Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pixar chystá originální nový animák. Podívejte se na první obrázky

příspěvky 1 - 18 Napsat příspěvek
Pixar bezpochyby drží úroveň Disneyho pohádek. Bez nich by dětičky neměly na co koukat.
727974
Pixar bezpochyby drží úroveň Disneyho pohádek. Bez nich by dětičky neměly na co koukat.
0 0
reagovat
yep. Toy Story 4 je super, ale mnohem radši než pětku uvidím něco originálního viz tohle. Sem s tím :)
727964
yep. Toy Story 4 je super, ale mnohem radši než pětku uvidím něco originálního viz tohle. Sem s tím :)
0 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Mi ta speedeho interpretace přišla vcelku srozumitelná a tvůj tón trooošičku zbytečný. Nic míň, nic víc. V téhle rovině bych spíš dával za pravdu speedymu než tobě, i když očividně stojím na té straně barikády, kdy Pixarovky baštím dodnes.
Mimochodem imo nové Pixarovky nejsou tak "na srdíčko" imo trošku záměrně. Prvé dvě devadesátkové byly vysloveně určené pro děcka, během nultých roků blbli se vší radostí a schopností (a proto je zrovna tyhle bijáky tak snadné zamilovat si) a s aktuální dekádou se přesunuli do těch "přemýšlivějších" a ""dospělejších"" vod. A to už se za srdéčko chytá podstatně složitěji. Mimo auta moc nemusím Rebelku, ale to je čistokrevná záležitost pro holky a mámy (doslova a myslím to jen v tom nejlepším), tj žádný div.
Imo samozřejmně.
727922
Mi ta speedeho interpretace přišla vcelku srozumitelná a tvůj tón trooošičku zbytečný. Nic míň, nic víc. V téhle rovině bych spíš dával za pravdu speedymu než tobě, i když očividně stojím na té straně barikády, kdy Pixarovky baštím dodnes. Mimochodem imo nové Pixarovky nejsou tak "na srdíčko" imo trošku záměrně. Prvé dvě devadesátkové byly vysloveně určené pro děcka, během nultých roků blbli se vší radostí a schopností (a proto je zrovna tyhle bijáky tak snadné zamilovat si) a s aktuální dekádou se přesunuli do těch "přemýšlivějších" a ""dospělejších"" vod. A to už se za srdéčko chytá podstatně složitěji. Mimo auta moc nemusím Rebelku, ale to je čistokrevná záležitost pro holky a mámy (doslova a myslím to jen v tom nejlepším), tj žádný div. Imo samozřejmně.
727913
1 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
O Toy Story 3 se mluvilo už '05, tam to bylo ale jasně dáno, že se chtěli maximálně posunout v kvalitě lidských postav, neb u tohohle dílu byl středobodem Andy. Proto vyjma Aut všechny animáky od '05 měly zakomponované lidské hrdiny...
Toy Story navíc vždycky bylo koncipováno jako takový deníček Pixaru, dospívající svět fantasie vykreslený ve stěžejních projektech. I ta čtyřka, byť dovětek, tohle plus mínus splňuje, i přes to, že už je to výhradně dítkem Disneyho vedení.
727916
O Toy Story 3 se mluvilo už '05, tam to bylo ale jasně dáno, že se chtěli maximálně posunout v kvalitě lidských postav, neb u tohohle dílu byl středobodem Andy. Proto vyjma Aut všechny animáky od '05 měly zakomponované lidské hrdiny... Toy Story navíc vždycky bylo koncipováno jako takový deníček Pixaru, dospívající svět fantasie vykreslený ve stěžejních projektech. I ta čtyřka, byť dovětek, tohle plus mínus splňuje, i přes to, že už je to výhradně dítkem Disneyho vedení.
727897
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Kde popírám/bagatelizuju změnu politiky? :D Já jen popírám nařknutí, že "netočej originální filmy", protože je očividně točej. To, že jich před nákupem Disneym točili daleko víc, je bez debat.
727913
Kde popírám/bagatelizuju změnu politiky? *:D* Já jen popírám nařknutí, že "netočej originální filmy", protože je očividně točej. To, že jich před nákupem Disneym točili daleko víc, je bez debat.
727910
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: KarelR
Tak dekáda se imo měří 01-10/11-20 atd, takže potom zase dostaneš příznivější pade na pade.
Mnozí na to "Disney zlo" poukazují ale s tím, že do odkupu měli jeden jediný sequel ze sedmi filmů a ty tři následující roky dojížděly tři už rozdělané projekty (Ratatouille, WALL-E, Up) a kdyby Remy nebyl rok do finiše, Myšák by ho stopl.
Osobně mi ta aktuální filozofie "půl na půl" nevadí a vidím v tom celkem chytré vedení společnosti, přičemž Pixar stále zůstává tahounem v těch "nekonvenčních" amimácích o pocitech, mexickém folklóru a středověkých bájí a zároveň rozvíjí světy hraček, příšerek, aut a superhrdinů se silným potenciálem samotných příběhů.
Nebudu hodnotit Auta 2/3, které jsem neviděl, ale zbytek mi fakt nikdy nepotřebný, nebo něčím neobohacující fakt nepřišel. Ale razantní změnu politiky bude popírat, respektive bagatelizovat jen... náš Karlík? Protože to citelná změna je, ne že ne ;)8).
727910
Tak dekáda se imo měří 01-10/11-20 atd, takže potom zase dostaneš příznivější pade na pade. Mnozí na to "Disney zlo" poukazují ale s tím, že do odkupu měli jeden jediný sequel ze sedmi filmů a ty tři následující roky dojížděly tři už rozdělané projekty (Ratatouille, WALL-E, Up) a kdyby Remy nebyl rok do finiše, Myšák by ho stopl. Osobně mi ta aktuální filozofie "půl na půl" nevadí a vidím v tom celkem chytré vedení společnosti, přičemž Pixar stále zůstává tahounem v těch "nekonvenčních" amimácích o pocitech, mexickém folklóru a středověkých bájí a zároveň rozvíjí světy hraček, příšerek, aut a superhrdinů se silným potenciálem samotných příběhů. Nebudu hodnotit Auta 2/3, které jsem neviděl, ale zbytek mi fakt nikdy nepotřebný, nebo něčím neobohacující fakt nepřišel. Ale razantní změnu politiky bude popírat, respektive bagatelizovat jen... náš Karlík? Protože to citelná změna je, ne že ne *;)**8)*.
727903
1 0
reagují: KarelR
reagovat
Tahle zpráva mě udělala velkou radost. Snad to bude velká pecka. 
727905
Tahle zpráva mě udělala velkou radost. Snad to bude velká pecka. 
0 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Když teda vezmem jenom 2010 - 2020, dostaneš 13 filmů - 6 originálních a 7 sequelů. To mi jako "razantne solit sequely s tim, ze obcas je to prolozeny nejakym originalem" úplně nepřijde, ale to už je asi otázka interpretace. Člověk vidí to, co vidět chce :)

Spíš nevím, jestli jsem vyrost nebo co (asi jo? :D), ale poslední dekádu tam nemám žádnou srdcovku ?)
727903
Když teda vezmem jenom 2010 - 2020, dostaneš 13 filmů - 6 originálních a 7 sequelů. To mi jako "razantne solit sequely s tim, ze obcas je to prolozeny nejakym originalem" úplně nepřijde, ale to už je asi otázka interpretace. Člověk vidí to, co vidět chce *:)* Spíš nevím, jestli jsem vyrost nebo co (asi jo? *:D*), ale poslední dekádu tam nemám žádnou srdcovku *?)*
727897
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
Ja sa uz tesim na "live action adaptation" prveho Toy Story. :D

Povodny Lion King je len o jeden rok starsi.
727901
Ja sa uz tesim na "live action adaptation" prveho Toy Story. *:D* Povodny Lion King je len o jeden rok starsi.
0 0
reagovat
V Pixaru jsou porad borci :+
727899
V Pixaru jsou porad borci *:+*
2 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Ono je taky potreba vzit v potaz, ze prvnich par let dojizdely projekty, ktere zacaly dlouho predtim, nez je Disney koupil. Od roku 2010 zacali razantne solit sequely s tim, ze obcas je to prolozeny nejakym originalem.
Podobnou remake/sequel strategii maji i jinde a minimalne pro me, je to spis firma, ktera investuje do filmu, nez filmovy studio. Dle myho by mel studio head mit krome penez rad i filmy, a mel by na svoje dila byt hrdej a nejenom se snazit nahrabat prachy z popularnich znacek. Asi jsu naivni.:) Na druhou stranu,ty originaly pristi rok me mile potesily, asi mel Iger slabsi chvilku a udelal Pixaru radost. :D
727897
Ono je taky potreba vzit v potaz, ze prvnich par let dojizdely projekty, ktere zacaly dlouho predtim, nez je Disney koupil. Od roku 2010 zacali razantne solit sequely s tim, ze obcas je to prolozeny nejakym originalem. Podobnou remake/sequel strategii maji i jinde a minimalne pro me, je to spis firma, ktera investuje do filmu, nez filmovy studio. Dle myho by mel studio head mit krome penez rad i filmy, a mel by na svoje dila byt hrdej a nejenom se snazit nahrabat prachy z popularnich znacek. Asi jsu naivni.*:)* Na druhou stranu,ty originaly pristi rok me mile potesily, asi mel Iger slabsi chvilku a udelal Pixaru radost. *:D*
727892
2 -1
reagují: KARLOS, KarelR
reagovat
reaguje na: Cinefil
Disney je nuti do sequelu a obcas si vyhadaj nejakej originalni filmek.
727893
Disney je nuti do sequelu a obcas si vyhadaj nejakej originalni filmek.
727885
2 -2
reagovat
reaguje na: Cinefil
Disney koupil Pixar v roce 2006. Od tý doby šlo do kin: Ratatouille, WALL-E, Up, Brave, Inside Out, The Good Dinosaur a Coco.

Ale chápu, že šlo těch 7 originálních filmů snadno přehlídnout, když jinak natočili... 7 sequelů, takže to je 50:50 :D

Další dva pixarovský celovečeráky mimochodem budou Onward a Soul, takže po roce 2020 to bude 9:7 ve prospěch originálních filmů ;)
727892
Disney koupil Pixar v roce 2006. Od tý doby šlo do kin: Ratatouille, WALL-E, Up, Brave, Inside Out, The Good Dinosaur a Coco. Ale chápu, že šlo těch 7 originálních filmů snadno přehlídnout, když jinak natočili... 7 sequelů, takže to je 50:50 *:D* Další dva pixarovský celovečeráky mimochodem budou Onward a Soul, takže po roce 2020 to bude 9:7 ve prospěch originálních filmů *;)*
727885
3 -1
reagují: speedy.mail
reagovat
Výborně to zní!:+
727887
Výborně to zní!*:+*
0 0
reagovat
Pixar už není pod Disneym? Nebo proč potom točí originální filmy?
727885
Pixar už není pod Disneym? Nebo proč potom točí originální filmy?
2 0
reagují: speedy.mail, KarelR
reagovat
Tak toto zní naprosto úžasně a čím víc jazzu v bijácích hollywoodu, tím lépe! :+
727880
Tak toto zní naprosto úžasně a čím víc jazzu v bijácích hollywoodu, tím lépe! *:+*
1 -2
reagovat
Uz som nad Pixarom lamal hůl s tymi sequelmi (hoci TS4 bolo super), ale toto znie peckovo. Ziadne zvieratka ani nic ine prvoplanove:+
727873
Uz som nad Pixarom lamal hůl s tymi sequelmi (hoci TS4 bolo super), ale toto znie peckovo. Ziadne zvieratka ani nic ine prvoplanove*:+*
0 0
reagovat

Šotek

Postavu namluví Chris Pratt, ne Evans:)
727862
Postavu namluví Chris Pratt, ne Evans*:)*
Šotek
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se