Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První recenze nového Terminátora chválí hlavně Lindu Hamilton

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Polux
Tak to je ještě větší blbost, než jsem doufal. 
733324
Tak to je ještě větší blbost, než jsem doufal. 
733317
0 0
reagovat
Fuka už má recenzi link Neodolal jsem a přečetl i část se spoilery a pokud to bude ve filmu opravdu tak, jak píše, tak.......v podstatě nemám slov. Jedna věc je, jak některé věci působí na papíře a druhá, jak vyzní na filmovém plátně, takže si v kině rozhodně udělám svůj obrázek.
733317
Fuka už má recenzi https://www.fffilm.name/2019/10/recenze-terminator-temny-osud.html Neodolal jsem a přečetl i část se spoilery a pokud to bude ve filmu opravdu tak, jak píše, tak.......v podstatě nemám slov. Jedna věc je, jak některé věci působí na papíře a druhá, jak vyzní na filmovém plátně, takže si v kině rozhodně udělám svůj obrázek.
0 0
reagují: BlackAdder
reagovat
Nejlepsie to asi vystihla recenzia na BBC, na ktoru som dnes natrafil. Finalny vedikt je sice 3 z 5 hviezd, ale autor v celom texte vyslovene pochvalil asi len Lindu s Arniem. Okrem toho este ako pozitivum spomenul, ze z hladiska celkoveho vyznenia a tempa sa jedna o poctivy terminatorsky film, ktory je verny prvym dvom dielom. Hned vzapati to ale zhodil s tym, ze im je mozno podobny az prilis a v konecnom dosledku tak ide o zbytocny prirastok, ktory vobec nemusel vzniknut. Akakolvek invencia tu aj v porovnani so Salvation (postapo prostredie) a Genisys (hratky s casom) prakticky uplne absentuje. Su tu akurat nezaujimave kozmeticke zmeny typu iny nazov pre Skynet, zenska ochrankyna z buducnosti a Mexicanka ako ciel terminatora. Este aj akcne sceny su vraj neprehladne a miestami prilis tmave.

No a velavravny titulok clanku znie "The Terminator Needs to be Terminated". Moc by som od toho teda necakal... Nakoniec, rovnaky odkaz vyslali aj trailery.
733174
Nejlepsie to asi vystihla recenzia na BBC, na ktoru som dnes natrafil. Finalny vedikt je sice 3 z 5 hviezd, ale autor v celom texte vyslovene pochvalil asi len Lindu s Arniem. Okrem toho este ako pozitivum spomenul, ze z hladiska celkoveho vyznenia a tempa sa jedna o poctivy terminatorsky film, ktory je verny prvym dvom dielom. Hned vzapati to ale zhodil s tym, ze im je mozno podobny az prilis a v konecnom dosledku tak ide o zbytocny prirastok, ktory vobec nemusel vzniknut. Akakolvek invencia tu aj v porovnani so Salvation (postapo prostredie) a Genisys (hratky s casom) prakticky uplne absentuje. Su tu akurat nezaujimave kozmeticke zmeny typu iny nazov pre Skynet, zenska ochrankyna z buducnosti a Mexicanka ako ciel terminatora. Este aj akcne sceny su vraj neprehladne a miestami prilis tmave. No a velavravny titulok clanku znie "The Terminator Needs to be Terminated". Moc by som od toho teda necakal... Nakoniec, rovnaky odkaz vyslali aj trailery.
0 0
reagovat
reaguje na: Robur
Neznám žádného puberťáka nebo mladého člověka, který by se takhle vyjadřoval, i když si o puberťácích samozřejmě nedělám nějaké iluze. Rush se tu bohužel chová jako totální buran a jeho příspěvky jsou na takové úrovni, že nad tím jenom nevěřícně kroutím hlavou. A jenom pro jistotu: Do jiné diskuse jsem napsal svůj dost ostrý názor na fanatické fanoušky popkulturních sérií (Star Wars, Star Trek), ale napsal jsem to tak, aby to nevyznělo jako primitivní blábol po patnácti lahvích vodky. ;):D
733173
Neznám žádného puberťáka nebo mladého člověka, který by se takhle vyjadřoval, i když si o puberťácích samozřejmě nedělám nějaké iluze. Rush se tu bohužel chová jako totální buran a jeho příspěvky jsou na takové úrovni, že nad tím jenom nevěřícně kroutím hlavou. A jenom pro jistotu: Do jiné diskuse jsem napsal svůj dost ostrý názor na fanatické fanoušky popkulturních sérií (Star Wars, Star Trek), ale napsal jsem to tak, aby to nevyznělo jako primitivní blábol po patnácti lahvích vodky. *;)**:D*
733157
0 -1
reagovat
Jinak opravdu nechápu Camerona s tím, jak zarputile ignoruje T3, když podle mne je to zatím poslední Terminátor, který opravdu stojí za zhlédnutí (U mne dokonce bylo několikáté a pořád jsem si to užil, kdybych měl hodnotit, tak dám pěkných 7-8/10). Libí se mi na T3, jak krásně ctí vše dobré z předchozích dvou dílu. Místo toho, aby byl rád, že tvůrci tak nenuceně, plynule a s úctou navázali na jeho první dva kultovní snímky, tak stále T3 odstrkuje od sebe a chová se, jako by film neexistoval.

Dark Fate dokonce produkoval a určitě ho bude i někde promovat, ale popravdě podle ukázek zatím T3 nesahá ani po paty.
733171
Jinak opravdu nechápu Camerona s tím, jak zarputile ignoruje T3, když podle mne je to zatím poslední Terminátor, který opravdu stojí za zhlédnutí (U mne dokonce bylo několikáté a pořád jsem si to užil, kdybych měl hodnotit, tak dám pěkných 7-8/10). Libí se mi na T3, jak krásně ctí vše dobré z předchozích dvou dílu. Místo toho, aby byl rád, že tvůrci tak nenuceně, plynule a s úctou navázali na jeho první dva kultovní snímky, tak stále T3 odstrkuje od sebe a chová se, jako by film neexistoval. Dark Fate dokonce produkoval a určitě ho bude i někde promovat, ale popravdě podle ukázek zatím T3 nesahá ani po paty.
3 0
reagovat
Hmm stejně to dobrý nejspíš nebude. Hamiltonová si jen opakuje roli z dvojky a jen kvůli ní na to nepůjdu. Jedině, kdyby to byl fakt nářez. Ale po oznámení jména Tim Miller v něj ani nedoufám. Deadpool mu stejně vyšel jen kvůli Reynoldsovi ?) Ani Camerona bych u tohodle už nechtěl. Terminátor je pro mě top, ale tu značku už musí nechat spát :-
733165
Hmm stejně to dobrý nejspíš nebude. Hamiltonová si jen opakuje roli z dvojky a jen kvůli ní na to nepůjdu. Jedině, kdyby to byl fakt nářez. Ale po oznámení jména Tim Miller v něj ani nedoufám. Deadpool mu stejně vyšel jen kvůli Reynoldsovi *?)* Ani Camerona bych u tohodle už nechtěl. Terminátor je pro mě top, ale tu značku už musí nechat spát *:-*
2 0
reagovat
"Without the fans there is no movie.." Arnold Schwarzenegger. Já jdu! :+
733159
"Without the fans there is no movie.." Arnold Schwarzenegger. Já jdu! *:+*
0 -2
reagovat
reaguje na: adamkeaton
Karel reagoval na rašpli Hamiltonovou. Takhle to totiž může napsat jen fracek v pubertě, kterej chce být zajímavej.
733157
Karel reagoval na [b][i]rašpli Hamiltonovou[/i][/b]. Takhle to totiž může napsat jen fracek v pubertě, kterej chce být zajímavej.
733147
4 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: KarelR
A že jste měli trochu úcty třeba u takovýho skleněného? Tam jste dali 3/10 a nazdar. Ale jak se někdo otře byť o vaší oblýbenou látku, tak je hned prudič.
733147
A že jste měli trochu úcty třeba u takovýho skleněného? Tam jste dali 3/10 a nazdar. Ale jak se někdo otře byť o vaší oblýbenou látku, tak je hned prudič.
733127
1 -5
reagují: Robur
reagovat
Největší nedostatek posledního Terminátora byla přílišná překombinovanost scénáře a absolutní absence jakékoliv atmosféry. Nemůžu mluvit o tomto posledním přírůstku, jelikož jsem ho samozřejmě neviděl, ale z toho, co jsem četl, předpokládám, že film by měl být více přímočarý, tím se evidentně chtějí vyhnout výtkám ke Genisys. To beru, ale stejně musím říct, že z trailerů, které jsou k dispozici, mám dojem, že ten zmíněný druhý nedostatek, tedy nulová atmosféra, tam stále přetrvává.

T3 byla možná kopírka dvojky, ale pořád mě to bavilo, protože jsem z toho cítil ten správný terminátoří feeling nebo jak to nazvat. U Genisys jsem necítil nic, jen touhu producentů vyždímat z kdysi slavné značky ještě nějaké chechtáky.

I ten Salvation se snažil něco nabídnout. To, že se to nějak zvlášť nepovedlo, to je druhá věc, ale chtěl alespoň jít jiným směrem a to se cení. A koneckonců ta atmosféra tam taky nějaká byla.

Zkrátka řečeno, z tohoto posledního filmu zatím necítím nic stejně tak, jako tomu bylo u Genisys.
733143
Největší nedostatek posledního Terminátora byla přílišná překombinovanost scénáře a absolutní absence jakékoliv atmosféry. Nemůžu mluvit o tomto posledním přírůstku, jelikož jsem ho samozřejmě neviděl, ale z toho, co jsem četl, předpokládám, že film by měl být více přímočarý, tím se evidentně chtějí vyhnout výtkám ke Genisys. To beru, ale stejně musím říct, že z trailerů, které jsou k dispozici, mám dojem, že ten zmíněný druhý nedostatek, tedy nulová atmosféra, tam stále přetrvává. T3 byla možná kopírka dvojky, ale pořád mě to bavilo, protože jsem z toho cítil ten správný terminátoří feeling nebo jak to nazvat. U Genisys jsem necítil nic, jen touhu producentů vyždímat z kdysi slavné značky ještě nějaké chechtáky. I ten Salvation se snažil něco nabídnout. To, že se to nějak zvlášť nepovedlo, to je druhá věc, ale chtěl alespoň jít jiným směrem a to se cení. A koneckonců ta atmosféra tam taky nějaká byla. Zkrátka řečeno, z tohoto posledního filmu zatím necítím nic stejně tak, jako tomu bylo u Genisys.
1 0
reagovat
Snad tím vracením se k původním Cameronovým filmům nemysleli tvůrci otrocký remake jedničky a dvojky (která sama byla v podstatě remake, byť samozřejmě vylepšený). V kině pro jistotu čekám podobně kvalitativní úroveň jako Covenant a The Predator, ale byl bych moc rád, pokud se stane zázrak a Dark Fate je ve skutečnosti našlapaná pecka pro fanoušky akčních filmů z 80s a 90s. Pokud ano, tak trailery vynikajícím způsobem "klamaly tělem".

Ale jinak to říkám/píšu pořád dokola - dejte mi už konečně Future Shock s 200M rozpočtem bez dětí, vylepšených lidí nebo rádoby šokujících odhalení typu dosavadní hrdina je záporák atd., zato s atmosférickým ost, špínou, beznadějí, hutnou atmosférou a desítkami/stovkami t-800 proti malé hrstce odporu. To je tak těžké vzít příkladem Road Warriora a přenést jej do univerza Terminatora?
733139
Snad tím vracením se k původním Cameronovým filmům nemysleli tvůrci otrocký remake jedničky a dvojky (která sama byla v podstatě remake, byť samozřejmě vylepšený). V kině pro jistotu čekám podobně kvalitativní úroveň jako Covenant a The Predator, ale byl bych moc rád, pokud se stane zázrak a Dark Fate je ve skutečnosti našlapaná pecka pro fanoušky akčních filmů z 80s a 90s. Pokud ano, tak trailery vynikajícím způsobem "klamaly tělem". Ale jinak to říkám/píšu pořád dokola - dejte mi už konečně Future Shock s 200M rozpočtem bez dětí, vylepšených lidí nebo rádoby šokujících odhalení typu dosavadní hrdina je záporák atd., zato s atmosférickým ost, špínou, beznadějí, hutnou atmosférou a desítkami/stovkami t-800 proti malé hrstce odporu. To je tak těžké vzít příkladem Road Warriora a přenést jej do univerza Terminatora?
2 -2
reagovat
Prvni trailer me vydesil .. dalsi pomalu zvedali latku .. a nektere zaverecne "upoutavky" mi dokonce udelali radost .. takze vysledny "prumer" se asi dal cekat .. skoda 

Me osobne se docela libila i trojka, takze kdyz to bude kvalitou/zabavnosti na podobne urovni .. mel bych bejt spokojenej .. 8) .. doufam ..
733135
Prvni trailer me vydesil .. dalsi pomalu zvedali latku .. a nektere zaverecne "upoutavky" mi dokonce udelali radost .. takze vysledny "prumer" se asi dal cekat .. skoda  Me osobne se docela libila i trojka, takze kdyz to bude kvalitou/zabavnosti na podobne urovni .. mel bych bejt spokojenej .. *8)* .. doufam ..
0 -1
reagovat
reaguje na: rush
Hele trošku účty. Začínáš bejt zbytečnej a prudič k tomu, což tu není úplně potřebná kombinace ;)
733127
Hele trošku účty. Začínáš bejt zbytečnej a prudič k tomu, což tu není úplně potřebná kombinace *;)*
733116
11 -2
reagují: adamkeaton
reagovat
reaguje na: Muf
No nevím, boj lidí s roboty už tu taky byl :D:D:D mně se vždy líbila ta myšlenka cestování časem a měnění historie/budoucnosti 8)
733120
No nevím, boj lidí s roboty už tu taky byl *:D**:D**:D* mně se vždy líbila ta myšlenka cestování časem a měnění historie/budoucnosti *8)*
733110
1 0
reagovat
Jak nečekané, jen snilci čekali kvalitní film:))
A že se chválí rašple Hamilton je ještě víc zarážející, protože v trailerech působí jako chodící fosilie:-
Tady rozhodně kino nehrozí a nevím jestli to chci vůbec někdy vidět! 
733116
Jak nečekané, jen snilci čekali kvalitní film*:))* A že se chválí rašple Hamilton je ještě víc zarážející, protože v trailerech působí jako chodící fosilie*:-* Tady rozhodně kino nehrozí a nevím jestli to chci vůbec někdy vidět! 
4 -15
reagují: KarelR
reagovat

Dolhi

Marketingove finance prestaly pusobit, promo novinarske listky dosly, do kina zacnou chodit jen platici divaci. Hledani dna dalsi sci-fi "zpr.sene"serii pokracuje. Digi bordel, neschopnost napsat filmovy scenar, k tomu low-cost zenske hlavni hrdinky v akcnim filmu, to jako fakt? Tipuji 3,8/10. Jsem zvedav na hodnoceni redakce.
733111
Marketingove finance prestaly pusobit, promo novinarske listky dosly, do kina zacnou chodit jen platici divaci. Hledani dna dalsi sci-fi "zpr.sene"serii pokracuje. Digi bordel, neschopnost napsat filmovy scenar, k tomu low-cost zenske hlavni hrdinky v akcnim filmu, to jako fakt? Tipuji 3,8/10. Jsem zvedav na hodnoceni redakce.
Dolhi
3 -5
reagovat
reaguje na: Slamak1
link stačí tohle roztáhnout na dvě hodiny, prostě příběh v tomhle postapo období, kde už mají laser kvéry atd. 
733110
https://www.youtube.com/watch?v=_Mg7qKstnPk stačí tohle roztáhnout na dvě hodiny, prostě příběh v tomhle postapo období, kde už mají laser kvéry atd. 
733108
2 -1
reagují: Slamak1
reagovat
problém je, že vymyslet něco originálního v "terminátořím" vesmíru je problém. V podstatě už výborná 2 byla částečně remake 1, těch shod tam byl randál. 3 byla víceméně to samé, co dvojka - zase dva Terminátoři, zlý zase lepší než ten hodný, zase velká honička s kamionem...  
733108
problém je, že vymyslet něco originálního v "terminátořím" vesmíru je problém. V podstatě už výborná 2 byla částečně remake 1, těch shod tam byl randál. 3 byla víceméně to samé, co dvojka - zase dva Terminátoři, zlý zase lepší než ten hodný, zase velká honička s kamionem...  
4 0
reagují: Muf
reagovat
Me je ten film tak strasne fuk. Skoda pro obe strany
733107
Me je ten film tak strasne fuk. Skoda pro obe strany
0 -1
reagovat
I když to bude o trošku horší než trojka nebo někde na podobné úrovni, tak budu myslím dost spokojenej. Jinak tohle bude asi dost subjektivní. Stejně tak se třeba imho rozdíl mezi Salvation a Genysis je kvalitativně větší než ukazuje rating na Rottenech. Ale možná je to opravdu jen můj názor, když se dívám na výsledky na CSFD ;)
733100
I když to bude o trošku horší než trojka nebo někde na podobné úrovni, tak budu myslím dost spokojenej. Jinak tohle bude asi dost subjektivní. Stejně tak se třeba imho rozdíl mezi Salvation a Genysis je kvalitativně větší než ukazuje rating na Rottenech. Ale možná je to opravdu jen můj názor, když se dívám na výsledky na CSFD *;)*
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se