Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Výsledky 91. Oscarů přehledně: Kdo vyhrál?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: filipko2007
???? :D:D:D:D
To čo je aká teória??? Že Marel pozbieral fanúšikov a preto môže dojiť. Veď SW tých fanúšikov už dávno malo a ešte oveľa viac ako marvel, stačí sa pozrieť do Ameriky aký kultúrny fenomén tam je SW. SW má jednu z najväčších fanúšikovských základní na svete, všetkých vekových kategórií. Tej tvojej teórii nerozumiem. To akože keďže podľa teba má SW fanúšikov ktorý majú 40 a viac (čo je teda pekná konina, veď SW sú aj hry, komiksy, knihy, to všetko akože čítaju a hrajú ľudia nad 40?) tak dojiť nemôže a keď má marvel fanúšikov mladších tak dojiť môže? Blbosť.

OK ale Daredevil nemá nič spoločné s MCU nie, nevystupujú tam tie postavy z filmov a Agents of Shields rovnako, akurát tam tuším hrá ten Coulson ale to nieje žiadny hrdina a nemôže utiahnuť celý seriál, ale v týchto nových seriáloch majú hrať tí herci z filmov ak sa nemýlim, čiže to bude mať úplne iný efekt a ktovie možno sa zastaví aj Thor, Cap alebo Ironman a to už proste musí mať úspech no nie? Ty tu porovnávaš jablká a hrušky. Agents of Shields a Bukyho s Falconom.
708537
???? *:D**:D**:D**:D* To čo je aká teória??? Že Marel pozbieral fanúšikov a preto môže dojiť. Veď SW tých fanúšikov už dávno malo a ešte oveľa viac ako marvel, stačí sa pozrieť do Ameriky aký kultúrny fenomén tam je SW. SW má jednu z najväčších fanúšikovských základní na svete, všetkých vekových kategórií. Tej tvojej teórii nerozumiem. To akože keďže podľa teba má SW fanúšikov ktorý majú 40 a viac (čo je teda pekná konina, veď SW sú aj hry, komiksy, knihy, to všetko akože čítaju a hrajú ľudia nad 40?) tak dojiť nemôže a keď má marvel fanúšikov mladších tak dojiť môže? Blbosť. OK ale Daredevil nemá nič spoločné s MCU nie, nevystupujú tam tie postavy z filmov a Agents of Shields rovnako, akurát tam tuším hrá ten Coulson ale to nieje žiadny hrdina a nemôže utiahnuť celý seriál, ale v týchto nových seriáloch majú hrať tí herci z filmov ak sa nemýlim, čiže to bude mať úplne iný efekt a ktovie možno sa zastaví aj Thor, Cap alebo Ironman a to už proste musí mať úspech no nie? Ty tu porovnávaš jablká a hrušky. Agents of Shields a Bukyho s Falconom.
708535
0 -2
reagovat
reaguje na: FallenMaia

Neumis cist?

Tak jsi natvrdlej nebo co? Ti rikam, ze Marvel posbiral fanousky, proto jejich filmy muzou dojit a vydelavat. SW je umirajici znacka. Nove fanousky neziskalo a puvodnim fanouskum je 40 treba. 

Tak ja nemusim predvidat jak budou vypadat serialy marvelu. Muzes je srovnat uz ted. Je jich tam X marnych, ktere nikdo nezajima. Vlajkovou lodi melo byt Agents of shields, kteri netahnou. Dalsi vlajkovou lodi byl Daredevil, ten byl mega uspesny, ale uz dalsi serie ztracely divaky. Daredevil neni zadna beckova postava a Agents of shield slibovaly propojeny vesmir a mel to byt velky tahak. Tohle neni vesteni z koule, ale nejaka analyza na zaklade jinych serialu.
708535
Tak jsi natvrdlej nebo co? Ti rikam, ze Marvel posbiral fanousky, proto jejich filmy muzou dojit a vydelavat. SW je umirajici znacka. Nove fanousky neziskalo a puvodnim fanouskum je 40 treba.  Tak ja nemusim predvidat jak budou vypadat serialy marvelu. Muzes je srovnat uz ted. Je jich tam X marnych, ktere nikdo nezajima. Vlajkovou lodi melo byt Agents of shields, kteri netahnou. Dalsi vlajkovou lodi byl Daredevil, ten byl mega uspesny, ale uz dalsi serie ztracely divaky. Daredevil neni zadna beckova postava a Agents of shield slibovaly propojeny vesmir a mel to byt velky tahak. Tohle neni vesteni z koule, ale nejaka analyza na zaklade jinych serialu.
Neumis cist?
708532
0 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: filipko2007
A mi chceš akože povedať že Marvel nedojí? Veď ten dojí ešte o stokrát viac a nikomu to nevadí. Ok skalní fanúšikovia možno sú znechutení,
niektorí, ale to nieje chyba toho dojenia ale toho akým štýlom to
uchopili a aké postavy vytvorili. Ak by tie príbehy boli kvalitné tak sú
všetci nadšení. S dojením to nemá nič spoločného, stačí sa pozrieť na
Marvel, ako si sám povedal, ten sype už 3 filmy ročne a teraz sa pridajú
aj seriály. Verím tomu že keď SW rozbehne svoje seriály ktoré sa nebudú
ale že vôbec týkať filmov ale pôjdu svojou vlastnou cestou, nové
postavy, nové stories fanúšikovia sa pohrnú. Len treba zmeniť politiku a
počúvať čo si želajú fanúšikovia.
A keď už sme pritom ako vravíš, stačí že spravia film o Grootovi a zarobí 500 mega, teraz si predstav že Disney pripravuje seriály s Bukym, Falconom, Scarlet Witch, Visionom, Lokim, atď. mi chceš povedať že fanúšikovia Marvelu to nebudú chcieť vidieť? Veď sám tvrdíš že by to zarobilo 500 mega minimálne.
A teraz strelím len tak námatkovo, možno bude seriál s Obi Wanom, čo taký seriál s mladým Yodom, Qui Gonom, mladým Palpatinom, kriminálka z Coruscantu :)), seriál s Darth Vaderom medzi ep. III a IV, Darth Maulom, atď. čo takto pokračovanie Sola v podobe seriálu? Dá sa toho vymyslieť kopa a myslím že väčšinu z toho by správny fanúšik SW chcel vidieť. A ak by tie seriály boli správne uchopené a natočené tak je to trefa do čierneho.

Ok, k tým naprostým hitom. Ja Netflix nevlastním takže neviem, ale tie seriály čo si spomenul mi nič nehovoria. A vlastne jediný seriál ktorý Netflix chystá a by ma aj skutočne zaujímal je Zaklínač, inak nič. U mňa nula bodov.
708532
A mi chceš akože povedať že Marvel nedojí? Veď ten dojí ešte o stokrát viac a nikomu to nevadí. Ok skalní fanúšikovia možno sú znechutení, niektorí, ale to nieje chyba toho dojenia ale toho akým štýlom to uchopili a aké postavy vytvorili. Ak by tie príbehy boli kvalitné tak sú všetci nadšení. S dojením to nemá nič spoločného, stačí sa pozrieť na Marvel, ako si sám povedal, ten sype už 3 filmy ročne a teraz sa pridajú aj seriály. Verím tomu že keď SW rozbehne svoje seriály ktoré sa nebudú ale že vôbec týkať filmov ale pôjdu svojou vlastnou cestou, nové postavy, nové stories fanúšikovia sa pohrnú. Len treba zmeniť politiku a počúvať čo si želajú fanúšikovia. A keď už sme pritom ako vravíš, stačí že spravia film o Grootovi a zarobí 500 mega, teraz si predstav že Disney pripravuje seriály s Bukym, Falconom, Scarlet Witch, Visionom, Lokim, atď. mi chceš povedať že fanúšikovia Marvelu to nebudú chcieť vidieť? Veď sám tvrdíš že by to zarobilo 500 mega minimálne. A teraz strelím len tak námatkovo, možno bude seriál s Obi Wanom, čo taký seriál s mladým Yodom, Qui Gonom, mladým Palpatinom, kriminálka z Coruscantu *:))*, seriál s Darth Vaderom medzi ep. III a IV, Darth Maulom, atď. čo takto pokračovanie Sola v podobe seriálu? Dá sa toho vymyslieť kopa a myslím že väčšinu z toho by správny fanúšik SW chcel vidieť. A ak by tie seriály boli správne uchopené a natočené tak je to trefa do čierneho. Ok, k tým naprostým hitom. Ja Netflix nevlastním takže neviem, ale tie seriály čo si spomenul mi nič nehovoria. A vlastne jediný seriál ktorý Netflix chystá a by ma aj skutočne zaujímal je Zaklínač, inak nič. U mňa nula bodov.
708531
0 -2
reagují: filipko2007
reagovat
reaguje na: FallenMaia
To neni chyba Lucasfilmu, Lucasfilm vytvoril nadcasove dilo a po mnoho letech se rozhodl dovypravet svuj pribeh. Disney tu znacku doji a skalni fanousci jsou znechuceni + nekvalita tech filmu. Nove a mladsi fanousky to ani tuplem neprilakalo. 390 je pro film o jejich ikonicke postave totalni vysmech. Kdyby to nasadili v zime, tak to udela treba 450, ale divaci dali jasne najevo, co si o tom mysli. Takovej marvel ted nejde s zadnym filmem pod 500 mega celosvetove, protoze si svoje divaky ziskalo. Muzou nasadit film o Grootovi a jiste to udela 500. Celkem nepopularni komixova postava Ms Marvel utoci na miliardu!!! A to sypou 2 filmy za rok. Jestli nevidis jasnou rovnici umirajici znacky SW, tak zrejme patris k tem skalnim fanouskum.

Ja tady nemusim zminovat ty nejvetsi hity. Staci, kdyz ti tady vypisu za poslednich par mesicu vysly serie SEX EDUCATION a UMBRELLA ACADEMY, ktere sklizeji chvalu kde muzou. A to je jen par mesicu. Naprosta vetsina TV stanic neda ani jeden novy hit za sezonu. Netflix take za 2018 mel stejne nominaci EMMY jako HBO a to HBO byl v tomhle dlouhodobe jasnym lidrem. Nakonec jich Netflix promenil nejvic ze vsech. 

Co se tyce filmu, tak Bright je popularni mezi divaky, Bird Box se na jednu chvili stal naprostym fenomemem a ma vlastni memes, vlastni challange apod. Roma treba ani neni tak popularni, ale zase jim ziskala uznani a publicitu. Bird box a Roma vysly nedavno. 
708531
To neni chyba Lucasfilmu, Lucasfilm vytvoril nadcasove dilo a po mnoho letech se rozhodl dovypravet svuj pribeh. Disney tu znacku doji a skalni fanousci jsou znechuceni + nekvalita tech filmu. Nove a mladsi fanousky to ani tuplem neprilakalo. 390 je pro film o jejich ikonicke postave totalni vysmech. Kdyby to nasadili v zime, tak to udela treba 450, ale divaci dali jasne najevo, co si o tom mysli. Takovej marvel ted nejde s zadnym filmem pod 500 mega celosvetove, protoze si svoje divaky ziskalo. Muzou nasadit film o Grootovi a jiste to udela 500. Celkem nepopularni komixova postava Ms Marvel utoci na miliardu!!! A to sypou 2 filmy za rok. Jestli nevidis jasnou rovnici umirajici znacky SW, tak zrejme patris k tem skalnim fanouskum. Ja tady nemusim zminovat ty nejvetsi hity. Staci, kdyz ti tady vypisu za poslednich par mesicu vysly serie SEX EDUCATION a UMBRELLA ACADEMY, ktere sklizeji chvalu kde muzou. A to je jen par mesicu. Naprosta vetsina TV stanic neda ani jeden novy hit za sezonu. Netflix take za 2018 mel stejne nominaci EMMY jako HBO a to HBO byl v tomhle dlouhodobe jasnym lidrem. Nakonec jich Netflix promenil nejvic ze vsech.  Co se tyce filmu, tak Bright je popularni mezi divaky, Bird Box se na jednu chvili stal naprostym fenomemem a ma vlastni memes, vlastni challange apod. Roma treba ani neni tak popularni, ale zase jim ziskala uznani a publicitu. Bird box a Roma vysly nedavno. 
708527
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
U Applu ani tak nejde o kapitál jako o strašně velkou skupinu fanatických zákazníků. Teda jde o kapitál, ale všechny tyhle organizace mají obrovský kapitál. Applu poslední roky vyšlo na co sáhli, jejich zákazníci jsou zvyklí platit. jestli ta služba bude applovsky sexy, bude to těžký hit. 
708528
U Applu ani tak nejde o kapitál jako o strašně velkou skupinu fanatických zákazníků. Teda jde o kapitál, ale všechny tyhle organizace mají obrovský kapitál. Applu poslední roky vyšlo na co sáhli, jejich zákazníci jsou zvyklí platit. jestli ta služba bude applovsky sexy, bude to těžký hit. 
1 0
reagovat
reaguje na: filipko2007
Last Jedi zarobil menej pretože to bolo sklamanie a veľa fanúšikov bolo znechutených. A to sa podpísalo aj pod neúspech Sola ktorý to ešte vyhrotil tým že išiel do kín len chvíľu po Last Jedi, keby šiel normálne v zimnom období tak by zarobil omnoho viac, to si píš. Tieto Vianoce boli vlastne prvé bez SW a bolo cítiť že chýbajú, to vlastne aj dobre využil Aquaman ktorý sa vyšplhal na miliardu, ver mi ak by vyšiel Solo na Vianoce ako ostatné SW filmy tak by zarobil omnoho viac a Aquaman by tú miliardu nedal. To sú ale len všetko chyby Lucasfilmu a hlúpa stratégia K. Kenedy.  Stačí sa pozrieť na SW diskusie vo svete, fanúšikov to má ohromné množstvo, je po tom hlad, ľudia si pýtajú Starú Republiku, Revana, nové príbehy, atď. Podľa mňa umierajúca značka vyzerá ale že úplne inak.

A keď už si to načal, tak by ma zaujímalo čo si myslel tým že oni už majú desiatky naprostých hitov? Čo sú akože tie naprosté hity? Ja o ničom neviem. Môžeš mi to objasniť?
708527
Last Jedi zarobil menej pretože to bolo sklamanie a veľa fanúšikov bolo znechutených. A to sa podpísalo aj pod neúspech Sola ktorý to ešte vyhrotil tým že išiel do kín len chvíľu po Last Jedi, keby šiel normálne v zimnom období tak by zarobil omnoho viac, to si píš. Tieto Vianoce boli vlastne prvé bez SW a bolo cítiť že chýbajú, to vlastne aj dobre využil Aquaman ktorý sa vyšplhal na miliardu, ver mi ak by vyšiel Solo na Vianoce ako ostatné SW filmy tak by zarobil omnoho viac a Aquaman by tú miliardu nedal. To sú ale len všetko chyby Lucasfilmu a hlúpa stratégia K. Kenedy.  Stačí sa pozrieť na SW diskusie vo svete, fanúšikov to má ohromné množstvo, je po tom hlad, ľudia si pýtajú Starú Republiku, Revana, nové príbehy, atď. Podľa mňa umierajúca značka vyzerá ale že úplne inak. A keď už si to načal, tak by ma zaujímalo čo si myslel tým že oni už majú desiatky naprostých hitov? Čo sú akože tie naprosté hity? Ja o ničom neviem. Môžeš mi to objasniť?
708521
0 -4
reagují: filipko2007
reagovat
reaguje na: HAL
Apple ma kapital, ale uvidime, co tento rok prinesou a jejich predchozi 2 velke show propadly. Zatim uz tam jsou zpravy, ze orezavaly nejake serialy, aby byly family friendly. Tam zatim nehrozi, ze by ohrozil netflix. Takovej youtube, ktery ma pod googlem velky financni moznosti a nejoblibenejsi streamovaci sluzbu, se do toho nemuze dostat. Maji jeden velkej hit, ale jinak zadnej dalsi kvalitni obsah a v blizke dobe to nevypada na nejake zlepseni.

Amazon zacinal podobne jako netflix a s vetsi financni silou a navazujicimi sluzbami, ale i za ty roky zaostava za Netflixem. Tady se neda hovorit o naskoku Netflixu, tady je Netflix jen proste lepsi v tom, co dela. Obsahove Amazon s Applem z vlastni tvorby toho nemaji moc co nabidnout. Tady je velka propast mezi nimi a Netflixem, WB a Disney.

A mas pravdu s tim WB a Disney, ze tam ztraci ta exkluzivita jako na Netflixu, ze jejich nejnovejsi hit dostanes hned do obyvaku. Je to takove pozlatko trochu, ale je to premiova sluzba, ktera se pocita.
708525
Apple ma kapital, ale uvidime, co tento rok prinesou a jejich predchozi 2 velke show propadly. Zatim uz tam jsou zpravy, ze orezavaly nejake serialy, aby byly family friendly. Tam zatim nehrozi, ze by ohrozil netflix. Takovej youtube, ktery ma pod googlem velky financni moznosti a nejoblibenejsi streamovaci sluzbu, se do toho nemuze dostat. Maji jeden velkej hit, ale jinak zadnej dalsi kvalitni obsah a v blizke dobe to nevypada na nejake zlepseni. Amazon zacinal podobne jako netflix a s vetsi financni silou a navazujicimi sluzbami, ale i za ty roky zaostava za Netflixem. Tady se neda hovorit o naskoku Netflixu, tady je Netflix jen proste lepsi v tom, co dela. Obsahove Amazon s Applem z vlastni tvorby toho nemaji moc co nabidnout. Tady je velka propast mezi nimi a Netflixem, WB a Disney. A mas pravdu s tim WB a Disney, ze tam ztraci ta exkluzivita jako na Netflixu, ze jejich nejnovejsi hit dostanes hned do obyvaku. Je to takove pozlatko trochu, ale je to premiova sluzba, ktera se pocita.
708522
0 -1
reagovat
reaguje na: HAL
S Disneym nesouhlasim
708524
S Disneym nesouhlasim
708522
0 0
reagovat
Pro Netflix nebude velký problém Disney nebo Warneři, ale Amazon a Apple - tam leží ta pravá konkurence a budoucnost online obsahu. Netflix má náskok, ale oni zase masivní kapitál. 

U Disneyho a WB by mě ostatně zajímalo jestli si vůbec budou chtít kanibalizovat tržby z kina, tzn filmy budou dávat online nejspíš s velkým zpožděním, a to ty jejich nové platformy dost omezí. 
708522
Pro Netflix nebude velký problém Disney nebo Warneři, ale Amazon a Apple - tam leží ta pravá konkurence a budoucnost online obsahu. Netflix má náskok, ale oni zase masivní kapitál.  U Disneyho a WB by mě ostatně zajímalo jestli si vůbec budou chtít kanibalizovat tržby z kina, tzn filmy budou dávat online nejspíš s velkým zpožděním, a to ty jejich nové platformy dost omezí. 
2 0
reagují: filipko2007, TedGeorge
reagovat
reaguje na: FallenMaia
No zrejme to stale nechapes, jim se nic nestane, kdyz se jim par serialu nepodari. Oni uz maji desitky naprostych hitu, kdezto konkurence jich muze spocitat na prstech jedny ruky. Ty megahity nikam nezmizi, ty tam jsou naporad.

SW animovane serialy prakticky netahnou, prestoze jsou fajn. SW filmy ve svete netahnou, tahne je hlavne amerika.
SW 7 je eventovy film po dekade a vydelal obrovske penize.
Rogue One jeste nebyl presyceny, ale uz ani neni eventovy film, potahla je amerika, ve svete vydelal dost, ale vicemene jako ostatni uspesny blockbustery.
SW 8 ma propad 33%!! A navic jeste po sobe zanechal pachut.
SOLO (ne)vydelal jen 390!!! celosvetove. 
SW 9 vydela, protoze konec trilogie, ale uvidime, o kolik mene nez byl jejich potencial. Zrusilo se mnoho SW filmu.

Ze by se jim nepodarilo prilakat mladsi generaci? SW je umirajici znacka.
708521
No zrejme to stale nechapes, jim se nic nestane, kdyz se jim par serialu nepodari. Oni uz maji desitky naprostych hitu, kdezto konkurence jich muze spocitat na prstech jedny ruky. Ty megahity nikam nezmizi, ty tam jsou naporad. SW animovane serialy prakticky netahnou, prestoze jsou fajn. SW filmy ve svete netahnou, tahne je hlavne amerika. SW 7 je eventovy film po dekade a vydelal obrovske penize. Rogue One jeste nebyl presyceny, ale uz ani neni eventovy film, potahla je amerika, ve svete vydelal dost, ale vicemene jako ostatni uspesny blockbustery. SW 8 ma propad 33%!! A navic jeste po sobe zanechal pachut. SOLO (ne)vydelal jen 390!!! celosvetove.  SW 9 vydela, protoze konec trilogie, ale uvidime, o kolik mene nez byl jejich potencial. Zrusilo se mnoho SW filmu. Ze by se jim nepodarilo prilakat mladsi generaci? SW je umirajici znacka.
708519
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: filipko2007
Pre tvoju hlavičku tých 50% som dal len ako príklad, kľudne môže odísť aj viac, stačí ak sa im nevydarí pár seriálov alebo filmov a ľudia si povedia, no za toto teda platiť nebudem a dovi dopo ;) Ty hlavička.
A povedať že SW má jednu generaci diváku která starne je rovnaká sprostosť ako povedať že marvel fanúšikom stačia len filmy. Ach bože :D:D
Ale OK, každý máme svoj názor. Uvidíme ako to nakoniec dopadne.
708519
Pre tvoju hlavičku tých 50% som dal len ako príklad, kľudne môže odísť aj viac, stačí ak sa im nevydarí pár seriálov alebo filmov a ľudia si povedia, no za toto teda platiť nebudem a dovi dopo *;)* Ty hlavička. A povedať že SW má jednu generaci diváku která starne je rovnaká sprostosť ako povedať že marvel fanúšikom stačia len filmy. Ach bože *:D**:D* Ale OK, každý máme svoj názor. Uvidíme ako to nakoniec dopadne.
708517
0 -3
reagují: filipko2007
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Disney prakticky nema zadny poradny serial. Pouze Daredevil1 je obrovsky hit, dalsi serie uz velmi ztracely, proto Netflix nepristoupil na Disneyho pozadavky. SW ma jednu generaci divaku, ktera starne a mladsi divaky moc nenalakaly. Uz ted maji animaky a jak budou sypat prumerne serialy tak se divaci proste presyti. Nemusim ti snad pripominat jak dopadly jejich posledni filmy, vid? 

WB ma kvalitni filmovou databazi a vyborne serialy diky HBO. WB beru vazne, ale v ramci streamu se nemuzou netflixu rovnat, zatim. Je ti jasny, ze uz ted je vice streamovacich sluzeb a zadnemu se nepodarilo byt jen trochu konkurovat netflixu. Nejsou schopni udelat ani jeden velky hit. Disney ma ruce svazane diky detem, tam neocekavej, ze jejich tvorba bude prevratna.

A zjednodusene pro tvoji hlavicku, pokud od netflixu odejde 50% divaku, to znamena, ze budou mit stale monopol s 50% divaky a ten zbytek si rozeberou mezi sebou ti ostatni. Tam teprve budou bolet ty ztratovy sluzby, ktery se casem vrati do netflixu a budou vydelavat za license.
708517
Disney prakticky nema zadny poradny serial. Pouze Daredevil1 je obrovsky hit, dalsi serie uz velmi ztracely, proto Netflix nepristoupil na Disneyho pozadavky. SW ma jednu generaci divaku, ktera starne a mladsi divaky moc nenalakaly. Uz ted maji animaky a jak budou sypat prumerne serialy tak se divaci proste presyti. Nemusim ti snad pripominat jak dopadly jejich posledni filmy, vid?  WB ma kvalitni filmovou databazi a vyborne serialy diky HBO. WB beru vazne, ale v ramci streamu se nemuzou netflixu rovnat, zatim. Je ti jasny, ze uz ted je vice streamovacich sluzeb a zadnemu se nepodarilo byt jen trochu konkurovat netflixu. Nejsou schopni udelat ani jeden velky hit. Disney ma ruce svazane diky detem, tam neocekavej, ze jejich tvorba bude prevratna. A zjednodusene pro tvoji hlavicku, pokud od netflixu odejde 50% divaku, to znamena, ze budou mit stale monopol s 50% divaky a ten zbytek si rozeberou mezi sebou ti ostatni. Tam teprve budou bolet ty ztratovy sluzby, ktery se casem vrati do netflixu a budou vydelavat za license.
708515
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: filipko2007
"Na poli serialu nema konkurenci + ve svete jim ani Disney ani WB nebude moct konkurovat, protoze Netflix chytre tvori i lokalni serialy. Filmy
uz ted sypou rychle a kvalitne."

Ani Disney ani WB? :D:D:D No tak ja si myslím že ak Disney zamaká tak Netflix nemá šancu. Už len tie Marvel a SW seriály, to bude niečo, teraz sa dokonca šušká o tom že sa pripravuje Obi Wan seriál, Netflix nemá šancu, uvidíš. Do toho ešte ten Amazon s Pánom Prsťenov, WB. Dajte na moje slová polovica divákov utečie ku konkurencii, ceny akcií klesnú a Netflix je v háji. A tých pár obstojných filmov to nezachráni. A keď už aj Bright berieš ako dobrú reklamu :- škoda slov.
708515
"Na poli serialu nema konkurenci + ve svete jim ani Disney ani WB nebude moct konkurovat, protoze Netflix chytre tvori i lokalni serialy. Filmy uz ted sypou rychle a kvalitne." Ani Disney ani WB? *:D**:D**:D* No tak ja si myslím že ak Disney zamaká tak Netflix nemá šancu. Už len tie Marvel a SW seriály, to bude niečo, teraz sa dokonca šušká o tom že sa pripravuje Obi Wan seriál, Netflix nemá šancu, uvidíš. Do toho ešte ten Amazon s Pánom Prsťenov, WB. Dajte na moje slová polovica divákov utečie ku konkurencii, ceny akcií klesnú a Netflix je v háji. A tých pár obstojných filmov to nezachráni. A keď už aj Bright berieš ako dobrú reklamu *:-* škoda slov.
708513
0 -4
reagují: filipko2007
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Neni dluh jako dluh. Netflix ma monopol a ma divaky, co mu chybi je originalni tvorba. Ten dluh je obrovskej prave diky te originalni tvorbe, kdy do toho sypou neskutecne penize.

Samozrejme, ze netflix prijde o nejaky obsah, co se tyce serialu, tam to nezaboli, tam vladnou bezkonkurencne a naopak TV stanice maji opravdu malo hitu v porovnani s Netflixem, ktery rok co rok sype vice hitu nez ostatni dohromady. Filmu tam maji mene a uz v tom jim mozna lepe konkuruje Amazon, pricemz si stale drzi svuj monopol. Mladsi generaci proste vice tahnou kvalitni serialy. Marvel divaci maji marvel filmy, ty serialy netahnou, to mi ver.

Az se trh roztristi, tak tady bude WB, ktery ma slusne sance diky filmum a serialum. Disney je obrovsky, takze si sve divaky najde. Kazdopadne nevidim, ze by Netflix klesl pod tyhle dva. Usetri za license za cizi tvorbu, jejich tvorba jim bude neustale generovat zisk. Uz filmy jao Bright, Bird Box, Roma jim dela velkou reklamu. 

Takze ten dluh je proste velka investice do neceho, co tady bude NAPORAD, to nikam nezmizi. V tom je Netflx skvelej. Na poli serialu nema konkurenci + ve svete jim ani Disney ani WB nebude moct konkurovat, protoze Netflix chytre tvori i lokalni serialy. Filmy uz ted sypou rychle a kvalitne. Tady fakt nemej strach o to, ze by zkrachovali.
708513
Neni dluh jako dluh. Netflix ma monopol a ma divaky, co mu chybi je originalni tvorba. Ten dluh je obrovskej prave diky te originalni tvorbe, kdy do toho sypou neskutecne penize. Samozrejme, ze netflix prijde o nejaky obsah, co se tyce serialu, tam to nezaboli, tam vladnou bezkonkurencne a naopak TV stanice maji opravdu malo hitu v porovnani s Netflixem, ktery rok co rok sype vice hitu nez ostatni dohromady. Filmu tam maji mene a uz v tom jim mozna lepe konkuruje Amazon, pricemz si stale drzi svuj monopol. Mladsi generaci proste vice tahnou kvalitni serialy. Marvel divaci maji marvel filmy, ty serialy netahnou, to mi ver. Az se trh roztristi, tak tady bude WB, ktery ma slusne sance diky filmum a serialum. Disney je obrovsky, takze si sve divaky najde. Kazdopadne nevidim, ze by Netflix klesl pod tyhle dva. Usetri za license za cizi tvorbu, jejich tvorba jim bude neustale generovat zisk. Uz filmy jao Bright, Bird Box, Roma jim dela velkou reklamu.  Takze ten dluh je proste velka investice do neceho, co tady bude NAPORAD, to nikam nezmizi. V tom je Netflx skvelej. Na poli serialu nema konkurenci + ve svete jim ani Disney ani WB nebude moct konkurovat, protoze Netflix chytre tvori i lokalni serialy. Filmy uz ted sypou rychle a kvalitne. Tady fakt nemej strach o to, ze by zkrachovali.
708510
4 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: filipko2007
Ale nie zase tu je jeden z tých vysoko inteligentných internetových intelektuálov :D:D Som trafil do čierneho čo?
Čo sa tu chceš prosímťa o čom baviť? Ja samozrejme niesom expert na tieto veci a ani to o sebe netvrdím, ale veď je to samozrejmé nie? Z dlhodobého hľadiska sa takto biznis viesť nedá, ten dlh majú obrovský to je očividné nie? Prichádza nová konkurencia v podobe niekoľkých ďalších streamovacých služieb, ľudia si samozrejme nemôžu dovoliť platiť všetky takže tí čo pôjdu ku konkurencii a že ich bude (všetci Marvel, Star Wars a Disney fanúšikovia) si jednoducho zrušia Netflix nie?
708510
Ale nie zase tu je jeden z tých vysoko inteligentných internetových intelektuálov *:D**:D* Som trafil do čierneho čo? Čo sa tu chceš prosímťa o čom baviť? Ja samozrejme niesom expert na tieto veci a ani to o sebe netvrdím, ale veď je to samozrejmé nie? Z dlhodobého hľadiska sa takto biznis viesť nedá, ten dlh majú obrovský to je očividné nie? Prichádza nová konkurencia v podobe niekoľkých ďalších streamovacých služieb, ľudia si samozrejme nemôžu dovoliť platiť všetky takže tí čo pôjdu ku konkurencii a že ich bude (všetci Marvel, Star Wars a Disney fanúšikovia) si jednoducho zrušia Netflix nie?
708505
0 -1
reagují: filipko2007
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tak to je teda elaborat. :D Chyba na my strane, ze sem vubec neco rozumnyho cekal.
708505
Tak to je teda elaborat. *:D* Chyba na my strane, ze sem vubec neco rozumnyho cekal.
708503
0 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: filipko2007
Protože jsou zadlužení jak svine ;)
708503
Protože jsou zadlužení jak svine *;)*
708494
0 -1
reagují: filipko2007
reagovat
reaguje na: cain.pullo
bohuzial nebola. Tiez som cakal aspon nominaciu a live vystupenie s deadpoolom. Premarnena sanca:-
708497
bohuzial nebola. Tiez som cakal aspon nominaciu a live vystupenie s deadpoolom. Premarnena sanca*:-*
708427
1 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
OK tak sem zvedavej. Povis mi proc zkrachuje? :D
708494
OK tak sem zvedavej. Povis mi proc zkrachuje? *:D*
708492
0 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: filipko2007
Len počkaj keď ti ten tvoj skur.... Netflix skrachuje, si videl v akom je dlhu? 20 miliárd tuším. :D Hlavne že stále točia seriáli, neviem za čo.
708492
Len počkaj keď ti ten tvoj skur.... Netflix skrachuje, si videl v akom je dlhu? 20 miliárd tuším. *:D* Hlavne že stále točia seriáli, neviem za čo.
708468
0 -1
reagují: filipko2007
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se