Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První recenze nového Terminátora chválí hlavně Lindu Hamilton


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerjames cameronlinda hamiltonprvni recenzeterminatorterminator: temny osudtim miller
Spolupráce Tima Millera s Jamesem Cameronem kritiky zrovna nenadchla. 

První reakce na Temný osud mluvily o solidním terminátořím bijáku a třetím nejlepším díle série. Teď ale dorazily první recenze a situace je hned o něco komplikovanější. Z dvaatřiceti textů je pozitivních jen osmnáct, což znamená, že film líbil jen cca půlce lidí. A ani těm se nelíbil zas tak moc, jelikož se průměrný rating rozjíždí u 5,3/10.

Abychom si to hodili do kontextu - první Terminátor má na Rottenech 8,8/10, dvojka 8,5/10, trojka 6,6/10, Salvation 5/10 a Genisys 4,7/10. Číselně je tak šestka až čtvrtým nejlepším dílem série a kritici se vyloženě nemůžou dohodnout, co vlastně viděli.

Na jedné straně se chválí svižný a úderní akční biják, jenž upgraduje Cameronovu ságu pro 21. století. V tomhle táboře se zvedá palec nahoru i obsazení (hlavně Lindě Hamilton, Mackenzie Davis a Natalii Reyes), novému směru zápletky a snaze o něco víc, než jen o hraní na nostalgickou notu. Když ale zabrousíte ke zklamaným recenzím, dozvíte se, že jde o překombinovaný skoro-remake dvojky, který je akorát mechanickým akčňákem bez vyššího smyslu a s přehnanou dávkou fan-servisu.

Že byste rádi věřili tomu prvnímu, ale po trailerech se bojíte, že nás čeká to druhé? Nejste sami. Recenze se sice shodují na tom, že Linda Hamilton dává do filmu všechno a neskutečně ho táhne, nikoho by však nepřekvapilo, kdyby to nakonec přeci jen bylo málo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace