Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Live #164 o Mortal Kombat i Nikdo a Cival s Hladem na pivu o hororech

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Parádní S Civalem na pivu, a dobrý "seznam" Hlade, i s tou lehkou averzí k duchařinám se docela shodnu. A vůbec snad všechny filmy o kterých se bavíte, tohle jsou hodně oblíbené kusy.

Akorát ten Zahler mi nesedí, zaprvé bych ani Kosti a sklap moc neřadil k hororu, a obecně všechny jeho filmy mě moc nebaví, ani nijak nešokují - nevidím v tom nic víc než braky, což není apriori špatně, ale ta utahanost pořádné brakové zábavě vždycky zláme vaz.
789958
Parádní S Civalem na pivu, a dobrý "seznam" Hlade, i s tou lehkou averzí k duchařinám se docela shodnu. A vůbec snad všechny filmy o kterých se bavíte, tohle jsou hodně oblíbené kusy. Akorát ten Zahler mi nesedí, zaprvé bych ani Kosti a sklap moc neřadil k hororu, a obecně všechny jeho filmy mě moc nebaví, ani nijak nešokují - nevidím v tom nic víc než braky, což není apriori špatně, ale ta utahanost pořádné brakové zábavě vždycky zláme vaz.
0 -1
reagovat

MZ Live pobavilo hodně

Nejvíc pobavil asi Rimsey, kterej se nebál držkovat na Civala, kterej držkoval na všechny :D Hele, Imf a Cival si v minulosti přebrali holku, že jsou na sebe často tak nabroušení? Jako by tam něco bylo. Ale nevadí, aspoň to není nuda 8)
789562
Nejvíc pobavil asi Rimsey, kterej se nebál držkovat na Civala, kterej držkoval na všechny *:D* Hele, Imf a Cival si v minulosti přebrali holku, že jsou na sebe často tak nabroušení? Jako by tam něco bylo. Ale nevadí, aspoň to není nuda *8)*
MZ Live pobavilo hodně
2 0
reagovat
Horory jsem zatím neviděl ale MZ Live pobavil moc :D Díky a doufám, že vydolujete ty peníze z Patreonu. 
789546
Horory jsem zatím neviděl ale MZ Live pobavil moc *:D* Díky a doufám, že vydolujete ty peníze z Patreonu. 
3 0
reagovat
Horory jsem dal dva dny zpátky a pak mi asi za dvě hodiny vyskočilo doporučené video na youtube - smrt Seana Beana v Black Death... A to byl teprve horor:D
Hlad měl dobry názor s tou evoluci hororů. Ale pořád se dá naštěstí dostat i ke klasickému pojetí v dnešní době. Ale jsou to většinou hrozné béčka.
Spíš mi přijde, ze se pár hororu snaží být jako Stranger Things - u To je to ještě pochopitelne, protože knižní předloha, ale takový remake Dětské hry byl místo děsivého filmu nakonec komediální "looseri vs zlo"  Nebylo to na škodu, ale budu rád, když z toho nebude trend.
789506
Horory jsem dal dva dny zpátky a pak mi asi za dvě hodiny vyskočilo doporučené video na youtube - smrt Seana Beana v Black Death... A to byl teprve horor*:D* Hlad měl dobry názor s tou evoluci hororů. Ale pořád se dá naštěstí dostat i ke klasickému pojetí v dnešní době. Ale jsou to většinou hrozné béčka. Spíš mi přijde, ze se pár hororu snaží být jako Stranger Things - u To je to ještě pochopitelne, protože knižní předloha, ale takový remake Dětské hry byl místo děsivého filmu nakonec komediální "looseri vs zlo"  Nebylo to na škodu, ale budu rád, když z toho nebude trend.
2 0
reagovat
Lepší zpráva na pátek asi neni - krom MZ ještě horor bonus v podobě dvou hodin? Páni kluci, díky :+
789500
Lepší zpráva na pátek asi neni - krom MZ ještě horor bonus v podobě dvou hodin? Páni kluci, díky *:+*
4 0
reagovat
Škoda, že to skončilo v nejlepším. Nikdy jsem ani nedoufal, že se vás tam sejde sedm. Díky za to :) mega jsem se zasmál
789467
Škoda, že to skončilo v nejlepším. Nikdy jsem ani nedoufal, že se vás tam sejde sedm. Díky za to :) mega jsem se zasmál
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se