Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Liga spravedlnosti od Snydera nepoužije jediný záběr od Josse Whedona!


ikona
Mr. Hlad
dcjoss whedonjustice leagueliga spravedlnostizack snyder
Snyder vs. Whedon 

Liga spravedlnosti byla srágora, to je neoddiskutovatelný fakt. Problém je, že nikdo moc pořádně neví, proč to byla srágora. Podle někoho za to může Zack Snyder, který prostě od začátku na podobný projekt neměl, další hlasy tvrdí, že mu ho zprasil Joss Whedon, jenž ho po něm převzal, a samozřejmě je tu i obligátní studio, které velkým umělcům házelo klacky pod nohy. No uvidíme za pár měsíců, kdy by na HBO Max měla dorazit Liga spravedlnosti v sestřihu Zacka Snydera. Snyder Cut by měl obsahovat pár nových scén, využít ty, co u Whedona nebyly a tak nějak se všichni pořád tváří, že to bude úplně nový film. A nejvíc Snyder. 

Ten už se v minulosti párkrát nehezky vyjádřil o Whedonově verzi, ale teď se rozjel naplno. Snydera se ptali, kolik materiálu od Whedona využije a on řekl, že vůbec žádný. Nemá v plánu mít ve své Justice League ani jeden záběr, který vznikl po tom, co film kvůli rodinným záležitostem opustil. "Radši bych ten film zničil. Spálil ho, než bych použil jediné políčko, které jsem nenatočil. A to si ku*va zapište!“ Následně připomněl, že Whedonovu verzi neviděl a nazval ji zrůdností. 

Tihle dva se asi nemají moc rádi a Whedon je teď zalezlý někde doma, když se provalilo, že nebyl zrovna věrný manželce a že spolupráce s ním neprobíhala úplně hladce. Na to sice upozornil Ray Fisher, představitel Cyborga, jehož kariéra je na tom podobně jako pěvecká kariéra Martina Dejdara, takže bůhví, jak moc to je pravda a jak moc na sebe chce upozornit, ale faktem je, že na Whedona teď plivou všichni.

A já osobně se strašně těším na moment, až mu z toho rupnou nervy a přijde s vlastní verzí událostí. Počítám, že tahle válka režisérů bude zajímavější než cokoliv, co Snyder za pár měsíců představí divákům. 

---

Vyráhni v hospodě: Hudební kariéra Martina Dejdara zní takhle. A bolí to. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (92)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace