Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Cival na pivu podruhé s Imfem

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek
Já bych si popravdě koupil i samotný archiv HK stars. 
799810
Já bych si popravdě koupil i samotný archiv HK stars. 
0 0
reagovat
reaguje na: puffy2
Taky doufám. Myslím si, že by si to koupilo relativně slušné množství lidí.
799805
Taky doufám. Myslím si, že by si to koupilo relativně slušné množství lidí.
799802
1 0
reagovat
reaguje na: imf
Dúfam, že tá Encyklopédia HK filmu behom desiatich rokov fakt vznikne. Budem rozhodne medzi tými troma, ktorí si ju kúpia. ;)
A aspoň si zopakuješ všetky tie HK pecky. V poslednej dobe vychádzajú nádherné remastery od Eureky a 88 Films. Oproti VCD to je neskutočný posun. Zakaždým mám pocit, že tie filmy vidím prvýkrát.
799802
Dúfam, že tá Encyklopédia HK filmu behom desiatich rokov fakt vznikne. Budem rozhodne medzi tými troma, ktorí si ju kúpia. *;)* A aspoň si zopakuješ všetky tie HK pecky. V poslednej dobe vychádzajú nádherné remastery od Eureky a 88 Films. Oproti VCD to je neskutočný posun. Zakaždým mám pocit, že tie filmy vidím prvýkrát.
799781
4 0
reagují: Stranger777
reagovat
Zase super! Abych řekl pravdu, tak jsem z těchto rozhovorů nepouštěl skoro žádný, ale na imfa si tu hodinu, dvě klidně vynahradím, tak snad bude i "potřetí"... :+:+
799784
Zase super! Abych řekl pravdu, tak jsem z těchto rozhovorů nepouštěl skoro žádný, ale na imfa si tu hodinu, dvě klidně vynahradím, tak snad bude i "potřetí"... *:+**:+*
1 0
reagovat
reaguje na: puffy2
Máš pravdu, Tom Dey. Ale stejně je Tenkrát na východě pořád fajn. A já mám pořád paměť akvarijní rybičky. Ještě, že tě mám. 8)
799781
Máš pravdu, Tom Dey. Ale stejně je Tenkrát na východě pořád fajn. A já mám pořád paměť akvarijní rybičky. Ještě, že tě mám. *8)*
799777
1 0
reagují: puffy2
reagovat
Parádny rozhovor, ktorý mi zase pripadal strašne krátky. Dobré veci proste ubehnú rýchlo. A díky imfovi za to, že ma spomenul. Na časy, keď písal recenzie na HK stars spomínam s nostalgiou v oku a aj keď tie recenzie môžu dnes pôsobiť až príliš fanúšikovsky amatérky, tak práve preto na nich s láskou spomínam. Som preto rád, že som sa mu aspoň nejak mohol odvďačiť . A moje rýpanie snáď nikdy neprekročilo hranicu, keď by bolo nepríjemné. Imf je môj najobľúbenejší recenzent nielen na MZ ale tak nejak celkovo. Je podobný ročník jak ja a evidentne vyrastal na rovnakých filmoch ako ja. Pobavil ma aj Cival tým jak ma citoval. Síce si už nepamätám, že  by som niečo také napísal, ale znelo to jak odo mňa. :D  Teším sa na ďalšie Civalové rozhovory. Tak trochu sa na neho zabúda, ale fakt mu tento formát svedčí, aj keď občas znudene zíva. ;) P.S: Keď už som ten dvorný imfov rýpal, tak si neodpustím poznámku. Tenkrát na východě a Rytíři ze Šanghaje fakt nenatočil rovnaký režisér a preto je dvojka o toľko lepšia. To by bývalý šéfredaktor HK stars mal vedieť. ;)
799777
Parádny rozhovor, ktorý mi zase pripadal strašne krátky. Dobré veci proste ubehnú rýchlo. A díky imfovi za to, že ma spomenul. Na časy, keď písal recenzie na HK stars spomínam s nostalgiou v oku a aj keď tie recenzie môžu dnes pôsobiť až príliš fanúšikovsky amatérky, tak práve preto na nich s láskou spomínam. Som preto rád, že som sa mu aspoň nejak mohol odvďačiť . A moje rýpanie snáď nikdy neprekročilo hranicu, keď by bolo nepríjemné. Imf je môj najobľúbenejší recenzent nielen na MZ ale tak nejak celkovo. Je podobný ročník jak ja a evidentne vyrastal na rovnakých filmoch ako ja. Pobavil ma aj Cival tým jak ma citoval. Síce si už nepamätám, že  by som niečo také napísal, ale znelo to jak odo mňa. *:D*  Teším sa na ďalšie Civalové rozhovory. Tak trochu sa na neho zabúda, ale fakt mu tento formát svedčí, aj keď občas znudene zíva. *;)* P.S: Keď už som ten dvorný imfov rýpal, tak si neodpustím poznámku. Tenkrát na východě a Rytíři ze Šanghaje fakt nenatočil rovnaký režisér a preto je dvojka o toľko lepšia. To by bývalý šéfredaktor HK stars mal vedieť. *;)*
0 0
reagují: imf
reagovat
Bylo to krásné na poslech. Bylo vidět, že se skutečně baví dva kamarádi, co toho mají hodně za sebou. Úplně jiná atmosféra než v Mz live. :+ Imf byl od roku 2013 co livko sleduji můj nejoblíbenější autor, takže jsem si rád poslechl, co bylo ještě před tou dobou, zvlášť když stará livka a tak skončila v propadlišti dějin. ?)
799776
Bylo to krásné na poslech. Bylo vidět, že se skutečně baví dva kamarádi, co toho mají hodně za sebou. Úplně jiná atmosféra než v Mz live. *:+* Imf byl od roku 2013 co livko sleduji můj nejoblíbenější autor, takže jsem si rád poslechl, co bylo ještě před tou dobou, zvlášť když stará livka a tak skončila v propadlišti dějin. *?)*
0 0
reagovat
Hezky strávená hodinka a něco:+.

Jen teda 24 hodin je i po těch letech hrozná pecka a minimálně pro mě topka televizní tvorby. Dával jsem si to loni maratoném a těch prvních 5. sérií prostě šlape pořád. Skvělý děj, výborně zahrané a napsané postavy (fakt, že je člověku líto i postavy, která se chovala dost často jako debil a v její poslední chvilce je vám jí potom líto mluví za vše), jeden parádní záporák vedle druhého (Michael Massee, Dennis Hopper, Tobin Bell, Joaquim de Almeida, Arnold Vosloo, Peter Weller, Gregory Itzin, Paul Blackthorne atd.), mnohdy nečekané zvraty (úvod 5.série) a smrti postav (až na Bauera nikdo nebyl v bezpečí). Poslední 3.série už jdou kvalitou trochu dolů - nové postavy až na vyjímky už nejsou tak dobře napsané, záporáci taky pokulhávají a opakování zápletek už trochu nudí, ale pořád je to silný nadprůměr - teda u 8.série je to do popravy prezidenta spíš už průměr a od té chvíle co se z Bauera stane mix Ramba a Punishera, tak zase to možná nejlepší. Ta 9.série pak byl příjemný návrat kvalitama spíš k prvním 5.sériím. Hrozně bych si přál ještě jednu sérii, která by to celé ukončila a Bauer by se vrátil domů a shledal by se s dcerou - Sutherland roky tvrdil, že ne a poslední rok obrátil a ještě jednu zkrácenou sérii by klidně natočil, ale počítám, že Disney tomu věnovat pozornost nebude.
799774
Hezky strávená hodinka a něco*:+*. Jen teda 24 hodin je i po těch letech hrozná pecka a minimálně pro mě topka televizní tvorby. Dával jsem si to loni maratoném a těch prvních 5. sérií prostě šlape pořád. Skvělý děj, výborně zahrané a napsané postavy (fakt, že je člověku líto i postavy, která se chovala dost často jako debil a v její poslední chvilce je vám jí potom líto mluví za vše), jeden parádní záporák vedle druhého (Michael Massee, Dennis Hopper, Tobin Bell, Joaquim de Almeida, Arnold Vosloo, Peter Weller, Gregory Itzin, Paul Blackthorne atd.), mnohdy nečekané zvraty (úvod 5.série) a smrti postav (až na Bauera nikdo nebyl v bezpečí). Poslední 3.série už jdou kvalitou trochu dolů - nové postavy až na vyjímky už nejsou tak dobře napsané, záporáci taky pokulhávají a opakování zápletek už trochu nudí, ale pořád je to silný nadprůměr - teda u 8.série je to do popravy prezidenta spíš už průměr a od té chvíle co se z Bauera stane mix Ramba a Punishera, tak zase to možná nejlepší. Ta 9.série pak byl příjemný návrat kvalitama spíš k prvním 5.sériím. Hrozně bych si přál ještě jednu sérii, která by to celé ukončila a Bauer by se vrátil domů a shledal by se s dcerou - Sutherland roky tvrdil, že ne a poslední rok obrátil a ještě jednu zkrácenou sérii by klidně natočil, ale počítám, že Disney tomu věnovat pozornost nebude.
2 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Cival takhle mluví, když chce. V DVTV třeba mluví jinak;) Taky mi sedí více IMFova mluva, ale Cival je jednak spoluautor EAF a je to chytrej chlap, jen já bych šel na pivo raději s IMFem:D
799770
Cival takhle mluví, když chce. V DVTV třeba mluví jinak*;)* Taky mi sedí více IMFova mluva, ale Cival je jednak spoluautor EAF a je to chytrej chlap, jen já bych šel na pivo raději s IMFem*:D*
799766
0 -1
reagovat
Zasranej komunista Chan vyvázl bez poskvrnky :D
799768
Zasranej komunista Chan vyvázl bez poskvrnky *:D*
0 0
reagovat
Imf opět dokazuje proč je u mě nejoblíbenějším redaktorem MZ. :+:+ Propastný rozdíl mezi jeho a Civalovým vyjadřováním je tu docela zábavný. Proti Civalovi nic nemám, ale taková Encyklopedie akčního filmu by v jeho podání příliš nefungovala.
799766
Imf opět dokazuje proč je u mě nejoblíbenějším redaktorem MZ. *:+**:+* Propastný rozdíl mezi jeho a Civalovým vyjadřováním je tu docela zábavný. Proti Civalovi nic nemám, ale taková Encyklopedie akčního filmu by v jeho podání příliš nefungovala.
1 0
reagují: Stranger777
reagovat
Imf je frajer, Cival občas trochu usínal, ale nakonec to dopadlo dobře:D
799762
Imf je frajer, Cival občas trochu usínal, ale nakonec to dopadlo dobře*:D*
0 0
reagovat
Paráda! Na Kenshina jsem mrkl před pár dny jen díky nedávnému traileru a popisu IMFa. Jen ať ho filmy dál baví! 
799761
Paráda! Na Kenshina jsem mrkl před pár dny jen díky nedávnému traileru a popisu IMFa. Jen ať ho filmy dál baví! 
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se