Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nová trilogie Star Wars přišla o scenáristy, tvůrci Hry o trůny odstoupili

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: FallenMaia
I mistr tesař se někdy utne. Problém je, že mistři tesaři, kteří se doteď o SW starali, už nemaj skoro žádný prsty.
733843
I mistr tesař se někdy utne. Problém je, že mistři tesaři, kteří se doteď o SW starali, už nemaj skoro žádný prsty.
733806
3 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Len aby sa aj ten "svätý" Feige pri tých SW nesekol. Zase z neho nerobte takého frajera.

Ale ja chápem že aj keby sa tak stalo jeho fanúšikovia ho budú neustále vyzdvihovať do nebies ako boha, to už sa asi nezmení :))
733806
Len aby sa aj ten "svätý" Feige pri tých SW nesekol. Zase z neho nerobte takého frajera. Ale ja chápem že aj keby sa tak stalo jeho fanúšikovia ho budú neustále vyzdvihovať do nebies ako boha, to už sa asi nezmení *:))*
733800
3 0
reagují: Arbiter
reagovat
According to a Vanity Fair reporter David Benioff and D.B. Weiss have been removed from Star Wars since May of this year, before they got their Netflix deal. Apparently the decision was made after the final episode of GoT aired (May 19)
:D:D

ALSO, Feige will be reporting directly to Iger on his Star Wars project, not to Kathleen Kennedy. Apparently, Disney has its eye on Feige to steady the franchise. However, she said that does not necessarily mean that KK is being fired, and Feige’s role may be in a consulting capacity.

Mezitím Darth Feige ve své kanceláři v Burbanku
733800
According to a Vanity Fair reporter David Benioff and D.B. Weiss have been removed from Star Wars since May of this year, before they got their Netflix deal. Apparently the decision was made after the final episode of GoT aired (May 19) *:D**:D* ALSO, Feige will be reporting directly to Iger on his Star Wars project, not to Kathleen Kennedy. Apparently, Disney has its eye on Feige to steady the franchise. However, she said that does not necessarily mean that KK is being fired, and Feige’s role may be in a consulting capacity. [url=https://media.makeameme.org/created/everything-is-proceeding-1nmfb2.jpg]Mezitím Darth Feige ve své kanceláři v Burbanku[/url]
5 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Gorecki
Tak on dělal i Mandalorian což nebude asi moc pro děti.
733755
Tak on dělal i Mandalorian což nebude asi moc pro děti.
733639
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ale ona je vlastne sranda ako fanúšikovia starej trilógie vykrikujú na fanúšikov tej prequelovej a hlavne teda epizody 3 že je to len nostalgia a my mladší sme na tom vyrástli preto jú máme radšej ale pritom si vôbec neuvedomujú že rovnaká vec platí aj na nich, proste vydeli prvú pôvodnú trilógiu ako decká a dodnes tá nostalgia na nich funguje, takže všetko je to len o tom kto to kedy videl a čo videl ako prvé ;) O tom je vlastne celé SW. A verím že dnešné decká to budú mať podobné s novou trilógiu a budú ju v budúcnosti považovať za najlepšiu, a Rey s Kylom budú pre nich tie najlepšie postavy ktoré v detstve hltali, proste o tom to je.

Ale keď mám pravdu povedať ja som tiež ako prvé videl tie pôvodné filmy ale pre mňa to už vtedy bolo až príliš staré, ja som ako chlapec žral Jurský Park 1 a 2 a v porovnaní s Jurským Parkom SW vyzeralo hrozne zastaralo. Čiže ja už som ako chlapec žil v tej dobe kedy sa začalo viac a viac používať CGI a ľudia z toho boli ohúrení, no a potom samozrejme po roku 2000 prišiel Pán Prsteňov ktorý ma ovplyvnil asi najviac aj preto ho dodnes považujem za to najlepšie čo sa filmového priemyslu týka ;)
733748
Ale ona je vlastne sranda ako fanúšikovia starej trilógie vykrikujú na fanúšikov tej prequelovej a hlavne teda epizody 3 že je to len nostalgia a my mladší sme na tom vyrástli preto jú máme radšej ale pritom si vôbec neuvedomujú že rovnaká vec platí aj na nich, proste vydeli prvú pôvodnú trilógiu ako decká a dodnes tá nostalgia na nich funguje, takže všetko je to len o tom kto to kedy videl a čo videl ako prvé *;)* O tom je vlastne celé SW. A verím že dnešné decká to budú mať podobné s novou trilógiu a budú ju v budúcnosti považovať za najlepšiu, a Rey s Kylom budú pre nich tie najlepšie postavy ktoré v detstve hltali, proste o tom to je. Ale keď mám pravdu povedať ja som tiež ako prvé videl tie pôvodné filmy ale pre mňa to už vtedy bolo až príliš staré, ja som ako chlapec žral Jurský Park 1 a 2 a v porovnaní s Jurským Parkom SW vyzeralo hrozne zastaralo. Čiže ja už som ako chlapec žil v tej dobe kedy sa začalo viac a viac používať CGI a ľudia z toho boli ohúrení, no a potom samozrejme po roku 2000 prišiel Pán Prsteňov ktorý ma ovplyvnil asi najviac aj preto ho dodnes považujem za to najlepšie čo sa filmového priemyslu týka *;)*
733728
4 0
reagovat
Nam tata na konci 80. let dovezl ze Zapadniho Nemecka VHSku s filmem Krieg der Sterne. Pry se mu libil obal. :D U me to tedy navzdy bude IV. 
733730
Nam tata na konci 80. let dovezl ze Zapadniho Nemecka VHSku s filmem Krieg der Sterne. Pry se mu libil obal. *:D* U me to tedy navzdy bude IV. 
2 0
reagovat
Myslím že Gorecki měl svou otázku zjednodušit na: "Kdo vyrostl na staré trilogii, a přesto je pro něj E:3 nejlepší?"
Takových lidí už mnoho nebude, potenciálně žádný.

Finální půlhodina E:3 je zábavná a emotivní řežba (i když z "high ground" budeme plakat smíchy až do smrti), problém je s těmi dvěma hodinami předtím... a ty jsou bohužel značně pitomé, byť už ne tak jako mnohé v předchozích filmech. A právě je dost zachraňuje ten seriál, dává tolik potřebný background, a navzdory primitivní animaci a retardovanému úvodu je i poněkud "dospělejší".

A jinak best pro mě je E: IV, nejen pro to že jsem se do ní ve svých šesti letech v televizi zamiloval - samozřejmě že pětka je totálně boží, ale trpí tím že je prostředkem trilogie, nemá pořádný začátek ani konec, vlastně je jen sledem epizodických scének které posunují postavy.

Btw tu změnu nedělá to jen E:3, ale i všechno co přišlo po ní, hlavně úspěšné videohry jako KotOR, Force Unleashed, The Old Republic...
Právě to jestli má divák SW zafixované jako zábavnou emotivní řežbu plnou lightsaberů, politiky a obřích bitev, a nebo výrazně méně akční a komornější fantasy/sf stojící na postavách, dialozích a výrazně "low" settingu (spíš prdele vesmíru než vznosné paláce) pak hodně determinuje co od té ságy čeká dál.
733728
Myslím že Gorecki měl svou otázku zjednodušit na: "Kdo vyrostl na staré trilogii, a přesto je pro něj E:3 nejlepší?" Takových lidí už mnoho nebude, potenciálně žádný. Finální půlhodina E:3 je zábavná a emotivní řežba (i když z "high ground" budeme plakat smíchy až do smrti), problém je s těmi dvěma hodinami předtím... a ty jsou bohužel značně pitomé, byť už ne tak jako mnohé v předchozích filmech. A právě je dost zachraňuje ten seriál, dává tolik potřebný background, a navzdory primitivní animaci a retardovanému úvodu je i poněkud "dospělejší". A jinak best pro mě je E: IV, nejen pro to že jsem se do ní ve svých šesti letech v televizi zamiloval - samozřejmě že pětka je totálně boží, ale trpí tím že je prostředkem trilogie, nemá pořádný začátek ani konec, vlastně je jen sledem epizodických scének které posunují postavy. Btw tu změnu nedělá to jen E:3, ale i všechno co přišlo po ní, hlavně úspěšné videohry jako KotOR, Force Unleashed, The Old Republic... Právě to jestli má divák SW zafixované jako zábavnou emotivní řežbu plnou lightsaberů, politiky a obřích bitev, a nebo výrazně méně akční a komornější fantasy/sf stojící na postavách, dialozích a výrazně "low" settingu (spíš prdele vesmíru než vznosné paláce) pak hodně determinuje co od té ságy čeká dál.
3 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
Původní trilogie - 11 let - obnovená premiéra speciální edice v roce 1997, do dneška si pamatuju ty fronty před kinem. :D I když někdy před tím ještě pouze Nová naděje na ČT. A potom už vždy v kině od 1999 až do teď. Za mě vede asi taky V.
733720
Původní trilogie - 11 let - obnovená premiéra speciální edice v roce 1997, do dneška si pamatuju ty fronty před kinem. *:D* I když někdy před tím ještě pouze Nová naděje na ČT. A potom už vždy v kině od 1999 až do teď. Za mě vede asi taky V.
0 0
reagovat
Davam si ted opacko vsech SW (poradi podle data vydani) pred Epizodou IX a byt nic z toho nestarne a jsou to dobre filmy, i tak jsem vlastne ochotny vsechny ty hodiny obetovat jen kvuli posledni pulhodine Epizody III :D
733719
Davam si ted opacko vsech SW (poradi podle data vydani) pred Epizodou IX a byt nic z toho nestarne a jsou to dobre filmy, i tak jsem vlastne ochotny vsechny ty hodiny obetovat jen kvuli posledni pulhodine Epizody III *:D*
2 0
reagovat
Původní trilogii (a Skrytou hrozbu) jsem poprvé viděl v roce 2002 na ČT1. Bylo mi sedmnáct let. Ovšem za nejlepší díl všech (budoucích) devíti dílů považuji osmou epizodu, která mě svým inovativním přístupem a ignorací toxického fandomu nepřestává fascinovat.
733712
Původní trilogii (a Skrytou hrozbu) jsem poprvé viděl v roce 2002 na ČT1. Bylo mi sedmnáct let. Ovšem za nejlepší díl všech (budoucích) devíti dílů považuji osmou epizodu, která mě svým inovativním přístupem a ignorací toxického fandomu nepřestává fascinovat.
2 -11
reagovat
Do háje, hlavně ať už u Star Wars s ničím nespěchají. Klidně ať jim jeden film z kalendáře vypadne. Absťák je pro tržby lepší než přesycení.
733694
Do háje, hlavně ať už u Star Wars s ničím nespěchají. Klidně ať jim jeden film z kalendáře vypadne. Absťák je pro tržby lepší než přesycení.
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Já tam měl jen půlnoční dámský pořad - zrnění. ?)
733683
Já tam měl jen půlnoční dámský pořad - zrnění. *?)*
733681
0 -2
reagovat
Pětka, jednoznačně. Těsně před čtyřkou.

Taky jsem zamlada měl nejradši trojku.
733682
Pětka, jednoznačně. Těsně před čtyřkou. Taky jsem zamlada měl nejradši trojku.
0 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Nejkrásnější bylo, když jsi zapnul nahrávaní nějaké filmu pozdě v noci a nechal to běžet dokud páska stačila, a druhý den jsi koukal co se nahrálo dál po filmu. Já takhle poprvé objevil South Park, Tele tele a nebo Peříčko. Byly to krásné časy. Dnes díky internetu, všelijaké dostupnosti je tomu konec. Dnes stačí pár kliknutí a máš film, před tím to vyžadovalo nějakou činnost. :)
733681
Nejkrásnější bylo, když jsi zapnul nahrávaní nějaké filmu pozdě v noci a nechal to běžet dokud páska stačila, a druhý den jsi koukal co se nahrálo dál po filmu. Já takhle poprvé objevil South Park, Tele tele a nebo Peříčko. Byly to krásné časy. Dnes díky internetu, všelijaké dostupnosti je tomu konec. Dnes stačí pár kliknutí a máš film, před tím to vyžadovalo nějakou činnost. *:)*
733680
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já se do dneška divím, že to na tu kazetu vešlo. Každopádně vzpomínka krásná. 
733680
Já se do dneška divím, že to na tu kazetu vešlo. Každopádně vzpomínka krásná. 
733678
0 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: Cinefil
Ok, tak v tom pripade ti v roce 2001 byly cca 4 roky.

Taky si vzpominam, jak sem ve ctyrech letech casto zapominal vypinat telku a bezelo to az do rana. Ty voe :D
733678
Ok, tak v tom pripade ti v roce 2001 byly cca 4 roky. Taky si vzpominam, jak sem ve ctyrech letech casto zapominal vypinat telku a bezelo to az do rana. Ty voe *:D*
733673
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
Nejlepší díl je samozřejmě Nová naděje a Impérium vrací úder. Pomstu Sithů mám hodně rád, ale fakt mě vadí, jak rychle Anakin přijme Palpatina za svého nového mistra, a lidi co ho vychovávali a zná je celý život zradí během pár minut. Ten klíčový přerod u mě nefunguje na 100%, a může za to scénář a i herecký výkon Haydena Christensena. Jinak Pomstu Sithů mám u sebe za 8,5/10.
733676
Nejlepší díl je samozřejmě Nová naděje a Impérium vrací úder. Pomstu Sithů mám hodně rád, ale fakt mě vadí, jak rychle Anakin přijme Palpatina za svého nového mistra, a lidi co ho vychovávali a zná je celý život zradí během pár minut. Ten klíčový přerod u mě nefunguje na 100%, a může za to scénář a i herecký výkon Haydena Christensena. Jinak Pomstu Sithů mám u sebe za 8,5/10.
5 0
reagovat
reaguje na: connor
Tak on sám si myslím že dost vybudoval lore pro SW.
733674
Tak on sám si myslím že dost vybudoval lore pro SW.
733637
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nebyla to premiéra, bylo to někdy 2001 a zapomněl jsem to pak vypnout, tak to běželo až do rána. :D
733673
Nebyla to premiéra, bylo to někdy 2001 a zapomněl jsem to pak vypnout, tak to běželo až do rána. *:D*
733671
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Koudy_Man

Steven Spielberg

To já tvrdím už od dětství že by byl na režii SW ideální ale ten vlak už asi ujel napořád.Režie SW mu byla nabídnuta už několikrát,naposledy právě za éry Disneye a vždy z různých důvodů odmítl.Údajně spolunatáčel aspon některé scény v Návratu Jediho(František Fuka promine :D).Ale pořád by mohl.

Jinak já původní trilogii viděl poprvé když mě bylo tak 7-8(ted je mi 34) a nejsem si ani jistý že ve správném pořadí.Moje nejoblíbenější epizoda je doted Impérium vrací úder a štve mě že si vůbec nepamatuju jak jsem reagoval na její nejslavnější dějový zvrat.
733672
To já tvrdím už od dětství že by byl na režii SW ideální ale ten vlak už asi ujel napořád.Režie SW mu byla nabídnuta už několikrát,naposledy právě za éry Disneye a vždy z různých důvodů odmítl.Údajně spolunatáčel aspon některé scény v Návratu Jediho(František Fuka promine *:D*).Ale pořád by mohl. Jinak já původní trilogii viděl poprvé když mě bylo tak 7-8(ted je mi 34) a nejsem si ani jistý že ve správném pořadí.Moje nejoblíbenější epizoda je doted Impérium vrací úder a štve mě že si vůbec nepamatuju jak jsem reagoval na její nejslavnější dějový zvrat.
Steven Spielberg
733654
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se