Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Triumfální nástup Captain Marvel! Tržby lámou rekordy

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

cinsky super hrdina

710371
[url=https://variety.com/2019/film/news/shang-chi-director-destin-daniel-cretton-marvel-asian-superhero-1203162631/]v pondeli jsem si delal srandu o cinanovi a je to tu to v cine zbori rekordy [/url]
cinsky super hrdina
1 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
John Powell je také jeden z nejlepších současných skladatelů :+
710134
John Powell je také jeden z nejlepších současných skladatelů *:+*
710126
3 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Osobne som nepovažoval VII za výbornú. Ale slušný rozbeh a tento dieľ vytvoril cestu pre mnoho zaujímavých línií. Či už rytieri Ren, Rayini rodičia, Snoke. To, že to bol "remake" sme videli všetci. Ale fungoval, pretože to slušne rozohral na viacerých miestach. Tak sa očakávalo viac v ďalších častiach. Ten potenciál tam bol obrovský.

Ale potom príde RJ a urobí z toho totálnu srajdu bez akejkoľvek logiky. Pochybujem, že to urobil kvôli slabému začiatku. On to nevedel podľa mňa natočiť. Nevidel som tam ani tú reálnosť ako napísal Sushi:-. Opäť sme sa topili v totálnom balaste, ktorý nič nevyriešil a nič nepriniesol. Taký dlhý zrod Jedi som už dlho nevidel.
710131
Osobne som nepovažoval VII za výbornú. Ale slušný rozbeh a tento dieľ vytvoril cestu pre mnoho zaujímavých línií. Či už rytieri Ren, Rayini rodičia, Snoke. To, že to bol "remake" sme videli všetci. Ale fungoval, pretože to slušne rozohral na viacerých miestach. Tak sa očakávalo viac v ďalších častiach. Ten potenciál tam bol obrovský. Ale potom príde RJ a urobí z toho totálnu srajdu bez akejkoľvek logiky. Pochybujem, že to urobil kvôli slabému začiatku. On to nevedel podľa mňa natočiť. Nevidel som tam ani tú reálnosť ako napísal Sushi*:-*. Opäť sme sa topili v totálnom balaste, ktorý nič nevyriešil a nič nepriniesol. Taký dlhý zrod Jedi som už dlho nevidel.
710040
7 -4
reagovat
reaguje na: Randal K.
Hele včera jsem Sola zahlíd na HBO Go, tak jsem si hned musel pustit Kessel Run a úsměv od ucha k uchu :)

"A little something I picked up from my pal, Needles, best street racer in all of Corellia. Till he crashed... and died... doing this." :D
710130
Hele včera jsem Sola zahlíd na HBO Go, tak jsem si hned musel pustit Kessel Run a úsměv od ucha k uchu *:)* "A little something I picked up from my pal, Needles, best street racer in all of Corellia. Till he crashed... and died... doing this." *:D*
710126
6 -1
reagovat
reaguje na: Randal K.
Za me silena nuda.
710128
Za me silena nuda.
710126
1 -6
reagovat
reaguje na: Randal K.
Skvěle vystiženo!
Možná mně tak nebere ten Powellův soundtrack, ale jinak se plně shoduji.
710127
Skvěle vystiženo! Možná mně tak nebere ten Powellův soundtrack, ale jinak se plně shoduji.
710126
1 0
reagovat
reaguje na: hmyzon
Solo IMO nebol vôbec zlý film a uškodili mu hlavne 3 veci:

1) výmena režisérov a s tým spojené PR -  IMO veľa ľudí na ten film kvôli problémom v zákulisí pozerá s určitými predsudkami. Prúsery sú pritom bežné v každej práci, Hollywood nie je výnimka a možno by sa niekedy malo viac pozornosti venovať výslednému produktu a nie procesu akým vznikal. Keby ľudia o problémoch počas natáčania Sola nevedeli nič, negatívna reakcia by bola tipujem slabšia. 

2) rozporuplné reakcie na Last Jedi

3) Alden Ehrenreich v hlavnej úlohe. Niežeby bol otrasný či vyslovene zlý, ale na takúto ikonickú úlohu proste nemal potrebnú charizmu a bol príliš nevýrazný. Nemal tam jednoducho čo robiť a jeho obsadenie je ťažký castingový fail. Zatienili ho úplne všetci - Harrelson, Glover, dokonca aj Chewie. Keby vybrali lepšieho herca, film by vyznel výrazne lepšie. 

Inak je Solo spravený IMO veľmi slušne, tie produkčné problémy na ňom človek ani nespozná ak ich vyslovene nehľadá. Osobne sa mi nepáči ten príliš šedý vizuál, kde nevyniknú farby ani kontrast (čo je kamermanov trademark - viď. Arrival), ale ak sa človek trošku pohrá s nastavením kontrastu a farieb na TV (dá sa bez problémov dosiahnuť sýtosť čiernej a pod.), Solo na blu ray vyzerá dobre. 

A každému fanúšikovi hudby Star Wars či filmovej hudby všeobecne odporúčam soundtrack. Powell sa úplne vyřádil, výborne kombinuje modernejší zvuk a taký tradičný Williamsov. IMO sa jedná o jeden z najlepších soundtrackov za posledné roky a asi najlepší soundtrack Disneyho Star Wars. 
710126
Solo IMO nebol vôbec zlý film a uškodili mu hlavne 3 veci: 1) výmena režisérov a s tým spojené PR -  IMO veľa ľudí na ten film kvôli problémom v zákulisí pozerá s určitými predsudkami. Prúsery sú pritom bežné v každej práci, Hollywood nie je výnimka a možno by sa niekedy malo viac pozornosti venovať výslednému produktu a nie procesu akým vznikal. Keby ľudia o problémoch počas natáčania Sola nevedeli nič, negatívna reakcia by bola tipujem slabšia.  2) rozporuplné reakcie na Last Jedi 3) Alden Ehrenreich v hlavnej úlohe. Niežeby bol otrasný či vyslovene zlý, ale na takúto ikonickú úlohu proste nemal potrebnú charizmu a bol príliš nevýrazný. Nemal tam jednoducho čo robiť a jeho obsadenie je ťažký castingový fail. Zatienili ho úplne všetci - Harrelson, Glover, dokonca aj Chewie. Keby vybrali lepšieho herca, film by vyznel výrazne lepšie.  Inak je Solo spravený IMO veľmi slušne, tie produkčné problémy na ňom človek ani nespozná ak ich vyslovene nehľadá. Osobne sa mi nepáči ten príliš šedý vizuál, kde nevyniknú farby ani kontrast (čo je kamermanov trademark - viď. Arrival), ale ak sa človek trošku pohrá s nastavením kontrastu a farieb na TV (dá sa bez problémov dosiahnuť sýtosť čiernej a pod.), Solo na blu ray vyzerá dobre.  A každému fanúšikovi hudby Star Wars či filmovej hudby všeobecne odporúčam soundtrack. Powell sa úplne vyřádil, výborne kombinuje modernejší zvuk a taký tradičný Williamsov. IMO sa jedná o jeden z najlepších soundtrackov za posledné roky a asi najlepší soundtrack Disneyho Star Wars. 
710113
9 -1
reagují: Chermy, KarelR, Cival, Stobard
reagovat
Pred 30min. som prišiel z kina z Captain Marvel a max by som tomu dal 6/10.
710115
Pred 30min. som prišiel z kina z Captain Marvel a max by som tomu dal 6/10.
2 -2
reagovat
reaguje na: Karbunkule
Solo mal velke problemy a odflaknuty koniec, ale postavy mali omnoho vacsi drive a slusnu charizmu. Uprimne ma to bavilo omnoho viacej ako RO. aj ked premarnena sanca ten film.
V Rogue One som mal vsetky postavy u riti, hrozne nudne boli, nekreativne, (Whitetaker, Madsen, uplne nevyuziti) taktiez dej sa tahal ako sopel a bol nudny, prislo mi to len ako vojnovy dokument zo sveta SW, koniec ako tak zachranil cely film, ale Rogue One sa neda povazovat za dobry star wars film. Technicka stranka a ten koniec to vytahuje hore, ale ak vam staci len to, tak ste zabudli o com boli povodne SW a ich caro :o
710113
Solo mal velke problemy a odflaknuty koniec, ale postavy mali omnoho vacsi drive a slusnu charizmu. Uprimne ma to bavilo omnoho viacej ako RO. aj ked premarnena sanca ten film. V Rogue One som mal vsetky postavy u riti, hrozne nudne boli, nekreativne, (Whitetaker, Madsen, uplne nevyuziti) taktiez dej sa tahal ako sopel a bol nudny, prislo mi to len ako vojnovy dokument zo sveta SW, koniec ako tak zachranil cely film, ale Rogue One sa neda povazovat za dobry star wars film. Technicka stranka a ten koniec to vytahuje hore, ale ak vam staci len to, tak ste zabudli o com boli povodne SW a ich caro *:o*
710086
5 -5
reagují: Randal K.
reagovat
reaguje na: Chermy
Roque one je to naj co vzniklo pod Disneym ta posledna polhodina je proste top a Vader fight je naj scena v SW (ak nepocitam hry)

a chceme Kyle Katarn-a ;)

ep7 je peklo a HD remaster ktory nikto nechcel, 8 ma svoje asi 2 sceny ale je to tak hlupe.. az to boli.

Solo je zbytocna ale pozeratelna vec;)

Cap Marvel je fajn marvelovka a prajem uspech a myslim ze BO je taky aky je hlavne kvoli IW a Endgame.
Brie Larson je neskutocne sympaticka, neviem.kto robil ukazky ale vobec ju nepredal( vlastne predal 150+ :D)
710092
Roque one je to naj co vzniklo pod Disneym ta posledna polhodina je proste top a Vader fight je naj scena v SW (ak nepocitam hry) a chceme Kyle Katarn-a ;) ep7 je peklo a HD remaster ktory nikto nechcel, 8 ma svoje asi 2 sceny ale je to tak hlupe.. az to boli. Solo je zbytocna ale pozeratelna vec;) Cap Marvel je fajn marvelovka a prajem uspech a myslim ze BO je taky aky je hlavne kvoli IW a Endgame. Brie Larson je neskutocne sympaticka, neviem.kto robil ukazky ale vobec ju nepredal( vlastne predal 150+ :D)
710061
3 -7
reagovat
reaguje na: Karbunkule
V tom souhlasím ale v tom nebyla pointa. Kdyby to byl scifi dobrodružný film tak OK.... ale... a to už bych jen zopakoval to co jsem dávno napsal...
710088
V tom souhlasím ale v tom nebyla pointa. Kdyby to byl scifi dobrodružný film tak OK.... ale... a to už bych jen zopakoval to co jsem dávno napsal...
710086
0 0
reagovat
reaguje na: Chermy
Radši Rogue 2 než další Solo, to bylo utrpení.
710086
Radši Rogue 2 než další Solo, to bylo utrpení.
710074
3 -2
reagují: hmyzon, Chermy
reagovat
Za mě Avengers 2 s příbývajícím časem docela zraje. Po prvních shlédnutí jsem tomu nadával a teď mi to příjde docela fajn.
710082
Za mě Avengers 2 s příbývajícím časem docela zraje. Po prvních shlédnutí jsem tomu nadával a teď mi to příjde docela fajn.
7 -4
reagovat
reaguje na: Chermy
mělo to být "rozhodně NE další Rogue one" :D
710074
mělo to být "rozhodně NE další Rogue one" *:D*
710061
2 -4
reagují: Karbunkule
reagovat
reaguje na: rush
Tvrdí člověk s ikonkou filmu od režiséra, který nás potěšil Predátorem - Evolucí ? :D 
710066
Tvrdí člověk s ikonkou filmu od režiséra, který nás potěšil Predátorem - Evolucí ? *:D* 
710064
12 -3
reagovat
reaguje na: Chermy

Whedon

Ten režisér co stojí za velký hovno?:D
710064
Ten režisér co stojí za velký hovno?*:D*
Whedon
710033
5 -15
reagují: Chermy
reagovat
Podle mě prostě SW začaly ždímat značku různými spin-offy a pokusy dřív, než dokázali natočit dobrý a skutečně populární velkofilm se Sithy a Jedi....
710063
Podle mě prostě SW začaly ždímat značku různými spin-offy a pokusy dřív, než dokázali natočit dobrý a skutečně populární velkofilm se Sithy a Jedi....
6 -1
reagovat
reaguje na: crom
Já v tom jistou logiku vidím. U cpt. Marvel - hlad před Endgame a zájem vidět, kdo že to má převážit misky vah proti Thanosovi, kdežto u SW - do prdele to už zas točí film bez pořádného JEDI?! Po tom co Rei se "naučila" šermovat za jedno odpoledne a Luke zařval dřív než hnul brvou... My chceme vidět "Obi-Wana", rozhodně další Rogue one.... Ale je to jen moje teorie :D skutečnost může být úplně jiná :)
710061
Já v tom jistou logiku vidím. U cpt. Marvel - hlad před Endgame a zájem vidět, kdo že to má převážit misky vah proti Thanosovi, kdežto u SW - do prdele to už zas točí film bez pořádného JEDI?! Po tom co Rei se "naučila" šermovat za jedno odpoledne a Luke zařval dřív než hnul brvou... My chceme vidět "Obi-Wana", rozhodně další Rogue one.... Ale je to jen moje teorie *:D* skutečnost může být úplně jiná *:)*
710057
2 -2
reagují: TheAshenOne, Chermy
reagovat

Návštěvnost v Česku

Jestli to někoho zajímá, dal jsem dohromady návštěvnost marvelovek v Česku. První číslo vyjadřuje návštěvnost za první víkend (středeční předpremiéry - neděle), druhý je celková návštěvnost u nás. Čísla prvních víkendů jsou z ufd.cz, celková čísla (+ víkend u prvního Iron Mana a Hulka) z kinomaniak.cz :)

  • Iron Man - 14 639 (celkem 54 763)
  • Hulk - 8 393 (celkem 25 973)
  • Iron Man 2 - 24 620 (celkem 79 159)
  • Thor - 27 891 (celkem 88 590)
  • Captain America - 16 687 (celkem 45 837)
  • Avengers - 60 048 (celkem 254 814)
  • Iron Man 3 - 82 747 (celkem 265 176)
  • Thor 2 - 65 979 (celkem 194 228)
  • Captain America 2 - 36 894 (celkem 138 215)
  • Guardians of the Galaxy - 37 969 (celkem 181 424)
  • Avengers 2 - 143 155 (celkem 338 170)
  • Ant-Man - 29 345 (celkem 108 275)
  • Captain America 3 - 101 166 (celkem 234 911)
  • Doctor Strange - 79 810 (celkem 221 118)
  • Guardians of the Galaxy 2 - 119 208 (celkem 285 042)
  • Spider-Man - 58 191 (celkem 197 947)
  • Thor 3 - 165 189 (celkem 431 793)
  • Black Panther - 97 480 (celkem 278 135)
  • Avengers 3 - 240 353 (celkem 631 252)
  • Ant-Man 2 - 51 554 (celkem 182 863)
  • Captain Marvel - 168 145
710060
Jestli to někoho zajímá, dal jsem dohromady návštěvnost marvelovek v Česku. První číslo vyjadřuje návštěvnost za první víkend (středeční předpremiéry - neděle), druhý je celková návštěvnost u nás. Čísla prvních víkendů jsou z ufd.cz, celková čísla (+ víkend u prvního Iron Mana a Hulka) z kinomaniak.cz *:)* [list][*]Iron Man - [b]14 639[/b] (celkem 54 763) [/*][*]Hulk - [b]8 393[/b] (celkem 25 973) [/*][*]Iron Man 2 - [b]24 620[/b] (celkem 79 159) [/*][*]Thor - [b]27 891[/b] (celkem 88 590) [/*][*]Captain America - [b]16 687[/b] (celkem 45 837) [/*][*]Avengers - [b]60 048[/b] (celkem 254 814) [/*][*]Iron Man 3 - [b]82 747[/b] (celkem 265 176) [/*][*]Thor 2 - [b]65 979[/b] (celkem 194 228) [/*][*]Captain America 2 - [b]36 894[/b] (celkem 138 215) [/*][*]Guardians of the Galaxy - [b]37 969[/b] (celkem 181 424) [/*][*]Avengers 2 - [b]143 155[/b] (celkem 338 170) [/*][*]Ant-Man - [b]29 345[/b] (celkem 108 275) [/*][*]Captain America 3 - [b]101 166[/b] (celkem 234 911) [/*][*]Doctor Strange - [b]79 810[/b] (celkem 221 118) [/*][*]Guardians of the Galaxy 2 - [b]119 208[/b] (celkem 285 042) [/*][*]Spider-Man - [b]58 191[/b] (celkem 197 947) [/*][*]Thor 3 -[b] 165 189[/b] (celkem 431 793) [/*][*]Black Panther - [b]97 480[/b] (celkem 278 135) [/*][*]Avengers 3 - [b]240 353[/b] (celkem 631 252) [/*][*]Ant-Man 2 - [b]51 554[/b] (celkem 182 863) [/*][*]Captain Marvel - [b]168 145[/b][/*][/list]
Návštěvnost v Česku
21 0
reagovat
Disney/Marvel jede! Proto pořád nechápu, jak mohl tak strašně propadnout Solo. V porovnání s Cpt. Marvel se rozhodně nevyznačuje slabším dějem nebo méně sympatickými postavami, patří rovněž do oblíbené franšízy (SW), měl k dispozici veškeré dostupné zdroje propagace.. Absolutně nechápu.
710057
Disney/Marvel jede! Proto pořád nechápu, jak mohl tak strašně propadnout Solo. V porovnání s Cpt. Marvel se rozhodně nevyznačuje slabším dějem nebo méně sympatickými postavami, patří rovněž do oblíbené franšízy (SW), měl k dispozici veškeré dostupné zdroje propagace.. Absolutně nechápu.
2 0
reagují: Chermy
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se