Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Liga spravedlnosti od Snydera nepoužije jediný záběr od Josse Whedona!

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Jerec
Ale já znám tu teorii. Vím, co se na těch filmech, co se mi nelíbí, líbí ostatním, i tak se mi to dál nelíbí. já chápu proč je něco bráno jako geniální z většinového hlediska, ale stejně je to pro mě odpad, protože mě to nebavilo a nebudu se na to koukat jen abych ocenil nějakej kamerovej přelet.
Všechno se dá rozebírat, ale každý to rozebírá podle sebe. Už jsem psal, že každej si najde svůj argument. A já nesnáším, když někdo plete do zábavy nějak objektivitu či logiku, je to prostě o emocích. 
Já chápu, jak to myslíš, chápu tu teorii, ale stejně se mi kvůli ní nezačne něco líbit.  Přece se nebudu dívat na film kvůli dobře provedenému vyprávěcímu postupu, přesto, že se mně nelíbí to vyprávění. Odpad tomu dám stejně.
I tak ale rád diskutuju a neříkám, že se můj názor nemůže změnit, i když já většinou nemám problém s tím něco pochopit, takže se můj názor mění jen málokdy. Většinou se mi spíš něco začne líbit víc. Třeba jsem na poprvý úplně nepobral konec 3. série Hannibala, měl jsem s tím trochu problém, ale teď to miluju. Ale rozhodně to nebylo kvůli nějakejm "objektivním" kvalitám. 
760687
Ale já znám tu teorii. Vím, co se na těch filmech, co se mi nelíbí, líbí ostatním, i tak se mi to dál nelíbí. já chápu proč je něco bráno jako geniální z většinového hlediska, ale stejně je to pro mě odpad, protože mě to nebavilo a nebudu se na to koukat jen abych ocenil nějakej kamerovej přelet. Všechno se dá rozebírat, ale každý to rozebírá podle sebe. Už jsem psal, že každej si najde svůj argument. A já nesnáším, když někdo plete do zábavy nějak objektivitu či logiku, je to prostě o emocích.  Já chápu, jak to myslíš, chápu tu teorii, ale stejně se mi kvůli ní nezačne něco líbit.  Přece se nebudu dívat na film kvůli dobře provedenému vyprávěcímu postupu, přesto, že se mně nelíbí to vyprávění. Odpad tomu dám stejně. I tak ale rád diskutuju a neříkám, že se můj názor nemůže změnit, i když já většinou nemám problém s tím něco pochopit, takže se můj názor mění jen málokdy. Většinou se mi spíš něco začne líbit víc. Třeba jsem na poprvý úplně nepobral konec 3. série Hannibala, měl jsem s tím trochu problém, ale teď to miluju. Ale rozhodně to nebylo kvůli nějakejm "objektivním" kvalitám. 
760679
2 -3
reagovat
The last jedi je sračka
760682
The last jedi je sračka
3 -4
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
Pokud se budeš stále točit na "líbí" vs "nelíbí", tak objektivitu nenajdeš, ale každý film (každé umění) se dá rozebrat "do šroubku" - délka střihu, způsob záběrování, různé vyprávěcí postupy atd. Jsou to tisíce kategorií, které já ani neznám, protože nejsem filmový teoretik, ale které jsou objektivní, tedy měřitelné/kvantifikovatelné a zařaditelné do nějakého systému. To, že výsledný film na každého člověka působí trochu/hodně jinak, je dáno subjektivním vnímáním každého z nás, a také tím, že většina lidí prostě nevnímá ten "stavební materiál", ze kterého je film postaven (mj.proto, že nemá tu teoretickou průpravu), ale nechá se unášet svým dojmem z toho, co se děje na plátně.
Mně už se několikrát stalo, že mě nějaké dílo (především muzika) příliš neoslovovalo, ale pak mi někdo zasvěcený dokázal vysvětlit, v čem spočívá její kvalita. Neříkám, že se mi to začalo okamžitě líbit, ale byl jsem alespoň schopen pochopit, v čem je daná věc výjimečná a také ji náležitě docenit. S přístupem líbí/nelíbí se k tomuhle poznání samozřejmě nikdy nedostaneš.
760679
Pokud se budeš stále točit na "líbí" vs "nelíbí", tak objektivitu nenajdeš, ale každý film (každé umění) se dá rozebrat "do šroubku" - délka střihu, způsob záběrování, různé vyprávěcí postupy atd. Jsou to tisíce kategorií, které já ani neznám, protože nejsem filmový teoretik, ale které jsou objektivní, tedy měřitelné/kvantifikovatelné a zařaditelné do nějakého systému. To, že výsledný film na každého člověka působí trochu/hodně jinak, je dáno subjektivním vnímáním každého z nás, a také tím, že většina lidí prostě nevnímá ten "stavební materiál", ze kterého je film postaven (mj.proto, že nemá tu teoretickou průpravu), ale nechá se unášet svým dojmem z toho, co se děje na plátně. Mně už se několikrát stalo, že mě nějaké dílo (především muzika) příliš neoslovovalo, ale pak mi někdo zasvěcený dokázal vysvětlit, v čem spočívá její kvalita. Neříkám, že se mi to začalo okamžitě líbit, ale byl jsem alespoň schopen pochopit, v čem je daná věc výjimečná a také ji náležitě docenit. S přístupem líbí/nelíbí se k tomuhle poznání samozřejmě nikdy nedostaneš.
760622
6 0
reagují: Marnotratnej
reagovat
reaguje na: Jerec
Čtu recenze lidí, který mají podobný názory na filmy jako já. Vždyť to v tom příspěvku píšu, že se to dá dělat takhle. Anebo poznám z těch recenzí od jinejch lidí, jestli se mi to bude líbit. Většinou to tak mám z Hladovejch recenzí, i když z hlediska vkusu na filmy mám blíž k Civalovi, ale z Civalovejch recenzí poznám prd. Já tu stejně recenze moc nečtu, takže je to jedno, chodím se tu spíš pobavit :D
A dodávám, že já tomu nevěřím, tak to prostě je. Nebo takhle, zkus mi vyvrátit, že nemám pravdu. Filmy jsou subjektivní záležitost a hledat v tom něco objektivního je mimo, protože i samotné slovo objektivní každý vidí jinak, takže i to je svým způsobem subjektivní :D                                                                                                  
Film prostě nemůže být objektivně dobrej. Můžeš najít jen filmy, který sedli většině lidí. Ale rád si počtu tvůj názor.     

PS: Nelíbil se mi Kmotr, film, kterej je branej jako jeden z těch absolutně top filmů a se*u na jeho formální (někdo by řekl objektivní) kvality. Mě to prostě nebavilo. 
Nebo Dobrý Will Hunting, to jsem ani nedokoukal, jak mě to s prominutím sr*lo.                   
Třeba Scorseseho Kundun, beru jako úplnou sra*ku a to je to podle skutečné události, ale ten film byl pro mě fakt nekoukatelnej, ale byl jsem na něm na nějaké obnovené premiéře zadarmo, tak jsem se překonal. Vstupné bylo dobrovolné, ale po skončení filmu jsem měl chuť tu kasičku šlohnout :D 
Kmotr by byl tak za 5-6/10 (možná oceňuju ty "objektivní" kvality :D), ale ten zbytek, tomu bych dal nula nebo do 3/10. a přitom nebyly špatný po  té "formální/objektivní" stránce, ale je mi to jedno. Nebudu tomu dávat víc, než na kolik to cítím, kvůli nějakejm "objektivním" kvalitám. Stejně jak už jsem to zmiňoval u té Hry o trůny epizoda 3. z 8. série, tam si tvůrci (kromě scénáristů) dali takovou práci, ale výsledek je pro mě absolutní odpad. 

Pro někoho je zase absolutní odpad Glass, BvS, Watchmen, Kick - Ass, The King..., a pokud bych ty filmy obhajoval před druhým názorovým táborem, tak si všichni můžeme vymyslet plnou ***** argumentů, proč máme pravdu, ale stejně to všechno zůstává u té subjektivity.

Však jsem jednou kámošovi vysvětloval BvS a on "jo, jo, chápu to, ale stejně mě to nebavilo" nebo i jiné filmy. Třeba i u Blade Runner 2049 "to byla sračka" Proč?" "Já nevím, hrozná nuda a nechápal jsem to" pak jsem to vysvětlil "stejně už to nikdy nechci vidět."

Co má tedy být ta objektivita? To jako jednou někdo natočí film, kterej bude objektivně nejlepší, ale nikomu se nebude líbit? To je prostě podle mě hloupost. Nebo mi nějak přibliž, co si myslíš ty? 

Snad chápeš můj psaný projev, píšu to v časové tísni :D                                            
760622
Čtu recenze lidí, který mají podobný názory na filmy jako já. Vždyť to v tom příspěvku píšu, že se to dá dělat takhle. Anebo poznám z těch recenzí od jinejch lidí, jestli se mi to bude líbit. Většinou to tak mám z Hladovejch recenzí, i když z hlediska vkusu na filmy mám blíž k Civalovi, ale z Civalovejch recenzí poznám prd. Já tu stejně recenze moc nečtu, takže je to jedno, chodím se tu spíš pobavit *:D* A dodávám, že já tomu nevěřím, tak to prostě je. Nebo takhle, zkus mi vyvrátit, že nemám pravdu. Filmy jsou subjektivní záležitost a hledat v tom něco objektivního je mimo, protože i samotné slovo objektivní každý vidí jinak, takže i to je svým způsobem subjektivní *:D*                                                                                                   Film prostě nemůže být objektivně dobrej. Můžeš najít jen filmy, který sedli většině lidí. Ale rád si počtu tvůj názor.      PS: Nelíbil se mi Kmotr, film, kterej je branej jako jeden z těch absolutně top filmů a se*u na jeho formální (někdo by řekl objektivní) kvality. Mě to prostě nebavilo.  Nebo Dobrý Will Hunting, to jsem ani nedokoukal, jak mě to s prominutím sr*lo.                    Třeba Scorseseho Kundun, beru jako úplnou sra*ku a to je to podle skutečné události, ale ten film byl pro mě fakt nekoukatelnej, ale byl jsem na něm na nějaké obnovené premiéře zadarmo, tak jsem se překonal. Vstupné bylo dobrovolné, ale po skončení filmu jsem měl chuť tu kasičku šlohnout *:D*  Kmotr by byl tak za 5-6/10 (možná oceňuju ty "objektivní" kvality *:D*), ale ten zbytek, tomu bych dal nula nebo do 3/10. a přitom nebyly špatný po  té "formální/objektivní" stránce, ale je mi to jedno. Nebudu tomu dávat víc, než na kolik to cítím, kvůli nějakejm "objektivním" kvalitám. Stejně jak už jsem to zmiňoval u té Hry o trůny epizoda 3. z 8. série, tam si tvůrci (kromě scénáristů) dali takovou práci, ale výsledek je pro mě absolutní odpad.  Pro někoho je zase absolutní odpad Glass, BvS, Watchmen, Kick - Ass, The King..., a pokud bych ty filmy obhajoval před druhým názorovým táborem, tak si všichni můžeme vymyslet plnou ***** argumentů, proč máme pravdu, ale stejně to všechno zůstává u té subjektivity. Však jsem jednou kámošovi vysvětloval BvS a on "jo, jo, chápu to, ale stejně mě to nebavilo" nebo i jiné filmy. Třeba i u Blade Runner 2049 "to byla sračka" Proč?" "Já nevím, hrozná nuda a nechápal jsem to" pak jsem to vysvětlil "stejně už to nikdy nechci vidět." Co má tedy být ta objektivita? To jako jednou někdo natočí film, kterej bude objektivně nejlepší, ale nikomu se nebude líbit? To je prostě podle mě hloupost. Nebo mi nějak přibliž, co si myslíš ty?  Snad chápeš můj psaný projev, píšu to v časové tísni *:D*                                            
760617
3 -4
reagují: Jerec
reagovat
Stejně to bude strašný shit jako BvS nebo verze od Pavla Whedona:D
760621
Stejně to bude strašný shit jako BvS nebo verze od Pavla Whedona*:D*
2 -3
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
Podle mě to vidíš strašně zjednodušeně. Nebo jsi to tak alespoň napsal.
Proč potom třeba čteš recenze jiných lidí, když věříš na "absolutní subjektivitu"? 
760617
Podle mě to vidíš strašně zjednodušeně. Nebo jsi to tak alespoň napsal. Proč potom třeba čteš recenze jiných lidí, když věříš na "absolutní subjektivitu"? 
760600
3 0
reagují: Marnotratnej
reagovat
z pohledu obyčejného konzumenta obsahu Moviezone jsem rád, že každý člen redakce má své trademarky, ať už ve článcích, tak ve videopříspěvcích :+

(osobně je pro mě přidanou hodnotou tohoto webu, že se dozvídám věci, jako když jsem s kámoši na pivku, a tento "buddy" efekt mě na tento web přivádí už roky)

a to, když někdo svoji tvorbu nějak stylizuje, tak to přece z něj hnedka zákonitě nedělá exota, nebo snad ano? (např. Sasha B. Cohen prodává výrazná individua, ale v osobním životě je to z mého pohledu normální člověk)
760609
z pohledu obyčejného konzumenta obsahu Moviezone jsem rád, že každý člen redakce má své trademarky, ať už ve článcích, tak ve videopříspěvcích *:+* (osobně je pro mě přidanou hodnotou tohoto webu, že se dozvídám věci, jako když jsem s kámoši na pivku, a tento "buddy" efekt mě na tento web přivádí už roky) a to, když někdo svoji tvorbu nějak stylizuje, tak to přece z něj hnedka zákonitě nedělá exota, nebo snad ano? (např. Sasha B. Cohen prodává výrazná individua, ale v osobním životě je to z mého pohledu normální člověk)
13 0
reagovat

To je žrádlo

Hele, jedinej problém v článku je ten, že Hlad tvrdí, že Whedon a Snyder mezi sebou mají nějakej konflikt. A pak trochu blbě popisuje, co Snyder říkal (protože to fu*k a další věci myslel v nadsázce) a jednou dokonce dezinformuje, protože Snyder řekl, že Justice League kinoverze je slepenec mnoha věcí (Franknštajnovo monstrum), ne že je to zrůdnost nebo svým způsobem jo, ale poukazoval na zásahy studia a ne na chyby Whedona. Z jeho strany tam nebyla žádná útočnost, nýbrž radost, že může dokončit svůj film, alespoň částečně podle sebe. Sakra vždyť ten člověk je tak pozitivní. 
A jinak JL se nezavděčí všem, je to pro fanoušky BvS, MoS a Snydera (spíš BvS a Snydera).

Jinak ke kritice filmů. Objektivní kritika neexistuje. Filmy jsou stejně jako hudba subjektivní věc a mám velkou prdel z lidí jako je Douglas, co se snaží tvrdit opak a vystudovali teorii filmu na Masárně. 

Do háje, pokud je někdo chytrej, tak si vždycky dokáže obhájit film, co se mu líbí, i když se třeba nelíbil ostatním. Může akorát lidem poskytovat svůj pohled. 
Filmy působí na naše emoce, ne na naši logiku. Já nemám moc co vytknout Carrie od Palmy, ale prostě mě nebavila, zpracování mě nudilo a dám tomu 4/10. Mohl bych napsat slohovku na to, co přesně mi vadilo ve zpracování, ale to je všechno, pořád je to můj subjektivní pohled. Objektivní neexistuje.
Film může mít jakkoliv dobrý formální zpracování, ale když je to podle mě nesmyslná sr*čka, u níž mám každou chvíli záchvaty smíchu z té marnosti tak tomu dám stejně odpad, viz GoT S08E03, ale naprosto nemám problém s tím, když se to někomu líbí navzdory všemu. Mně to prostě nedokázalo emocionálně strhnout a dokážu si obhájit proč je to špatný, ale někdo zase proč je to dobrý. Glass taky nedává moc smysl, ale je to pro mě desítkovej film kvůli emocím, co u mě vyvolává. Taky si dokážu obhájit proč je to dobrý a někdo proč je to špatný a oba budeme mít dost argumentů.
Do háje mně se líbí i Klub sráčů, mohl bych vám tu napsat slohovku, proč je ten film geniální navzdory všem fekalitám, ale to by stejně nezměnilo to, co vás na tom filmu se*e, můžu vám jen poskytnout svůj pohled a vy eventuálně můžete přehodnotit ten svůj, ale záleží to na vás. Neexistuje objektivní kritika filmů. 
Objektivně můžete jen vědět, který filmy se líbí většině lidí a ty by teoreticky, měli bejt z objektivního hlediska nejlepší, protože se dokázali zavděčit skoro všem. Pro to si místo sledování oskarů a podobnejch nesmyslů stačí zajít na IMDB a ČSFD a podívat se na topky filmů a třeba se připojíte k většině. I když vždycky se na něčem narazí. Lepší je si vyhlédnout nějaké uživatele s podobnými názory.
Někteří lidé dokonce dokáží psát objektivní recenze z toho hlediska, že vám řeknou, co se nelíbilo jim, ale co by se mohlo líbit ostatním, jenže těch moc není, je to ohrožený druh.

Filmy nejsou stůl, nemůžete objektivně zhodnotit jejich kvalitu, protože každému se líbí něco jiného.
To se sice dá použít i na stoly, ale chápete co tím myslím.
760600
Hele, jedinej problém v článku je ten, že Hlad tvrdí, že Whedon a Snyder mezi sebou mají nějakej konflikt. A pak trochu blbě popisuje, co Snyder říkal (protože to fu*k a další věci myslel v nadsázce) a jednou dokonce dezinformuje, protože Snyder řekl, že Justice League kinoverze je slepenec mnoha věcí (Franknštajnovo monstrum), ne že je to zrůdnost nebo svým způsobem jo, ale poukazoval na zásahy studia a ne na chyby Whedona. Z jeho strany tam nebyla žádná útočnost, nýbrž radost, že může dokončit svůj film, alespoň částečně podle sebe. Sakra vždyť ten člověk je tak pozitivní.  A jinak JL se nezavděčí všem, je to pro fanoušky BvS, MoS a Snydera (spíš BvS a Snydera). Jinak ke kritice filmů. Objektivní kritika neexistuje. Filmy jsou stejně jako hudba subjektivní věc a mám velkou prdel z lidí jako je Douglas, co se snaží tvrdit opak a vystudovali teorii filmu na Masárně.  Do háje, pokud je někdo chytrej, tak si vždycky dokáže obhájit film, co se mu líbí, i když se třeba nelíbil ostatním. Může akorát lidem poskytovat svůj pohled.  Filmy působí na naše emoce, ne na naši logiku. Já nemám moc co vytknout Carrie od Palmy, ale prostě mě nebavila, zpracování mě nudilo a dám tomu 4/10. Mohl bych napsat slohovku na to, co přesně mi vadilo ve zpracování, ale to je všechno, pořád je to můj subjektivní pohled. Objektivní neexistuje. Film může mít jakkoliv dobrý formální zpracování, ale když je to podle mě nesmyslná sr*čka, u níž mám každou chvíli záchvaty smíchu z té marnosti tak tomu dám stejně odpad, viz GoT S08E03, ale naprosto nemám problém s tím, když se to někomu líbí navzdory všemu. Mně to prostě nedokázalo emocionálně strhnout a dokážu si obhájit proč je to špatný, ale někdo zase proč je to dobrý. Glass taky nedává moc smysl, ale je to pro mě desítkovej film kvůli emocím, co u mě vyvolává. Taky si dokážu obhájit proč je to dobrý a někdo proč je to špatný a oba budeme mít dost argumentů. Do háje mně se líbí i Klub sráčů, mohl bych vám tu napsat slohovku, proč je ten film geniální navzdory všem fekalitám, ale to by stejně nezměnilo to, co vás na tom filmu se*e, můžu vám jen poskytnout svůj pohled a vy eventuálně můžete přehodnotit ten svůj, ale záleží to na vás. Neexistuje objektivní kritika filmů.  Objektivně můžete jen vědět, který filmy se líbí většině lidí a ty by teoreticky, měli bejt z objektivního hlediska nejlepší, protože se dokázali zavděčit skoro všem. Pro to si místo sledování oskarů a podobnejch nesmyslů stačí zajít na IMDB a ČSFD a podívat se na topky filmů a třeba se připojíte k většině. I když vždycky se na něčem narazí. Lepší je si vyhlédnout nějaké uživatele s podobnými názory. Někteří lidé dokonce dokáží psát objektivní recenze z toho hlediska, že vám řeknou, co se nelíbilo jim, ale co by se mohlo líbit ostatním, jenže těch moc není, je to ohrožený druh. Filmy nejsou stůl, nemůžete objektivně zhodnotit jejich kvalitu, protože každému se líbí něco jiného. To se sice dá použít i na stoly, ale chápete co tím myslím.
To je žrádlo
9 -3
reagují: Jerec
reagovat

WTF

 
760596
 
WTF
16 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Souhlas.
760594
Souhlas.
760592
3 -9
reagovat
reaguje na: Salem
To právě nevíme. Snyder přiznal, že jedinou scénu, kterou nenatočil, byla s Harry Lennixem. Ta sama o sobě nemůže být drahá. Na druhou stranu my nevíme, co vše chce Snyder změnit v post-produkci. Víme jen to, že to bude stát více než 30 mega. Že na tom pracuje Snyder zadarmo. Že musí natočit minimálně jednu scénu v interiéru. A že všechen pre-vis je hotovej už v hrubém sestřihu. Je ale možné, že se dohodli na dalších dotáčkách právě kvůli té epizodičnosti a návaznosti.
760593
To právě nevíme. Snyder přiznal, že jedinou scénu, kterou nenatočil, byla s Harry Lennixem. Ta sama o sobě nemůže být drahá. Na druhou stranu my nevíme, co vše chce Snyder změnit v post-produkci. Víme jen to, že to bude stát více než 30 mega. Že na tom pracuje Snyder zadarmo. Že musí natočit minimálně jednu scénu v interiéru. A že všechen pre-vis je hotovej už v hrubém sestřihu. Je ale možné, že se dohodli na dalších dotáčkách právě kvůli té epizodičnosti a návaznosti.
760585
3 -5
reagovat
dost. teď. 
760592
dost. teď. 
14 -2
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: yeniczek
Upřímně, nemyslím si, že jste z oboru už jen právě proto, co jste napsal. Pakliže se mýlím, opravte mě.
Vy a Jerec jste se bavili o profesionalitě mého aktu. Pakliže byste byl profesionál v oboru, v daném kontextu byste mě minimálně zkontaktoval a zeptal se na detaily mého jednání.
Zdůrazním naposledy princip (vyjma náhledu Hladovo jednání) příspěvků a argumentace ohledně neetičnosti daného článku, která se kontinuálně objevuje od daného autora.
Minule jsem s ním (Hladem) už vedl debatu na téma novinářské etiky a choval se velice nadřazeně. Tentokrát jsem to rozvedl více. Člověk, který je rigidní, jenž má možnost prezentovat veřejně své názory skrze médium, musí být připraven na konflikt a umět odragumentovat své jednání. On svým jednáním, ze své pozice, ovlivňuje druhé. A vzhledem k tomu, že článek není fakticky správně, je zavádějící a ke všemu je plný antipatií, je dle mě neetické. A na základě svých hodnot, jsem jednal. Nemusel jsem. Ale když to udělá každý, tak byste se mohli divit, co se kolem vás změnilo. Ze své podstaty jde o diskuzi, nad kterou byste se měli zamyslet a introspektivně ji reflektovat. To je princip. 
760590
Upřímně, nemyslím si, že jste z oboru už jen právě proto, co jste napsal. Pakliže se mýlím, opravte mě. Vy a Jerec jste se bavili o profesionalitě mého aktu. Pakliže byste byl profesionál v oboru, v daném kontextu byste mě minimálně zkontaktoval a zeptal se na detaily mého jednání. Zdůrazním naposledy princip (vyjma náhledu Hladovo jednání) příspěvků a argumentace ohledně neetičnosti daného článku, která se [b]kontinuálně[/b] objevuje od daného autora. Minule jsem s ním (Hladem) už vedl debatu na téma novinářské etiky a choval se velice nadřazeně. Tentokrát jsem to rozvedl více. Člověk, který je rigidní, jenž má možnost prezentovat veřejně své názory skrze médium, musí být připraven na konflikt a umět odragumentovat své jednání. On svým jednáním, ze své pozice, ovlivňuje druhé. A vzhledem k tomu, že článek není fakticky správně, je zavádějící a ke všemu je plný antipatií, je dle mě neetické. A na základě svých hodnot, jsem jednal. Nemusel jsem. Ale když to udělá každý, tak byste se mohli divit, co se kolem vás změnilo. Ze své podstaty jde o diskuzi, nad kterou byste se měli zamyslet a introspektivně ji reflektovat. To je princip. 
760581
2 -9
reagovat
reaguje na: Jerec
Kokeš je přiznanej. O tom není řeč.
U Hlada, ačkoliv to znělo nepříjemně, to nebyl útok, ale konstatování pozorovatelných znaků, které se kontinuálně objevují v jeho prezentaci a posléze osobního názoru bez emocionálního zabarvení (které je jen konstrukt viz část o "ahoj" a smajlících).
Třetí kolo jsme s Kokešem načali přes osobní zprávy na CSFD.
760587
Kokeš je přiznanej. O tom není řeč. U Hlada, ačkoliv to znělo nepříjemně, to nebyl útok, ale konstatování pozorovatelných znaků, které se kontinuálně objevují v jeho prezentaci a posléze osobního názoru bez emocionálního zabarvení (které je jen konstrukt viz část o "ahoj" a smajlících). Třetí kolo jsme s Kokešem načali přes osobní zprávy na CSFD.
760569
2 -8
reagovat
Tak já se v tom nevyznám, on řekne že už nebude točit další záběry, nepoužije ani záběry nový co nedělal on, ale jak to vypadá když opustil film tak ten film ještě nebyl hotovej. Takže vlastně těch 50M bude stát jenom dodělat CGI a střih.
Přijde mi že je někde jinde zakopanej pes, přece jen díky přetáčkám to asi stálo víc než 50M a WB by nechtělo jen tak vyhazovat prachy.
760585
Tak já se v tom nevyznám, on řekne že už nebude točit další záběry, nepoužije ani záběry nový co nedělal on, ale jak to vypadá když opustil film tak ten film ještě nebyl hotovej. Takže vlastně těch 50M bude stát jenom dodělat CGI a střih. Přijde mi že je někde jinde zakopanej pes, přece jen díky přetáčkám to asi stálo víc než 50M a WB by nechtělo jen tak vyhazovat prachy.
2 0
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: Gorecki
Musíme doufat že to bude dál podobně rozjíždět pod každým dalším článkem o Snyderovi - takto zábavný nasraný fanboy tu už dlouho nebyl :))
760582
Musíme doufat že to bude dál podobně rozjíždět pod každým dalším článkem o Snyderovi - takto zábavný nasraný fanboy tu už dlouho nebyl *:))*
760579
8 -3
reagovat
reaguje na: Jerec
Profesionál bude (právě díky jeho výkonu zde) možná tak jen kvůli diplomu, ale to je tak vše. Docela zírám. Připomíná mi to podobné "autisty" u nás na ústavu. Buď ty, kteří mají opravdu problém se sociální inteligencí nebo ty, kteří mají čerstvě dostudováno a ještě se jim "neobrousily hrany". Nicméně tvůj popis je dokonale přesnej :+
760581
Profesionál bude (právě díky jeho výkonu zde) možná tak jen kvůli diplomu, ale to je tak vše. Docela zírám. Připomíná mi to podobné "autisty" u nás na ústavu. Buď ty, kteří mají opravdu problém se sociální inteligencí nebo ty, kteří mají čerstvě dostudováno a ještě se jim "neobrousily hrany". Nicméně tvůj popis je dokonale přesnej *:+*
760569
8 0
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: Gorecki
Třetí kolo ne, prosím. Začíná to být delší než Snyder Cut. 
760580
Třetí kolo ne, prosím. Začíná to být delší než Snyder Cut. 
760579
16 0
reagovat
Naco su nam kina, ked zrat popcorn sa da aj pri tomto?:D
Prosim si dalsie kolo.
760579
Naco su nam kina, ked zrat popcorn sa da aj pri tomto?*:D* Prosim si dalsie kolo.
13 -1
reagují: HAL, Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: kfk
No, urazil jsi Hlada a Douglase, tedy jediné dva lidi, kteří se do diskuse s tebou nějak výrazně zapojili a oponovali tomu, co píšeš. Spíš mě zaráží ten způsob, jakým tu diagnostikuješ lidi na dálku, a pokud jsi skutečně "expert" v oboru, tak mi to nepřijde jen neprofesionální... Přijde mi to jako chování pomstychtivé svině, která chce někoho skutečně zranit. A hájit se tím, že jsi následně něco (nikdo neví co) dovysvětloval a posílal do vzkazníku, v tom nevidím polehčující okolnost. To jsi přece mohl udělat hned, bez těchto veřejných exhibic.
Ale dost možná je to celé jenom nějaká diskusní hra.
Jinak tvoje příspěvky o zákulisních informacích ohledně JL čtu hodně rád. A vlastně mě baví i tyhle sračky, jsou totiž určitě zajímavější, než řešit, jestli bude lepší Snyder Cut nebo Whedon Cut...
760569
No, urazil jsi Hlada a Douglase, tedy jediné dva lidi, kteří se do diskuse s tebou nějak výrazně zapojili a oponovali tomu, co píšeš. Spíš mě zaráží ten způsob, jakým tu diagnostikuješ lidi na dálku, a pokud jsi skutečně "expert" v oboru, tak mi to nepřijde jen neprofesionální... Přijde mi to jako chování pomstychtivé svině, která chce někoho skutečně zranit. A hájit se tím, že jsi následně něco (nikdo neví co) dovysvětloval a posílal do vzkazníku, v tom nevidím polehčující okolnost. To jsi přece mohl udělat hned, bez těchto veřejných exhibic. Ale dost možná je to celé jenom nějaká diskusní hra. Jinak tvoje příspěvky o zákulisních informacích ohledně JL čtu hodně rád. A vlastně mě baví i tyhle sračky, jsou totiž určitě zajímavější, než řešit, jestli bude lepší Snyder Cut nebo Whedon Cut...
760562
14 -1
reagují: kfk, yeniczek
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se