Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Raya a drak: Recenze

příspěvky 1 - 18 Napsat příspěvek
Nemůžu si pomoct, ale kdyby se to jmenovalo Raya a žádný drak nebo jen Raya, tak by to bylo mnohem lepší. Celý úvod super, ale jakmile se tam poprvé objeví drak (Awkwafina), tak ten film jde hrozně dolů:-Přesně v tu chvíli mě přítelkyně řekla, že ji to přestalo bavit. A musím ji dát zapravdu. Je to jako Cimrmanovské vlny, kdy s každou scénou s drakem přijde pomyslné kvalitativní zanoření a při normální scéně zase kvalitativní vynoření:D
Dabing to možná zachrání, ale ta Awkwafina pachuť tam asi stále bude:o
783446
Nemůžu si pomoct, ale kdyby se to jmenovalo Raya a žádný drak nebo jen Raya, tak by to bylo mnohem lepší. Celý úvod super, ale jakmile se tam poprvé objeví drak (Awkwafina), tak ten film jde hrozně dolů*:-*Přesně v tu chvíli mě přítelkyně řekla, že ji to přestalo bavit. A musím ji dát zapravdu. Je to jako Cimrmanovské vlny, kdy s každou scénou s drakem přijde pomyslné kvalitativní zanoření a při normální scéně zase kvalitativní vynoření*:D* Dabing to možná zachrání, ale ta Awkwafina pachuť tam asi stále bude*:o*
1 -1
reagovat

6/10

Nejak mi to nesadlo. Čakal som viac fantastiky a akcie, ale celé to bolo len také meh. Príbeh veľmi slabý, záporáka ani nepoznáme.
Asi budem v menšine ale Awkwafina to podľa mňa ťahala dosť dole. Strašne ma ten jej hlas vyrušoval.
Je to tak na úrovni Frozen. Moana a Tangled sú lepšie
783141
Nejak mi to nesadlo. Čakal som viac fantastiky a akcie, ale celé to bolo len také meh. Príbeh veľmi slabý, záporáka ani nepoznáme. Asi budem v menšine ale Awkwafina to podľa mňa ťahala dosť dole. Strašne ma ten jej hlas vyrušoval. Je to tak na úrovni Frozen. Moana a Tangled sú lepšie
6/10
1 -1
reagovat
reaguje na: Papricek
Ono je to v tom finále docela chytře podáno tak, že nemá cenu bojovat proti sobě, když jsme obklopeni mnohem silnějším nepřítelem. Což dává smysl.
Ale pokud byl někdo vychován na klasických pohádkách o vítězství dobra nad zlem, tak ho zrovna tohle poselství o odpouštění a důvěře moc neuspokojuje.
783066
Ono je to v tom finále docela chytře podáno tak, že nemá cenu bojovat proti sobě, když jsme obklopeni mnohem silnějším nepřítelem. Což dává smysl. Ale pokud byl někdo vychován na klasických pohádkách o vítězství dobra nad zlem, tak ho zrovna tohle poselství o odpouštění a důvěře moc neuspokojuje.
783062
1 0
reagovat

za mě

nic moc.. všechy tři loňské animáky (Frčíme, Duše, Vlkochodci) mě bavily víc. Tohle mělo možná pěkný vizuál, ale příběhově to bylo generické a nezajímavé.
783065
nic moc.. všechy tři loňské animáky (Frčíme, Duše, Vlkochodci) mě bavily víc. Tohle mělo možná pěkný vizuál, ale příběhově to bylo generické a nezajímavé.
za mě
3 0
reagovat
Je to pěkná pohádka, ale nevím, jestli je nekonečná víra v člověka, který tě asi šestkrát bodne do zad, úplně vhodné poselství pro malé děti:D
783062
Je to pěkná pohádka, ale nevím, jestli je nekonečná víra v člověka, který tě asi šestkrát bodne do zad, úplně vhodné poselství pro malé děti*:D*
7 0
reagují: Elerrina
reagovat
reaguje na: 5h1nj1
Tu message pochopis letos na podzim u voleb.:D
Ohledne dabingu Sisu, je to pohadka a deti milujou divny roztomily postavicky. Vyber awkwafiny tedy:+

Jinak souhlas 7\10 krasne naanimovano, postavy fajn. Hudba vyborna, jen zamrzelo ze skladba z prvniho trileru nebyla ve filmu. Pribeh by fakt chtwlo nakopnout smerem k oroginalite- jenze jak je psano v recenzi - to u mysaka nemuzem cekat. Tam se jede na trefu do cerneho podle tabulek a marketingu. Presto se tesim na dvojku ve ktere snad bude vic tomb rider prvku 8)
783056
Tu message pochopis letos na podzim u voleb.*:D* Ohledne dabingu Sisu, je to pohadka a deti milujou divny roztomily postavicky. Vyber awkwafiny tedy*:+* Jinak souhlas 7\10 krasne naanimovano, postavy fajn. Hudba vyborna, jen zamrzelo ze skladba z prvniho trileru nebyla ve filmu. Pribeh by fakt chtwlo nakopnout smerem k oroginalite- jenze jak je psano v recenzi - to u mysaka nemuzem cekat. Tam se jede na trefu do cerneho podle tabulek a marketingu. Presto se tesim na dvojku ve ktere snad bude vic tomb rider prvku *8)*
783039
1 -2
reagovat
reaguje na: BranMakMorn
Tyhle otázky se nám tu pořád množí. Ano, u nás Disney+ ještě není, v jiných zemích k dispozici je (i v Evropě). Stačí mít např. švýcarskou platební kartu a švýcarský Disney+ účet...

Dokonce i HBO Max člověk může mít, jenom to vyžaduje trochu námahy.

Do konce roku snad bude obojí k dispozici i českým zákazníkům, aniž by se museli přespříliš "snažit".

Každopádně redakce má k dispozici legální přístup ke všem zmíněným VOD.
783045
Tyhle otázky se nám tu pořád množí. Ano, u nás Disney+ ještě není, v jiných zemích k dispozici je (i v Evropě). Stačí mít např. švýcarskou platební kartu a švýcarský Disney+ účet... Dokonce i HBO Max člověk může mít, jenom to vyžaduje trochu námahy. Do konce roku snad bude obojí k dispozici i českým zákazníkům, aniž by se museli přespříliš "snažit". Každopádně redakce má k dispozici legální přístup ke všem zmíněným VOD.
783044
10 -1
reagovat

hm

kde to je mozne k videni, kdyz disney+ u nas jeste neni?
783044
kde to je mozne k videni, kdyz disney+ u nas jeste neni?
hm
2 -5
reagují: imf
reagovat
Technicky krasne zpracovane. Tohle chtelo velke platno, sakra. :(
Paradni hudba.
Story je samozrejme primitivnost pro decka, tam se jelo na jistotu. Ale ta "message" byla trochu podivna, ne? Jako ze mame slepe duverovat nekomu, kde nas v minulosti prakticky nekolikrat zradil? Eh, to tedy nevim, nakolik je to zdravy pristup...

Komu se lezlo nebo nelezlo do zadku, to radeji vynecham. I kdyz jsem musel nekolikrat behem filmu zahanet vtirave myslenky.

S cim jsem ale mel opravdu problem, byl dabing Sisu. Ta zenska ma neskutecne otravny hlas, ktery k tomu tvoru navic vubec nesedel. Nikdo to nezminil, tak je to snad jenom muj problem, ale hrozne me to vytrhavalo z te atmosfery. Chapu, ze meli lehce omezeny vyber, kdyz v hlavnich rolich NESMEL dabovat nikdo bily (*rolleyes*), ale pro me tohle dost zkazilo dojem.
783039
Technicky krasne zpracovane. Tohle chtelo velke platno, sakra. :( Paradni hudba. Story je samozrejme primitivnost pro decka, tam se jelo na jistotu. Ale ta "message" byla trochu podivna, ne? Jako ze mame slepe duverovat nekomu, kde nas v minulosti prakticky nekolikrat zradil? Eh, to tedy nevim, nakolik je to zdravy pristup... Komu se lezlo nebo nelezlo do zadku, to radeji vynecham. I kdyz jsem musel nekolikrat behem filmu zahanet vtirave myslenky. S cim jsem ale mel opravdu problem, byl dabing Sisu. Ta zenska ma neskutecne otravny hlas, ktery k tomu tvoru navic vubec nesedel. Nikdo to nezminil, tak je to snad jenom muj problem, ale hrozne me to vytrhavalo z te atmosfery. Chapu, ze meli lehce omezeny vyber, kdyz v hlavnich rolich NESMEL dabovat nikdo bily (*rolleyes*), ale pro me tohle dost zkazilo dojem.
6 -3
reagují: Spinder
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Ok, díky za info. Ale z traileru mi to tak fakt připadalo.
783037
Ok, díky za info. Ale z traileru mi to tak fakt připadalo.
783034
2 -2
reagovat
Asi taky 7/10, hezka animovana oddychovka, dvojku klidne
783036
Asi taky 7/10, hezka animovana oddychovka, dvojku klidne
3 -1
reagovat
Raya a drak je po dlouhé době filmem, u kterého fakt zamrzelo, že ho nelze vidět v kině. Spousta nádherných přírodních scenérií, exotických lokací a záběrů opravdu dělaných pro velké plátno. O dokonalé animaci vody, kamenů obrostlých mechem, atd. asi netřeba psát. Příběh je opradu slabota (z pohledu dospělého samozřejmě, desetiletá děcka budou nadšená), a s ideovou linkou jsem také měla trošku problém: magie důvěry by mohla fungovat akorát tak ve světě My Little Pony a tady vlastně neguje tu stylizaci hlavní hrdinky jako tradičního osamělého bojovníka jdoucího za pomstou. Chápu, jak to tvůrci mysleli, ale do těch tradičních asijských reálií je to fakt narvané na sílu.
Dračice Sisu (dračí podobě) je tak strašně sladká, že hrozí náběh na cukrovku :D.
783035
Raya a drak je po dlouhé době filmem, u kterého fakt zamrzelo, že ho nelze vidět v kině. Spousta nádherných přírodních scenérií, exotických lokací a záběrů opravdu dělaných pro velké plátno. O dokonalé animaci vody, kamenů obrostlých mechem, atd. asi netřeba psát. Příběh je opradu slabota (z pohledu dospělého samozřejmě, desetiletá děcka budou nadšená), a s ideovou linkou jsem také měla trošku problém: magie důvěry by mohla fungovat akorát tak ve světě My Little Pony a tady vlastně neguje tu stylizaci hlavní hrdinky jako tradičního osamělého bojovníka jdoucího za pomstou. Chápu, jak to tvůrci mysleli, ale do těch tradičních asijských reálií je to fakt narvané na sílu. Dračice Sisu (dračí podobě) je tak strašně sladká, že hrozí náběh na cukrovku *:D*.
3 0
reagovat
reaguje na: fr3ak
Celé je to inspirované příběhy a stylem jihovýchodní Asie. Singapur, Thajsko, Vietnam, Malajsie a podobně. Čína tentokrát utřela a to absolutně. 
783034
Celé je to inspirované příběhy a stylem jihovýchodní Asie. Singapur, Thajsko, Vietnam, Malajsie a podobně. Čína tentokrát utřela a to absolutně. 
783029
13 -2
reagují: fr3ak
reagovat
reaguje na: fr3ak
Vůbec, za prvé trailer mate a za druhé Číně nikdo lézt do pr.ele nemůže, protože je tam pořád zasekla Mulan...
783033
Vůbec, za prvé trailer mate a za druhé Číně nikdo lézt do pr.ele nemůže, protože je tam pořád zasekla Mulan...
783029
4 -1
reagovat
Ja byl spokojenější, ale jak koukám na csfd, tak hype probehl hlavne na mistni filmove diskuzi:D
783032
Ja byl spokojenější, ale jak koukám na csfd, tak hype probehl hlavne na mistni filmove diskuzi*:D*
6 0
reagovat
reaguje na: fr3ak
V tom filmu neni cinskeho, procinskeho ani Cinou inspirovano vubec nic.
783031
V tom filmu neni cinskeho, procinskeho ani Cinou inspirovano vubec nic.
783029
13 -2
reagovat
No nevím, ale mě teda aspoň z trailerů přijde, že Číně se v tom filmu leze do řiti celkem řádně.
783029
No nevím, ale mě teda aspoň z trailerů přijde, že Číně se v tom filmu leze do řiti celkem řádně.
3 -7
reagují: Mr. Hlad, (=LIFTY=), Spazz
reagovat
To je málo.

A tim ti to radši ukončim.:D
783028
To je málo. A tim ti to radši ukončim.*:D*
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se