Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok v kostce 2019 - 1. část

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Cival
Ok :D
747732
Ok *:D*
747729
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Vetsina pisici redakce se toho extremne boji, ja nejvic :D
747729
Vetsina pisici redakce se toho extremne boji, ja nejvic *:D*
747601
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pardon spletl jsem se :D Tak to bude Leo s plamenometem ;)
747677
Pardon spletl jsem se *:D* Tak to bude Leo s plamenometem *;)*
747667
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
"Toho kluka mi nechte. Ten je můj."
"Jo to teda je." 
:D:D
747674
[i]"Toho kluka mi nechte. Ten je můj." "Jo to teda je." [/i]*:D**:D*
747667
0 -2
reagovat
reaguje na: May
Jenom technicka - pichani carodejnice probehlo v roce 2020... :D
747667
Jenom technicka - pichani carodejnice probehlo v roce 2020... *:D*
747645
0 0
reagují: May, Cinefil
reagovat
reaguje na: GuidoA.
ps: vtipny sou obzvlast protoze nikdy nezapomenu jak sem jednou v chorvatsku vybeh z auta a totalne se zechcal proti vetru. a kdo nikdy nevez basicku piva na kolecku jako by nebyl :))
747666
ps: [spoiler]vtipny sou obzvlast protoze nikdy nezapomenu jak sem jednou v chorvatsku vybeh z auta a totalne se zechcal proti vetru. a kdo nikdy nevez basicku piva na kolecku jako by nebyl *:))*[/spoiler]
747663
1 -2
reagovat
nejlepsi herec: brad pitt
nejpusobivejsi scena: sutr z a white, white day 
nejlepsi bitka: konec bidniku. nebo rover prestrelka v ad astre. 
nejvtipnejsi scena: vylejvat sracky proti vetru v majaku nebo si vezt chlast v kolecku.
nejlepsi soundtrack: nemuzu jinak ale je to zase mica levi za monos. pak si rad poustim pattinsona z high life. ze serialu watchmen 
747663
nejlepsi herec: [url=https://filmschoolrejects.com/brad-pitt-performer-of-the-year/]brad pitt[/url] nejpusobivejsi scena: sutr z a white, white day  nejlepsi bitka: konec bidniku. nebo rover prestrelka v ad astre.  nejvtipnejsi scena: vylejvat sracky proti vetru v majaku nebo si vezt chlast v kolecku. nejlepsi soundtrack: nemuzu jinak ale je to zase mica levi za [url=https://youtu.be/GSmznLmVRCo]monos[/url]. pak si rad poustim pattinsona z [url=https://youtu.be/8xNSN6Kd8rI]high life[/url]. ze serialu [url=https://youtu.be/F4fQhHBuvc0]watchmen[/url] 
2 -2
reagují: GuidoA.
reagovat

Rok v kostce 2019

Nejlepší herec - Adam Driver
Je čím dál tím lepší a v Marriage Story si mě získal.

Nejpůsobivější scéna - Návrat do hotelu Overlook z Doktora Spánka
Tady mi běhal mráz po zádech celou dobu. Velmi nedoceněný film.

Největší událost roku - Pád Star Wars
Že tahle zbytečná trilogie skončí až tak špatně jsem nečekal. 

Nejlepší bitka - Konec Tenkrát v Hollywoodu
Bradovo vymlácení gangu vládne. Asi budu sám, ale John Wick 3 je hrozná nuda. A dívat se, jak si borci z Raidu nechají namlátit pomalým Wickem je bolest pro oči. Jednička je prostě top.

Nejvtipnější scéna - Píchání čarodějnice v Mizerech
Tady jsem se po dlouhé době u filmu opravdu hodně zasmál.

Největší bizarnost - Čeští diváci 
Tady podepisuju Civala. Chodí na jeden horší film než druhý a ještě řeknou, že je to sranda. Prodavačka lístků v našem okresním městě mi řekla, že lidé chodí do kina v houfech, ale jen když je to český film. 

Nejlepší soundtrack - Tenkrát v Hollywoodu
Pro 60. léta mám slabost a tenhle soundtrack mi vždycky zvedne náladu.
747645
Nejlepší herec - Adam Driver Je čím dál tím lepší a v Marriage Story si mě získal. Nejpůsobivější scéna - Návrat do hotelu Overlook z Doktora Spánka Tady mi běhal mráz po zádech celou dobu. Velmi nedoceněný film. Největší událost roku - Pád Star Wars Že tahle zbytečná trilogie skončí až tak špatně jsem nečekal.  Nejlepší bitka - Konec Tenkrát v Hollywoodu Bradovo vymlácení gangu vládne. Asi budu sám, ale John Wick 3 je hrozná nuda. A dívat se, jak si borci z Raidu nechají namlátit pomalým Wickem je bolest pro oči. Jednička je prostě top. Nejvtipnější scéna - Píchání čarodějnice v Mizerech Tady jsem se po dlouhé době u filmu opravdu hodně zasmál. Největší bizarnost - Čeští diváci  Tady podepisuju Civala. Chodí na jeden horší film než druhý a ještě řeknou, že je to sranda. Prodavačka lístků v našem okresním městě mi řekla, že lidé chodí do kina v houfech, ale jen když je to český film.  Nejlepší soundtrack - Tenkrát v Hollywoodu Pro 60. léta mám slabost a tenhle soundtrack mi vždycky zvedne náladu.
Rok v kostce 2019
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
  • Nejlepší herec - Phoenix. Nejde jinak. Přijde mi, že se druhou půlku roku nemluvilo o nikom jiným. Driver i Pitt měli taky hodně silnej ročník. Na polozapomenutej The Report by se měl podívat každej.
  • Nejpůsobivější scéna - tady asi budu souhlasit s redakcí. Navíc to byl moment, kdy mě film definitivně zlomil a Quentin mě měl opět v kapse.
  • Událost - úspěch Jokera/fail Star Wars. Obojí zhruba na stejný úrovni a ještě před rokem těžko představitelný.
    K Netflixu bych ještě podotknul, že šli all in do stand-upu a mají na tomhle poli v současnosti v podstatě monopol.
  • Nejlepší bitka - nože a finále ve Wickovi. Chápu, že pointa tohohle článku je, že každý z redaktorů vybere něco jinýho. Ale tady prostě Wick neměl konkurenci a měl dostat každej hlas. Těch scén je v něm dost. :D
  • Nejvtipnější scéna - pomsta Mansonově rodině. Člověk tak trochu tuší, kam asi film směřuje, ale Quentin ho přesto dokáže překvapit. Nikomu jsem loni nefandil víc než Cliffovi, Rickovi a Brandy. A kromě toho to byla neskutečná zábava.
    Během sledování Long Shot jsem se taky smál skoro až moc prakticky celou stopáž. Jedna z těch nenápadných pecek.
  • Bizarnost - Cats. A to je snad už definitivně naposledy, co jméno toho filmu musím někde zmínit.
  • Soundtrack - vlastně nic jsem samostatně neslyšel. Při sledování na mě nejvíc zapůsobil Joker. Kdybych se nemusel držet čistě na filmovým poli, tak The Witcher.
    Jako písničkovej soundtrack nemělo Once Upon a Time... samozřejmě konkurenci. Do výběru těch skladeb se vložilo daleko víc úsilí, než si většina lidí pravděpodobně uvědomuje.
747644
[list][*]Nejlepší herec - Phoenix. Nejde jinak. Přijde mi, že se druhou půlku roku nemluvilo o nikom jiným. Driver i Pitt měli taky hodně silnej ročník. Na polozapomenutej [i]The Report[/i] by se měl podívat každej.[/*][*]Nejpůsobivější scéna - tady asi budu souhlasit s redakcí. Navíc to byl moment, kdy mě film definitivně zlomil a Quentin mě měl opět v kapse.[/*][*]Událost - úspěch [i]Jokera[/i]/fail [i]Star Wars[/i]. Obojí zhruba na stejný úrovni a ještě před rokem těžko představitelný. K Netflixu bych ještě podotknul, že šli all in do stand-upu a mají na tomhle poli v současnosti v podstatě monopol.[/*][*]Nejlepší bitka - nože a finále ve Wickovi. Chápu, že pointa tohohle článku je, že každý z redaktorů vybere něco jinýho. Ale tady prostě Wick neměl konkurenci a měl dostat každej hlas. Těch scén je v něm dost. *:D*[/*][*]Nejvtipnější scéna - pomsta Mansonově rodině. Člověk tak trochu tuší, kam asi film směřuje, ale Quentin ho přesto dokáže překvapit. Nikomu jsem loni nefandil víc než Cliffovi, Rickovi a Brandy. A kromě toho to byla neskutečná zábava. Během sledování [i]Long Shot[/i] jsem se taky smál skoro až moc prakticky celou stopáž. Jedna z těch nenápadných pecek.[/*][*]Bizarnost - [i]Cats[/i]. A to je snad už definitivně naposledy, co jméno toho filmu musím někde zmínit.[/*][*]Soundtrack - vlastně nic jsem samostatně neslyšel. Při sledování na mě nejvíc zapůsobil [i]Joker[/i]. Kdybych se nemusel držet čistě na filmovým poli, tak [i]The Witcher[/i]. Jako písničkovej soundtrack nemělo [i]Once Upon a Time...[/i] samozřejmě konkurenci. Do výběru těch skladeb se vložilo daleko víc úsilí, než si většina lidí pravděpodobně uvědomuje.[/*][/list]
2 0
reagovat
Rok v kostce 2019 pro mě:
1)Nejlepší herec - Joaquin Phoenix - tady není o čem.
2)Nejpůsobivější scéna - 6 Underground a úvodní honička, jinak souhlasím s Vaším výběrem, a ten Slunovrat mě v tom okamžiku dostal, a to co následovalo bylo pak ještě silnější.
3)Největší událost - Selhání Star Wars 9 - Endgame ukázala jak se završuje velkolepá sága, a Sta Wars ukázaly jak to vypadá, když se to tvůrcům rozpadne pod rukama.
4)Nejlepší bitka - John Wick 3 - úvod s noži, výborné nastartování příběhu.
5)Nejvtipnější scéna - konec v Tenkrát v Hollywood, kdy Pitt a DiCaprio zlikvidují Masonův gang a pak scéna z bytu v Jokerovi s trpaslíkem.
6)Největší bizarnost - Skleněný a celá linka se Samuel L. Jacksonem
7)Nejlepší soundtrack - Joker, snadná volba, nicméně mě největší radost udělal soundtrack k seriálovým Watchmen, který točím už dost dlouho, protože se mrtě povedl.
747637
Rok v kostce 2019 pro mě: 1)Nejlepší herec - Joaquin Phoenix - tady není o čem. 2)Nejpůsobivější scéna - 6 Underground a úvodní honička, jinak souhlasím s Vaším výběrem, a ten Slunovrat mě v tom okamžiku dostal, a to co následovalo bylo pak ještě silnější. 3)Největší událost - Selhání Star Wars 9 - Endgame ukázala jak se završuje velkolepá sága, a Sta Wars ukázaly jak to vypadá, když se to tvůrcům rozpadne pod rukama. 4)Nejlepší bitka - John Wick 3 - úvod s noži, výborné nastartování příběhu. 5)Nejvtipnější scéna - konec v Tenkrát v Hollywood, kdy Pitt a DiCaprio zlikvidují Masonův gang a pak scéna z bytu v Jokerovi s trpaslíkem. 6)Největší bizarnost - Skleněný a celá linka se Samuel L. Jacksonem 7)Nejlepší soundtrack - Joker, snadná volba, nicméně mě největší radost udělal soundtrack k seriálovým Watchmen, který točím už dost dlouho, protože se mrtě povedl.
0 -1
reagovat
reaguje na: imf
S tím Jayem byla má pointa v tom, že podle logiky toho co říká Ted, se do tohohle výběru nemůže takový film dostat vůbec nikdy - bez ohledu na to kdy jde do kinodistribuce ve světě, u nás do ní nejde nikdy a tak má prostě utrum (Good Boys jsou víc než půl roku starý film, na DVD je to dávno). Jinak je mi to fuk co tu bude, je to váš výběr (a dík za tipy na soundtracky), ale ten selektivní princip mi připadá pitomý.

S tou recenzí mě to zaráží jen proto že je afaik v redakci tolik Smithofilů, tak jsem čekal že to dají hned a zajímal mě jejich názor, jinak samozřejmě chápu že z obecného hlediska tohle vůbec není priorita ;)
747616
S tím Jayem byla má pointa v tom, že podle logiky toho co říká Ted, se do tohohle výběru nemůže takový film dostat vůbec nikdy - bez ohledu na to kdy jde do kinodistribuce ve světě, u nás do ní nejde nikdy a tak má prostě utrum (Good Boys jsou víc než půl roku starý film, na DVD je to dávno). Jinak je mi to fuk co tu bude, je to váš výběr (a dík za tipy na soundtracky), ale ten selektivní princip mi připadá pitomý. S tou recenzí mě to zaráží jen proto že je afaik v redakci tolik Smithofilů, tak jsem čekal že to dají hned a zajímal mě jejich názor, jinak samozřejmě chápu že z obecného hlediska tohle vůbec není priorita *;)*
747603
0 -1
reagovat
reaguje na: imf
Jo já jsem teď nemyslel toho Jaye, myslel jsem ty Good Boys. Mám pocit, že byli i na CZ iTunes někdy na začátku prosince(?). V US to bylo nakonci října. Samozřejmě když nezaujme, tak to chápu, že se nezmíní.
747612
Jo já jsem teď nemyslel toho Jaye, myslel jsem ty Good Boys. Mám pocit, že byli i na CZ iTunes někdy na začátku prosince(?). V US to bylo nakonci října. Samozřejmě když nezaujme, tak to chápu, že se nezmíní.
747605
3 -1
reagovat
Hu ha he? Nikdy tu nemůže být vše,  každému se libí něco jiné. A redakce si může dělat recenze na filmy na které chce, taky nemůžou vidět vše ;).

Soundtrack Tenkrát v Hollywoodu opravdu super. Taky si ho pouštím , když je nálada už od podzimu ;) 
747608
Hu ha he? Nikdy tu nemůže být vše,  každému se libí něco jiné. A redakce si může dělat recenze na filmy na které chce, taky nemůžou vidět vše ;). Soundtrack Tenkrát v Hollywoodu opravdu super. Taky si ho pouštím , když je nálada už od podzimu ;) 
5 -1
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Jak to rozporuje, co jsem napsal? Jay a Silent Bob Reboot jsme nepsali ne proto, že by nebyl k dispozici, ale protože to zatím nikoho moc nezaujalo. :) Vysvětloval jsem ale hlavně, proč z něj nic není v Kostce.
747605
Jak to rozporuje, co jsem napsal? Jay a Silent Bob Reboot jsme nepsali ne proto, že by nebyl k dispozici, ale protože to zatím nikoho moc nezaujalo. :) Vysvětloval jsem ale hlavně, proč z něj nic není v Kostce.
747604
1 -2
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: imf
V dnešní době je možný si kouknout legálně na VOD klidně na US iTunes. Nebo si koupit disk ze zahraničí.
747604
V dnešní době je možný si kouknout legálně na VOD klidně na US iTunes. Nebo si koupit disk ze zahraničí.
747603
1 -3
reagují: imf
reagovat
reaguje na: HAL
To je věčný téma... prostě řešíme v kostce filmy roku 2019, které jsme reálně viděli v roce 2019. Tečka. Agrument s Jayem a Silent Bob Reboot taky kulhá... stream a DVD vyšly až v lednu 2020. Streamovací premiéry normálně píšeme, ale až ve chvíli, kdy je k dispozici legální zdroj. To je myslím dost dlouhodobé pravidlo.
747603
To je věčný téma... prostě řešíme v kostce filmy roku 2019, které jsme reálně viděli v roce 2019. Tečka. Agrument s Jayem a Silent Bob Reboot taky kulhá... stream a DVD vyšly až v lednu 2020. Streamovací premiéry normálně píšeme, ale až ve chvíli, kdy je k dispozici legální zdroj. To je myslím dost dlouhodobé pravidlo.
747601
3 -2
reagují: HAL, speedy.mail
reagovat
"protože to k nám bohužel nešlo do distribuce"
Erm... u vybírání nej filmů v kinech jsem tohle ještě celkem chápal, ale ignorovat půlku kinematografie i tady? To je dost wtf.

U mě by to na nejzábavnější scény vyhrál taky Jojo, a nebo něco z Jay and Silent Bob Reboot (který tu kupodivu ani nemá recenzi - a do kin k nám samozřejmě taky nikdy nepůjde, no možná tak za deset let se objeví i s jedničkou na nějakém conu)
747601
"protože to k nám bohužel nešlo do distribuce" Erm... u vybírání nej filmů v kinech jsem tohle ještě celkem chápal, ale ignorovat půlku kinematografie i tady? To je dost wtf. U mě by to na nejzábavnější scény vyhrál taky Jojo, a nebo něco z Jay and Silent Bob Reboot (který tu kupodivu ani nemá recenzi - a do kin k nám samozřejmě taky nikdy nepůjde, no možná tak za deset let se objeví i s jedničkou na nějakém conu)
1 -4
reagují: Cival, imf
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mě se zdá, že byla silvestrovská promítačka v CinemaCity, ale nejsem si jistej.
747595
Mě se zdá, že byla silvestrovská promítačka v CinemaCity, ale nejsem si jistej.
747591
0 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Díky:+

Tohle nensáším každý rok. :-
747592
Díky*:+* Tohle nensáším každý rok. *:-*
747591
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Co se Good Boys týče, tak ty tam ani být nemohli, protože to k nám bohužel nešlo do distribuce. Co se JOJO Rabitt týče, tak je jako oficiální distribuce vedená také leden, ale nejsem si teď jistej, jestli nebyla někde předpremiéra už minulej rok
747591
Co se Good Boys týče, tak ty tam ani být nemohli, protože to k nám bohužel nešlo do distribuce. Co se JOJO Rabitt týče, tak je jako oficiální distribuce vedená také leden, ale nejsem si teď jistej, jestli nebyla někde předpremiéra už minulej rok
747588
3 -2
reagují: Cinefil, AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se