Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 10 parádních thrillerů, které možná neznáte

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
A jinak - taky sem šel do Pouhý formality. Strašně silnej film. Přesně ten, jak si člověk po skončení říká, co to jako bylo, ale postupem času ten film uvnitř uzrává. A teď mám hroznou chuť pustit si ho znova. 
Takový filmy, který v člověku zanechají dlouhodobej zážitek, většinou bývají nejlepší. 
727789
A jinak - taky sem šel do Pouhý formality. Strašně silnej film. Přesně ten, jak si člověk po skončení říká, co to jako bylo, ale postupem času ten film uvnitř uzrává. A teď mám hroznou chuť pustit si ho znova.  Takový filmy, který v člověku zanechají dlouhodobej zážitek, většinou bývají nejlepší. 
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Šak jeho máme taky rádi <3
727786
Šak jeho máme taky rádi <3
727737
1 0
reagovat
Rukojmí pro vraha moc fajn. Chemie mezi Poitierem a Berengerem paradni :)
Akorat ten konec jim teda krute ujel...

A podekujte nekdo i Hladovi, on na tom clanku drel vic jak ja :)
727737
Rukojmí pro vraha moc fajn. Chemie mezi Poitierem a Berengerem paradni :) Akorat ten konec jim teda krute ujel... A podekujte nekdo i Hladovi, on na tom clanku drel vic jak ja :)
1 0
reagují: JokoloCZ
reagovat

Pouhá formalita I A Pure Formality

Vďaka Tedovy somk si pozrel tento francúzsko-talianský majstštik. Neviem vlastne prečo som si vybral tento film z tejto Topky. Mono kombinácia Depardieua a Polanskeho v kombinácii s Morriconem.
Zabudnutý klenot. Niečo tak silné som u dlhšie nevidel. Jeden zo stratených filmov, ktorý sa budem snažiť posúvať ďalej. Vynikajúce napísaná sureálna záležitosť. Dvojica Depardieu a Polansky je naprosto fantastická. Skvele obsadené aj malé roličky, presnými hercami. Komornosť a zovrenosť z filmu tlačí na diváka excelentne.
Ďakujem pane Leonardo Da Vinci. 10/10
727620
Vďaka Tedovy somk si pozrel tento francúzsko-talianský majstštik. Neviem vlastne prečo som si vybral tento film z tejto Topky. Mono kombinácia Depardieua a Polanskeho v kombinácii s Morriconem. Zabudnutý klenot. Niečo tak silné som u dlhšie nevidel. Jeden zo stratených filmov, ktorý sa budem snažiť posúvať ďalej. Vynikajúce napísaná sureálna záležitosť. Dvojica Depardieu a Polansky je naprosto fantastická. Skvele obsadené aj malé roličky, presnými hercami. Komornosť a zovrenosť z filmu tlačí na diváka excelentne. Ďakujem pane Leonardo Da Vinci. 10/10
Pouhá formalita I A Pure Formality
2 0
reagovat
Děkan Tede! Španělské horory/thrillery mám rád (jakože Contrantiempo považuju za hroznou pecku)  a i další tipy vypadají dobře:+
727611
Děkan Tede! Španělské horory/thrillery mám rád (jakože Contrantiempo považuju za hroznou pecku)  a i další tipy vypadají dobře*:+*
1 0
reagovat

tipy

Díky za článek, určitě nějaké ty španělské thrillery nakoukám :) 

Jinak asi profláklejší, ale kdyby náhodou neznal, osobně doporučuji: Zkurvená noc, Predestination, Rififi (1955), Sledování od Nolana, Slídil (1972), Zabíjení (1956), Zběsilý útěk, Návrat, Spojenci, Zúčtování, Dárek, Svěrací kazajka, Nepřítel (2013), Expres foto, Vedlejší účinky, Funny Games, Zatímco spíš, Správci osudu, Odsouzení, Hranice života, Identita
727592
Díky za článek, určitě nějaké ty španělské thrillery nakoukám :)  Jinak asi profláklejší, ale kdyby náhodou neznal, osobně doporučuji: Zkurvená noc, Predestination, Rififi (1955), Sledování od Nolana, Slídil (1972), Zabíjení (1956), Zběsilý útěk, Návrat, Spojenci, Zúčtování, Dárek, Svěrací kazajka, Nepřítel (2013), Expres foto, Vedlejší účinky, Funny Games, Zatímco spíš, Správci osudu, Odsouzení, Hranice života, Identita
tipy
1 0
reagovat
Perfection je fajn, celou dobu do prvního zvratu jsem čekal všechno možné a ono to bylo jinak a konec je jak to říct "uspokojující":)Převrat je průměrná žánrovka, na kterou jsem zapomněl hodinu po tom, co jsem ji viděl, Brosnan krade film pro sebe. Američan mi vůbec nesedl a v podstatě jsem to přetrpěl až do konce, ale Clooney hraje dobře a atmosféru to má, ne že ne. Jinak doteď jsem považoval Hochy z Brazílie za žánrovou klasiku, co do známosti na úrovni třeba Maratónce (a.k.a. to musí znát každý:D:D:D). Na zbytek se důkladně podívám. Díky za tipy i článek.  
727546
Perfection je fajn, celou dobu do prvního zvratu jsem čekal všechno možné a ono to bylo jinak a konec je jak to říct "uspokojující"*:)*Převrat je průměrná žánrovka, na kterou jsem zapomněl hodinu po tom, co jsem ji viděl, Brosnan krade film pro sebe. Američan mi vůbec nesedl a v podstatě jsem to přetrpěl až do konce, ale Clooney hraje dobře a atmosféru to má, ne že ne. Jinak doteď jsem považoval Hochy z Brazílie za žánrovou klasiku, co do známosti na úrovni třeba Maratónce (a.k.a. to musí znát každý*:D**:D**:D*). Na zbytek se důkladně podívám. Díky za tipy i článek.  
1 0
reagovat
Na Durante la tormenta se chystám už snad pul roku, předchozí film režiséra fakt muzu8)
727502
Na Durante la tormenta se chystám už snad pul roku, předchozí film režiséra fakt muzu*8)*
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To je v pořádku, pro mě tam teda na thriller bylo moc takových těch 'facepalm momentů' :) 
727500
To je v pořádku, pro mě tam teda na thriller bylo moc takových těch 'facepalm momentů' *:)* 
727493
1 0
reagovat
Perfection sice chvílemi trochu WTF, ale jako celek k tomu vlastně nemá až tak daleko, tohle mi fakt sedlo. A na ty Julči očka  se zítra podívám. Díky za tipy!
727496
Perfection sice chvílemi trochu WTF, ale jako celek k tomu vlastně nemá až tak daleko, tohle mi fakt sedlo. A na ty Julči očka  se zítra podívám. Díky za tipy!
0 0
reagovat
reaguje na: szissou
CSFD je taky cervene link a me ten film z vicero duvodu proste oslovil
727493
CSFD je taky cervene https://www.csfd.cz/film/316912-prevrat/prehled/ a me ten film z vicero duvodu proste oslovil
727492
1 0
reagují: szissou
reagovat
Převrat? Já se tak úplně nedivím, že to prošumělo:D
Hoši z Brazílie a Pouhá formalita:+:+:+
727492
Převrat? Já se tak úplně nedivím, že to prošumělo*:D* Hoši z Brazílie a Pouhá formalita*:+**:+**:+*
0 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
71 je pecka totální, jeden z mejch nejlepších zážitků z Varů. Jásal sem, když Demange dostal Bonda, a štkal, když to nevyšlo.
A Američana taky můžu jen doporučit. S vínkem, olivama a deštěm za okny. Strašně atmosférickej film, kterej sem viděl kdysi nahodou a zůstal ve mně dodneška.
A jinak Tede a Hlade - jako vždy dík. Nejvíc se stejně dycky těším na španělský filmy. Que dios nos perdone jedna z nejlepších detektivek a Contratiempo skvělej mindfuck.
727472
71 je pecka totální, jeden z mejch nejlepších zážitků z Varů. Jásal sem, když Demange dostal Bonda, a štkal, když to nevyšlo. A Američana taky můžu jen doporučit. S vínkem, olivama a deštěm za okny. Strašně atmosférickej film, kterej sem viděl kdysi nahodou a zůstal ve mně dodneška. A jinak Tede a Hlade - jako vždy dík. Nejvíc se stejně dycky těším na španělský filmy. Que dios nos perdone jedna z nejlepších detektivek a Contratiempo skvělej mindfuck.
4 0
reagovat
Ten American je to krásný slovo, co psal dole Spiker :D

Zbytek zní hrozně zajímavě a hlavně teda hned to první. Tu herečku můžu. 
727470
Ten American je to krásný slovo, co psal dole Spiker *:D* Zbytek zní hrozně zajímavě a hlavně teda hned to první. Tu herečku můžu. 
2 0
reagovat
Zkusim Americana a Hochy z Brazilie, diky za skvele pocteni :+
727469
Zkusim Americana a Hochy z Brazilie, diky za skvele pocteni *:+*
2 0
reagovat
Sorry, ale ten Převrat je hrozná mrdka. :D Před pár lety jsem to v telce protrpěl. ?)

Beztak to bylo dabingem - pozn. Ted

Jo, ten byl strašnej. :D - pozn. Já
727467
Sorry, ale ten Převrat je hrozná mrdka. *:D* Před pár lety jsem to v telce protrpěl. *?)* [i]Beztak to bylo dabingem - pozn. Ted [/i] [i]Jo, ten byl strašnej. *:D* - pozn. Já[/i]
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
:+:+:+

Pak napis, co Perfection. Ten film rozhodne nesedne kazdymu, ale zrovna tobe by se imho mohl libit :)

Jinak Godless samozrejme pecka :))
727466
*:+**:+**:+* Pak napis, co Perfection. Ten film rozhodne nesedne kazdymu, ale zrovna tobe by se imho mohl libit :) Jinak Godless samozrejme pecka *:))*
727464
0 0
reagovat
71', konečně to někdo zmínil. Velkej palec a doporučuju všem, pro mě tehdy první setkání s Jackem O'Connellem a od té doby bych ho nejradši viděl hrát ve všem (určitě si dejte westernovou minisérii Godless).

Jinak tipy super, dnes si dám konečně ten Perfection, úplně jsem na to zapomněl a algoritmus mi to mezitím schoval někam na dno ?). Small Town Crimes přidávám na seznam. :+
727464
71', konečně to někdo zmínil. Velkej palec a doporučuju všem, pro mě tehdy první setkání s Jackem O'Connellem a od té doby bych ho nejradši viděl hrát ve všem (určitě si dejte westernovou minisérii Godless). Jinak tipy super, dnes si dám konečně ten Perfection, úplně jsem na to zapomněl a algoritmus mi to mezitím schoval někam na dno *?)*. Small Town Crimes přidávám na seznam. *:+*
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: pepo
Ty voe :D
727462
Ty voe *:D*
727461
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ospevoval som ti to aj na pive:D:D
727461
Ospevoval som ti to aj na pive*:D**:D*
727460
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se