Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Co můžeme čekat od čtvrtého Matrixu?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: pepo
To je veľmi divná reakcia na tú scénu. Zjedol si pred projekciou niečo pokazené?
795835
To je veľmi divná reakcia na tú scénu. Zjedol si pred projekciou niečo pokazené?
765978
0 0
reagovat
Spoilery, zápletka a proč je to označováno za meta:

Keanu works for Warner Bros. (some game company) and Christina Ricci is his boss or something like that, I can't quite remember because I thought it was fake lol -- Christina Ricci is not his boss, she is in maybe 2 scenes total. She feels like she is a marketing exec, but its never made clear, she just tells everyone what the Matrix sequel should be like. The game company is named Deus Machina and is owned by Warner Bros. At one point, Groff invites Keanu into his office and says something to the effect of "Our parent company, Warner Bros, wants to make sequels to the Matrix games, and they will proceed with or without us. They want to exercise our contract options and get us on board. I was thinking what is the harm in returning to the Matrix world again or a few more times"

There's a lot of scenes from the first movie which play during this movie. They serve a purpose in the plot though while also serving as nostalgia. One of the characters even comments on that.
795829
Spoilery, zápletka a proč je to označováno za meta:[spoiler] Keanu works for Warner Bros. (some game company) and Christina Ricci is his boss or something like that, I can't quite remember because I thought it was fake lol -- Christina Ricci is not his boss, she is in maybe 2 scenes total. She feels like she is a marketing exec, but its never made clear, she just tells everyone what the Matrix sequel should be like. The game company is named Deus Machina and is owned by Warner Bros. At one point, Groff invites Keanu into his office and says something to the effect of "Our parent company, Warner Bros, wants to make sequels to the Matrix games, and they will proceed with or without us. They want to exercise our contract options and get us on board. I was thinking what is the harm in returning to the Matrix world again or a few more times" There's a lot of scenes from the first movie which play during this movie. They serve a purpose in the plot though while also serving as nostalgia. One of the characters even comments on that.[/spoiler]
0 0
reagovat
Matrix muzu vzdycky, rad se tam vratim :+
766288
Matrix muzu vzdycky, rad se tam vratim *:+*
2 0
reagovat

Co můžeme čekat od 4. matrixu?

Ve zkratce nic dobrého.
Matrix pro mě skončil prvním dílem a nic už tu sérii nemůže zachránit. 8)
766058
Ve zkratce nic dobrého. Matrix pro mě skončil prvním dílem a nic už tu sérii nemůže zachránit. *8)*
Co můžeme čekat od 4. matrixu?
4 -5
reagovat
Tak trinity může být třeba program 
Já jsem na to zvědav, očekávání krotim tak to může jenom překvapit 
766041
Tak trinity může být třeba [spoiler]program [/spoiler] Já jsem na to zvědav, očekávání krotim tak to může jenom překvapit 
2 0
reagovat
Já sestrám zbaštil kromě nejméně revolučního z jejich filmografie a skrznaskrz new age Atlasu mraků vše ostatní, i toho zatracovaného Jupitera nebo Speed Racera jsem si maximálně užil, takže na toto se když už ne těším, tak minimálně hodně zvědavý jsem. A překvapuje mne některé odsuzování tady, vždyť i původní trilogie Matrixu je ze všeho nejvíc o lásce a možná ještě o kousek víc osobním coming-outem a emancipačním LGBT+ dílem hezky zaobaleným do vizuálně atraktivního blockbusteru, takže asi toliko k nějaké trans propagandě 8)  A s tímhle motivem sa samozřejmě dá pracovat i dál.
766005
Já sestrám zbaštil kromě nejméně revolučního z jejich filmografie a skrznaskrz new age Atlasu mraků vše ostatní, i toho zatracovaného Jupitera nebo Speed Racera jsem si maximálně užil, takže na toto se když už ne těším, tak minimálně hodně zvědavý jsem. A překvapuje mne některé odsuzování tady, vždyť i původní trilogie Matrixu je ze všeho nejvíc o lásce a možná ještě o kousek víc osobním coming-outem a emancipačním LGBT+ dílem hezky zaobaleným do vizuálně atraktivního blockbusteru, takže asi toliko k nějaké trans propagandě *8)*  A s tímhle motivem sa samozřejmě dá pracovat i dál.
2 -3
reagovat
trojku som videl viackrat nez jednicku.:D:D:D od polovice je to jeden z najepickejsich a najemotivnejsich filmov tohto milenia. ten moment ked vyletia nad mraky a uvidia slnko som sa v kine skoro posral. :D 
765978
trojku som videl viackrat nez jednicku.*:D**:D**:D* od polovice je to jeden z najepickejsich a najemotivnejsich filmov tohto milenia. ten moment ked vyletia nad mraky a uvidia slnko som sa v kine skoro posral. *:D* 
13 -3
reagují: puffy2
reagovat
Neverím tomu. Som jeden z tých, ktorému sa páčila dvojka aj trojka. Prvý diel je samozrejme kultovka. Ale vážne, ideme oživovať mŕtvych len preto, aby sa to predávalo? To hádam nie. Veď to bolo tak pekne ukončené, že nevidím toto ždímanie. Ak to nebude vysvetlené len metaforou.
765973
Neverím tomu. Som jeden z tých, ktorému sa páčila dvojka aj trojka. Prvý diel je samozrejme kultovka. Ale vážne, ideme oživovať mŕtvych len preto, aby sa to predávalo? To hádam nie. Veď to bolo tak pekne ukončené, že nevidím toto ždímanie. Ak to nebude vysvetlené len metaforou.
4 0
reagovat
Možná nepopulární názor na filmovém webu, ale (soudě I dle počtů hodnocení) obecně mezi lidmi asi ne zas tak ojedinělý... trojku jsem stále nedokázal dokoukat, takže vlastně ani nevím jak to "dopadlo" Dvojka je pro mě divnost, trojka - to jediné co o ní v tuto chvíli dokážu říct - nuda. Takže, nečekám vůbec nic.;) Matrix je prostě jen jeden.
765970
Možná nepopulární názor na filmovém webu, ale (soudě I dle počtů hodnocení) obecně mezi lidmi asi ne zas tak ojedinělý... trojku jsem stále nedokázal dokoukat, takže vlastně ani nevím jak to "dopadlo" Dvojka je pro mě divnost, trojka - to jediné co o ní v tuto chvíli dokážu říct - nuda. Takže, nečekám vůbec nic.*;)* Matrix je prostě jen jeden.
3 -6
reagovat
Jednička je nejlepší v trilogii, ale dvojka a trojka jsou velkolepější, myšlenkově hlubší a bohatší co se mytologie týče. A taky je tam boží honička na dálnici a famózní proslov. Od čtverky nečekám vůbec nic. Po úděsném zážitku v podobě Jupiter Ascending, mě do kina dostanou akorát oslavné recenze zarytých skeptiků.
765968
Jednička je nejlepší v trilogii, ale dvojka a trojka jsou velkolepější, myšlenkově hlubší a bohatší co se mytologie týče. A taky je tam boží honička na dálnici a famózní proslov. Od čtverky nečekám vůbec nic. Po úděsném zážitku v podobě Jupiter Ascending, mě do kina dostanou akorát oslavné recenze zarytých skeptiků.
8 -3
reagovat
Věřím.ze to bude Trans propaganda, takže ten film asi ani neuvidím!
Matrix měli raději nechat spát,, trilogie byla dokonalá a tohle jen bude ždímání značky!
765967
Věřím.ze to bude Trans propaganda, takže ten film asi ani neuvidím! Matrix měli raději nechat spát,, trilogie byla dokonalá a tohle jen bude ždímání značky!
6 -14
reagovat
reaguje na: Failarth
"s odstupem času je Matrix stále dost možná nejodvážněji-originální/nejoriginálněji-odvážný akční počin"

Hah, naopak s odstupem času bylo čím dál víc evidentní co všechno Matrix vykradl a  zopakoval :D Ale zpracovali ty motivy a scény dokonale, takže to ani tak nevadí.
765966
"s odstupem času je Matrix stále dost možná nejodvážněji-originální/nejoriginálněji-odvážný akční počin" Hah, naopak s odstupem času bylo čím dál víc evidentní co všechno Matrix vykradl a  zopakoval *:D* Ale zpracovali ty motivy a scény dokonale, takže to ani tak nevadí.
765946
6 -7
reagovat
reaguje na: Spinder
Taky nechápu režisérky, který se chtěj zviditelnit tim, že točí nový filmy.
765964
Taky nechápu režisérky, který se chtěj zviditelnit tim, že točí nový filmy.
765953
5 0
reagovat
Stále mám pocit, že ide len o ždímanie značky.
Nech kľudne rozširujú vesmír matrixu, ale vydať štvorku, keď trilógia mala uzavretý príbeh, alebo sa boja, že iný názov by ten film nezaplatil?
765955
Stále mám pocit, že ide len o ždímanie značky. Nech kľudne rozširujú vesmír matrixu, ale vydať štvorku, keď trilógia mala uzavretý príbeh, alebo sa boja, že iný názov by ten film nezaplatil?
2 0
reagovat

Je to Matrix

Ok taky nechápu smysl pokračování, kromě touhy zviditelnění režisérky a poukázání na lásku dvou mrtvých  hrdinů. To s tím oživováním se dá chápat tak že umřeli JEN v matrixu (jejich avatar) takže se můžou kdykoliv vrátit. Je to blbý ale očekávám nějakou takovou pointu.:D
765953
Ok taky nechápu smysl pokračování, kromě touhy zviditelnění režisérky a poukázání na lásku dvou [spoiler]mrtvých [/spoiler] hrdinů. [spoiler]To s tím oživováním se dá chápat tak že umřeli JEN v matrixu (jejich avatar) takže se můžou kdykoliv vrátit.[/spoiler] Je to blbý ale očekávám nějakou takovou pointu.*:D*
Je to Matrix
1 -7
reagují: Olegg
reagovat
Pruser biblickych rozmerov. Nic ine.
765950
Pruser biblickych rozmerov. Nic ine.
2 -8
reagovat
Zpětně s odstupem času je Matrix stále dost možná nejodvážněji-originální/nejoriginálněji-odvážný akční počin vůbec a nelze než ocenit co se tam během těch dvou hodin dělo.
Některé podivnosti nebo méňe povedené věci odvál čas:).

Chtěl bych tomu fandit, ale fakt to nejde. Celé se to s velkou námahou díky bohu uzavřelo. 

Doufám, že přeživší stále nejsou v Matrixu nebo tak něco. Co tam měl dělat Smith se ani neodvažuju pomyslet...

Pokračování bude, protože Neo se tak rozhodl...
765946
Zpětně s odstupem času je Matrix stále dost možná nejodvážněji-originální/nejoriginálněji-odvážný akční počin vůbec a nelze než ocenit co se tam během těch dvou hodin dělo. Některé podivnosti nebo méňe povedené věci odvál čas*:)*. Chtěl bych tomu fandit, ale fakt to nejde. Celé se to s velkou námahou díky bohu uzavřelo.  Doufám, že přeživší stále nejsou v Matrixu nebo tak něco. Co tam měl dělat Smith se ani neodvažuju pomyslet... Pokračování bude, protože Neo se tak rozhodl...
2 -9
reagují: HAL
reagovat
Podľa mňa nebola 2-ka ani 3-ka zbytočné pokračovania, len sa jednoducho kvalitami na prvý Matrix nechytali ( i keď ja som dlhú dobu dvojku mal veľmi rád, hlavne čo sa týka akčných scén ).Chcel by som aby sa toto pokračovanie čo najviac priblížilo k jedničke, ale nebude to vôbec jednoduché a čo sa týka oživovania postáv tak u Nea by som to ešte chápal a vedel by som ako z toho vykľučkujú, ale čo sa týka Trinity taaakm ehmmm všetci vieme ako skončila ona a hlavne kde, čiže tomuto troška nechápem ako ju chcú nejak logicky vrátiť....každopádne držím palce:+ Keanu je sympoš a zaslúži si aby jeho filmy dopadli čo najlepšie8)
765944
Podľa mňa nebola 2-ka ani 3-ka zbytočné pokračovania, len sa jednoducho kvalitami na prvý Matrix nechytali ( i keď ja som dlhú dobu dvojku mal veľmi rád, hlavne čo sa týka akčných scén ).Chcel by som aby sa toto pokračovanie čo najviac priblížilo k jedničke, ale nebude to vôbec jednoduché a čo sa týka oživovania postáv tak u Nea by som to ešte chápal a vedel by som ako z toho vykľučkujú, ale čo sa týka Trinity taaakm ehmmm všetci vieme ako skončila ona a hlavne kde, čiže tomuto troška nechápem ako ju chcú nejak logicky vrátiť....každopádne držím palce*:+* Keanu je sympoš a zaslúži si aby jeho filmy dopadli čo najlepšie*8)*
14 -2
reagovat
Neviděli jsme ještě žádný materiál, ale i tak tomu prostě nevěřím. A pokud se to má odehrávat po trojce, tak by mě zajímalo jak na to chtějí navázat když nějaké postavy skončily tak jak skončily. Navíc je pro mně ta trilogie velmi zdařile zakončená a i provázaná a další díl mi přijde jako nastavovaná kaše a pokus o znovu nastartování kariéry režisérky. Ano, jsem skeptický i když jsem ještě z toho neviděl ale jeden záběr... tak alespoň můžu být už jen ale příjemně překvapen.
765937
Neviděli jsme ještě žádný materiál, ale i tak tomu prostě nevěřím. A pokud se to má odehrávat po trojce, tak by mě zajímalo jak na to chtějí navázat když nějaké postavy skončily tak jak skončily. Navíc je pro mně ta trilogie velmi zdařile zakončená a i provázaná a další díl mi přijde jako nastavovaná kaše a pokus o znovu nastartování kariéry režisérky. Ano, jsem skeptický i když jsem ještě z toho neviděl ale jeden záběr... tak alespoň můžu být už jen ale příjemně překvapen.
9 -3
reagovat
O lásce byly všechny 3 díly. Víc mě straší "odlišný vizuál". Lepší než původní být nemůže, takže meh. :(
765934
O lásce byly všechny 3 díly. Víc mě straší "odlišný vizuál". Lepší než původní být nemůže, takže meh. *:(*
2 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se