Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bond a Uncharted se odsouvají. Na jaké další filmy si počkáme?


ikona
Spooner
james bondkrotitelé duchůnení čas zemřítnikdouncharted
Predikce se začínají naplňovat. I na jaře bude nejspíš v kinech pusto a prázdno. 

Už se z podobných článků za uplynulý rok stala takřka tradice. A že si tento smutný text o odsunu velkých blockbusterů bohužel zopakujeme, se čekalo kvůli šeptandě v zákulisí už posledních pár týdnů. Situace okolo pandemie koronaviru se zkrátka nelepší, očkování po celém světě stále spíše startují, a i za pár měsíců bude nejspíš ještě v takové fázi, kdy si filmová studia netroufnou pustit své očekávané tituly do kin. A tak už se nám nyní jarní slot začíná oficiálně vyklízet či alespoň přeskupovat. A bohužel nejen ten jarní. Jedním z prvních, kdo to balí, je zase James Bond. Ano, už neskutečně dlouho vyhlížená bondovka Není čas zemřít kvůli pandemii potřetí mění své datum premiéry z dubna na 8. října. Poslední mise s tváří Daniela Craiga tak dorazí (snad konečně) jen týden po Duně a šest let po poslední bondovce Spectre. Ano, je to jedna z největších mezer mezi snímky v sérii a my doufáme, že se už nebude prodlužovat.

Bond ovšem není jediný, kdo zařadil zpátečku. Ve velkém stěhuje své filmy také Sony, a to napříč celým rokem. Letos tedy rozhodně neuvidíme videoherní Uncharted s Tomem Hollandem, které se z červencového slotu stěhuje až na únor příštího roku. Později také dorazí noví Krotitelé duchů, kteří vtrhnou do kin místo léta až v listopadu, v létě to místo nich zkusí dvojka Králíčka Petra, stejně jako muzikál Cinderella. Universal pak o měsíc posunul parádně vyhlížející akčňák Nikdo s Bobem Odenkirkem, jenž bude nově lámat kosti o Velikonocích a na podzim byla odsunuta novinka Edgara Wrighta Last Night in Soho. Jo, je toho celkem dost, a dá se očekávat, že počet posunutých filmů bude v následujících dnech narůstat. A že ani Black Widow, dvojky Tichého místa či partičky okolo Vina Diesela se na jaře nedočkáme.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace