Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Sebevražedný oddíl: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tak nie je to az o tolko lepsie nez jednotka. Ale asi je to fakt tym, ze mne Gunn vobec nesedi. Prvy strazci su fajn ale dvojka je u mna najhorsi mcu film. A pre normalnych ludi je to ss2 strasny bizar
798626
Tak nie je to az o tolko lepsie nez jednotka. Ale asi je to fakt tym, ze mne Gunn vobec nesedi. Prvy strazci su fajn ale dvojka je u mna najhorsi mcu film. A pre normalnych ludi je to ss2 strasny bizar
798621
5 -13
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
To měl i Mad Max a Joker, asi obecně problém s eRkovýma IPs, kdy to může být prostě u diváků hit and miss. I když teda na ČSFD je už teď na 79%, asi jsem to čekal po filmu o něco silnější. Horší je že otvírák před pár hodinami vypadal jen na 24-27M.
798623
To měl i Mad Max a Joker, asi obecně problém s eRkovýma IPs, kdy to může být prostě u diváků hit and miss. I když teda na ČSFD je už teď na 79%, asi jsem to čekal po filmu o něco silnější. Horší je že otvírák před pár hodinami vypadal jen na 24-27M.
798621
3 0
reagovat
CinemaScore B+, stejně jako první díl.:o:-
798621
CinemaScore B+, stejně jako první díl.*:o**:-*
2 0
reagují: pepo, The Joker
reagovat
Bez debaty najlepší Gunnov film. 9/10 tomu sadne :+
798618
Bez debaty najlepší Gunnov film. 9/10 tomu sadne *:+*
4 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ty ptáky řeší i na Twitteru. A Gunn se kaje že ptáky(zvířata vy uchylaci)  má rád :D8)
798617
Ty ptáky řeší i na Twitteru. A Gunn se kaje že ptáky(zvířata vy uchylaci)  má rád *:D**8)*
798603
7 0
reagovat
Potěšilo cameo Mantis,  Pom je prostě kočka :) 
Je to natočené dobře, odsejpá to, pár scén je výbornejch, ale celkově mě ten příběh nijak extra nevtánul.  Krysa + Elba na konci je top :)  Tyhle zábavně dojemné scénky Gunn umí.

7/10  Strážci nepřekonáni, ale tak to není ostuda, jelikož jsou to nejlepší Marvel filmy :)
798614
Potěšilo cameo Mantis,  Pom je prostě kočka :)  Je to natočené dobře, odsejpá to, pár scén je výbornejch, ale celkově mě ten příběh nijak extra nevtánul.  [spoiler]Krysa + Elba na konci je top :)[/spoiler]  Tyhle zábavně dojemné scénky Gunn umí. 7/10  Strážci nepřekonáni, ale tak to není ostuda, jelikož jsou to nejlepší Marvel filmy :)
4 -2
reagovat

8/10

Dobré to bylo, ale mám několik výtek:
  • Škoda, že cca polovinu humoru provalili už v ukázkách. Ale moje blbost.
  • Příběh je spíš sledem scén, než aby se nějak organicky rozvíjel. Trey Stone by to řekl lépe.
  • Brutalita hraničící s glorifikací násilí. Uznávám, jsem na tohle přecitlivělý a je to jen můj problém. Nicméně, vadilo mi to už u druhých Guardians. Násilí, krev a střeva např. u Verhoevenova s sebou nesou velký emocionální dopad. Gunn je používá jen na efekt a pro srandu. Nechci, aby to vyznělo, že jsem proti eRku, což fakt nejsem. Verhoevenovy filmy miluju. Na druhou stranu, Flagova smrt byla docela silná scéna (a skvěle zahraná).
Ale bavil jsem se, to nemohu říct. Místy dokonce hodně. Gunnova Suicide Squad je výborná jednohubka, i když do kina kvůli ní podruhé nepoběžím. Minimálně jednu návštěvu nicméně s klidem doporučím každému.
798613
Dobré to bylo, ale mám několik výtek: [list][*]Škoda, že cca polovinu humoru provalili už v ukázkách. Ale moje blbost.[/*][*]Příběh je spíš sledem scén, než aby se nějak organicky rozvíjel. Trey Stone by to řekl [url=https://www.youtube.com/watch?v=vGUNqq3jVLg]lépe[/url].[/*][*]Brutalita hraničící s glorifikací násilí. Uznávám, jsem na tohle přecitlivělý a je to jen můj problém. Nicméně, vadilo mi to už u druhých Guardians. Násilí, krev a střeva např. u Verhoevenova s sebou nesou velký emocionální dopad. Gunn je používá jen na efekt a pro srandu. Nechci, aby to vyznělo, že jsem proti eRku, což fakt nejsem. Verhoevenovy filmy miluju. Na druhou stranu, [spoiler]Flagova smrt[/spoiler] byla docela silná scéna (a skvěle zahraná).[/*][/list]Ale bavil jsem se, to nemohu říct. Místy dokonce hodně. Gunnova Suicide Squad je výborná jednohubka, i když do kina kvůli ní podruhé nepoběžím. Minimálně jednu návštěvu nicméně s klidem doporučím každému.
8/10
7 -2
reagují: sushio, Incitatus
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jo po 3 letech chození do Olympie jsem se taky trochu zhrozil a připadal si jako v kulturáku. :D 

Nová návštěva na sebe nenechá dlouho čekat.
798609
Jo po 3 letech chození do Olympie jsem se taky trochu zhrozil a připadal si jako v kulturáku. *:D*  Nová návštěva na sebe nenechá dlouho čekat.
798608
1 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Příjemnější, než gauč, co máme doma.:D Navíc jsme měli s pritelkou dvojsedacku.
Ale překvapilo mě, jak malé to tam vlastně je -  včetně plátna. 
798608
Příjemnější, než gauč, co máme doma.*:D* Navíc jsme měli s pritelkou dvojsedacku. Ale překvapilo mě, jak malé to tam vlastně je -  včetně plátna. 
798606
2 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: pepo
Po tom, jaký dojem jsi měl u trailerů, je to vlastně úspěch:D
Těším se normálně, co na to řekne duro nebo Cival a jestli tomu dá Fuka s manželkou 40%8)
798607
Po tom, jaký dojem jsi měl u trailerů, je to vlastně úspěch*:D* Těším se normálně, co na to řekne duro nebo Cival a jestli tomu dá Fuka s manželkou 40%*8)*
798605
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To rád slyším, že je dobrý zvuk (imho byl dobrý i před tím). Zatím jsem neměl možnost (před 4 týdny jim vyhořely servery :D), ale Ssq by mě mohli nalákat. Co sedačky, lepší?
798606
To rád slyším, že je dobrý zvuk (imho byl dobrý i před tím). Zatím jsem neměl možnost (před 4 týdny jim vyhořely servery *:D*), ale Ssq by mě mohli nalákat. Co sedačky, lepší?
798603
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Je to fajn. Ale komiksovkou roku je tale snyders cut. 8)
798605
Je to fajn. Ale komiksovkou roku je tale snyders cut. *8)*
9 -8
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Totální pecka a první letošní blockbuster, který nebyl zklamáním.
Výborné uchopení postav (to se fakt muselo na takovou Harley čekat tři filmy?) úžasná Ratcatcher 2, ujetý psychopat Polka, za správný konec uchopený King Shark, badass trio Flagg/BloodSport/Peacemaker - Cenu nevyhledavam, ale tohle mu fakt sedlo.
Jinak hravá práce s kamerou, i se stylovým oznamovánim kapitol a zaporak, z kterého šel absolutní respekt a s kterým jste díky jedné jediné větě dokázali soucítit.
Jedine minus jsem viděl v té někdy až extrémní brutalitě. Docela rychle se okoukala. A že jsem už od traileru čekal, že ten Polkuv křik o hrdinech bude jeho závěrečná věta:D Škoda, že si taky tolik dobrých postav vyzabijeli...
Kino fajn, v Hodoníně je nově zrekonstruované a výborný 3D zvuk. Jen mě dost nas.alo, že zítřejší projekce je zrušena na úkor Prvoka a spol, kterého promítají místo tohoto...
BTW Gunna někdy napadli ptáci, že se jim tak mstí?8)
798603
Totální pecka a první letošní blockbuster, který nebyl zklamáním. Výborné uchopení postav (to se fakt muselo na takovou Harley čekat tři filmy?) úžasná Ratcatcher 2, ujetý psychopat Polka, za správný konec uchopený King Shark, badass trio Flagg/BloodSport/Peacemaker - Cenu nevyhledavam, ale tohle mu fakt sedlo. Jinak hravá práce s kamerou, i se stylovým oznamovánim kapitol a zaporak, z kterého šel absolutní respekt a s kterým jste díky [spoiler]jedné jediné větě dokázali soucítit. [/spoiler]Jedine minus jsem viděl v té někdy až extrémní brutalitě. Docela rychle se okoukala.[spoiler] A že jsem už od traileru čekal, že ten Polkuv křik o hrdinech bude jeho závěrečná věta*:D* Škoda, že si taky tolik dobrých postav vyzabijeli... [/spoiler]Kino fajn, v Hodoníně je nově zrekonstruované a výborný 3D zvuk. Jen mě dost nas.alo, že zítřejší projekce je zrušena na úkor Prvoka a spol, kterého promítají místo tohoto... BTW [spoiler]Gunna někdy napadli ptáci, že se jim tak mstí?*8)* [/spoiler]
13 0
reagují: RainMakeR, Cinefil
reagovat

Je to velká pocta

všemu, co na filmech milujeme a proč chodíme do kina. Těch kreativních nápadů, té hravosti! Možná to má někdy infantilnější humor, ale kdo z nás není chvílemi jako malý dítě.... Líbit se to nebude suchoprdům a některým masturbantům z ČSFD, kteří si filmy nechodí užívat, ale snaží se je vědecky rozebírat jako Mirka Spáčilová 2.0. 
Jen to mohlo být šílenější a brutálnější, takový film by to snesl a většina z nás je stejně velmi zvrhlá. 9/10.
798601
všemu, co na filmech milujeme a proč chodíme do kina. Těch kreativních nápadů, té hravosti! Možná to má někdy infantilnější humor, ale kdo z nás není chvílemi jako malý dítě.... Líbit se to nebude suchoprdům a některým masturbantům z ČSFD, kteří si filmy nechodí užívat, ale snaží se je vědecky rozebírat jako Mirka Spáčilová 2.0.  Jen to mohlo být šílenější a brutálnější, takový film by to snesl a většina z nás je stejně velmi zvrhlá. 9/10.
Je to velká pocta
6 0
reagovat
Za mne top3 film roku s Nobodym a Wraith of Man a bez problému TOP 10 komiksovka vůbec. Gunn je génius, to bylo tak meta, zábavný, dojemný a mělo to prostě bezkonkurenční akci. Hlavně jak vzkřísil Harley Quinn po 2 katastrofálních filmech? Nechápu. Závěrečná partička mi hodně přirostla k srdci. Mělo to všechno. 10/10

PS: Mám podezření, že tam některými pomalými záběry trollil Snydera :-D
798598
Za mne top3 film roku s Nobodym a Wraith of Man a bez problému TOP 10 komiksovka vůbec. Gunn je génius, to bylo tak meta, zábavný, dojemný a mělo to prostě bezkonkurenční akci. Hlavně jak vzkřísil Harley Quinn po 2 katastrofálních filmech? Nechápu. Závěrečná partička mi hodně přirostla k srdci. Mělo to všechno. 10/10 PS: Mám podezření, že tam některými pomalými záběry trollil Snydera :-D
9 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
A co ty ultrasměšné kostýmy, vypadaly tak hrozně jak v trailerech?A je to tak stupidní jako Gunovi GOTG 2?
798594
A co ty ultrasměšné kostýmy, vypadaly tak hrozně jak v trailerech?A je to tak stupidní jako Gunovi GOTG 2?
798589
2 -11
reagovat

4/10

Asi som pozeral iný film - nuda a trápne "vtipy"... nič sa nezmenilo. Kľudne ma hejtujte
798590
Asi som pozeral iný film - nuda a trápne "vtipy"... nič sa nezmenilo. Kľudne ma hejtujte
4/10
6 -11
reagovat
Za mě nejlepší Gunn, Top3 DCEU a vlastně i jeden z nejzábavnějších filmů za ty poslední dva roky. Sousta režijních, scenáristických a audiovizuálních nápadů, Harley není otravná, CGI jen když je potřeba, práce na skutečných lokacích... Jen v tý druhý půlce to přeci jen ubere a chvílemi se to až trošku táhne, asi to chtělo i víc prostřihů na Violu Davis s tou její partičkou a též odboj Alice Braga, ale kolem a kolem: blockbuster takových kvalit je v rámci doby covidu opravdu zjevením. Poctivých 8/10.
798589
Za mě nejlepší Gunn, Top3 DCEU a vlastně i jeden z nejzábavnějších filmů za ty poslední dva roky. Sousta režijních, scenáristických a audiovizuálních nápadů, Harley není otravná, CGI jen když je potřeba, práce na skutečných lokacích... Jen v tý druhý půlce to přeci jen ubere a chvílemi se to až trošku táhne, asi to chtělo i víc prostřihů na Violu Davis s tou její partičkou a též odboj Alice Braga, ale kolem a kolem: blockbuster takových kvalit je v rámci doby covidu opravdu zjevením. Poctivých [b]8/10[/b].
10 -2
reagují: rush
reagovat

8/10

Rko, ujetí antihrdinové, pěknej soundtrack, ok příběh bez nesmyslů, nápaditá kamera.
Jen ta Harley mi jako postava nesedí, ale to je spíš můj osobní problém.
Bavil jsem se :+
798543
Rko, ujetí antihrdinové, pěknej soundtrack, ok příběh bez nesmyslů, nápaditá kamera. Jen ta Harley mi jako postava nesedí, ale to je spíš můj osobní problém. Bavil jsem se *:+*
8/10
7 -4
reagovat
Mě na tom filmu vlastně bude s.at jen to, že to byla ojedinělá věc, kdy došel Gunn, udělal si co chtěl a šel zase dál:D
Ale aspon přišel po šesti letech konečně ten správný Suicide Squad:+
798533
Mě na tom filmu vlastně bude s.at jen to, že to byla ojedinělá věc, kdy došel Gunn, udělal si co chtěl a šel zase dál*:D* Ale aspon přišel po šesti letech konečně ten správný Suicide Squad*:+*
11 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se