Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #576 o Harrym Potterovi a Star Wars

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Esgalnor
Mluvíš mi z duše :+.
766560
Mluvíš mi z duše *:+*.
765841
0 0
reagovat

Ano

Pokud budou mít Phillips a Phoenix absolutně volnou ruku. Samozřejmě, že i tak z to může dopadnout hůř než původní film, ale ta šance, že vznikne další nadprůměrné dílo tu je a nevidím důvod, proč jim tu šanci (pokud ji chtějí/souhlasí s ní) nedát.
765919
Pokud budou mít Phillips a Phoenix absolutně volnou ruku. Samozřejmě, že i tak z to může dopadnout hůř než původní film, ale ta šance, že vznikne další nadprůměrné dílo tu je a nevidím důvod, proč jim tu šanci (pokud ji chtějí/souhlasí s ní) nedát.
Ano
0 -1
reagovat

Ad první video

Vždycky jsem se Shii spíš zastával, protože mi nevadilo, že je svůj a nelíbilo se mi, že si do něj každej rád kopne, ale KU.VA, v tom videu na začátku výplachu, s takovýma legendama, on je fakt sjetej :-
765905
Vždycky jsem se Shii spíš zastával, protože mi nevadilo, že je svůj a nelíbilo se mi, že si do něj každej rád kopne, ale KU.VA, v tom videu na začátku výplachu, s takovýma legendama, on je fakt sjetej *:-*
Ad první video
0 -1
reagovat
reaguje na: Snipsley
OK, ale furt to je o šest víc, než by svět potřeboval :)
765899
OK, ale furt to je o šest víc, než by svět potřeboval :)
765892
5 0
reagovat

Fantastic Beasts

Jen poupravim tvrzeni, ze z planovanych sedmi filmu seslo. Od zacatku bylo planovanych pet a pokud se treti povede a financne aspon o neco prekona dvojku, meli bychom se jich dockat.
765892
Jen poupravim tvrzeni, ze z planovanych sedmi filmu seslo. Od zacatku bylo planovanych pet a pokud se treti povede a financne aspon o neco prekona dvojku, meli bychom se jich dockat.
Fantastic Beasts
1 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: fr3ak
Však sem ti milej zlatej Slovenskej psal "kdyžtak mě oprav"

Veď som ťa opravil, nechápem čo si tým chcel naznačiť :D:D

No ok, tak ďalšia adaptácia, mne je jedno ako to nazveme. Ako som povedal radšej si pozriem pokračovanie niečoho dobrého aj keby to malo dopadnúť zle (alebo skvele) ako pozerať na ďalšiu adaptáciu toho jednoho hrdinu.

Ďalšie príklady: Planéta Opíc, Indiana Jones, Logan, Matrix, Mad Max, Winter Soldier, Toy Story... Je toho veľa a to sú len tie ktoré ma teraz v rýchlosti napadli.
765889
Však sem ti milej zlatej Slovenskej psal "kdyžtak mě oprav" Veď som ťa opravil, nechápem čo si tým chcel naznačiť *:D**:D* No ok, tak ďalšia adaptácia, mne je jedno ako to nazveme. Ako som povedal radšej si pozriem pokračovanie niečoho dobrého aj keby to malo dopadnúť zle (alebo skvele) ako pozerať na ďalšiu adaptáciu toho jednoho hrdinu. Ďalšie príklady: Planéta Opíc, Indiana Jones, Logan, Matrix, Mad Max, Winter Soldier, Toy Story... Je toho veľa a to sú len tie ktoré ma teraz v rýchlosti napadli.
765844
0 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Však sem ti milej zlatej Slovenskej psal "kdyžtak mě oprav" takže vlastně zůstalo jen u toho, že to za další pokračování dostal sežrat a vůbec nic se nezměnilo. Představ si to ;)

Novej Batman je prostě další adaptace (se s tim smiř ;))

"existuje mnoho ďalších, Terminátor 2, Votrelci,..." - dostat prachy pokaždé, když někdo napíše tyhle příklady, tak je ze mě milionář :D
765844
Však sem ti milej zlatej Slovenskej psal "kdyžtak mě oprav" takže vlastně zůstalo jen u toho, že to za další pokračování dostal sežrat a vůbec nic se nezměnilo. Představ si to *;)* Novej Batman je prostě další adaptace (se s tim smiř *;)*) "existuje mnoho ďalších, Terminátor 2, Votrelci,..." - dostat prachy pokaždé, když někdo napíše tyhle příklady, tak je ze mě milionář *:D*
765842
1 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: fr3ak
Pri Lucasovi som písal "predstav si" a aspoň čo ja viem nepočítal na začiatku s ďalšími časťami. John Wick mi príde skvele rozšírení celkovo ten svet okolo, jednotka bola hodne komorná (ale dobrá). Ak sa ti napáčia príklady ktoré som uviedol tak existuje mnoho ďalších, Terminátor 2, Votrelci,...

"Remake a reboot není knižní/komiksová adaptace (často tady na MZ vidím, že ten rozdíl mezi remakem a adaptací pozná promile uživatelů)."
Tak čo je teda ten nový Batman? Restart? Proste reinkarnácia Batmana už po niekoľký krát.
765842
Pri Lucasovi som písal "predstav si" a aspoň čo ja viem nepočítal na začiatku s ďalšími časťami. John Wick mi príde skvele rozšírení celkovo ten svet okolo, jednotka bola hodne komorná (ale dobrá). Ak sa ti napáčia príklady ktoré som uviedol tak existuje mnoho ďalších, Terminátor 2, Votrelci,... "Remake a reboot není knižní/komiksová adaptace (často tady na MZ vidím, že ten rozdíl mezi remakem a adaptací pozná promile uživatelů)." Tak čo je teda ten nový Batman? Restart? Proste reinkarnácia Batmana už po niekoľký krát.
765840
0 -1
reagují: fr3ak
reagovat

OT

Vim, ze to od nekoho, kdo ma Radcliffa na ikonce, asi tak validni neni, ale to RPG Hogwarts Legacy trochu prekvapive vypada vazne skvele - pokud to fakt bude open world a da to hraci nejakou volnost tak by to mohla byt pecka. Neco podobnyho lidi chteli od prvnich filmu a dockali se maximalne dost strasnejch PC her nebo LEGO predelavek. Tesim se. :+
765841
Vim, ze to od nekoho, kdo ma Radcliffa na ikonce, asi tak validni neni, ale to RPG Hogwarts Legacy trochu prekvapive vypada vazne skvele - pokud to fakt bude open world a da to hraci nejakou volnost tak by to mohla byt pecka. Neco podobnyho lidi chteli od prvnich filmu a dockali se maximalne dost strasnejch PC her nebo LEGO predelavek. Tesim se. *:+*
OT
3 0
reagují: PeterSmith23
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Zrovna John Wick je krásnej důkaz ono rozmělnění, kdy se ze začátku aspoň kapičku uvěřitelnej (a originální!) svět s vrahy a jejich odbory proměnil v naprosto absurdní parodii, kdy je vrahů najednou na každým rohu pomalu desítky a je prostě až okatě vidět, že se s pokračováním vůbec nepočítalo a jen se hledaly laciný záminky pro další střílečku... Fajnová komornost prvního filmu byla spláchnutá do hajzlu, protože Hollywood prostě neumí udělat druhej díl akurátní k prvnímu. Všeho musí bejt nesmyslně víc.

Lucas pokud vím (můžeš mě opravit) už od začátku plánoval že nezůstane u jednoho filmu a počítal s tím. A zrovna i tam to pak dostával za ep I-III pěkně sežrat.

Pokud vím, tak Joker nikdy ještě vlastní film neměl, vždycky byl jen záporák ve filmech jiných hrdinů. A ano podle mě je zakončený právě v duchu celýho filmu, kdy dokonce vidíš i následky jeho činů - proč do toho ještě ňahňat?

Remake a reboot není knižní/komiksová adaptace (často tady na MZ vidím, že ten rozdíl mezi remakem a adaptací pozná promile uživatelů). Každopádně jejich vznik nijak zvlášť neobhajuju a ano mě to vadí (takže ano NEvadí to všem).
765840
Zrovna John Wick je krásnej důkaz ono rozmělnění, kdy se ze začátku aspoň kapičku uvěřitelnej (a originální!) svět s vrahy a jejich odbory proměnil v naprosto absurdní parodii, kdy je vrahů najednou na každým rohu pomalu desítky a je prostě až okatě vidět, že se s pokračováním vůbec nepočítalo a jen se hledaly laciný záminky pro další střílečku... Fajnová komornost prvního filmu byla spláchnutá do hajzlu, protože Hollywood prostě neumí udělat druhej díl akurátní k prvnímu. Všeho musí bejt nesmyslně víc. Lucas pokud vím (můžeš mě opravit) už od začátku plánoval že nezůstane u jednoho filmu a počítal s tím. A zrovna i tam to pak dostával za ep I-III pěkně sežrat. Pokud vím, tak Joker nikdy ještě vlastní film neměl, vždycky byl jen záporák ve filmech jiných hrdinů. A ano podle mě je zakončený právě v duchu celýho filmu, kdy dokonce vidíš i následky jeho činů - proč do toho ještě ňahňat? Remake a reboot není knižní/komiksová adaptace (často tady na MZ vidím, že ten rozdíl mezi remakem a adaptací pozná promile uživatelů). Každopádně jejich vznik nijak zvlášť neobhajuju a ano mě to vadí (takže ano NEvadí to všem).
765839
3 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: fr3ak
Vieš o koľko skvelých pokračovaní by sme prišli keby sme sa riadili touto logikou? Nikde nemáš dopredu napísané že pokračovanie nemôže byť dokonca lepšie ako originál a ak aj je slabšie stále je to fajn, pokiaľ to nebude totálna sračka tak mi to nevadí. Predstav si že by si Lucas toto povedal pri Star Wars alebo Nolan pri Batmanovi. A sorry teda ale neviem či je pre mňa Joker dostatočne dobre uzavrený, jasné určite by som nechcel napríklad pokračovanie Návratu Kráľa pretože tam je to fakt ukončené tak že je to proste finále, ale Joker je zrovna ten prípad že tam sa dá toho vymymslieť kopa kam to ďalej smerovať. Kľudne by mu mohli venovať aspoň trilógiu, John Wick tiež po prvej časti pokračoval ďalej a s každým ďalším filmom sa ten svet rozširoval a bobtnal. A tiež by si mohol po jednotke povedať, na čo ďalší diel veď je to ukončené skvele ;)

"když se klidně může napsat další originální biják s novým scénářem/světem/postavama a zase tě něčím novým překvapit." Touto vetou by sa mali riadiť skôr ľudia ktorí pracujú na remakeoch a rebootoch. Zase musím spomenúť toho Matta Reevesa a nového Batmana s novým ksichtom, s novou Catwoman a (hádam) s novým Jokerom, to nevadí tuším nikomu, zaujímavé.
765839
Vieš o koľko skvelých pokračovaní by sme prišli keby sme sa riadili touto logikou? Nikde nemáš dopredu napísané že pokračovanie nemôže byť dokonca lepšie ako originál a ak aj je slabšie stále je to fajn, pokiaľ to nebude totálna sračka tak mi to nevadí. Predstav si že by si Lucas toto povedal pri Star Wars alebo Nolan pri Batmanovi. A sorry teda ale neviem či je pre mňa Joker dostatočne dobre uzavrený, jasné určite by som nechcel napríklad pokračovanie Návratu Kráľa pretože tam je to fakt ukončené tak že je to proste finále, ale Joker je zrovna ten prípad že tam sa dá toho vymymslieť kopa kam to ďalej smerovať. Kľudne by mu mohli venovať aspoň trilógiu, John Wick tiež po prvej časti pokračoval ďalej a s každým ďalším filmom sa ten svet rozširoval a bobtnal. A tiež by si mohol po jednotke povedať, na čo ďalší diel veď je to ukončené skvele *;)* "když se klidně může napsat další originální biják s novým scénářem/světem/postavama a zase tě něčím novým překvapit." Touto vetou by sa mali riadiť skôr ľudia ktorí pracujú na remakeoch a rebootoch. Zase musím spomenúť toho Matta Reevesa a nového Batmana s novým ksichtom, s novou Catwoman a (hádam) s novým Jokerom, to nevadí tuším nikomu, zaujímavé.
765825
0 -1
reagují: fr3ak
reagovat
reaguje na: FallenMaia
To je samozřejmě pravda. Nicméně taky klidně může existovat logika, že když je film dostatečně a uspokojivě uzavřenej (což třeba Joker je), tak proč vměstnávat prostředky do pokračování, který ten námět spíš rozmělní (a to spíš v tom lepším případě), když se klidně může napsat další originální biják s novým scénářem/světem/postavama a zase tě něčím novým překvapit.

První film se tím taky nijak nezmění a jako benefit navíc zase dostaneš něco novýho ;)
765825
To je samozřejmě pravda. Nicméně taky klidně může existovat logika, že když je film dostatečně a uspokojivě uzavřenej (což třeba Joker je), tak proč vměstnávat prostředky do pokračování, který ten námět spíš rozmělní (a to spíš v tom lepším případě), když se klidně může napsat další originální biják s novým scénářem/světem/postavama a zase tě něčím novým překvapit. První film se tím taky nijak nezmění a jako benefit navíc zase dostaneš něco novýho *;)*
765778
2 0
reagují: FallenMaia
reagovat

Ne

Povedený film, který nepotřebuje pokračování.
765812
Povedený film, který nepotřebuje pokračování.
Ne
3 0
reagovat

NE

Teda...pro mě za mě, ať je z toho klidně i trilogie. Ale ať se od Batmana (jakéhokoliv) drží co nejdál (protože jako Batmanův antagonista je absolutně nepoužitelný)
765807
Teda...pro mě za mě, ať je z toho klidně i trilogie. Ale ať se od Batmana (jakéhokoliv) drží co nejdál (protože jako Batmanův antagonista je absolutně nepoužitelný)
NE
1 -1
reagovat

NIE

Lebo aj ten film čo už existuje je strašná pi.....a. Ďalšie pokračovania to fakt nepotrebuje.
765805
Lebo aj ten film čo už existuje je strašná pi.....a. Ďalšie pokračovania to fakt nepotrebuje.
NIE
2 -2
reagovat

NE

Za mě je ten film docela průměrnej, vypadá to hezky, Phoenix (a celkově obsazení je super), ale jinak mi to přišlo strašně plytký a jo no, neoriginální. jsem zvědavej, co udělá Todd Phillips a asi mě ani nesere, že ten film vydělal přes miliardu, ale určitě bych byl radši, kdyby to zůstalo jen u jednoho snímku.
765794
Za mě je ten film docela průměrnej, vypadá to hezky, Phoenix (a celkově obsazení je super), ale jinak mi to přišlo strašně plytký a jo no, neoriginální. jsem zvědavej, co udělá Todd Phillips a asi mě ani nesere, že ten film vydělal přes miliardu, ale určitě bych byl radši, kdyby to zůstalo jen u jednoho snímku.
NE
4 -1
reagovat

ANO

Ze zvědavosti proč ne. Tu logiku že sequel zničí původní dílo nechápu. První terminatoři sou furt skvělý, star wars, predator, alieni atd atd. Třeba se to povede a dostanem vybornej film.
765789
Ze zvědavosti proč ne. Tu logiku že sequel zničí původní dílo nechápu. První terminatoři sou furt skvělý, star wars, predator, alieni atd atd. Třeba se to povede a dostanem vybornej film.
ANO
3 -1
reagovat

NE..

ale musím uznat, že ten nápad s tím, že Artur inspiruje skutečného Jokera by mě docela zajímal.

Jinak pánové - z logického hlediska máte samozřejmě pravdu - co již bylo, to se nezmění. Ale změní se to, jak tu postavu budete potom vnímat. Teď všichni ten charakter obdivují, líbí se nám pohnutý osud Artura. Ale v momentě, kdy další film bude špatnej a opět tam bude hrát Artur, tak prostě to vnímání té postavy se musí změnit. Myslím si, že by ten první film už prostě nebyl pro nikoho stejný, když ví, co se stane potom...

Btw to video Star wars squadron je fakt bombastické - ta hra mě vůbec nezaujala, ale líbil by se mi třeba seriál alá Mandalorian z prostředí imperiálních pilotů!
765788
ale musím uznat, že ten nápad s tím, že Artur inspiruje skutečného Jokera by mě docela zajímal. Jinak pánové - z logického hlediska máte samozřejmě pravdu - co již bylo, to se nezmění. Ale změní se to, jak tu postavu budete potom vnímat. Teď všichni ten charakter obdivují, líbí se nám pohnutý osud Artura. Ale v momentě, kdy další film bude špatnej a opět tam bude hrát Artur, tak prostě to vnímání té postavy se musí změnit. Myslím si, že by ten první film už prostě nebyl pro nikoho stejný, když ví, co se stane potom... Btw to video Star wars squadron je fakt bombastické - ta hra mě vůbec nezaujala, ale líbil by se mi třeba seriál alá Mandalorian z prostředí imperiálních pilotů!
NE..
4 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Seš můj člověk!Nad tímhle jsem taky tolikrát kroutil hlavou.Ta "logika" kterou někteří lidé vyznávají je pro mě nepochopitelná.V poslední době
jste ji mohli velmi často zaregistrovat u sequelové trilogie Star
Wars.Obrovské množství lidí reagovalo ve smyslu: "protože se mi tato
trilogie nelíbila tak mi to zničilo i ty filmy co jsem měl dříve rád".

To je fakt síla.Jakože Imperium Vrací úder už najednou není super protože některé pozdější epizody se vám nelíbily?
765783
Seš můj člověk!Nad tímhle jsem taky tolikrát kroutil hlavou.Ta "logika" kterou někteří lidé vyznávají je pro mě nepochopitelná.V poslední době jste ji mohli velmi často zaregistrovat u sequelové trilogie Star Wars.Obrovské množství lidí reagovalo ve smyslu: "protože se mi tato trilogie nelíbila tak mi to zničilo i ty filmy co jsem měl dříve rád". To je fakt síla.Jakože Imperium Vrací úder už najednou není super protože některé pozdější epizody se vám nelíbily?
765778
5 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Amen. Pravdu vravíš/píšeš. :+
Mne napadli tituly ako Terminátor 2: Deň zúčtovania a Votrelci. A mohol by som pokračovať. Ale OK, niekoho zas nepustí elementárna logika. :))
765781
Amen. Pravdu vravíš/píšeš. *:+* Mne napadli tituly ako [i]Terminátor 2: Deň zúčtovania [/i]a [i]Votrelci[/i]. A mohol by som pokračovať. Ale OK, niekoho zas nepustí elementárna logika. *:))*
765778
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se