Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pikachu pozlobil Avengers, ti už mají skoro dvě a půl miliardy

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: Joker_George
Temny rytir je v me top 10 vsech dob ;)
Jinak Gotham neni postaven na lzi, o tom jsme vubec nedebatovali. Jen ze ve lzi zije, v milosrdne lzi, ktera mu ma ukazat ten spravny vzor a tim napravit nektere lidi a dalsim dat nadeji.
Ja bydlim v Zatci, pracuju v Praze a v obou mestech jsem mel tu cest sledovat jednotlive politiky, jak se meni a jak lzou lidem do obliceje. V Zatci mam moznost videt veci vic zblizka a nechapu, jak mohou byt lide tak slepi. A ve lzi zijeme obecne dlouhodobe, napriklad vetsina lidi u nas ma Husity za hrdiny. Husite podnikali stejne jako jine skupiny mimo jine i klasicke  loupezive vypravy. Husite stihli za 20 let upalit vic carodejnic, nez inkvizice v cele Evrope za 200 let. Presto si je idealizujeme. Je to lez? Ano. Je skodliva? Rozhodne ne. Aspon u nekterych vzbuzuje narodni hrdost a to neni malo.
717889
Temny rytir je v me top 10 vsech dob *;)* Jinak Gotham neni postaven na lzi, o tom jsme vubec nedebatovali. Jen ze ve lzi zije, v milosrdne lzi, ktera mu ma ukazat ten spravny vzor a tim napravit nektere lidi a dalsim dat nadeji. Ja bydlim v Zatci, pracuju v Praze a v obou mestech jsem mel tu cest sledovat jednotlive politiky, jak se meni a jak lzou lidem do obliceje. V Zatci mam moznost videt veci vic zblizka a nechapu, jak mohou byt lide tak slepi. A ve lzi zijeme obecne dlouhodobe, napriklad vetsina lidi u nas ma Husity za hrdiny. Husite podnikali stejne jako jine skupiny mimo jine i klasicke  loupezive vypravy. Husite stihli za 20 let upalit vic carodejnic, nez inkvizice v cele Evrope za 200 let. Presto si je idealizujeme. Je to lez? Ano. Je skodliva? Rozhodne ne. Aspon u nekterych vzbuzuje narodni hrdost a to neni malo.
717879
0 0
reagovat
Je zvláštní že vás to překvapuje, přitom Marvel tuto formulku používá pořád dokola už od začátku - nejprve v jednom filmu jakože představí velký zlom po kterém nemá být nic jako dřív, aby pak v následujícím filmu vše vrátil víceméně k původnímu status quo.

Snap -> Unsnap
Stark se rozhádá s Capem -> zase se skamarádí
SHIELD se rozpadne -> Fury happy and well a zase řádí s Hellicarierem
Asgard je odříznut od světa -> Bifrost zase funguje, "světovláda obnovena"
Iron Man se rozhádá s US goverment -> zase se udobří

Lusknutí s takovou nemohlo nikoho překvapit, a ani nikomu zvednout tlak.
717880
Je zvláštní že vás to překvapuje, přitom Marvel tuto formulku používá pořád dokola už od začátku - nejprve v jednom filmu jakože představí velký zlom po kterém nemá být nic jako dřív, aby pak v následujícím filmu vše vrátil víceméně k původnímu status quo. Snap -> Unsnap Stark se rozhádá s Capem -> zase se skamarádí SHIELD se rozpadne -> Fury happy and well a zase řádí s Hellicarierem Asgard je odříznut od světa -> Bifrost zase funguje, "světovláda obnovena" Iron Man se rozhádá s US goverment -> zase se udobří Lusknutí s takovou nemohlo nikoho překvapit, a ani nikomu zvednout tlak.
6 -2
reagují: KARLOS, Cinefil
reagovat
reaguje na: Robur
Sice nevím, v jakém městě žiješ Ty, ale neřekl bych, že ,minimálně v České republice, je nějaké město postavené na lži. Bez pochyby se pletichaří, lže, asi korumpuje atd., ale nevím, že by mělo nějaké město svůj symbol, na kterém stojí a na který nedá dopustit. Nechci zabrušovat do politických témat, takže zmíním jen Rukopisy. Ty mi připadají jako ideální případ, národ a elita k nim vzhlížela a těžce se neslo, když se prokázalo, že se jedná o padělky. Samozřejmě se společnost nezhroutila, ale rána to byla. 
S tím příslovím bych moc neoperoval. Batmana to oslabilo, neposílilo. On se vzchopil, až když vylezl z jeskyně. Do té doby byl nalomený, což je důsledek Jokera. Navíc přísloví samotné má omezenou platnost.
Ano, Batman je kriminálník, ale tím bychom zavrhli všechny superhrdiny. Ne že by tuto tematiku některá díla neřešila, ale archetyp hrdiny na tom postavený není.
A Pompeje mi nepřijdou jako ideální příklad. Kromě toho, že to je příšerný film, můžeme říct, že hlavní hrdinové zemřou šťastní, protože jsou svobodní a spolu. Teď neřeším další tisíce lidí, protože se jim snímek nevěnuje. Ale chápu, co se snažíš říct. :)
Já asi stavím TDK nad MCU, to je však moje srdcovka, rád debatuji a jistou hyperbolu jsem poznal. :D
717879
Sice nevím, v jakém městě žiješ Ty, ale neřekl bych, že ,minimálně v České republice, je nějaké město postavené na lži. Bez pochyby se pletichaří, lže, asi korumpuje atd., ale nevím, že by mělo nějaké město svůj symbol, na kterém stojí a na který nedá dopustit. Nechci zabrušovat do politických témat, takže zmíním jen Rukopisy. Ty mi připadají jako ideální případ, národ a elita k nim vzhlížela a těžce se neslo, když se prokázalo, že se jedná o padělky. Samozřejmě se společnost nezhroutila, ale rána to byla.  S tím příslovím bych moc neoperoval. Batmana to oslabilo, neposílilo. On se vzchopil, až když vylezl z jeskyně. Do té doby byl nalomený, což je důsledek Jokera. Navíc přísloví samotné má omezenou platnost. Ano, Batman je kriminálník, ale tím bychom zavrhli všechny superhrdiny. Ne že by tuto tematiku některá díla neřešila, ale archetyp hrdiny na tom postavený není. A Pompeje mi nepřijdou jako ideální příklad. Kromě toho, že to je příšerný film, můžeme říct, že hlavní hrdinové zemřou šťastní, protože jsou svobodní a spolu. Teď neřeším další tisíce lidí, protože se jim snímek nevěnuje. Ale chápu, co se snažíš říct. *:)* Já asi stavím TDK nad MCU, to je však moje srdcovka, rád debatuji a jistou hyperbolu jsem poznal. *:D*
717874
0 -1
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: KARLOS
Pred filmem bych to nerekl, ani jsem necekal, ze to stihne v Infinity War. Ja lusknuti necekal az do okamziku, kdy mu dal Strange kamen casu, pak jsem si rekl jo, ziska vsechny. Kdyz Scarlett Witch znicila Visionuv sutr, vedel jsem, ze vrati cas. Teprve kdyz Thor Thanose trefil sekerou, na par sekund jsem si rekl, ok neluskne. Nez zacal Thanos mluvit :o
Kazdopadne Infinity War pro me bylo dost nepruhledne dejem, stejne jako Endgame. Polovinu veci clovek odhadne, druhou polovinu ani nahodou. A 99% lidi se spletlo, kdyz si myslelo, ze v Endgame urcite zemre Steve Rogers.
717877
Pred filmem bych to nerekl, ani jsem necekal, ze to stihne v Infinity War. Ja lusknuti necekal az do okamziku, kdy mu dal Strange kamen casu, pak jsem si rekl jo, ziska vsechny. Kdyz Scarlett Witch znicila Visionuv sutr, vedel jsem, ze vrati cas. Teprve kdyz Thor Thanose trefil sekerou, na par sekund jsem si rekl, ok neluskne. Nez zacal Thanos mluvit *:o* Kazdopadne Infinity War pro me bylo dost nepruhledne dejem, stejne jako Endgame. Polovinu veci clovek odhadne, druhou polovinu ani nahodou. A 99% lidi se spletlo, kdyz si myslelo, [spoiler]ze v Endgame urcite zemre Steve Rogers[/spoiler].
717873
0 0
reagovat
reaguje na: Joker_George
Kazde mesto zije ve lzi, tohle je milosrdna lez aby zustal vzor pro lidi. Sramy na dusi Gothamu jsou hezke, ale oni se z toho seberou a co te nezabije, to te posili. A Joker jen prinutil kriminalnika Batmana odejit do duchodu.
Kazdopadne jsem to psal s nadsazkou, protoze Temny rytir podle meho nedopadl zasadne jinak, nez jakakoliv marvelovka ;)
Jestli chces priklad konce filmu, ktery dopadne vylozene beznadejne, tak zkus Pompeje :D
717874
Kazde mesto zije ve lzi, tohle je milosrdna lez aby zustal vzor pro lidi. Sramy na dusi Gothamu jsou hezke, ale oni se z toho seberou a co te nezabije, to te posili. A Joker jen prinutil kriminalnika Batmana odejit do duchodu. Kazdopadne jsem to psal s nadsazkou, protoze Temny rytir podle meho nedopadl zasadne jinak, nez jakakoliv marvelovka *;)* Jestli chces priklad konce filmu, ktery dopadne vylozene beznadejne, tak zkus Pompeje *:D*
717820
0 -3
reagují: Joker_George
reagovat
Imo teď se to dobře kecá, ale "lusknutí" se před IW považovalo za over the top. A celkem si vybavuju, že největší "starosti" lidem dělalo, že to bude pravděpodobně jenom polovina filmu, navzdory tomu, že Rossovi od začátku mluvili o dvou "separátních" příbězích.
Já sem lusknutí čekal, ale protože sem si o něm přečetl v leaku. A celkem jasně si vybavuju, že v té diskuzi z toho lidi tady na MZ byli celkem na větvi. Imo v kině to muselo být tak padesát na padesát. Tempo filmu naznačovalo sesbírání všech kamenů, takže lusknutí. Ale stejně, kdo "fakt" čekal bez přípravy, nebo v samotném strhnutí první projekce, před tím za mě klobouk dolů.
717873
Imo teď se to dobře kecá, ale "lusknutí" se před IW považovalo za over the top. A celkem si vybavuju, že největší "starosti" lidem dělalo, že to bude pravděpodobně jenom polovina filmu, navzdory tomu, že Rossovi od začátku mluvili o dvou "separátních" příbězích. Já sem lusknutí čekal, ale protože sem si o něm přečetl v leaku. A celkem jasně si vybavuju, že v té diskuzi z toho lidi tady na MZ byli celkem na větvi. Imo v kině to muselo být tak padesát na padesát. Tempo filmu naznačovalo sesbírání všech kamenů, takže lusknutí. Ale stejně, kdo "fakt" čekal bez přípravy, nebo v samotném strhnutí první projekce, před tím za mě klobouk dolů.
4 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Cival
Naivní divák je zbytečný si myslím. Za naivního diváka se opravdu nepovažuju a přesto mě dokázal ten film rozhodit aspoň na nějakou dobu, než jsem si začal dávat jedna a jedna dohromady. Možná sem si to užil i díky tomu, že jsem nesledoval, jaké další filmy se chystají do budoucna (vyjma Avengers 4)
717863
Naivní divák je zbytečný si myslím. Za naivního diváka se opravdu nepovažuju a přesto mě dokázal ten film rozhodit aspoň na nějakou dobu, než jsem si začal dávat jedna a jedna dohromady. Možná sem si to užil i díky tomu, že jsem nesledoval, jaké další filmy se chystají do budoucna (vyjma Avengers 4)
717784
1 0
reagovat
reaguje na: Jerec
Ano samozřejmě, že jsem to věděl, ale tyhle myšlenky přišly až po tom, co člověk začal přemýšlet jak to bude vlastně dál. To nejsou myšlenky, které má člověk ještě v sále. Vzpomeňte všichni jaké ticho bylo v sálech, když končila IW. Když Thanos probodl Tonyho v IW tak mě to pomalu zvedlo ze židle. Smrt Lokiho v 5 minutě filmu, smrt Gamory a pak lusknutí. To byla ta pravá emoční jízda. A tu Endgame bohužel nemá, i když je to skvělý díl.
717862
Ano samozřejmě, že jsem to věděl, ale tyhle myšlenky přišly až po tom, co člověk začal přemýšlet jak to bude vlastně dál. To nejsou myšlenky, které má člověk ještě v sále. Vzpomeňte všichni jaké ticho bylo v sálech, když končila IW. Když Thanos probodl Tonyho v IW tak mě to pomalu zvedlo ze židle. Smrt Lokiho v 5 minutě filmu, smrt Gamory a pak lusknutí. To byla ta pravá emoční jízda. A tu Endgame bohužel nemá, i když je to skvělý díl.
717761
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tak s Pekařem souhlasit nemůžu :D. Porovnával bych to spíš s Relikviemi Smrti, kde pt. 1 funguje a končí nějak a pt. 2 je epic finále. Opět bylo každému jasné, že Harry vyhraje a hrdinové přežijí, až na výjimky.
Pekaře 1,2 beru čistě jako jeden film, proto si je pořád pletu. Shodněme se, že se neshodneme :D.
717835
Tak s [b]Pekařem [/b]souhlasit nemůžu *:D*. Porovnával bych to spíš s [b]Relikviemi Smrti[/b], kde [b]pt. 1[/b] funguje a končí nějak a[b] pt. 2[/b] je epic finále. Opět bylo každému jasné, že Harry vyhraje a hrdinové přežijí, až na výjimky. [b]Pekaře 1,2[/b] beru čistě jako jeden film, proto si je pořád pletu. Shodněme se, že se neshodneme *:D*.
717819
1 0
reagovat
Plus Freeman v tahu aj s hrackami, Batmanova frajerka mrtva, nadej Gothamu Harvey mrtvy, z Batmana je zlocinec a vyvrhel. Jo, dokonaly happyend.:D
717831
Plus Freeman v tahu aj s hrackami, Batmanova frajerka mrtva, nadej Gothamu Harvey mrtvy, z Batmana je zlocinec a vyvrhel. Jo, dokonaly happyend.*:D*
3 0
reagovat
To vypadá, že si Pikachu odnese z Číny jen nějakých 80 mega...
717830
To vypadá, že si Pikachu odnese z Číny jen nějakých 80 mega...
0 0
reagovat
reaguje na: Robur
Dokonalý happyend až na to, že město žije ve lži, Joker po sobě zanechal šrámy na duši Gothamu a několika lidem se minimálně částečně rozpadl život (Bruce či Gordon). Plus Joker víceméně vyhrál, protože pokořil Batmana, který se musel stáhnout do ústraní.
717820
Dokonalý happyend až na to, že město žije ve lži, Joker po sobě zanechal šrámy na duši Gothamu a několika lidem se minimálně částečně rozpadl život (Bruce či Gordon). Plus Joker víceméně vyhrál, protože pokořil Batmana, který se musel stáhnout do ústraní.
717805
3 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Cinefil
Tak Infinity War a Endgame beru jako dvojfilm. Jeden bez druhého nemůže být. Je to úplně stejné jako Císařův pekař a Pekařův císař.
717819
Tak Infinity War a Endgame beru jako dvojfilm. Jeden bez druhého nemůže být. Je to úplně stejné jako Císařův pekař a Pekařův císař.
717818
1 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Disketa1
Holt souhlasím i s vašimi názory. Akorát jsem hledal pádný argument proč se mi IF líbila víc, než EG.
717818
Holt souhlasím i s vašimi názory. Akorát jsem hledal pádný argument proč se mi [b]IF[/b] líbila víc, než [b]EG[/b].
717812
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Nechtěl jsem tě zklamat. Ale je to tak.
717812
Nechtěl jsem tě zklamat. Ale je to tak.
717811
1 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Disketa1
Trochu jsem přestřelil. Bylo to první co mě napadlo. Zřejmě svůj názor neobhájím.
717811
Trochu jsem přestřelil. Bylo to první co mě napadlo. Zřejmě svůj názor neobhájím.
717807
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Omlouvám se, ale srovnání Temného rytíře s Avengers: Endgame je úplně mimo. Obě produkce jsou od sebe maximálně odlišné, mají každá jiné cílové publikum, Nolanova trilogie je navíc zcela samostatná a nezávislá trilogie, Avengers: Endgame je součástí celého fikčního univerza, u kterého se předpokládá, že divák zná více filmů z této série, případně má o tom alespoň povědomí. Takže prosím nepoužívej toto srovnání, protože tohle srovnávat opravdu nejde.
717807
Omlouvám se, ale srovnání Temného rytíře s Avengers: Endgame je úplně mimo. Obě produkce jsou od sebe maximálně odlišné, mají každá jiné cílové publikum, Nolanova trilogie je navíc zcela samostatná a nezávislá trilogie, Avengers: Endgame je součástí celého fikčního univerza, u kterého se předpokládá, že divák zná více filmů z této série, případně má o tom alespoň povědomí. Takže prosím nepoužívej toto srovnání, protože tohle srovnávat opravdu nejde.
717803
5 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Cinefil
TDK ma naprosto dokonaly happyend. Vsichni hlavni zlodusi jsou mrtvi nebo ve vezeni a Batman, jako zakony porusujici clovek, je mimo hru.
717805
TDK ma naprosto dokonaly happyend. Vsichni hlavni zlodusi jsou mrtvi nebo ve vezeni a Batman, jako zakony porusujici clovek, je mimo hru.
717803
1 -3
reagují: Joker_George
reagovat
reaguje na: Disketa1
Být to třeba Age of Ultron proč ne. Jenomže Marvel (potažmo Disney) ukázal, že se nebojí dramatických konců u velkofilmu. A pak zase otočil... A já chci v budoucnu u velkofilmu vidět takové konce ve stylu TDK.
717803
Být to třeba [b]Age of Ultron[/b] proč ne. Jenomže Marvel (potažmo Disney) ukázal, že se nebojí dramatických konců u velkofilmu. A pak zase otočil... A já chci v budoucnu u velkofilmu vidět takové konce ve stylu [b]TDK[/b].
717795
0 0
reagují: Disketa1, Robur
reagovat
reaguje na: Cinefil
V jádru jsou marvelovky velkolepé pohádky, takže tohle je naprosto v pořádku. S tímhle přece není žádný problém.
717795
V jádru jsou marvelovky velkolepé pohádky, takže tohle je naprosto v pořádku. S tímhle přece není žádný problém.
717794
3 -4
reagují: Cinefil
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se