Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Budoucnost marveláckého vesmíru aneb kdo je nástupce Thanose?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: DarkSith
Věřit nemusíš, ale je to tak. :+
796785
Věřit nemusíš, ale je to tak. *:+*
796783
5 -6
reagují: Sigi
reagovat
reaguje na: connor
Tomu se mi nechce věřit. 8)
796783
Tomu se mi nechce věřit. *8)*
796781
6 -4
reagují: connor
reagovat
reaguje na: DarkSith
Nepřeobsadí, protože většině lidí přišel výborný. ;)
796781
Nepřeobsadí, protože většině lidí přišel výborný. *;)*
796779
6 -7
reagují: Muf, DarkSith
reagovat
reaguje na: sassan
Kroki je nový Baby Yoda :D
796780
Kroki je nový Baby Yoda *:D*
796766
1 0
reagovat
reaguje na: tomasmachr
Jenže Samuel L. Jackson je úplně jiná liga než ten otravný a velice necharizmatický pán, který hral zde. Pokud jeho zlou variantu nepřeobsadí obávám se, že z toho nic dobrého nevzejde. 
796779
Jenže Samuel L. Jackson je úplně jiná liga než ten otravný a velice necharizmatický pán, který hral zde. Pokud jeho zlou variantu nepřeobsadí obávám se, že z toho nic dobrého nevzejde. 
796776
7 -6
reagují: connor
reagovat
Nemôžem si pomôcť ale najlepší bol Loki aligátor. Videl som to na jeden záťah a toto jediné mi utkvelo v pamäti :D.
796778
Nemôžem si pomôcť ale najlepší bol Loki aligátor. Videl som to na jeden záťah a toto jediné mi utkvelo v pamäti *:D*.
4 -3
reagovat
Myslím si, že to takhle nejednoznačně udělali schválně  1. Fanoušci budou vést tyhle diskuze a 2. Feige ví, že to udrží divácký zájem.

Každopádně říká, že Alioth vzniknul kvůli tomu, že on a jeho varianty vytvořili spojení mezi vesmíry (čímž vznikly trhliny v realitě). Samozřejmě pak říká, že ho spoutal, vyzbrojil a použil na ukončení války. Ale otázka jak ho použil? V zásadě jsou dvě možnosti 1) Jak píše Noobly Alioth zničil všechny světy a 2) A ta mi ze seriálu zatím příjde pravděpodobnější Aliotha použil k tomu, aby utnul spojení mezi všemi světy (=ukončil válku) a Alioth potom sloužil jako obranný mechanismus MCU (protože to bude určitě ten hlavní/primární vesmír). Ty světy prostě dál existují a to větvení je buď snaha nějaké varianty o obnovu nebo se to děje samovolně, protože ty trhliny už jsou a nic se s tím nedá dělat. K tomu mě vedou dvě věci 1 ) Jak píše Karel, že světy jsou nad sebou a že je tam ta červená linie a za 2) protože obnova (vznik) Multiversu začíná ještě před jeho smrtí a v seriálu si dali záležet, aby hned 2x zdůraznili, že když Sylvie někoho očaruje, tak se mu začnou vracet vzpomínky a došlo k očarování Aliotha, tak dost možná došlo k jeho uvolnění (=padla obrana).

Doufám, že jsem tu druhou možnost napsal srozumitelně. Občas se v něčem zamotám a obtížněji dostávám k hlavní myšlence.

U toho Spider-Mana půjde spíš o ustupek Sony, aby ho udrželi v MCU než o nějaký plán. Holt animované Spider-Verse bylo úspěch, tak si Sony dali podmínku, že to bude i ve filmu a pokud možno hned.
796777
Myslím si, že to takhle nejednoznačně udělali schválně  1. Fanoušci budou vést tyhle diskuze a 2. Feige ví, že to udrží divácký zájem. Každopádně říká, že Alioth vzniknul kvůli tomu, že on a jeho varianty vytvořili spojení mezi vesmíry (čímž vznikly trhliny v realitě). Samozřejmě pak říká, že ho spoutal, vyzbrojil a použil na ukončení války. Ale otázka jak ho použil? V zásadě jsou dvě možnosti 1) Jak píše Noobly Alioth zničil všechny světy a 2) A ta mi ze seriálu zatím příjde pravděpodobnější Aliotha použil k tomu, aby utnul spojení mezi všemi světy (=ukončil válku) a Alioth potom sloužil jako obranný mechanismus MCU (protože to bude určitě ten hlavní/primární vesmír). Ty světy prostě dál existují a to větvení je buď snaha nějaké varianty o obnovu nebo se to děje samovolně, protože ty trhliny už jsou a nic se s tím nedá dělat. K tomu mě vedou dvě věci 1 ) Jak píše Karel, že světy jsou nad sebou a že je tam ta červená linie a za 2) protože obnova (vznik) Multiversu začíná ještě před jeho smrtí a v seriálu si dali záležet, aby hned 2x zdůraznili, že když Sylvie někoho očaruje, tak se mu začnou vracet vzpomínky a došlo k očarování Aliotha, tak dost možná došlo k jeho uvolnění (=padla obrana). Doufám, že jsem tu druhou možnost napsal srozumitelně. Občas se v něčem zamotám a obtížněji dostávám k hlavní myšlence. U toho Spider-Mana půjde spíš o ustupek Sony, aby ho udrželi v MCU než o nějaký plán. Holt animované Spider-Verse bylo úspěch, tak si Sony dali podmínku, že to bude i ve filmu a pokud možno hned.
1 0
reagovat
reaguje na: hanak_v_exilu
Ještě štěstí že tohle názorově hnutí ASI neplatilo už v době kdy vyšel na scénu poprvé černej Nick Fury že;) boha jeho...
796776
Ještě štěstí že tohle názorově hnutí ASI neplatilo už v době kdy vyšel na scénu poprvé černej Nick Fury že;) boha jeho...
796763
3 -2
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Noobly77
Jako jo, klidně to může bejt i takhle. Tím pádem by mi ale vrtalo hlavou, proč je tam celá ta vizualizace vesmírů nad sebou a proč tak výrazně vsadili na to horizontální ohraničení, který neustále evokuje, že jakmile se linky dostanou mimo něj, vstoupěj do hry další (okolní) vesmíry. Plus... jeden fialovej mrak zlikvidoval nekončený (mínus jeden) množství vesmírů? Hmmm :)

A pak teda k čemu to je celý dobrý v ohledu přivádění starýho Spideyho a některejch starejch X-Menů, po kterým logicky toužej. To by tím pádem musely začít vznikat nový vesmíry, který... jsou čirou náhodou úplně stejný jako ty vesmíry, co lidi už x let znaj, a zároveň teda diametrálně odlišný od MCU.

Ale jak říkám, kdyby to celý bylo takhle, asi good 8)
796773
Jako jo, klidně to může bejt i takhle. Tím pádem by mi ale vrtalo hlavou, proč je tam celá ta vizualizace vesmírů nad sebou a proč tak výrazně vsadili na to horizontální ohraničení, který neustále evokuje, že jakmile se linky dostanou mimo něj, vstoupěj do hry další (okolní) vesmíry. Plus... jeden fialovej mrak zlikvidoval nekončený (mínus jeden) množství vesmírů? Hmmm *:)* A pak teda k čemu to je celý dobrý v ohledu přivádění starýho Spideyho a některejch starejch X-Menů, po kterým logicky toužej. To by tím pádem musely začít vznikat nový vesmíry, který... jsou čirou náhodou úplně stejný jako ty vesmíry, co lidi už x let znaj, a zároveň teda diametrálně odlišný od MCU. Ale jak říkám, kdyby to celý bylo takhle, asi good *8)*
796772
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Měl bych pár bodů k zamýšlení a možná i trošku slovíčkaření.

Nemůžeme vzít větu nebo dvě a stavět na tom veškerou argumentaci... Například, už jen v té samotné citaci "I ended the multiversal war" - Ukončil jsem, ne unikl jsem, ale ukončil jsem mezi-vesmírnou válku. On vlastně válku vyhrál a ta válka nikde na pozadí dál nebyla, ta válka skončila. Před onou citací řekl, že našel stvoření (Aliotha), které doslova požírá čas a prostor a poté, že ho použil jako zbraň, což bych tedy pochopil tak, že ho nechal "sežrat" ostatní vesmíry. Určitě to nezní jako našel jsem stvoření, které oddělí paralelní vesmíry. Dál bych bral v potaz celou TVA a obecně vše, co jsme se v seriálu dozvěděli. Nexus event znamená, že někdo udělal něco, co neměl a tím vytvořil větev ze "sacred timeline", což dle mého chápání vytvoří paralelní dějství (paralelní vesmír) a ne propojení mezi jiným vesmíry. A proto jí TVA musí odstranit, protože by vznikl další vesmír a tím i další Kang. No, a poslední můj argument je jeho samotná smrt a vysvětlení toho, co se stane když umře. Neříká, že se propojí vesmíry, ale že se vesmír rozvětví a objeví se jeho další varianty. A že stejně nakonec nějaká varianta (asi nejspíš ta jemu nejbližší) přijde na to samé, co on a víceméně bude to, co se už stalo (bude "reinkarnován"). A to že linku oddělil může prostě a jednoduše znamenat, že si vybral tu nejlepší možnou variantu aka naše milované MCU (nejspíše i přímo jeho originální vesmír) a tu jako jedinou nezničil, ale rozhodl se jí udržovat v hladkém běhu a bez větvení. + Vidíme, že se ten kruh rozvětvuje a ne spojuje s něčím. Prostě dokud ho Sylvie nezabila, existoval jen jeden jediný vesmír.

Určitě souhlasím s tím, že byl Loki poslán do jiné větve a naše sacred timeline (MCU) je naprosto v pořádku a žádná změna se zatím nekoná.

Jinak je možný, že nad tím vším prostě až moc přemýšlím :D
796772
Měl bych pár bodů k zamýšlení a možná i trošku slovíčkaření. Nemůžeme vzít větu nebo dvě a stavět na tom veškerou argumentaci... Například, už jen v té samotné citaci "I ended the multiversal war" - Ukončil jsem, ne unikl jsem, ale ukončil jsem mezi-vesmírnou válku. On vlastně válku vyhrál a ta válka nikde na pozadí dál nebyla, ta válka skončila. Před onou citací řekl, že našel stvoření (Aliotha), které doslova požírá čas a prostor a poté, že ho použil jako zbraň, což bych tedy pochopil tak, že ho nechal "sežrat" ostatní vesmíry. Určitě to nezní jako našel jsem stvoření, které oddělí paralelní vesmíry. Dál bych bral v potaz celou TVA a obecně vše, co jsme se v seriálu dozvěděli. Nexus event znamená, že někdo udělal něco, co neměl a tím vytvořil větev ze "sacred timeline", což dle mého chápání vytvoří paralelní dějství (paralelní vesmír) a ne propojení mezi jiným vesmíry. A proto jí TVA musí odstranit, protože by vznikl další vesmír a tím i další Kang. No, a poslední můj argument je jeho samotná smrt a vysvětlení toho, co se stane když umře. Neříká, že se propojí vesmíry, ale že se vesmír rozvětví a objeví se jeho další varianty. A že stejně nakonec nějaká varianta (asi nejspíš ta jemu nejbližší) přijde na to samé, co on a víceméně bude to, co se už stalo (bude "reinkarnován"). A to že linku oddělil může prostě a jednoduše znamenat, že si vybral tu nejlepší možnou variantu aka naše milované MCU (nejspíše i přímo jeho originální vesmír) a tu jako jedinou nezničil, ale rozhodl se jí udržovat v hladkém běhu a bez větvení. + Vidíme, že se ten kruh rozvětvuje a ne spojuje s něčím. Prostě dokud ho Sylvie nezabila, existoval jen jeden jediný vesmír. Určitě souhlasím s tím, že byl Loki poslán do jiné větve a naše sacred timeline (MCU) je naprosto v pořádku a žádná změna se zatím nekoná. Jinak je možný, že nad tím vším prostě až moc přemýšlím :D
796744
2 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Vo vseobecnosti by som za seba povedal, ze cim menej tam bol Owen Wilson (sceny jeho postavy s Lokim patrili k tomu najlepsiemu, co serial ponukol) a cim menej sa dej odohraval priamo v TVA, o to to bolo slabsie. Takze ak si videl prvy diel a uz ten ta nebavil, tak to podla mna nema vobec zmysel pozerat. Vsetko o tom trapnom zaporakovi, ktory ma byt novym Thanosom, najdes aj v clanku ci tu v diskusii a Marvel ho nepochybne pri opatovnom uvedeni na scenu znovu predstavi. V lepsom pripade pojde o jeho uplne inu verziu (snad aj ovela lepsie napisanu a zahranu), ktora si to bude vyslovene ziadat.
796770
Vo vseobecnosti by som za seba povedal, ze cim menej tam bol Owen Wilson (sceny jeho postavy s Lokim patrili k tomu najlepsiemu, co serial ponukol) a cim menej sa dej odohraval priamo v TVA, o to to bolo slabsie. Takze ak si videl prvy diel a uz ten ta nebavil, tak to podla mna nema vobec zmysel pozerat. Vsetko o tom trapnom zaporakovi, ktory ma byt novym Thanosom, najdes aj v clanku ci tu v diskusii a Marvel ho nepochybne pri opatovnom uvedeni na scenu znovu predstavi. V lepsom pripade pojde o jeho uplne inu verziu (snad aj ovela lepsie napisanu a zahranu), ktora si to bude vyslovene ziadat.
796748
1 -1
reagovat
Lokiho serial zacal slubne a chvilu sa zdalo, ze by sa konecne mohlo jednat o trefu do cierneho, ktora by obhajila expanziu MCU na Disney+ (Wanda nenadchla a Falcon bol po vsetkych strankach priserny). Lenze tretiu epizodu uz som unudene odzival (to, ze hlavnu temu diskusii po jej skonceni tvorilo Lokiho letme prihlasenie sa k pansexualnej orientacii, hovori za vsetko), dalsie casti tiez uz uputali len obcas v jednotlivostiach, ale celkovo ten prvotny zaujem vyprchal a viac-menej uz ostavalo len cakanie na rozuzlenie, ktore silno sklamalo.

Jednak to skoncilo bez konca ako radova epizoda s cliffhangarom, ale hlavne zaporak v pozadi mi prisiel strasne trapny. Vyslovene klaun pripominajuci Kevina Harta, ktory mal nulovu charizmu a do toho goticky-ladeneho prostredia "Citadely na konci casu" ani do budovanej mytologie svojim stvarnenim vobec nezapasoval. Odzaciatku som si myslel, ze Time Keeperi su falosnym red herringom, za ktorym stoji niekto v pozadi (povodne som okrem dalsieho Lokiho variantu tipoval sudkynu), ale tie roboticke nahrazky my nakoniec prisli na tu chvilu, kym sa nepotvrdila ich fakeova podstata, zaujimavejsie ako Kevin Hart z buducnosti. To, ze z toho sasa chce niekto urobit nastupcu Thanosa je cisty fail. To uz by mohol byt dlhodobym Big Badom aj Malekith z Thora 2, Ronan zo Strazcov Galaxie ci rovno ta teen tragedka z Falcona & Winter Soldiera.  
796769
Lokiho serial zacal slubne a chvilu sa zdalo, ze by sa konecne mohlo jednat o trefu do cierneho, ktora by obhajila expanziu MCU na Disney+ (Wanda nenadchla a Falcon bol po vsetkych strankach priserny). Lenze tretiu epizodu uz som unudene odzival (to, ze hlavnu temu diskusii po jej skonceni tvorilo Lokiho letme prihlasenie sa k pansexualnej orientacii, hovori za vsetko), dalsie casti tiez uz uputali len obcas v jednotlivostiach, ale celkovo ten prvotny zaujem vyprchal a viac-menej uz ostavalo len cakanie na rozuzlenie, ktore silno sklamalo. Jednak to skoncilo bez konca ako radova epizoda s cliffhangarom, ale hlavne zaporak v pozadi mi prisiel strasne trapny. Vyslovene klaun pripominajuci Kevina Harta, ktory mal nulovu charizmu a do toho goticky-ladeneho prostredia "Citadely na konci casu" ani do budovanej mytologie svojim stvarnenim vobec nezapasoval. Odzaciatku som si myslel, ze Time Keeperi su falosnym red herringom, za ktorym stoji niekto v pozadi (povodne som okrem dalsieho Lokiho variantu tipoval sudkynu), ale tie roboticke nahrazky my nakoniec prisli na tu chvilu, kym sa nepotvrdila ich fakeova podstata, zaujimavejsie ako Kevin Hart z buducnosti. To, ze z toho sasa chce niekto urobit nastupcu Thanosa je cisty fail. To uz by mohol byt dlhodobym Big Badom aj Malekith z Thora 2, Ronan zo Strazcov Galaxie ci rovno ta teen tragedka z Falcona & Winter Soldiera.  
6 -3
reagovat
reaguje na: The Joker

95% fanoušků MCU žádný comics nikdy nečetlo

Nevěrím že by to bylo až tak velké číslo i když většina jistě ano.Ale co se týče toho novodobého pozérství tak máš samozřejmě naprostou pravdu.Jakmile je něco "in" a modní záležitost tak jsou najednou strašnní fandové do komiksů i lidi co se ještě nedávno na ty skutečné fanoušky dívali s despektem a ani kolo by si o to neopřeli.
796767
Nevěrím že by to bylo až tak velké číslo i když většina jistě ano.Ale co se týče toho novodobého pozérství tak máš samozřejmě naprostou pravdu.Jakmile je něco "in" a modní záležitost tak jsou najednou strašnní fandové do komiksů i lidi co se ještě nedávno na ty skutečné fanoušky dívali s despektem a ani kolo by si o to neopřeli.
95% fanoušků MCU žádný comics nikdy nečetlo
796709
4 0
reagovat
reaguje na: HAL

chtěl bych celý díl věnovaný kroko-Lokimu

...myslíš "Krokimu".Tak se mu začalo říkat ve světě :D
796766
...myslíš "Krokimu".Tak se mu začalo říkat ve světě *:D*
chtěl bych celý díl věnovaný kroko-Lokimu
796759
3 0
reagují: HAL
reagovat
"Na papíře je běloch, v reálu je černoch". Z hlediska rasy by mi to nevadilo, ale takhle to vnímám jako součást názorového hnutí se kterým hluboce nesouhlasím. V tom případě je pro mě Endgame konečná. Dál nemám zájem.
796763
"Na papíře je běloch, v reálu je černoch". Z hlediska rasy by mi to nevadilo, ale takhle to vnímám jako součást názorového hnutí se kterým hluboce nesouhlasím. V tom případě je pro mě Endgame konečná. Dál nemám zájem.
7 -8
reagují: tomasmachr
reagovat
Neznie to nezaujímavo, ale IMO to nevyhnutne musí skončiť tak, že z toho celého vznikne prekombinovaný guláš, ktorý bude ťažké sledovať a ktorý v závere bude musieť vytrhnúť návrat Rogersa, Starka a Bannera. 

Už Infinity War a Endgame kočírovali strašné množstvo postáv a dejových a časových línií a síce sa to impozantne zvládlo na výbornú, ale všetko má svoje hranice.

Proste MCU dobehne IMO to čo dobehlo každú väčšiu frančízu - snaha donekonečna rásť a expandovať, snaha aby to celé bolo stále viac epic a stále komplexnejšie nakoniec vždy dôjde do bodu kedy sa ten konštrukt pod vlastnou váhou začne lámať. To neznamená, že to bude nejaký hrozný fail, ale zopakovať to čo sa podarilo s MCU od prvého Iron Mana až po Endgame sa jednoducho nedá, je to príliš výnimočná vec. 
796761
Neznie to nezaujímavo, ale IMO to nevyhnutne musí skončiť tak, že z toho celého vznikne prekombinovaný guláš, ktorý bude ťažké sledovať a ktorý v závere bude musieť vytrhnúť návrat Rogersa, Starka a Bannera.  Už Infinity War a Endgame kočírovali strašné množstvo postáv a dejových a časových línií a síce sa to impozantne zvládlo na výbornú, ale všetko má svoje hranice. Proste MCU dobehne IMO to čo dobehlo každú väčšiu frančízu - snaha donekonečna rásť a expandovať, snaha aby to celé bolo stále viac epic a stále komplexnejšie nakoniec vždy dôjde do bodu kedy sa ten konštrukt pod vlastnou váhou začne lámať. To neznamená, že to bude nejaký hrozný fail, ale zopakovať to čo sa podarilo s MCU od prvého Iron Mana až po Endgame sa jednoducho nedá, je to príliš výnimočná vec. 
6 0
reagovat
reaguje na: Filmovekladelko
Maník s lukem by nemusel být úplně nahovno kdyby byl o tom co přeskočila Black Widow (Budapešť) a byl natočený právě ve stylu v jakém ona jela ve své komornější první polovině (proto-Greengrass). Tam to příjemně překvapilo. Ale očekávání nemám velká.
796760
Maník s lukem by nemusel být úplně nahovno kdyby byl o tom co přeskočila Black Widow (Budapešť) a byl natočený právě ve stylu v jakém ona jela ve své komornější první polovině (proto-Greengrass). Tam to příjemně překvapilo. Ale očekávání nemám velká.
796757
3 -1
reagovat
reaguje na: aba
No jo, u Falcona jsem si přál ať už to skončí a tu hypotéku nebo co to už konečně dostane, u Lokiho jsem naopak litoval že těch dílů není dvakrát tolik (a chtěl bych celý díl věnovaný kroko-Lokimu)
796759
No jo, u Falcona jsem si přál ať už to skončí a tu hypotéku nebo co to už konečně dostane, u Lokiho jsem naopak litoval že těch dílů není dvakrát tolik (a chtěl bych celý díl věnovaný kroko-Lokimu)
796754
6 -2
reagují: sassan
reagovat
reaguje na: KarelR
Podle mě to tak je - hlavní linka MCU je netknutá a v ní se Loki opravdu celou dobu odehrával a Sylvie ho poslala potom naslepo do jiné reality, kde ho neznají.
796758
Podle mě to tak je - hlavní linka MCU je netknutá a v ní se Loki opravdu celou dobu odehrával a Sylvie ho poslala potom naslepo do jiné reality, kde ho neznají.
796744
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Holt i nezajímavé postavy musí smočit kladélka.  Teď ještě ten maník s lukem. Další autoskip. Už vidim další seriál s nějakým noname břídilem  z Wakandy.
Loki je zajímavá postava, navíc s výborným hercem. Tak aspoň jedna trefa.

Takhle kdyby Thanos dostal seriálek, to by byla jiná.
796757
Holt i nezajímavé postavy musí smočit kladélka.  Teď ještě ten maník s lukem. Další autoskip. Už vidim další seriál s nějakým noname břídilem  z Wakandy. Loki je zajímavá postava, navíc s výborným hercem. Tak aspoň jedna trefa. Takhle kdyby Thanos dostal seriálek, to by byla jiná.
796753
3 -6
reagují: HAL
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se