Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #576 o Harrym Potterovi a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
charlies angelsdrew barrymoreharry potterstar warssupermanthe boysvíkendový výplach
Chcete prozkoumat Bradavice? Zapojíte se do bojů Impéria a Aliance? A pomůžete Tedovi spáchat dobrý skutek?  

Vypláchnutý výplach

Table Read týdne
Komedie Zlaté časy na Ridgemont High u nás není tak známá jako za mořem, tam jde o absolutní kult a klasiku co se týče komedií z prostředí střední školy. Tak velkou, že když se Sean Penn, jenž se tu objevil v jedné ze svých prvních velkých rolí, rozhodl udělat pro charitu společné čtení scénáře, nemusel k tomu zvát žádné své bývalé kolegy. Místo nich dorazili Julia Roberts, Morgan Freeman, Ray Liotta, Brad Pitt, Jennifer Aniston nebo Matthew McConaughey. 

Trailer týdne
Už za pár týdnů bychom měli vidět druhou řadu Mandaloriana, ale fandové Star Wars se letos dočkají i hry Star Wars: Squadrons. Osobně mě teda gameplay nijak zvlášť nepřesvědčil a souboje X-Wingů a TIE Fighterů vynechám, ale filmový trailer vypadá docela dobře. 

Harry Potter týdne
Harry Potter to po osmi filmech zabalil a u Warnerů věřili, že jeho svět budou ještě pár let ždímat s pomocí Fantastických zvířat. Jenže ta stála za prd a dvojka taky a z původních plánů na sedm dílů tak nějak potichu sešlo a nakonec budeme možná rádi, že někdy dorazí i ten třetí film. V herním světě je ale situace o dost zajímavější. Minimálně teď, když bylo oznámeno RPG Hogwarts Legacy, ve kterém se podíváte do Bradavic v devatenáctém století. 

Playlist týdne
Pokud jste ještě nezačali koukat na druhou řadu komiksovky Boys, měli byste to napravit. Je super. A super v ní je i Jack Quaid, který má docela zajímavý koníček. Píše, že dělá na Spotify playlisty pro všechny postavy, které hraje, takže pokud by vás zajímalo, co poslouchá v akci jeho hrdina Hughie, klikejte sem

Superman týdne
Ještě než začal Clark Kent blbnout v kinech, pokusil se s velkým úspěchem přeběhnout z komiksů k rozhlasovým seriálům. To bylo ve čtyřicátých letech a Daniel Dae Kim, Giancarlo Esposito nebo Tony Shalhoub se teď rozhodli načíst jeho příběhy znovu. Tak si to užijte. 

Romantika týdne
Romance 50x a stále poprvé patří k nejlepším filmům Adama Sandlera. Zakoukal se v něm do Drew Barrymore, která má tak trošku problém s pamětí a nepamatuje si ani na něj. Ale láska je silnější než bizarní ztráta paměti. A teď se ti dva rozhodli k látce vrátit. Alespoň na dvě minuty. 

Dobrý skutek týdne
Možná vás to překvapí, ale jednou za čas vzejde něco dobrého i z divokých diskuzí na MovieZone. Parta uživatelů / štamgastů v čele s Tedem, Tonym, MKubalikovou, Kostějem a dalšími se rozhodla přispět na charitu a udělá to docela vtipným způsobem. Zamiřte do kecárny a přečtěte si vysvětlující komentář zde. Až do 30. září se můžete přidat k sympatické iniciativě, která udělá nějaké charitě (snad velkou) radost. Pokud byste chtěli vědět víc, napište Tedovi do PM. Přispět bude možné i neveřejně a po 30. září vám pošle podrobnosti. 

Talk show týdne
Drew Barrymore už dlouho nenatočila hit, takže si asi řekla, že bude na čase zkusit něco nového a vrhla se na talk show. Proč ne? Je slavná, má slavné kámoše, takže o hosty by neměla mít nouzi. A hned napoprvé přizvala Lucy Liu a Cameron Diaz, aby společně zavzpomínaly na Charlieho andílky, kteří letos slaví dvacet let. 

Burger týdne
Burgery mám, ale tohle je zrůdnost. Každopádně pokud byste vy měli chuť udělat si Paunch Burger ze seriálu Parks and Recreation, tohle video vám s tím pomůže. Ale bacha, kdo se tohle pokusí sežrat, ten to fakt nemusí rozdýchat…

Duel týdne
Naposledy jsme se vás ptali, jakou komedii s Adamem Sandlerem máte nejradši a celkem přesvědčivě vyhrála fotbalová Trestná lavice. Jo, je fajn. 

Dnes se podíváme na Jokera. Joaquin Phoenix má údajně na stole finančně hodně lukrativní nabídku, aby se vrátil k roli, která mu vynesla Oscara. Vy nám řekněte, chtěli byste, aby se Joker dočkal pokračování? Svoje ANO a NE pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (32)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace