Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Budoucnost marveláckého vesmíru aneb kdo je nástupce Thanose?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Nečetl jste někdo Časovládce od Martina Sládka? Kniha mi nesedla, ale zrovna o téhle teorii větví pojednává. 
797149
Nečetl jste někdo Časovládce od Martina Sládka? Kniha mi nesedla, ale zrovna o téhle teorii větví pojednává. 
1 0
reagovat
Nestává se to často, ale režisérka trochu nahrála mojí verzi, jestli to luštím dobře :) Nebo....?

However, during a recent interview with Murphy's Multiverse, Loki director Kate Herron teased what we were seeing on screen and what those different branches connecting actually means.

"So, there’s the branches, right, which is like the alternative reality. But then something, you’ll see it. It’s very subtle, but in the very last shot where you see the Multiverse, there’s basically other bigger physical timeline branches," the filmmaker teased. "So, it’s almost like these different separate trees that are now connecting."

"It’s almost like a bridge. If you imagine the branch, it is like another reality. But if the branch extends beyond a certain point, it will then connect to other physical timelines. That last shot we did, there are other like thicker [branches] that are meant to be like our timeline. And there are other timelines like that and the branches are the connectors basically."
797147
Nestává se to často, ale režisérka trochu nahrála mojí verzi, jestli to luštím dobře *:)* Nebo....? However, during a recent interview with Murphy's Multiverse, Loki director Kate Herron teased what we were seeing on screen and what those different branches connecting actually means. [i]"So, there’s the branches, right, which is like the alternative reality. But then something, you’ll see it. It’s very subtle, but in the very last shot where you see the Multiverse, there’s basically other bigger physical timeline branches," the filmmaker teased. "So, it’s almost like these different separate trees that are now connecting." "It’s almost like a bridge. If you imagine the branch, it is like another reality. But if the branch extends beyond a certain point, it will then connect to other physical timelines. That last shot we did, there are other like thicker [branches] that are meant to be like our timeline. And there are other timelines like that and the branches are the connectors basically."[/i]
1 0
reagovat
reaguje na: Vault_13
Tak podle konce Lokiho jsou obě varianty asi zhruba stejně pravděpodobné :

Buď se Loki ocitl v naší TVA (kterou jsme celý seriál sledovali), ale prostě se tam už před ním dostala nějaká verze Kanga, která si celou organizaci podmanila a všem zaměstnancům vymazala paměť (což je očividně technologie, kterou TVA disponuje) a nebo se prostě Loki dostal do jiné reality a jde o úplně jinou TVA. Osobně si myslím, že spíš jde o první variantu, já to chápu tak, že TVA je prostě jenom jedna (ta vytvořená Kangem, kterého zabila Sylvie) a na začátku druhé série bude Loki řešit, jak vrátit Mobiovi a spol. paměť... ale můžu být úplně mimo, ne že ne :D
797004
Tak podle konce Lokiho jsou obě varianty asi zhruba stejně pravděpodobné : [spoiler]Buď se Loki ocitl v naší TVA (kterou jsme celý seriál sledovali), ale prostě se tam už před ním dostala nějaká verze Kanga, která si celou organizaci podmanila a všem zaměstnancům vymazala paměť (což je očividně technologie, kterou TVA disponuje) a nebo se prostě Loki dostal do jiné reality a jde o úplně jinou TVA. Osobně si myslím, že spíš jde o první variantu, já to chápu tak, že TVA je prostě jenom jedna (ta vytvořená Kangem, kterého zabila Sylvie) a na začátku druhé série bude Loki řešit, jak vrátit Mobiovi a spol. paměť... ale můžu být úplně mimo, ne že ne *:D*[/spoiler]
796865
1 0
reagovat

+ hodnocení Lokiho

Celkově mě to bavilo, akorát jsem čekal více 2012 Lokiho, ten přerod byl za mě moc rychlý a uspěchaný, ale chemie hlavní trojky fungovala velice dobře.

U akce jsem se občas spíše nudil, ocenil bych taky trošku více vysvětlení ohledně toho, co se teda dělat může a co nemůže a za co už hrozí flastr od TVA.

Hudba dobrá, až na nějaké klasické výplňové čtyřakorďáky to bylo poslouchatelné, hlavní motiv super.
8/10

Jinak je teda ta hlavní posvátná časová linie pouze jednou linií, nebo spíše svazkem "povolených" linií = více realit?
796867
Celkově mě to bavilo, akorát jsem čekal více 2012 Lokiho, ten přerod byl za mě moc rychlý a uspěchaný, ale chemie hlavní trojky fungovala velice dobře. U akce jsem se občas spíše nudil, ocenil bych taky trošku více vysvětlení ohledně toho, co se teda dělat může a co nemůže a za co už hrozí flastr od TVA. Hudba dobrá, až na nějaké klasické výplňové čtyřakorďáky to bylo poslouchatelné, hlavní motiv super. [b]8/10[/b] Jinak je teda ta hlavní posvátná časová linie pouze jednou linií, nebo spíše svazkem "povolených" linií = více realit?
+ hodnocení Lokiho
1 0
reagovat

Konec Lokiho

Ten konec Lokiho by mě vážně zajímal. Pokud se jedná o stejnou TVA, kde mají členové vymazanou paměť a očividně proběhly nějaké úpravy ohledně stvořitelů, nedávalo by moc smysl ukazovat divákovi o chvíli předtím pokusy B-15 o revoltu, poznání pravdy a přetáhnutí řadových vojáků na svou stranu. Takže spíš to vidím na jinou verzi TVA s jiným Mobiem a spol. Vidí to někdo stejně?
796865
Ten konec Lokiho by mě vážně zajímal. Pokud se jedná o [spoiler]stejnou TVA, kde mají členové vymazanou paměť a očividně proběhly nějaké úpravy ohledně stvořitelů, nedávalo by moc smysl ukazovat divákovi o chvíli předtím pokusy B-15 o revoltu, poznání pravdy a přetáhnutí řadových vojáků na svou stranu. Takže spíš to vidím na jinou verzi TVA s jiným Mobiem a spol.[/spoiler] Vidí to někdo stejně?
Konec Lokiho
1 0
reagují: Viral
reagovat
Pokud si chcete zkrátit čas čekáním na další marvelovku, tak zkuste Lego Marvel Superheroes 2. Budete tam bojovat proti Kangovi, napříč časem a paralelními světy. Je to parádní videohra a má tam spoustu odkazů a vtipů.
796862
Pokud si chcete zkrátit čas čekáním na další marvelovku, tak zkuste Lego Marvel Superheroes 2. Budete tam bojovat proti Kangovi, napříč časem a paralelními světy. Je to parádní videohra a má tam spoustu odkazů a vtipů.
2 -2
reagovat
všechny možný budoucí verze kangů

Tady jsou všechny možný  budoucí verze Kangů pohromadě. Každopádně Mr Sunday Movies je docela návykovej kanál, u kterýho koukám na každej shit, tak pozor.
796841
[url=https://www.youtube.com/watch?v=mBJyZ39BQxE]všechny možný budoucí verze kangů[/url] Tady jsou všechny možný  budoucí verze Kangů pohromadě. Každopádně Mr Sunday Movies je docela návykovej kanál, u kterýho koukám na každej shit, tak pozor.
2 0
reagovat
Počujte, Kefalín. A čo si vy predstavujete pod takým pararelním vesmírem a paralelní realitou?

A jak se dobývá takový vesmír?

Jinak samotný seriál byl docela fajn. Sympatičtí herci, hezké vizuály, AAA produkce... Nicméně celé mi to strašně moc přišlo jako lepší dvoudíl Doktora Who říznutý Časožrouty od Kinga. A nemůžu se zbavit pocitu, že z námětu šlo vytřískat víc. Prostě Marvel.
796840
Počujte, Kefalín. A čo si vy predstavujete pod takým pararelním vesmírem a paralelní realitou? A jak se dobývá takový vesmír? Jinak samotný seriál byl docela fajn. Sympatičtí herci, hezké vizuály, AAA produkce... Nicméně celé mi to strašně moc přišlo jako lepší dvoudíl Doktora Who říznutý Časožrouty od Kinga. A nemůžu se zbavit pocitu, že z námětu šlo vytřískat víc. Prostě Marvel.
2 0
reagovat
Tak delší dobu čekáme kdy tedy dojde na ty turnebords či dark avanger ,taky představení hrdiny Novy bude i Adam Warlock ten pěkně nakopal Kangovi a jemu podobním ...A ještě ten Gorr vrah bohů v Thórovi taky bude jen  taká p   araelni realita nebo jaká realita to bude ?
796834
Tak delší dobu čekáme kdy tedy dojde na ty turnebords či dark avanger ,taky představení hrdiny Novy bude i Adam Warlock ten pěkně nakopal Kangovi a jemu podobním ...A ještě ten Gorr vrah bohů v Thórovi taky bude jen  taká p   araelni realita nebo jaká realita to bude ?
1 0
reagovat
reaguje na: StevieCZ
Tak to pojetí tohohle Kanga jako v podstatě šaška (s nadsázkou) je zcela určitě záměr, až potom přijde jo TEN pan Dobyvatel, tak to prostě vyzní líp na tom velkým plátně v kině...

Jinak pokud se nepletu, tak v komiksech jsou fakticky vzato 4 záporáci, se kterýma se Avengers a spol. rvou pravidelně, a kteří jsou schopní ohrožovat celý (multi)vesmír, tj. Thanos, Galactus, Dr. Doom a právě Kang - no a u Kanga je nejtvipnější ten kontrast, kdy on de facto nemá žádné superschopnosti, ale stejně je ultra nebezpečný (v komiksech několikrát dal Avengers totální K.O.); jestli to Feige pojede ve velkým stylu (Council of Kangs a podobně), tak se určitě máme na co těšit. To finále Lokiho jsou prostě otevřená vrátka k tomu, aby se do MCU mohli docela srozumitelně nacpat mutanti, upíři, F4 apod. (tj. všechno, co tam mělo být od začátku, pokud by Marvel nepřišel o práva) s tím, že další velký event bude souboj s Kangem (nebo jeho více verzemi) a do toho možná potom ještě nějak nacpou i Battleworld (k tomu, ale imho musí nejdřív představit Dr. Dooma).
796807
Tak to pojetí tohohle Kanga jako v podstatě šaška (s nadsázkou) je zcela určitě záměr, až potom přijde jo TEN pan Dobyvatel, tak to prostě vyzní líp na tom velkým plátně v kině... Jinak pokud se nepletu, tak v komiksech jsou fakticky vzato 4 záporáci, se kterýma se Avengers a spol. rvou pravidelně, a kteří jsou schopní ohrožovat celý (multi)vesmír, tj. Thanos, Galactus, Dr. Doom a právě Kang - no a u Kanga je nejtvipnější ten kontrast, kdy on de facto nemá žádné superschopnosti, ale stejně je ultra nebezpečný (v komiksech několikrát dal Avengers totální K.O.); jestli to Feige pojede ve velkým stylu (Council of Kangs a podobně), tak se určitě máme na co těšit. To finále Lokiho jsou prostě otevřená vrátka k tomu, aby se do MCU mohli docela srozumitelně nacpat mutanti, upíři, F4 apod. (tj. všechno, co tam mělo být od začátku, pokud by Marvel nepřišel o práva) s tím, že další velký event bude souboj s Kangem (nebo jeho více verzemi) a do toho možná potom ještě nějak nacpou i Battleworld (k tomu, ale imho musí nejdřív představit Dr. Dooma).
796803
6 -1
reagovat
reaguje na: StevieCZ
Tenhle je magor, protože byl moc dlouho sám, další budou "normální", že jo.

A jo, viděls ho v seriálu Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (pecka, co má zaslouženě 82 % na ČSFD link ). Tam je ke konci 1. série výbornej.

Mimochodem tady jsou synopse všech plánovanejch epizod 3. série a... tvl, proč to museli zrušit?! ?) link
796806
Tenhle je magor, protože byl moc dlouho sám, další budou "normální", že jo. A jo, viděls ho v seriálu Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (pecka, co má zaslouženě 82 % na ČSFD https://www.csfd.cz/film/287594-avengers-nejmocnejsi-hrdinove-sveta/prehled/ ). Tam je ke konci 1. série výbornej. Mimochodem tady jsou synopse všech plánovanejch epizod 3. série a... tvl, proč to museli zrušit?! *?)* https://www.reddit.com/r/Marvel/comments/ixxpxq/chris_yost_reveals_all_26_of_his_episode_ideas/
796803
3 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
Docela vtipné, protože jsem si taky myslel že Kang je modrej chlápek:D a to jsem na Kanga párkrát narazil ať už v animáku (myslím že to byl ten z roku 2010) nebo v Contest of Champions.

Jinak Majors mi přišel v pohodě. To přehrávání se mi možná místy zajídalo, ale uvidíme co příště. To že je tenhle Kang šašek ještě neznamená, že se takhle budou chovat i ostatní varianty
796803
Docela vtipné, protože jsem si taky myslel že Kang je modrej chlápek*:D* a to jsem na Kanga párkrát narazil ať už v animáku (myslím že to byl ten z roku 2010) nebo v Contest of Champions. Jinak Majors mi přišel v pohodě. To přehrávání se mi možná místy zajídalo, ale uvidíme co příště. To že je tenhle Kang šašek ještě neznamená, že se takhle budou chovat i ostatní varianty
796799
5 -1
reagují: Viral, KarelR
reagovat
Ten černej herec ničím nevadil a byl fajn. Ale že Black Panther je nudná komiksárna je prostě fakt. A nominace na nejlepší film, to už byl solidní Blackknee úlet.    Ještě že tam byla Zelená kniha ( což je dobrej film), protože nebejt tam, tak by to cinklo :D
796800
Ten černej herec ničím nevadil a byl fajn. Ale že Black Panther je nudná komiksárna je prostě fakt. A nominace na nejlepší film, to už byl solidní Blackknee úlet.    Ještě že tam byla Zelená kniha ( což je dobrej film), protože nebejt tam, tak by to cinklo :D
8 -3
reagovat
reaguje na: Sigi
Celýho Lokiho točila režisérka, což teď doufám rozpoutá novej level hejtu... :D

Ne, vážně, kdyby většině fans neseděl, tak je to okamžitě "slyšet" třeba jako kdysi u nový Fantastický čtyřky. A tentokrát je v tomhle ohled klid (podle mě fakt částečně i proto, že skoro nikdo neví, že je ta postava původně bílá – lidi si myslej, že je Kang modrej, protože maximálně viděli pár fotek na netu).

Ale jinak v pohodě, dokud tvoje kritika nestojí na "byl automaticky špatnej, protože je černej (a navíc ta postava má bejt bílá!)", nevidím v ní problém 8)
796799
Celýho Lokiho točila režisérka, což teď doufám rozpoutá novej level hejtu... *:D* Ne, vážně, kdyby většině fans neseděl, tak je to okamžitě "slyšet" třeba jako kdysi u nový Fantastický čtyřky. A tentokrát je v tomhle ohled klid (podle mě fakt částečně i proto, že skoro nikdo neví, že je ta postava původně bílá – lidi si myslej, že je Kang modrej, protože maximálně viděli pár fotek na netu). Ale jinak v pohodě, dokud tvoje kritika nestojí na "byl automaticky špatnej, protože je černej (a navíc ta postava má bejt bílá!)", nevidím v ní problém *8)*
796794
4 -3
reagují: StevieCZ
reagovat
reaguje na: KarelR
No tak když je toho plný Twitter, tak to musí být pravda. 8) Věřím, že většině tady, co kritizují jak uchopili Kanga je úplně jedno, jakou barvu kůže má jeho představitel. Mě osobně se prostě tohle přehrávání zajídá i u herců, kteří to v pohodě ustojí. Což fakt není tento případ. Ale třeba je to všechno chyba jenom režiséra, který si to nepohlídal. Doufám že to je muž árijského typu. Aby byla moje kritika v pořádku. 
796794
No tak když je toho plný Twitter, tak to musí být pravda. *8)* Věřím, že většině tady, co kritizují jak uchopili Kanga je úplně jedno, jakou barvu kůže má jeho představitel. Mě osobně se prostě tohle přehrávání zajídá i u herců, kteří to v pohodě ustojí. Což fakt není tento případ. Ale třeba je to všechno chyba jenom režiséra, který si to nepohlídal. Doufám že to je muž árijského typu. Aby byla moje kritika v pořádku. 
796789
5 -6
reagují: KarelR
reagovat
Jo, podle toho co vidím i na redditu se Kang hejtuje vážně jenom tady. Což je takové zvláštní, vzhledem k tomu že tady mají lidi vztah k předloze o dost menší a tak by na změny oproti ní měli být citliví míň a ne víc, eh :D
796790
Jo, podle toho co vidím i na redditu se Kang hejtuje vážně jenom tady. Což je takové zvláštní, vzhledem k tomu že tady mají lidi vztah k předloze o dost menší a tak by na změny oproti ní měli být citliví míň a ne víc, eh *:D*
6 -2
reagovat
Twitter je vytapetovanej nadšením z Majorse a samozřejmě bude hrát skoro všechny verze Kanga (Iron Lada ne, pokud bude). Nicméně to už je bohužel v Česku taková tradice, viz všudypřítomnej hejt na Black Panthera a Falcona, který tu taky spoustě lidí přijdou mimo :) Stačí se podívat na "hnutí", co "bojuje" proti obsazování bílejch komiksovejch postav černochama, i když k těm komiksovejm postavám zřejmě nemaj žádnej vztah a nebejt článků na netu, ani by nevěděli, že maj bejt bílý (není to tudíž případ typu "berou mi bílýho Bonda a bílou Hermionu, parchanti!").

Zajímá mě, jestli kvůli tomu od nich bude bojkot Duny. Tam z jednoho knižního bílýho pána udělali černou paní, takže by na to členové toho hnutí logicky neměli koukat! :)
796789
Twitter je vytapetovanej nadšením z Majorse a samozřejmě bude hrát skoro všechny verze Kanga (Iron Lada ne, pokud bude). Nicméně to už je bohužel v Česku taková tradice, viz všudypřítomnej hejt na Black Panthera a Falcona, který tu taky spoustě lidí přijdou mimo *:)* Stačí se podívat na "hnutí", co "bojuje" proti obsazování bílejch komiksovejch postav černochama, i když k těm komiksovejm postavám zřejmě nemaj žádnej vztah a nebejt článků na netu, ani by nevěděli, že maj bejt bílý (není to tudíž případ typu "berou mi bílýho Bonda a bílou Hermionu, parchanti!"). Zajímá mě, jestli kvůli tomu od nich bude bojkot Duny. Tam z jednoho knižního bílýho pána udělali černou paní, takže by na to členové toho hnutí logicky neměli koukat! *:)*
8 -7
reagují: Sigi
reagovat
reaguje na: connor
:D:D:D:D:D:D díky za pobavení!
796788
*:D**:D**:D**:D**:D**:D* díky za pobavení!
796781
4 -5
reagovat
reaguje na: Sigi
Samozřejmě z většiny těch, co se k epizodě vyjádřili na internetu. Už jsem prošel velký počet reakcí i diskuzních fór.
796787
Samozřejmě z většiny těch, co se k epizodě vyjádřili na internetu. Už jsem prošel velký počet reakcí i diskuzních fór.
796786
3 -4
reagovat
reaguje na: connor
To by mě zajímalo z jaké "většiny" vycházíš. :D Byl naprosto tragickej. I Anthony Anderson by tam seděl víc, než tohle herecké poleno. 
796786
To by mě zajímalo z jaké "většiny" vycházíš. *:D* Byl naprosto tragickej. I Anthony Anderson by tam seděl víc, než tohle herecké poleno. 
796785
6 -6
reagují: connor
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se