klisefest a digibordel, ale tady me to tak nesralo, v te cinske mytologii se to mozna vic ztratilo..Tragicka Vdova s timto u me nesnese srovnani a po Lokim se mi vratila vira, ze mi Marvel stale ma co nabidnout..velka spokojenost.

..a velky palec hore za Trevora s Morissem :D
801035
Me to teda sedlo hodne, paradni kungfu, dobre charaktery, Avatar-like svet a i nejaky pribeh tam byl ..ok, poslednich 10-15 min je klasicky klisefest a digibordel, ale tady me to tak nesralo, v te cinske mytologii se to mozna vic ztratilo..Tragicka Vdova s timto u me nesnese srovnani a po Lokim se mi vratila vira, ze mi Marvel stale ma co nabidnout..velka spokojenost. ..a velky palec hore za [spoiler]Trevora s Morissem[/spoiler] :D[spoiler][/spoiler]
8/10
7 -1
reagovat
Nebuďte tak závislí na té stupnici, není přece potřeba opakovat, že je to subjektivní a ty klady/zápory jsou uspokojivě vysvětleny.

Rozhodně to pohnojili...o to více, že si i po tolika letech opět dokázali udržet kvalitativní standard. Je to skoro škoda:).


O Black widow se dá říci v podstatě to samé.

Ten managment a produkce u Marvelu prostě funguje, jen tam občas asi někdo řádí a chce všem nacpat ten popcorn.

Tohle byl vlastně problém už Winter soldiera...nejlepší marvelovky:)
801021
Nebuďte tak závislí na té stupnici, není přece potřeba opakovat, že je to subjektivní a ty klady/zápory jsou uspokojivě vysvětleny. Rozhodně to pohnojili...o to více, že si i po tolika letech opět dokázali udržet kvalitativní standard. Je to skoro škoda*:)*. O Black widow se dá říci v podstatě to samé. Ten managment a produkce u Marvelu prostě funguje, jen tam občas asi někdo řádí a chce všem nacpat ten popcorn. Tohle byl vlastně problém už Winter soldiera...nejlepší marvelovky*:)*
2 -2
reagovat
Tohle bych fakt nečekal. Epická fantasy kung-fu akční jízda s draky a se skvělym soundtrackem. Parádním visualem a souboji. Camea známých avengers a zaporaku potěšili moc. 
Za mě velká spokojenost. 8*/10
801005
Tohle bych fakt nečekal. Epická fantasy kung-fu akční jízda s draky a se skvělym soundtrackem. Parádním visualem a souboji. Camea známých avengers a zaporaku potěšili moc.  Za mě velká spokojenost. 8*/10
10 -3
reagovat
Akce poměrně slušná, tónem mnohem vyváženější než Widow, ale je to furt mdlý. Bavilo se mě na to koukat, ale žádnej zážitek po skončení z toho. Buď už jsem z marvelovek unavenej, nebo poslední pořádná sólovka byl Black Panther. 
800984
Akce poměrně slušná, tónem mnohem vyváženější než Widow, ale je to furt mdlý. Bavilo se mě na to koukat, ale žádnej zážitek po skončení z toho. Buď už jsem z marvelovek unavenej, nebo poslední pořádná sólovka byl Black Panther. 
5 -4
reagovat
reaguje na: esmo
Snaží se vymanit ze škatulky marvelzone :D
800976
Snaží se vymanit ze škatulky marvelzone *:D*
800968
6 -5
reagovat
reaguje na: esmo
Málo?;) Za mě klidně i víc. Spíš nechápu 7/10 první Iron Man. Seriously?
800973
Málo?*;)* Za mě klidně i víc. Spíš nechápu 7/10 první Iron Man. Seriously?
800968
5 -16
reagovat
reaguje na: esmo
Asi tak:D
800972
Asi tak*:D*
800968
3 -1
reagovat
Jestli je tam alespoň trochu dobré kung fu, tak tomu dám šanci. Větší než malá míra patosu do těch asijských filmů holt patří, to se asi prostě musí překousnout.
800969
Jestli je tam alespoň trochu dobré kung fu, tak tomu dám šanci. Větší než malá míra patosu do těch asijských filmů holt patří, to se asi prostě musí překousnout.
3 -2
reagovat
Když sjedu dolů pod recenzi, tak se pořád nemůžu vzpamatovat z toho, že jste tu dali Black Pantherovi 8/10 :D
800968
Když sjedu dolů pod recenzi, tak se pořád nemůžu vzpamatovat z toho, že jste tu dali Black Pantherovi 8/10 *:D*
32 -12
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se