Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Bond a Uncharted se odsouvají. Na jaké další filmy si počkáme?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: Lorian
Ano, krásně argumentuješ slovy já, já, jenom já. Tobě, stejně jako mě v mých 44 letech nic moc nehrozí. Jenže i já potkávám starší lidi, chci jednou za pár měsíců jezdit ke svým rodičům a přitom nebýt rizikem pro ně. Právě proto se nechám vakcinovat i proti COVID-19. Nejsem sobec.
Co se týče opatření v USA, tady jen čistě lžeš. V New Yorku a v dalších větších městech už proběhl relativně tvrdý lockdown, spousta sportovních akcí se hraje bez diváků a jedou i další opatření.
778280
Ano, krásně argumentuješ slovy já, já, jenom já. Tobě, stejně jako mě v mých 44 letech nic moc nehrozí. Jenže i já potkávám starší lidi, chci jednou za pár měsíců jezdit ke svým rodičům a přitom nebýt rizikem pro ně. Právě proto se nechám vakcinovat i proti COVID-19. Nejsem sobec. Co se týče opatření v USA, tady jen čistě lžeš. V New Yorku a v dalších větších městech už proběhl relativně tvrdý lockdown, spousta sportovních akcí se hraje bez diváků a jedou i další opatření.
778279
15 -2
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: Robur
:D. Pochop, že v x státech USA(hlavně rep), mají buď žádné nebo skoro žádné opatření, přitom tam chřipka není vůbec. Tak prosím přestaňte faulovat. Tohle neokecáte.

Tady je krásný, jímavý příběh o Covidu.

link

Až mi slzička ukápla.

Jinak já jsem pro očkování, moje dcera má všechny možné očkování, i ty které jsme museli platit sami. Jen mi nepřipadá moc rozumné se očkovat proti Covidu vakcínou, když před rokem jsme ani Covid neznali a za rok už tu máme vakcíny. Navíc mortalita pro zdravého člověka je rovná zázraku, takže proč bych to jako dělal. Pověz? Raději zajdu do fitka, do solárka pro vitámín D a přes léto budu plavat a plavat a slunit se a slunit se. Tělo pak z toho čeprá celý rok. Problém je, že většina společnosti je nechutně nezdravá a pak to tak dopadá.
778279
*:D*. Pochop, že v x státech USA(hlavně rep), mají buď žádné nebo skoro žádné opatření, přitom tam chřipka není vůbec. Tak prosím přestaňte faulovat. Tohle neokecáte. Tady je krásný, jímavý příběh o Covidu. https://www.novinky.cz/zena/zdravi/clanek/snoubenci-s-covidem-se-stihli-vzit-driv-nez-jeden-skoncil-na-plicnim-ventilatoru-40348770 Až mi slzička ukápla. Jinak já jsem pro očkování, moje dcera má všechny možné očkování, i ty které jsme museli platit sami. Jen mi nepřipadá moc rozumné se očkovat proti Covidu vakcínou, když před rokem jsme ani Covid neznali a za rok už tu máme vakcíny. Navíc mortalita pro zdravého člověka je rovná zázraku, takže proč bych to jako dělal. Pověz? Raději zajdu do fitka, do solárka pro vitámín D a přes léto budu plavat a plavat a slunit se a slunit se. Tělo pak z toho čeprá celý rok. Problém je, že většina společnosti je nechutně nezdravá a pak to tak dopadá.
778276
2 -14
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Lorian
Jsi mimo. S očkováním, s chřipkou i s dalšími výplody tvé bujné fantazie.
Očkování na tetanus je u nás povinné a pokud ti propadlo, je to chyba tvoje a tvého praktického lékaře.
Chřipka nevymizela, objevila se u nás i v USA, jen je jí výrazně méně díky opatřením, jako jsou roušky, důslednější hygiena i méně kontaktů. Což se děje u nás, v USA i jinde na světě. Vzhledem k tomu, že se nepřenáší tak snadno jako SARS-CoV-2, je její menší výskyt logický.
Test na COVID-19 nereaguje pozitivně na chřipku, tudíž do statistik se chřipkaři opravdu nepočítají.
Já mám aktuálně platné očkování proti klíšťové encefalitidě, meningokokovi, žloutence, žluté zimnici, vzteklině, tetanu a pár dalších, kvůli výjezdům do zahraničí. Jediné, co opravdu nebylo příjemné, je vzteklina. Žádné zdravotní komplikace jsem neměl a nechápu odpírače vakcinace. Jediným důvodem jsou podle mě různé konspirace, které ty a tobě podobní žerete i s navijákem. Podle mě jsi obyčejný hulvát a tlučhuba.
778276
Jsi mimo. S očkováním, s chřipkou i s dalšími výplody tvé bujné fantazie. Očkování na tetanus je u nás povinné a pokud ti propadlo, je to chyba tvoje a tvého praktického lékaře. Chřipka nevymizela, objevila se u nás i v USA, jen je jí výrazně méně díky opatřením, jako jsou roušky, důslednější hygiena i méně kontaktů. Což se děje u nás, v USA i jinde na světě. Vzhledem k tomu, že se nepřenáší tak snadno jako SARS-CoV-2, je její menší výskyt logický. Test na COVID-19 nereaguje pozitivně na chřipku, tudíž do statistik se chřipkaři opravdu nepočítají. Já mám aktuálně platné očkování proti klíšťové encefalitidě, meningokokovi, žloutence, žluté zimnici, vzteklině, tetanu a pár dalších, kvůli výjezdům do zahraničí. Jediné, co opravdu nebylo příjemné, je vzteklina. Žádné zdravotní komplikace jsem neměl a nechápu odpírače vakcinace. Jediným důvodem jsou podle mě různé konspirace, které ty a tobě podobní žerete i s navijákem. Podle mě jsi obyčejný hulvát a tlučhuba.
778272
15 -2
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
příkladný argumentační faul8)

"A ano již infikovaná buňka virem se tímto uzavře před jiným virem. Vítěz bere zde. "

Takže v USA mají všichni Covid, proto se nemůžou nakazit chřipkou. Bože, ty jsi píčus.

Já ti řeknu, kde je pravda. Všechny případy chřipky= Covid, proto v USA neexistuje chřipka.
778272
příkladný argumentační faul*8)* "A ano již infikovaná buňka virem se tímto uzavře před jiným virem. Vítěz bere zde. " Takže v USA mají všichni Covid, proto se nemůžou nakazit chřipkou. Bože, ty jsi píčus. Já ti řeknu, kde je pravda. Všechny případy chřipky= Covid, proto v USA neexistuje chřipka.
778270
1 -16
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Lorian
Sám se divím, že vůbec na tebe reaguji, ale budiž: tomu se říká fenomén superinfekce. A ano již infikovaná buňka virem se tímto uzavře před jiným virem. Vítěz bere vše. To je jak se radovat (píši v nadsázce) že díky moru jsem nedostal rýmu, už ti to dochází? Přeji ti pěkný večer, pokud máš potřebu dále reagovat, do vzkazníku.  Článek se jmenuje Bond a Uncharted se odsouvají. Na jaké další filmy si počkáme?
A jedna oprava: očkování proti Tetanu je v ČR povinné u dětí, ne u celé
populace jak jsem původně napsal. U dospělých se ale v praxi automaticky
očkuje po 10-15 letech od posledního očkování.

778270
Sám se divím, že vůbec na tebe reaguji, ale budiž: tomu se říká fenomén superinfekce. A ano již infikovaná buňka virem se tímto uzavře před jiným virem. Vítěz bere vše. To je jak se radovat (píši v nadsázce) že díky moru jsem nedostal rýmu, už ti to dochází? Přeji ti pěkný večer, pokud máš potřebu dále reagovat, do vzkazníku.  Článek se jmenuje [b]Bond a Uncharted se odsouvají. Na jaké další filmy si počkáme?[/b] [i]A jedna oprava: očkování proti Tetanu je v ČR povinné u dětí, ne u celé populace jak jsem původně napsal. U dospělých se ale v praxi automaticky očkuje po 10-15 letech od posledního očkování.[/i][b] [/b]
778263
16 -2
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
jaká opatření? V x státech USA žádné opatření nejsou8). Tvoje argumentace je na úrovni Babiše? Proč se ztrapňuješ? 
778269
jaká opatření? V x státech USA žádné opatření nejsou*8)*. Tvoje argumentace je na úrovni Babiše? Proč se ztrapňuješ? 
778267
1 -14
reagovat
reaguje na: Lorian
To je divný no, že opatření proti virů fungují lépe na slabší viry než silnější. 
778267
To je divný no, že opatření proti virů fungují lépe na slabší viry než silnější. 
778263
12 -2
reagují: Lorian
reagovat
link

Tohle je mnohem zajímavější. Jak nám vymizela chřipka od předloňského prosince.

Chřipka v USA v podstatě od nástupu Covidu neexistuje.Dobrý, ne? Covid zabil chřipku. Ten vir je ještě horší, než jsme si mysleli. Musím jít objednat respirátory, plynové masky a štíty.
778263
https://www.cdc.gov/flu/weekly/index.htm#ILIActivityMap Tohle je mnohem zajímavější. Jak nám vymizela chřipka od předloňského prosince. Chřipka v USA v podstatě od nástupu Covidu neexistuje.Dobrý, ne? Covid zabil chřipku. Ten vir je ještě horší, než jsme si mysleli. Musím jít objednat respirátory, plynové masky a štíty.
1 -11
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ten článek z royalsocietypublishing.org je vynikající.
778262
Ten článek z royalsocietypublishing.org je vynikající.
778259
8 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:D. Tak super. Děkuji, že mi nahráváš. Potom ta mortalita je několikanásobně menší.

Největší paradox je, že si dáváš šach mat sám sobě. 
778261
*:D*. Tak super. Děkuji, že mi nahráváš. Potom ta mortalita je několikanásobně menší. Největší paradox je, že si dáváš šach mat sám sobě. 
778259
2 -9
reagovat
reaguje na: Lorian
Dobře beru, dle této studie je kvalifikovaný odhad 6,2 x více nakažených než reportovaných. S tím že nejnižší odhad je tam 2,6 x.

link

Ano, smrtnost je dle oblasti, proto jsem ti u nás dal Českou republiku ;)
778259
Dobře beru, dle této studie je kvalifikovaný odhad 6,2 x více nakažených než reportovaných. S tím že nejnižší odhad je tam 2,6 x. https://royalsocietypublishing.org/doi/10.1098/rsos.200909 Ano, smrtnost je dle oblasti, proto jsem ti u nás dal Českou republiku *;)*
778258
8 -2
reagují: LouisNicolasDav, Lorian
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
to nemyslíš vážně, že sem dáváš jako zdroj svých píčovin Prymulu a Novinky. Jde klesnout níže?
Jinak mortalita je samozřejmě dle oblasti. Např. Ženeva:

20-49 let - 0,01.

50-64 0,14.

Co tam máš dál ty Prymulo?:D
778258
to nemyslíš vážně, že sem dáváš jako zdroj svých píčovin Prymulu a Novinky. Jde klesnout níže? Jinak mortalita je samozřejmě dle oblasti. Např. Ženeva: 20-49 let - 0,01. 50-64 0,14. Co tam máš dál ty Prymulo?*:D*
778256
1 -12
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jeho ale overena fakta nezajimaji a ani je nechce videt, ridi se emoci a jen vstrebává dezinformace ktere jej utvrzuji v jeho názoru. V jadru je to psychologicka porucha.
778257
Jeho ale overena fakta nezajimaji a ani je nechce videt, ridi se emoci a jen vstrebává dezinformace ktere jej utvrzuji v jeho názoru. V jadru je to psychologicka porucha.
778256
11 -3
reagovat
reaguje na: Lorian
Nebude to náhodou tím, že tetanus chytne ročně na území ČR 0 až 3 lidí ? A covid za posledních 12 měsíců chytlo cca 3 miliony lidí? 
link
link

Jinak ses spletl. 0,01 není přibližná smrtnost do 60, ale cca do 30, což je docela rozdíl. Do 60 to bude pravděpodobně někde mezi 0,2 až 0,5 %. Takže ses seknul jenom 20x až 50x 
link

A na VB mutaci očkování platí i stávající na JA bude stačit drobná změna, v čemž je síla mRNA vakcín. 
link

Ostatním se omlouvám za otravný fact check, jenom nechci, aby tu visela taková nebezpečná blbost. I jsem to odzdrojoval a záměrně jsem volil populárně naučné zdroje. 
778256
Nebude to náhodou tím, že tetanus chytne ročně na území ČR 0 až 3 lidí ? A covid za posledních 12 měsíců chytlo cca 3 miliony lidí?  https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prymula-covid-uz-mohly-mit-minimalne-tri-miliony-cechu-40347986 https://www.nzip.cz/clanek/39-tetanus Jinak ses spletl. 0,01 není přibližná smrtnost do 60, ale cca do 30, což je docela rozdíl. Do 60 to bude pravděpodobně někde mezi 0,2 až 0,5 %. Takže ses seknul jenom 20x až 50x  https://www.idnes.cz/technet/veda/covid-co-jsme-nevedeli-a-uz-vime.A201202_124103_veda_pka A na VB mutaci očkování platí i stávající na JA bude stačit drobná změna, v čemž je síla mRNA vakcín.  https://www.livescience.com/pfizer-vaccine-effective-new-mutation-coronavirus.html Ostatním se omlouvám za otravný fact check, jenom nechci, aby tu visela taková nebezpečná blbost. I jsem to odzdrojoval a záměrně jsem volil populárně naučné zdroje. 
778238
11 -3
reagují: Lorian, LouisNicolasDav
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
úplně :D. Ty jsi brepta, který nic neví, že ano? :D. Sám jsem při prohlídce zjistil, že ho mám dva roky prošlý. 

Jak asi musíš být velká dylinka, že napíšeš, že je očkován každý?
778253
úplně :D. Ty jsi brepta, který nic neví, že ano? *:D*. Sám jsem při prohlídce zjistil, že ho mám dva roky prošlý.  Jak asi musíš být velká dylinka, že napíšeš, že je očkován každý?
778247
1 -10
reagovat
reaguje na: Lorian
Myslíš proti Tetanu kdy očkování je  v ČR povinné a je očkován každý. Mimochodem ten se z člověka na člověka nepřenáší. Co tam máš dále?
778247
Myslíš proti Tetanu kdy očkování je  v ČR povinné a je očkován každý. Mimochodem ten se z člověka na člověka nepřenáší. Co tam máš dále?
778238
9 -3
reagují: Lorian
reagovat
Vakcíny:D. Je vtipné, že lidi se neočkují ani proti tetanu, ale proti viru, který má úmrtnost kolem 0,01 do šedesáti, mají potřebu předbíhat. 

Klidně se očkujte ovce, ale příští rok vám ovce stejně řeknou, že na JAR+VB mutaci očkovaní neplatí a je potřeba se očkovat dalším nesmyslem. 
778238
Vakcíny*:D*. Je vtipné, že lidi se neočkují ani proti tetanu, ale proti viru, který má úmrtnost kolem 0,01 do šedesáti, mají potřebu předbíhat.  Klidně se očkujte ovce, ale příští rok vám ovce stejně řeknou, že na JAR+VB mutaci očkovaní neplatí a je potřeba se očkovat dalším nesmyslem. 
2 -13
reagovat
Líbí se mi, jak Snyder Cut zastrčili za Godzillu s Kongem, tím víc pak bude muset dokázat, že na jeho vizi něco je. A jestli  je alespoň něco pravdy na všech těch drbech o vyhrocených vztazích mezi Warnery a AT&T, tak už se s tím moc šoupat nebude :D:+
778212
Líbí se mi, jak Snyder Cut zastrčili za Godzillu s Kongem, tím víc pak bude muset dokázat, že na jeho vizi něco je. A jestli  je alespoň něco pravdy na všech těch drbech o vyhrocených vztazích mezi Warnery a AT&T, tak už se s tím moc šoupat nebude *:D**:+*
2 -1
reagovat
Na tuhle causu se někteří dívají tak, že aspoň snad může některé odmítače nalomit, když machr z jara tak moc chtěl včeličku. Teda kdyby bylo dost vakcín. Nevím... Ale čím dál víc je jasné, že důvěra v cokoli u nás je v prdeli.
778203
Na tuhle causu se někteří dívají tak, že aspoň snad může některé odmítače nalomit, když machr z jara tak moc chtěl včeličku. Teda kdyby bylo dost vakcín. Nevím... Ale čím dál víc je jasné, že důvěra v cokoli u nás je v prdeli.
9 0
reagovat
reaguje na: verbst
Hele, moc me to nebavi, ale... tech zverejnenych pripadu mas uz mnoho, staci googlit... Navic tam Pohlreich zjevne lze a pak lhal i reditel nemocnice: „Udělali jsme seznam tak, aby tam byli alespoň pětašedesátníci, tedy lidé starší, kteří by stejně měli další prioritu. Aplikovali jsme to raději těmto lidem, než abychom to vylili,“ řekl šéf nemocnice pro iRozhlas. Pohlreichovi je ale 63 let!.

Jestli to beres tak, ze ok, tak prosim, ale kdyz se nad vsim pokrci rameny, tak je to tezky, no. Nicmene... Jak se zaseje, tak se i sklidi. ;):+
778191
Hele, moc me to nebavi, ale... tech zverejnenych pripadu mas uz mnoho, staci googlit... Navic tam Pohlreich zjevne lze a pak lhal i reditel nemocnice: „Udělali jsme seznam tak, aby tam byli alespoň pětašedesátníci, tedy lidé starší, kteří by stejně měli další prioritu. Aplikovali jsme to raději těmto lidem, než abychom to vylili,“ řekl šéf nemocnice pro iRozhlas. Pohlreichovi je ale 63 let!. Jestli to beres tak, ze ok, tak prosim, ale kdyz se nad vsim pokrci rameny, tak je to tezky, no. Nicmene... Jak se zaseje, tak se i sklidi. *;)**:+*
778188
8 -1
reagují: verbst
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se