Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Bond a Uncharted se odsouvají. Na jaké další filmy si počkáme?

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
WTF. Kdo oni? 
Řeší se tu jeden člověk, kterej i podle vyjádření samotný nemocnice na to to právo měl. 

Kde je tam co špatně? 
Nebo jako kopeš kolem sebe do celebrit jako nový hobby? 
778188
WTF. Kdo oni?  Řeší se tu jeden člověk, kterej i podle vyjádření samotný nemocnice na to to právo měl.  Kde je tam co špatně?  Nebo jako kopeš kolem sebe do celebrit jako nový hobby? 
778186
2 -7
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: verbst
Ale no taaak... Oni jsou vsichni nahradnici, budouci dobrovolnici, sli kolem nebo se nekam zapsali omylem. :D:D
778186
Ale no taaak... Oni jsou vsichni nahradnici, budouci dobrovolnici, sli kolem nebo se nekam zapsali omylem. *:D**:D*
778185
7 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: The Joker
Ať to čtu, jak to čtu, tak byl jen náhradník, kterej se sám ozval. Protože mohl. 

Že to teď nepůjde, nejspíš i kvůli odkazu číslo dva, není jeho chyba, ne? 

Ale jo, kliky se musej generovat i těmato pseudozprávama a rádoby skandálama. 
778185
Ať to čtu, jak to čtu, tak byl jen náhradník, kterej se sám ozval. Protože mohl.  Že to teď nepůjde, nejspíš i kvůli odkazu číslo dva, není jeho chyba, ne?  Ale jo, kliky se musej generovat i těmato pseudozprávama a rádoby skandálama. 
778181
3 -7
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: verbst
"Tajemstvi": kdyz ma nekdo kvalitni zivot a je narcis, tak to bude chranit stuj co stuj. Jen naivka muze verit, ze Klausove jen tak vlezou do davu lidi hledat ten svuj medialni zajem: Aneb "nic jsem neplatil a ta castka neodpovida" + Obecne.
778181
"Tajemstvi": kdyz ma nekdo kvalitni zivot a je narcis, tak to bude chranit stuj co stuj. Jen naivka muze verit, ze Klausove jen tak vlezou do davu lidi hledat ten svuj medialni zajem: [url=https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vakcinu-ano-sefe-pohlreich-je-dalsim-prednostne-naockovanym-138973]Aneb "nic jsem neplatil a ta castka neodpovida"[/url] + [url=https://neovlivni.cz/cisla-nesedi-vlada-musela-protekcne-naockovat-tisice-lidi/]Obecne.[/url]
778174
8 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Polux
Bez fungujicich US si asi dalsi Tenet nikdo nelajsne, takze: "Assuming three-quarters of US adults must be fully vaccinated to achieve herd immunity, the US could reach this threshold by February 2022 if vaccination continues at the same rate as the past seven days -- about 914,000 doses administered daily, according to a CNN analysis.If vaccination picks up to 1 million shots per day, herd immunity in the US could be reached by the end of 2021."

A to ma US navic mladsi populaci nez treba Nemecko (20% x 15% lidi do 15ti let, kteri se neockuji).
778177
Bez fungujicich US si asi dalsi Tenet nikdo nelajsne, takze: "Assuming three-quarters of US adults must be fully vaccinated to achieve herd immunity, the US could reach this threshold by February 2022 if vaccination continues at the same rate as the past seven days -- about 914,000 doses administered daily, according to a CNN analysis.If vaccination picks up to 1 million shots per day, herd immunity in the US could be reached by the end of 2021." A to ma US navic mladsi populaci nez treba Nemecko (20% x 15% lidi do 15ti let, kteri se neockuji).
778173
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zdroj Pavol Dvořák který žije v Šanghaji několik let:
Včera v Šanghaji identifikovali 6 nakažených pacientů a 112 lidí, kteří s nimi měli přímý kontakt. Zatím vyšly negativní antigenní testy. Všichni izolují a dívají se. Za 24 hodiny dělají druhé kolo testů. (myslím, že budou dva týdny v karantene, ale to nebyla zpráva). Navíc identifikovali 234 lidí, kteří kontaktovali lidi, kteří se dostali do kontaktu s nakaženým (druhá úroveň kontaktu). Z nich 205 mělo negativní test, zbytek ještě neměl výsledek. Všichni jsou izolováni na pozorování. Izolovaní lidé mohli vzít s sebou i domácí mazlíčky do karanteny...
Navíc našli 91 815 lidí, kteří se dostali do třetí úrovně kontaktu s nakaženými, 15 907 z nich už má negativní výsledek testu. Ty jsou uzavřené v místě bydliště a celé jejich sídliště je karantena. Nesmí vstoupit ani spolu vycházet. Čekání na další kolo testů. Ve všech oblastech probíhá dezinfekce. Na věcech a provozovnách, s kterými přišli nakažení lidé do kontaktu a probíhají testy, zda je nějaký virus a zda se lidé z těchto věcí nakazili. Aktuálně je 12 kusů věcí ′′ pozitivních ". Všechny oblasti byly vyhlášeny středně rizikové oblasti.
Tato aktualizace je z 22.1.2021.
778175
Zdroj Pavol Dvořák který žije v Šanghaji několik let: Včera v Šanghaji identifikovali 6 nakažených pacientů a 112 lidí, kteří s nimi měli přímý kontakt. Zatím vyšly negativní antigenní testy. Všichni izolují a dívají se. Za 24 hodiny dělají druhé kolo testů. (myslím, že budou dva týdny v karantene, ale to nebyla zpráva). Navíc identifikovali 234 lidí, kteří kontaktovali lidi, kteří se dostali do kontaktu s nakaženým (druhá úroveň kontaktu). Z nich 205 mělo negativní test, zbytek ještě neměl výsledek. Všichni jsou izolováni na pozorování. Izolovaní lidé mohli vzít s sebou i domácí mazlíčky do karanteny... Navíc našli 91 815 lidí, kteří se dostali do třetí úrovně kontaktu s nakaženými, 15 907 z nich už má negativní výsledek testu. Ty jsou uzavřené v místě bydliště a celé jejich sídliště je karantena. Nesmí vstoupit ani spolu vycházet. Čekání na další kolo testů. Ve všech oblastech probíhá dezinfekce. Na věcech a provozovnách, s kterými přišli nakažení lidé do kontaktu a probíhají testy, zda je nějaký virus a zda se lidé z těchto věcí nakazili. Aktuálně je 12 kusů věcí ′′ pozitivních ". Všechny oblasti byly vyhlášeny středně rizikové oblasti. Tato aktualizace je z 22.1.2021.
778172
5 -3
reagovat
reaguje na: The Joker
Ulhaní VIP rozvolňovači typu Zdeňka Pohlreicha?

WTF?
778174
Ulhaní VIP rozvolňovači typu Zdeňka Pohlreicha? WTF?
778171
2 -5
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: The Joker
Nic o tom samozřejmě nevím, ale tipoval jsem osobně rok až dva, maximálně tři (ale to by byl extrém), takže bych těm 24 měsícům i věřil.

Jsem fakt zvědavý na tržby těch filmů, které studia protlačí do kin. Podle mně je utopie si myslet, že - i kdyby v druhé polovině roku se situace nějak stabilizovala - diváci vezmou kina útokem a ty největší frančízy si budou chodit po pár dnech v distribuci pro miliardu celosvětově tak jako před zlovirem, což asi studia očekávají (jinak si nedovedu vysvětlit ty neustálé odsuny premiér). Protože k tomu by bylo potřeba, aby se ta situace stabilizovala všude po světě zhruba ve stejný čas a na stejné úrovni, jinak prostě budou na různých trzích nastávat různé výpadky výdělků (oproti stavu před zlovirem).

K tomu možná bude čím dál větší roli hrát i ta možná změna mindsetu u mnoha diváků, kteří si po tom roce, dvou na ten model konzumace premiér na vod namísto kina přivyknou a jejich ochota i po zloviru navštěvovat kinosály bude prostě menší, než před zlovirem. Přece jen kvalita je zejména pro fajnšmekry, masa hledí na pohodlnost a cenu (a proto pohodlnost a cena vítězí (téměř) vždy a všude).   
778173
Nic o tom samozřejmě nevím, ale tipoval jsem osobně rok až dva, maximálně tři (ale to by byl extrém), takže bych těm 24 měsícům i věřil. Jsem fakt zvědavý na tržby těch filmů, které studia protlačí do kin. Podle mně je utopie si myslet, že - i kdyby v druhé polovině roku se situace nějak stabilizovala - diváci vezmou kina útokem a ty největší frančízy si budou chodit po pár dnech v distribuci pro miliardu celosvětově tak jako před zlovirem, což asi studia očekávají (jinak si nedovedu vysvětlit ty neustálé odsuny premiér). Protože k tomu by bylo potřeba, aby se ta situace stabilizovala všude po světě zhruba ve stejný čas a na stejné úrovni, jinak prostě budou na různých trzích nastávat různé výpadky výdělků (oproti stavu před zlovirem). K tomu možná bude čím dál větší roli hrát i ta možná změna mindsetu u mnoha diváků, kteří si po tom roce, dvou na ten model konzumace premiér na vod namísto kina přivyknou a jejich ochota i po zloviru navštěvovat kinosály bude prostě menší, než před zlovirem. Přece jen kvalita je zejména pro fajnšmekry, masa hledí na pohodlnost a cenu (a proto pohodlnost a cena vítězí (téměř) vždy a všude).   
778165
4 -1
reagují: The Joker
reagovat
Hlavně jestli z toho vůbec budeme venku. Vakcíny vůbec v globálním měřítku nemusí zafungovat, tak jak si malujeme. A je reálná šance, že se budeme muset naučit žít s opatřeními jako v Číně a jiných asijských zemích. 
778172
Hlavně jestli z toho vůbec budeme venku. Vakcíny vůbec v globálním měřítku nemusí zafungovat, tak jak si malujeme. A je reálná šance, že se budeme muset naučit žít s opatřeními jako v Číně a jiných asijských zemích. 
4 -2
reagují: LouisNicolasDav
reagovat
reaguje na: Barv666
V CR az se potaji naockuji vsichni egoisticti, ulhani vip rozvolnovaci typu Zdenka Pohlreicha, tak se rekne "uzijem si leto". Repeat. Soucasnym stylem tak jaro '22 a to zacnou vybublavat prohlubujici se rozdily ve spolecnosti a financni dopady.
778171
V CR az se potaji naockuji vsichni egoisticti, ulhani vip rozvolnovaci typu Zdenka Pohlreicha, tak se rekne "uzijem si leto". Repeat. Soucasnym stylem tak jaro '22 a to zacnou vybublavat prohlubujici se rozdily ve spolecnosti a financni dopady.
778169
6 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: HAL
Tak to jsme v kelu, protože se obávám že na podzim kina otevřena nebudou. Mimochodem již jsem na seznamu na proočkování, co bych neudělal pro entertainment, nějaké  vedlejší účinky - to je malá cena.
778170
Tak to jsme v kelu, protože se obávám že na podzim kina otevřena nebudou. Mimochodem již jsem na seznamu na proočkování, co bych neudělal pro entertainment, nějaké  vedlejší účinky - to je malá cena.
778167
4 0
reagovat
Přijde mi, že už nikdo nemá ani představu kdy z toho nějak trochu budeme venku. Nejen kina, ale i obecně.
778169
Přijde mi, že už nikdo nemá ani představu kdy z toho nějak trochu budeme venku. Nejen kina, ale i obecně.
5 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
To platilo jen u nás resp v Evropě po tvrdých opatřeních, v US je odmítali a tak naopak měli v létě ten největší peak. 
778167
To platilo jen u nás resp v Evropě po tvrdých opatřeních, v US je odmítali a tak naopak měli v létě ten největší peak. 
778164
5 0
reagují: LouisNicolasDav
reagovat
reaguje na: Polux
Dle redaktora z Observeru: "Last year, I spoke to a source who said the maximum studios can really afford to delay blockbusters is about 24 months from their original release dates."

Kdyz se zapocitaji i zmeny pred covidem, tak Bond puvodne zacinal na Valentyna '20, takze ten ma 20 mesicu. Morbius 18. Top Gun uz ted 24, Jungle Cruise 21. The King's Man se zrovna hnul, takze tez 21 a stejne tak i Smrt na Nilu.
778165
Dle redaktora z Observeru: "Last year, I spoke to a source who said the maximum studios can really afford to delay blockbusters is about 24 months from their original release dates." Kdyz se zapocitaji i zmeny pred covidem, tak Bond puvodne zacinal na Valentyna '20, takze ten ma 20 mesicu. Morbius 18. Top Gun uz ted 24, Jungle Cruise 21. The King's Man se zrovna hnul, takze tez 21 a stejne tak i Smrt na Nilu.
778158
4 0
reagují: Polux
reagovat
Podle mne je to chyba premiéru měli přesunout na léto.  Pořád je tu i riziko (mutace viru a tím neúčinnost vakcín), že právě léto bude oko v Hurikánu v počtu nakažených jako tento rok.
778164
Podle mne je to chyba premiéru měli přesunout na léto.  Pořád je tu i riziko (mutace viru a tím neúčinnost vakcín), že právě léto bude oko v Hurikánu v počtu nakažených jako tento rok.
1 -2
reagují: HAL
reagovat

HBO Max

Ještě že aspon Warner Brothers mělo koule a pošle to na HBO Max , aspoň tam máme jistotu nějakých ačkových blockbusteru 8) Hnedka příští týden pěkně Little Things , který vypadají zatraceně dobře a potom v březnu hnedka
Zack Snyder’s Justice League a Godzilla vs Kong ;) WB díky :+
778163
Ještě že aspon Warner Brothers mělo koule a pošle to na HBO Max , aspoň tam máme jistotu nějakých ačkových blockbusteru *8)* Hnedka příští týden pěkně Little Things , který vypadají zatraceně dobře a potom v březnu hnedka Zack Snyder’s Justice League a Godzilla vs Kong *;)* WB díky *:+*
HBO Max
4 -7
reagovat
Chtělo by se napsat, překvapuje to v dnešní době ještě někoho? Protože "2021 is the new 2020", bohužel. I letos budou studia nastřelovat premiéry o pár měsíců do budoucna (pragmatičtější z nich pak o celý rok), co kdyby se stal zázrak a v tu dobu už bylo vše ok (imho nebude) a jakmile se čas k datu premiéry nachýlí a bude jasné, že zázrak se nepřekvapivě asi vážně nestane, bude následovat obdobné kolečko a premiéra se odsune jak jinak o pár měsíců do budoucna.

Zajímavé na tom z mého pohledu je sledovat, jak dlouho si ta která studia mohou vlastně dovolit tyhle vysoko rozpočtové filmy držet v "trezoru" a oddalovat moment, kdy začnou konečně vydělávat (resp. spíše splácet náklady jak na výrobu, tak jejich boxoffice stopstav) a která z nich ve kterém okamžiku dospějí do bodu, že je konečně pošlou/prodají na vod, aby vydělaly alespoň něco tady a teď, než o něco/mnohem více kdoví kdy (přičemž pro to "o něco/mnohem více" platí pokud vůbec). 
 
778158
Chtělo by se napsat, překvapuje to v dnešní době ještě někoho? Protože "2021 is the new 2020", bohužel. I letos budou studia nastřelovat premiéry o pár měsíců do budoucna (pragmatičtější z nich pak o celý rok), co kdyby se stal zázrak a v tu dobu už bylo vše ok (imho nebude) a jakmile se čas k datu premiéry nachýlí a bude jasné, že zázrak se nepřekvapivě asi vážně nestane, bude následovat obdobné kolečko a premiéra se odsune jak jinak o pár měsíců do budoucna. Zajímavé na tom z mého pohledu je sledovat, jak dlouho si ta která studia mohou vlastně dovolit tyhle vysoko rozpočtové filmy držet v "trezoru" a oddalovat moment, kdy začnou konečně vydělávat (resp. spíše splácet náklady jak na výrobu, tak jejich boxoffice stopstav) a která z nich ve kterém okamžiku dospějí do bodu, že je konečně pošlou/prodají na vod, aby vydělaly alespoň něco tady a teď, než o něco/mnohem více kdoví kdy (přičemž pro to "o něco/mnohem více" platí pokud vůbec).   
3 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: do_Od
Jen počkej, zajíci
778126
Jen počkej, zajíci
778114
3 0
reagovat
reaguje na: do_Od
PS už teď funguje minimum VPN možností, fakt do toho šlapou ve srovnání s pár lety zpátky. Nechápu proč. 
778116
PS už teď funguje minimum VPN možností, fakt do toho šlapou ve srovnání s pár lety zpátky. Nechápu proč. 
778114
6 0
reagovat
reaguje na: departed
Všechno to skončí na Netflixu, HBO Max, Disney+, Paramount Network a Applu. Pořiďte si pořádný televize, počkejte až ty služby budou u nás a jste v cajku.
778114
Všechno to skončí na Netflixu, HBO Max, Disney+, Paramount Network a Applu. Pořiďte si pořádný televize, počkejte až ty služby budou u nás a jste v cajku.
778102
9 -8
reagují: TedGeorge, AndyKaufman
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se