Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pixar chystá originální nový animák. Podívejte se na první obrázky


ikona
Mr. Hlad
inside outjamie foxxonwardpete docterpixarsoulstina feyup
Režisér Vzhůru do oblak a V hlavě chystá svůj nový film už na příští rok! 

Studio Pixar poslalo letos do kin čtyřku Toy Story, která je fajn, ale tak nějak máme od téhle party raději jejich originální filmy než sequely. Už nějakou dobu víme, že příští rok jednu novinku uvidíme. Onward se má odehrávat ve fantasy světě, kde žijí elfové, skřítci a jednorožci, co se hrabou v odpadcích, ale zmizela odtud magie. Dva bráchové se však rozhodnou zjistit, jestli přeci jenom pořád ještě neexistuje. Hlavní hrdiny nadabují Tom Holland a Chris Pratt a mohla by to být celkem fajn blbina. Jenže Pixaru to nestačí. Pixar oznámil, že příští rok dorazí ještě jedna jejich novinka. Bude se jmenovat Soul, režie se ujme Pete Docter, jenž dělal V hlavě nebo Vzhůru do oblak, a zní taky docela zajímavě. 

Hlavním hrdinou bude středoškolský učitel hudebky Joe Garner, který celý život snil o tom, že se prosadí jako jazzový muzikant. A když zazáří na pódiu slavného klubu, má šanci, že se jeho sen splní. Jenže pak se to zkomplikuje. Joe přijde o duši a sám se octne v podivné škole pro duše, které se tu učí mít zápal a vášeň, jímž pak nakazí své lidské majitele. Pokud chce Joe svou duši najít, musí spojit síly s touhle partou nezkušených duší a především s duší jménem 22 a ta si o světě a lidstvu nemyslí nic moc hezkého. Hlavního hrdinu nadabuje Jamie Foxx, jeho parťačku 22 pak Tina Fey a výsledek dorazí do kin už v červnu příštího roku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace