Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 10 důvodů, proč už Warneři nejsou nejvíc cool studio

příspěvky 61 - 70 Napsat příspěvek
Já v zásadě s většinou těch bodů souhlasím, ale i tak mi Warneři pořád vychází v současnosti na nejvíc cool studio :D Duna, Matrix, Mortal Kombat, Batman a na další se prostě těším. Jediná konkurence tady v tom nakym geekovskym obsahu je v podstatě Disney a ten jede jenom dvě frančízy do omrzeni
785931
Já v zásadě s většinou těch bodů souhlasím, ale i tak mi Warneři pořád vychází v současnosti na nejvíc cool studio *:D* Duna, Matrix, Mortal Kombat, Batman a na další se prostě těším. Jediná konkurence tady v tom nakym geekovskym obsahu je v podstatě Disney a ten jede jenom dvě frančízy do omrzeni
11 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: The Joker
Jeste k tomu tvemu prvnimu bodu - neuvedeni na GO.

Vzpominas, jak kdysi jely velke kampane zalozene na tom, ze stahovani neni cajk i kvuli tomu, ze to jsou vsechno hnusne kinoripy a lidi by si ve vlastnim zajmu meli doprat kino?

A tedka si predstav, ze by Mortal Kombat a Godzilla sli na nase HBO GO s tou tragickou soucasnou kvalitou a pokud by to spotrebitel chtel videt v lepsi kvalite, musel by to piratit :D To proste nevymyslis.
785930
Jeste k tomu tvemu prvnimu bodu - neuvedeni na GO. Vzpominas, jak kdysi jely velke kampane zalozene na tom, ze stahovani neni cajk i kvuli tomu, ze to jsou vsechno hnusne kinoripy a lidi by si ve vlastnim zajmu meli doprat kino? A tedka si predstav, ze by Mortal Kombat a Godzilla sli na nase HBO GO s tou tragickou soucasnou kvalitou a pokud by to spotrebitel chtel videt v lepsi kvalite, musel by to piratit :D To proste nevymyslis.
785925
7 0
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: Memphis
Protoze jinak moc neni za co a on si ze me taky za par clanku prdel delal, takze je to vyrovnane a ferove :D
785929
Protoze jinak moc neni za co a on si ze me taky za par clanku prdel delal, takze je to vyrovnane a ferove *:D*
785926
4 0
reagovat
By mě zajímalo, na kolik Teda k napsání článku inspirovalo to, že Warnery jednou odkoupí Disk:D
785928
By mě zajímalo, na kolik Teda k napsání článku inspirovalo to, že Warnery jednou odkoupí Disk*:D*
13 0
reagovat
Moc nechápu, proč by se měl někdo někomu smát za desítkovou recenzi Lego příběhu. :D
785926
Moc nechápu, proč by se měl někdo někomu smát za desítkovou recenzi Lego příběhu. *:D*
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
9. - No, těžko říct, ale připadá mi, že Affleck a Miller jsou po SC přijímání pozitivněji než jak tomu bylo ty tři roky zpátky a Gadot musí napravovat nepovedenou WW84. Imo to nikomu neublížilo.

8. - Zase... tohle je subjektivní, ale filmový Superman se od dob jedničky s Reevem buď propadá nebo potácí. Tahle verze má sice hlasitý online fanoušky, ale objektivně je to další Garfielduv Spider-Man. Když se k tomu přidá, že chtěl Cavill víc peněz, exec producer kredit, právo mluvit do scénáře a vetovat výběr režiséra... Tohle fakt neobstojí.

6. - Budoucnost to nemá, nicméně kino-okno se právě zkrátilo na polovinu a i když filmy vydělávají většinu v prvních třech týdnech, tak to bylo v situaci, kdy jsi buď šel nebo ty 3-4 měsíce čekal. Teď to bude kino dnes nebo za šest týdnů doma. A v současnosti... v Číně chodí na Hollywood filmy méně a méně a Evropa s Brazílií či Mexikem totálně prohrává covid boj a ty WB kousky posledních měsíců nejsou zrovna divácky nejvíc chválený, takže mohli čekat, ale pak by MAX neměl nic a 2/3 teď filmů mohly být hezký propadáky. Takže proč?

5.+4. - Tak zrovna ten seriálový LOTR... To může být stejný jak s Potterem. Nemůžeš to obměňovat jak marvelovky, takže nakonec 20 let točí to samý. Tipuji, že GoT a Witcher spin-off ty značky rychle též srazí o několik levelů níž.

3. - To je celkově problém studiovou obsesí IPs. Kdo chce další Ghostbusters, Transformers nebo G.I. Joe?

2. - Kdo má tu nabídku lepší? Jak jsem psal do diskuze pod jiný článek: Vždyť se teď skoro žádné blockbustery nenatáčí. Vše jen věci pro streamy a comicsovky od Marvelu a DC. Universal odložil Cruiseův let do Vesmíru, Paramount dělá jen MI, Sony Spider-Mana... Vždyť ani ten Indiana Jones příští léto zjevně nebude.

1. - Hlavně je to absurdní, neuvést ty filmy na Go, když nakonec stejně zúčastněné bohatě vyplatí. Původně se tvrdilo, že dají jen % té poměrné části za 30 dní US tržeb, který se daly očekávat, ale nakonec cálují aby byl klid. A na trzích, kde jsou kina zavřený i 2 měsíce po původním datu premiéry, to nakonec stejně na to Go hodí. Třeba v ČR je zjevný, že kina nebudou dřív jak v druhý půlce května, takže těžký pochopit... Snad jen že je to vůbec nezajímá a řeší pouze subscribers a cenu akcií.

Takže kolem a kolem... Kdo je teda to nejvíc cool studio? Když ne WB, tak jedině Disney, který tlačí značky a rodinný filmy. Nebo ta tři další, která nad divákama během covidu mávla rukou a navíc teď ani nic drahýho do produkce neposílají?
785925
9. - No, těžko říct, ale připadá mi, že Affleck a Miller jsou po SC přijímání pozitivněji než jak tomu bylo ty tři roky zpátky a Gadot musí napravovat nepovedenou WW84. Imo to nikomu neublížilo. 8. - Zase... tohle je subjektivní, ale filmový Superman se od dob jedničky s Reevem buď propadá nebo potácí. Tahle verze má sice hlasitý online fanoušky, ale objektivně je to další Garfielduv Spider-Man. Když se k tomu přidá, že chtěl Cavill víc peněz, exec producer kredit, právo mluvit do scénáře a vetovat výběr režiséra... Tohle fakt neobstojí. 6. - Budoucnost to nemá, nicméně kino-okno se právě zkrátilo na polovinu a i když filmy vydělávají většinu v prvních třech týdnech, tak to bylo v situaci, kdy jsi buď šel nebo ty 3-4 měsíce čekal. Teď to bude kino dnes nebo za šest týdnů doma. A v současnosti... v Číně chodí na Hollywood filmy méně a méně a Evropa s Brazílií či Mexikem totálně prohrává covid boj a ty WB kousky posledních měsíců nejsou zrovna divácky nejvíc chválený, takže mohli čekat, ale pak by MAX neměl nic a 2/3 teď filmů mohly být hezký propadáky. Takže proč? 5.+4. - Tak zrovna ten seriálový LOTR... To může být stejný jak s Potterem. Nemůžeš to obměňovat jak marvelovky, takže nakonec 20 let točí to samý. Tipuji, že GoT a Witcher spin-off ty značky rychle též srazí o několik levelů níž. 3. - To je celkově problém studiovou obsesí IPs. Kdo chce další Ghostbusters, Transformers nebo G.I. Joe? 2. - Kdo má tu nabídku lepší? Jak jsem psal do diskuze pod jiný článek: Vždyť se teď skoro žádné blockbustery nenatáčí. Vše jen věci pro streamy a comicsovky od Marvelu a DC. Universal odložil Cruiseův let do Vesmíru, Paramount dělá jen MI, Sony Spider-Mana... Vždyť ani ten Indiana Jones příští léto zjevně nebude. 1. - Hlavně je to absurdní, neuvést ty filmy na Go, když nakonec stejně zúčastněné bohatě vyplatí. Původně se tvrdilo, že dají jen % té poměrné části za 30 dní US tržeb, který se daly očekávat, ale nakonec cálují aby byl klid. A na trzích, kde jsou kina zavřený i 2 měsíce po původním datu premiéry, to nakonec stejně na to Go hodí. Třeba v ČR je zjevný, že kina nebudou dřív jak v druhý půlce května, takže těžký pochopit... Snad jen že je to vůbec nezajímá a řeší pouze subscribers a cenu akcií. Takže kolem a kolem... Kdo je teda to nejvíc cool studio? Když ne WB, tak jedině Disney, který tlačí značky a rodinný filmy. Nebo ta tři další, která nad divákama během covidu mávla rukou a navíc teď ani nic drahýho do produkce neposílají?
7 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: HAL
O trzbach dobre vim, smlouvu s TOHO meli do 2020, v soucasnosti zadny dalsi filmy planovany nejsou. Oni to tak trochu odpiskali uz po extremne nizkych trzbach Godzilly 2. Tyhle specificky vysoke trzby je samotne prekvapili.

Bylo to sice hrozny, ale to muj nazor na nebudoucnost fransizy ovlivnilo jenom z casti :)
785924
O trzbach dobre vim, smlouvu s TOHO meli do 2020, v soucasnosti zadny dalsi filmy planovany nejsou. Oni to tak trochu odpiskali uz po extremne nizkych trzbach Godzilly 2. Tyhle specificky vysoke trzby je samotne prekvapili. Bylo to sice hrozny, ale to muj nazor na nebudoucnost fransizy ovlivnilo jenom z casti :)
785922
3 0
reagovat
Chápeme. Je to něco jako Ježíš, ale víc. 
785923
Chápeme. Je to něco jako Ježíš, ale víc. 
785921
30 -2
reagovat
"Godzillla vs. Kong je další slepá ulička"

Tede já ti do toho nechci moc kecat, ale fakt tady vycházíš i z něčeho jiného než z toho že tebe ten film nebavil? Protože co všude čtu tak to vypadá na největší hollywoodský hit covidové éry, který se snad dokáže zaplatit z kin i v dnešní době a při simultánním startu na VOD, což bych donedávna považoval za nemožné - takže moc netuším proč by to pro ně měla být konečná.

A kritici jinde taky nejsou nijak zásadně nespokojení, jak tu bylo vidět i z toho článku o prvních reakcích.
785922
"Godzillla vs. Kong je další slepá ulička" Tede já ti do toho nechci moc kecat, ale fakt tady vycházíš i z něčeho jiného než z toho že tebe ten film nebavil? Protože co všude čtu tak to vypadá na největší hollywoodský hit covidové éry, který se snad dokáže zaplatit z kin i v dnešní době a při simultánním startu na VOD, což bych donedávna považoval za nemožné - takže moc netuším proč by to pro ně měla být konečná. A kritici jinde taky nejsou nijak zásadně nespokojení, jak tu bylo vidět i z toho článku o prvních reakcích.
16 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Stejně bych řekl, že jsou. Ono moc není z čeho vybírat. Hollywoodu vládne Disney a Warneři mají furt pro mě asi nejlukrstivnější premiéry, i když jsem si to dřív neuvědomoval. Možná Universal se nějaký rok vyšvihne a Paramount se Sony/Columbia, MGM jsou dlouhodobě v háji.
takže nejvíc cool je teď asi Lví brána nebo A24:D
785920
Stejně bych řekl, že jsou. Ono moc není z čeho vybírat. Hollywoodu vládne Disney a Warneři mají furt pro mě asi nejlukrstivnější premiéry, i když jsem si to dřív neuvědomoval. Možná Universal se nějaký rok vyšvihne a Paramount se Sony/Columbia, MGM jsou dlouhodobě v háji. takže nejvíc cool je teď asi Lví brána nebo A24*:D*
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se