Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Joker znovu první, bude z něj oscarová trvalka

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Tak jsem na tom včera byl. Film sám o sobě výborný, ale byl bych radši, kdyby se to nejmenovalo Joker (vím, nikdo by nepřišel) - protože tenhle Artur nemá na to být superzločincem, nebo Batmanovým úhlavním nepřítelem. 
732350
Tak jsem na tom včera byl. Film sám o sobě výborný, ale byl bych radši, kdyby se to nejmenovalo Joker (vím, nikdo by nepřišel) - protože tenhle Artur nemá na to být superzločincem, nebo Batmanovým úhlavním nepřítelem. 
0 -1
reagovat
Inak uz sa nieco hovori o Jokerovej miliarde... Ja si myslim ze je to kapanek prehnane, ale Deadpoola to urcite dá a stane sa najzarabanejsim eRkom. Finalne tipujem 840miliov.
732331
Inak uz sa nieco hovori o Jokerovej miliarde... Ja si myslim ze je to kapanek prehnane, ale Deadpoola to urcite dá a stane sa najzarabanejsim eRkom. Finalne tipujem 840miliov.
0 0
reagovat
reaguje na: Bobby6killer
Naivní už by asi po událostech prvního dílu nebyl a hloupý vyloženě taky nebyl, jen psychicky nemocný. Geniální plány spřádat nepotřebuje, respektive spíš improvizuje, plánuje za pochodu a jeho síla je právě v tom chaosu, který dokáže vyvolat. A v nepředvídatelnosti. A závěru filmu všechny tyhle věci už splňoval. 
732315
Naivní už by asi po událostech prvního dílu nebyl a hloupý vyloženě taky nebyl, jen psychicky nemocný. Geniální plány spřádat nepotřebuje, respektive spíš improvizuje, plánuje za pochodu a jeho síla je právě v tom chaosu, který dokáže vyvolat. A v nepředvídatelnosti. A závěru filmu všechny tyhle věci už splňoval. 
732276
1 -1
reagovat
reaguje na: MrCreosote
Dokazuje to, že český divák lecos vydrží. Ehm...Román pro pokročilé.:D
732301
Dokazuje to, že český divák lecos vydrží. Ehm...Román pro pokročilé.*:D*
732287
0 -1
reagovat
reaguje na: winnie_the_pooh
Ale ten hlavní rozdíl je v počátečních číslech...
732298
Ale ten hlavní rozdíl je v počátečních číslech...
732293
0 0
reagovat
Jinak se teda ještě musím pozastavit nad Civalovou dedukcí, že Joker bude trvalka šlo vytušit už na základě vývoje tržeb z prvního víkendu, během kterého denní tržby z pátka na sobotu vzrostly, když o pár odstavců dál predikuje Blíženci tristní osud, ač ten měl ratio index i nárůst tržeb pátek-sobota paradoxně ještě lepší než Joker.

PS. Gemini Man bude propadák, o tom žádná 8) 
(předpokládaná ztráta 60 mega, případná ziskovost při 275 miliónech bez Číny) 
732293
Jinak se teda ještě musím pozastavit nad Civalovou dedukcí, že Joker bude trvalka šlo vytušit už na základě vývoje tržeb z prvního víkendu, během kterého denní tržby z pátka na sobotu vzrostly, když o pár odstavců dál predikuje Blíženci tristní osud, ač ten měl [i]ratio index [/i]i nárůst tržeb pátek-sobota paradoxně ještě lepší než Joker. PS. Gemini Man bude propadák, o tom žádná *8)*  (předpokládaná ztráta 60 mega, případná ziskovost při 275 miliónech bez Číny) 
0 0
reagují: Joker_George
reagovat
V US podzim de facto opisuje trajektorii známou z léta, kdy jeden film, jedna velká událost (v létě Avengers, teď  Joker) "vyžere" skoro všechny dolary z peněženek diváků a na jiné projekty se, často v rozporu s původními předpoklady trackingy, nedostane. V létě to byl celý zástup filmů (Godzilla, MiB, X-Men...) s pár čestnýma výjimkama (např. Spider-Man, nebo rodinné Disneyovky).
Trochu smutné je, že teď během podzimu to odnášejí (mimo třeba Ramba nebo animáku Abominale) ambicióznější kousky jako Ad Astra nebo naposledy Gemini Man. 
732291
V US podzim de facto opisuje trajektorii známou z léta, kdy jeden film, jedna velká událost (v létě Avengers, teď  Joker) "vyžere" skoro všechny dolary z peněženek diváků a na jiné projekty se, často v rozporu s původními předpoklady [i]trackingy,[/i] nedostane. V létě to byl celý zástup filmů (Godzilla, MiB, X-Men...) s pár čestnýma výjimkama (např. Spider-Man, nebo rodinné Disneyovky). Trochu smutné je, že teď během podzimu to odnášejí (mimo třeba Ramba nebo animáku Abominale) ambicióznější kousky jako Ad Astra nebo naposledy Gemini Man. 
1 0
reagovat
Btw víkendový propad Jokera v českých kinech je mizivých 21%...
732287
Btw víkendový propad Jokera v českých kinech je mizivých 21%...
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Notarobot
Já si to vlastně neumím představit protože Phoenixův Joker podle mě nemá s klasickým Jokerem moc společnýho. Arthur v tomhle filmu byl v podstatě celou dobu naivní/hloupej chudák, kterýmu se teda v podstatě nedopatřením podařilo vyvolat nepokoje v ulicích ale nějak si neumím představit, že by z něj najednou byl postrach celýho Gothamu, nepolapitelnej záporák, kterýho Batman (nejchytřejší detektiv) nedokáže nikdy pořádně porazit. A kdyby ho v pokračování/Batmanovi najednou boostli tak, že by začal spřádat nějaký geniální plány a byl fakt reálnou hrozbou, tak by mi to zas přišlo v tomhle komorním realistickým pojetí dost nevěrohodný. Ale třeba to nějak vymyslej, nechám se překvapit.
732276
Já si to vlastně neumím představit protože [spoiler]Phoenixův Joker podle mě nemá s klasickým Jokerem moc společnýho. Arthur v tomhle filmu byl v podstatě celou dobu naivní/hloupej chudák, kterýmu se teda v podstatě nedopatřením podařilo vyvolat nepokoje v ulicích ale nějak si neumím představit, že by z něj najednou byl postrach celýho Gothamu, nepolapitelnej záporák, kterýho Batman (nejchytřejší detektiv) nedokáže nikdy pořádně porazit. A kdyby ho v pokračování/Batmanovi najednou boostli tak, že by začal spřádat nějaký geniální plány a byl fakt reálnou hrozbou, tak by mi to zas přišlo v tomhle komorním realistickým pojetí dost nevěrohodný. Ale třeba to nějak vymyslej, nechám se překvapit.[/spoiler]
732207
3 0
reagují: Notarobot
reagovat
reaguje na: WinterSoldier
Hlavne si o tom filme netreba príliš veľa čítať a študovať.;) Čím menej človek vie, tým lepšie. 

A BTW je celkom rozdiel ísť na film do plného a prázdneho kina. Ja som to prvý krát videl sám, lebo som sa nevedel dočkať a nikoho som na premiérové dni nezohnal. Skoro prázdne kino niekedy o 15:00. A druhý krát som bol s partiou, čo nás bolo asi 8, kino plné. 

Oboje iná atmosféra a iný zážitok. Ten film IMO najlepšie funguje keď človek tú Arthurovu osamelosť cíti čo najviac, čo je jednoduchšie dosiahnuť sám a v prázdnejšom kine. Vtedy to na človeka takpovediac viac "dýchne". Ale v plnej kinosále s kamarátmi je to iné, puberťáci a uchechtávali, lebo na tom filme hľadali klasický komiksák, ktorý predsa má byť zábavný, a pod. 

Tým nechcem povedať, že Jokera si musí človek pozrieť sám, je to každopádne ale trochu iný zážitok.
732274
Hlavne si o tom filme netreba príliš veľa čítať a študovať.*;)* Čím menej človek vie, tým lepšie.  A BTW je celkom rozdiel ísť na film do plného a prázdneho kina. Ja som to prvý krát videl sám, lebo som sa nevedel dočkať a nikoho som na premiérové dni nezohnal. Skoro prázdne kino niekedy o 15:00. A druhý krát som bol s partiou, čo nás bolo asi 8, kino plné.  Oboje iná atmosféra a iný zážitok. Ten film IMO najlepšie funguje keď človek tú Arthurovu osamelosť cíti čo najviac, čo je jednoduchšie dosiahnuť sám a v prázdnejšom kine. Vtedy to na človeka takpovediac viac "dýchne". Ale v plnej kinosále s kamarátmi je to iné, puberťáci a uchechtávali, lebo na tom filme hľadali klasický komiksák, ktorý predsa má byť zábavný, a pod.  Tým nechcem povedať, že Jokera si musí človek pozrieť sám, je to každopádne ale trochu iný zážitok.
732254
2 0
reagovat
reaguje na: WinterSoldier
Hele neni to nijak zvlast originalni, ani te to neprekvapi, vlastne si muzes jen odskrtavat ty shity, ktery se ty postave dejou, ale je to tak dobre zvladnuty a natoceny a zahrany, ze jsem byl nadsenej :) Plus je to pomerne nekompromisni a neztraci to komorni tvar. Ve smyslu, ze i v tom superrealistickym TDK mas efektni sceny, jak Batman zmasi swat nebo ze se ty trajekty na konci nevyhodej do vzduchu, coz je... naivni :) tady sledujes proste pad do temnych zakouti mysli bez nejakych zkraslovani a fakt, ze mas celou dobu pouto k takove postave a soucitis s ni a chapes ji, i kdyz to neschvalujes, to v tobe vyvolava pocity, ktery dneska u drahych vypravnych filmu neznam. Proste chapu, ze se to nekomu nelibi, ze to muze nekomu muze pripadat povrchni ci prvoplanovy, ale pro me bylo dulezity, ze to fungovalo:)
732258
Hele neni to nijak zvlast originalni, ani te to neprekvapi, vlastne si muzes jen odskrtavat ty shity, ktery se ty postave dejou, ale je to tak dobre zvladnuty a natoceny a zahrany, ze jsem byl nadsenej *:)* Plus je to pomerne nekompromisni a neztraci to komorni tvar. Ve smyslu, ze i v tom superrealistickym TDK mas efektni sceny, jak Batman zmasi swat nebo ze se ty trajekty na konci nevyhodej do vzduchu, coz je... naivni *:)* tady sledujes proste pad do temnych zakouti mysli bez nejakych zkraslovani a fakt, ze mas celou dobu pouto k takove postave a soucitis s ni a chapes ji, i kdyz to neschvalujes, to v tobe vyvolava pocity, ktery dneska u drahych vypravnych filmu neznam. Proste chapu, ze se to nekomu nelibi, ze to muze nekomu muze pripadat povrchni ci prvoplanovy, ale pro me bylo dulezity, ze to fungovalo*:)*
732254
2 0
reagovat
ja se priznam, ze jsem psal, ze neverim, ze joker da vice nez 600M. ze to neni film pro bezneho divaka. opak je pravdou a trzby uz me neprekvapuji a i verim v miliardu. co nechapu je nadseni zen. ze se to bude chlapum libit bylo pravdepodobne, ale ze zenske v mem okoli tomu davaji 12/10 a doporucuji to v praci 50 letym kolegynim, to je moc ina me :D
imax zrejme prida dalsi tyden, takze po 10 letech konecne vezmu pratele z OV a v patek jdeme do kina. Svetaci 2
732256
ja se priznam, ze jsem psal, ze neverim, ze joker da vice nez 600M. ze to neni film pro bezneho divaka. opak je pravdou a trzby uz me neprekvapuji a i verim v miliardu. co nechapu je nadseni zen. ze se to bude chlapum libit bylo pravdepodobne, ale ze zenske v mem okoli tomu davaji 12/10 a doporucuji to v praci 50 letym kolegynim, to je moc ina me *:D* imax zrejme prida dalsi tyden, takze po 10 letech konecne vezmu pratele z OV a v patek jdeme do kina. Svetaci 2
3 0
reagovat
V týdnu asi jdu, je to vážně taková pecka film? Nebo je pecka Phoenixuv výkon a film je nadprůměr? Přijde mi momentálně prehypovany, tak snad nebudu mít přílišná očekávání:D
732254
V týdnu asi jdu, je to vážně taková pecka film? Nebo je pecka Phoenixuv výkon a film je nadprůměr? Přijde mi momentálně prehypovany, tak snad nebudu mít přílišná očekávání*:D*
1 0
reagují: Randal K., vZeč
reagovat
Nominace klidne tipujme, ale urcovat oscarove viteze je v rijnu nemozne.
732252
Nominace klidne tipujme, ale urcovat oscarove viteze je v rijnu nemozne.
1 0
reagovat

Joker

Samá dobrá zpráva! Po prvním traileru jsem si hrozně přál, aby to byl hit a dal aspoň 500 mega. A on míří dokonce k 800 Venoma a překoná tak polovinu DCEU stáje. Do toho ti (nevyhnutelní) Oscaři a spokojení diváci (čert vem kritiky a to i ty místní :D), kteří chodí na Jokera do kina na rande. :D

Ať žije filmová událost, při které je tak či tak radost k oslavě, protože buď Jokera milujete, nebo si přejete více podobných odvážný počinů v kinech, jenž vydělají balík. :+

Ať se jdou letos všichni ti producenti sázející na "jistoty" (Lego 2, Godzilla 2, MIB 4, Dumbo, Mazlíčci 2...) vys**t a točí, co lidi chtějí a ne chtěli.
732240
Samá dobrá zpráva! Po prvním traileru jsem si hrozně přál, aby to byl hit a dal aspoň 500 mega. A on míří dokonce k 800 Venoma a překoná tak polovinu DCEU stáje. Do toho ti (nevyhnutelní) Oscaři a spokojení diváci (čert vem kritiky a to i ty místní *:D*), kteří chodí na Jokera do kina na rande. *:D* Ať žije filmová událost, při které je tak či tak radost k oslavě, protože buď Jokera milujete, nebo si přejete více podobných odvážný počinů v kinech, jenž vydělají balík. *:+* Ať se jdou letos všichni ti producenti sázející na "jistoty" (Lego 2, Godzilla 2, MIB 4, Dumbo, Mazlíčci 2...) vys**t a točí, co lidi chtějí a ne chtěli.
Joker
2 -1
reagovat
Tí čo tu nedávno považovali 600 WW za "scifi" zrejme stále nechápu odkiaľ sa to zobralo. :)

Každopádne v tomto štádiu je jasné, že pokiaľ sa nestane nejaký zásadný PR prúser, Phoenix má Oscara v kapse. Žiadne "Phoenix to nebude mít lehký", nie je reálne nikto kto by mu cenu mal vyfuknut. 

A recenzie bokom, ten film nominovaný na Oscara za naj film proste bude podobne ako Bohemian Rhapsody - proste vox populi je príliš hlasný a ten film sa evidentne páčil a podaril. Výhra je otázna, ale popravde by som nevylucoval už ani tú - komiksy to raz prelomiť musia tiež a kedy ak nie teraz. Green Book a Shape of Water tiež neboli nejaké scenáristické zázraky, naopak, čiže šanca tu reálne je.
732235
Tí čo tu nedávno považovali 600 WW za "scifi" zrejme stále nechápu odkiaľ sa to zobralo. *:)* Každopádne v tomto štádiu je jasné, že pokiaľ sa nestane nejaký zásadný PR prúser, Phoenix má Oscara v kapse. Žiadne "Phoenix to nebude mít lehký", nie je reálne nikto kto by mu cenu mal vyfuknut.  A recenzie bokom, ten film nominovaný na Oscara za naj film proste bude podobne ako Bohemian Rhapsody - proste vox populi je príliš hlasný a ten film sa evidentne páčil a podaril. Výhra je otázna, ale popravde by som nevylucoval už ani tú - komiksy to raz prelomiť musia tiež a kedy ak nie teraz. Green Book a Shape of Water tiež neboli nejaké scenáristické zázraky, naopak, čiže šanca tu reálne je.
3 -1
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Ja si na to pamatam velmi dobre :D
732230
Ja si na to pamatam velmi dobre *:D*
732224
2 -2
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Ne, nikdo
732229
Ne, nikdo
732224
2 -2
reagovat
"tyhle změny frame-rateů vedou jen ke hnusu"

Tohle je trochu jako: "Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty internety a počítače zakázala."

Eh, skoda, ze vetsina filmovych fandu jsou takove neflexibilni konzervy. Mohli bychom se konecne po letech zase trochu technicky pohnout dopredu.
732228
"tyhle změny frame-rateů vedou jen ke hnusu" Tohle je trochu jako: "Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty internety a počítače zakázala." Eh, skoda, ze vetsina filmovych fandu jsou takove neflexibilni konzervy. Mohli bychom se konecne po letech zase trochu technicky pohnout dopredu.
4 -6
reagovat
reaguje na: Lorian
Pro herce jo, plus par nominaci...
732225
Pro herce jo, plus par nominaci...
732204
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se