Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Bude spojení s Disneym konečnou pro Foxy?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Mr.FREAKE
To bych i bral. :+
704038
To bych i bral. *:+*
704031
1 0
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Narazil jsem na tohle videjko, které teoretizuje právě nad tím, jak do MCU šoupnout X-meny a dává to docela smysl. :-)
link
704037
Narazil jsem na tohle videjko, které teoretizuje právě nad tím, jak do MCU šoupnout X-meny a dává to docela smysl. :-) https://www.youtube.com/watch?v=4he6ieTfWKQ
704031
1 0
reagovat
Buď mě zaujme konkrétní film nebo seriál (a klidně je to hodně raritní kousek, jako například v poslední době Scott of the Antarctic, film z roku 1948) a nechci pátrat na které video-on-demand službě je to ke shlédnutí, takže hledám, hledám. A nebo mám náladu na nějaký žánr (horor, sci-fi, animovaný) a na to mi stačí Netflix. Nebudu platit 5+ služeb, stejně bych neměl čas na to všechno koukat.
704032
Buď mě zaujme konkrétní film nebo seriál (a klidně je to hodně raritní kousek, jako například v poslední době [i]Scott of the Antarctic, [/i]film z roku 1948) a nechci pátrat na které video-on-demand službě je to ke shlédnutí, takže hledám, hledám. A nebo mám náladu na nějaký žánr (horor, sci-fi, animovaný) a na to mi stačí Netflix. Nebudu platit 5+ služeb, stejně bych neměl čas na to všechno koukat.
0 0
reagovat

X-MEN a FF

Podla mňa bude skôr chcieť resuscitovať Fantastic Four. Bolo by to pre Feigyho ovela lahšie než tam zapracovávať dosť zložitú kontinuitu celého nového ľudského druhu. Važne netuším ako tam X-Menov chce zapojiť. Mne sa páčilo že boli separé. Mohli byť vážnejší a politickejší. Bohužial no. FF sa do vesmíru aktuálneho MCU dajú zapracovať ľahko:
Dajme tomu že v 60. rokoch starý Stark spolu s kolego Reedom Richardsom pracujú na teleportačnej technológii. Prvý výskumný tím bude zložený zo 4 ľudí, ale Stark tam nie je kvôli tomu že má tehotnú manželku tak tam pôjde Ben Grimm. Puf tím sa prenesie ale zasakne sa niečom ako quantum realm. Tak získajú neobičajné schopnosti ale kím sa vrátia na zemi prejde 60 rokov a pre nich to bolo dajme tomu 5. Reedova technológia by bola absolutne odlišná od tej na Zemi a každý z FF by sa musel vyrovnávať s tým že všetci ich blízky sú po smrti. Takže by sme v jednom filme mali vyrovnávanie sa so súčasnosťou ako u Capa, technologického génia Reeda - IronMan, výbušného siláka Thinga - Hulk a tak ďalej.
704031
Podla mňa bude skôr chcieť resuscitovať Fantastic Four. Bolo by to pre Feigyho ovela lahšie než tam zapracovávať dosť zložitú kontinuitu celého nového ľudského druhu. Važne netuším ako tam X-Menov chce zapojiť. Mne sa páčilo že boli separé. Mohli byť vážnejší a politickejší. Bohužial no. FF sa do vesmíru aktuálneho MCU dajú zapracovať ľahko: Dajme tomu že v 60. rokoch starý Stark spolu s kolego Reedom Richardsom pracujú na teleportačnej technológii. Prvý výskumný tím bude zložený zo 4 ľudí, ale Stark tam nie je kvôli tomu že má tehotnú manželku tak tam pôjde Ben Grimm. Puf tím sa prenesie ale zasakne sa niečom ako quantum realm. Tak získajú neobičajné schopnosti ale kím sa vrátia na zemi prejde 60 rokov a pre nich to bolo dajme tomu 5. Reedova technológia by bola absolutne odlišná od tej na Zemi a každý z FF by sa musel vyrovnávať s tým že všetci ich blízky sú po smrti. Takže by sme v jednom filme mali vyrovnávanie sa so súčasnosťou ako u Capa, technologického génia Reeda - IronMan, výbušného siláka Thinga - Hulk a tak ďalej.
X-MEN a FF
2 0
reagují: verbst, Delui
reagovat
Vyborny clanek :+ Ja mam Netflix a HBO Go a koukam jen na jejich puvodni obsah. Ted jsem namatkou prosla filmy na Netflixu a z cizi produkce jsem to zajimave videla v kine a/nebo nam na DVD/BR. Tzn ani nepoznam, pokud tam neco nepuvodniho zmizi. Nemyslim si, ze pro me Disney+ nebo WB cokoliv bude v blizske dobe zajimave, pokud nebudou vynechavat kina a nosice a cpat to rovnou na stream. Plus vzhleden k tomu, kolik necham v kine a za nosice mi aktualne 450 Kc za dve sluzby prijde ok. Pridat dalsi sluzbu bych ale hodne zvazovala... 
704030
Vyborny clanek *:+* Ja mam Netflix a HBO Go a koukam jen na jejich puvodni obsah. Ted jsem namatkou prosla filmy na Netflixu a z cizi produkce jsem to zajimave videla v kine a/nebo nam na DVD/BR. Tzn ani nepoznam, pokud tam neco nepuvodniho zmizi. Nemyslim si, ze pro me Disney+ nebo WB cokoliv bude v blizske dobe zajimave, pokud nebudou vynechavat kina a nosice a cpat to rovnou na stream. Plus vzhleden k tomu, kolik necham v kine a za nosice mi aktualne 450 Kc za dve sluzby prijde ok. Pridat dalsi sluzbu bych ale hodne zvazovala... 
0 0
reagovat
Ako vždy peckový článok Ted :+:+:+
Bude to ako pred 20-30 rokmi kedy si ludia kupovali balíčky na kabelovku.
Inak keby som obchodoval na burze tak určite teraz nakúpim nejaké akcie Disneyho - pred premiérami tohto-ročných filmov a hlavne pred zahájením Disney+
704028
Ako vždy peckový článok Ted *:+**:+**:+* Bude to ako pred 20-30 rokmi kedy si ludia kupovali balíčky na kabelovku. Inak keby som obchodoval na burze tak určite teraz nakúpim nejaké akcie Disneyho - pred premiérami tohto-ročných filmov a hlavne pred zahájením Disney+
0 0
reagovat
tiezby som Steam neporovnaval s Netflixom...
Uplne suhlasim s tym ze odkedy mam netflix, mam minimalnu potrebu nieco stahovat, je to mega prakticka vec a ked bude viacero takychto sluzieb aj tak si myslim, ze vacsina ludi ostane u netflixu, tak nejak zo zvyku...na Disneyovky sa vacsinou chodi do kina a mat Disney+ ( iba marvel a Sw- ostatne nezajem) fakt nemusim, pre rodiny s malymi detmi to bude ale fajn:)

Dufam, ze kabelovky coskoro vymru, pretoze to je neuveritelne peklo.
704026
tiezby som Steam neporovnaval s Netflixom... Uplne suhlasim s tym ze odkedy mam netflix, mam minimalnu potrebu nieco stahovat, je to mega prakticka vec a ked bude viacero takychto sluzieb aj tak si myslim, ze vacsina ludi ostane u netflixu, tak nejak zo zvyku...na Disneyovky sa vacsinou chodi do kina a mat Disney+ ( iba marvel a Sw- ostatne nezajem) fakt nemusim, pre rodiny s malymi detmi to bude ale fajn:) Dufam, ze kabelovky coskoro vymru, pretoze to je neuveritelne peklo.
0 -1
reagovat
Taky si myslim, že velká část diváků u streamovacích služeb nejde po konkrétních titulech, ale spis si pustí to, co tam na ne zrovna vyskočí a zaujme je. Pak je taky nějaká roztříštěnost trápit nemusí, už takhle je problém na Netflixu usledovat všechno, co by člověk chtěl. Ne kazdej musí koukat na všechno.
704025
Taky si myslim, že velká část diváků u streamovacích služeb nejde po konkrétních titulech, ale spis si pustí to, co tam na ne zrovna vyskočí a zaujme je. Pak je taky nějaká roztříštěnost trápit nemusí, už takhle je problém na Netflixu usledovat všechno, co by člověk chtěl. Ne kazdej musí koukat na všechno.
2 0
reagovat
Tak ale Steam se nerovná stremoavcí služba ala Netflix, nebo Spotify. Jedno je "zaplať paušál a koukej, co hrdlo ráčí", druhé "kup jeden kousek a zůstane ti "na věky věků"". Alternativy ke Steamu ve filmovém odvětví jsou a nemalé - Google Play, iTunes, ve státech VUDU atd. Navíc z těchto služeb zatím studia necouvají a jsou i v celku pohromadě - své dostanou za každý film.
Problém je s exkluzivitami a pokud takový Netflix, Disney, nebo HBO bude vlajkové věci držet na internetu a BD umře, pak nám opravdu nezbyde si předplácet víc služeb, nebo aktivnější jedinci proplouvat zkrz jednotlivé předplatné.
Takový model tu už byl (kabelovky spolu s půjčovnami a obchody s fyzickými nosiči) a dokázal slušně přežívat téměř do nynějška. Pokud ale Netflix naučil lidi používat "kabelovku 2.0" - tj pustím si, co je mi aktuálně libo a neomezuju se na program stanice - pak je jasné, že se všichni pustí do léty ověřeného modelu.
Vymřou televizní kabelovky, respektive budou jen malým bonusem k těm streamovacím službám a to myslím majoritnímu uživateli MovieZone tolik žíly netrhá.
Pokud se pláče nad tím, že není filmová obdoba Spotify - pak si prosím uvědomte, že to by se ten filmový trh musel dostat do podobných s*aček, jako ten hudební a to imo naprosto nehrozí - nedopustí to nikdo od hlavounů studií, přes všechny zaměstnance Netflixu, až po posledního promítače v kině. Ten budíček v podobě pomalého odumírání fyzických nosičů je jen jasným důkazem - proto ta snaha podchytit "nový" trh (stream) v zárodku.
Spotify (ale i iTunes a řada dalších relativně levných služeb) hudební průmysl defakto "zachránilo". Proto není problém rozsáhlé knihovny všech velkých labelů a velké části těch menších pod jednou střechou a v několika provedení jednotlivých služeb. Hollywood a spol ale zachraňovat zatím nepotřebuje, takže nářky nad levnou knihovnou všech filmů jsou (bohužel) neplodné.
704021
Tak ale Steam se nerovná stremoavcí služba ala Netflix, nebo Spotify. Jedno je "zaplať paušál a koukej, co hrdlo ráčí", druhé "kup jeden kousek a zůstane ti "na věky věků"". Alternativy ke Steamu ve filmovém odvětví jsou a nemalé - Google Play, iTunes, ve státech VUDU atd. Navíc z těchto služeb zatím studia necouvají a jsou i v celku pohromadě - své dostanou za každý film. Problém je s exkluzivitami a pokud takový Netflix, Disney, nebo HBO bude vlajkové věci držet na internetu a BD umře, pak nám opravdu nezbyde si předplácet víc služeb, nebo aktivnější jedinci proplouvat zkrz jednotlivé předplatné. Takový model tu už byl (kabelovky spolu s půjčovnami a obchody s fyzickými nosiči) a dokázal slušně přežívat téměř do nynějška. Pokud ale Netflix naučil lidi používat "kabelovku 2.0" - tj pustím si, co je mi aktuálně libo a neomezuju se na program stanice - pak je jasné, že se všichni pustí do léty ověřeného modelu. Vymřou televizní kabelovky, respektive budou jen malým bonusem k těm streamovacím službám a to myslím majoritnímu uživateli MovieZone tolik žíly netrhá. Pokud se pláče nad tím, že není filmová obdoba Spotify - pak si prosím uvědomte, že to by se ten filmový trh musel dostat do podobných s*aček, jako ten hudební a to imo naprosto nehrozí - nedopustí to nikdo od hlavounů studií, přes všechny zaměstnance Netflixu, až po posledního promítače v kině. Ten budíček v podobě pomalého odumírání fyzických nosičů je jen jasným důkazem - proto ta snaha podchytit "nový" trh (stream) v zárodku. Spotify (ale i iTunes a řada dalších relativně levných služeb) hudební průmysl defakto "zachránilo". Proto není problém rozsáhlé knihovny všech velkých labelů a velké části těch menších pod jednou střechou a v několika provedení jednotlivých služeb. Hollywood a spol ale zachraňovat zatím nepotřebuje, takže nářky nad levnou knihovnou všech filmů jsou (bohužel) neplodné.
3 0
reagovat

Fantastic Four/X-men

Tak už jsem to našel. Je to jak jsem psal - Kevin plánuje prvně Čtyřku a až pak X-meny.
link
704017
Tak už jsem to našel. Je to jak jsem psal - Kevin plánuje prvně Čtyřku a až pak X-meny. https://youtu.be/o7USCslozsQ?t=115
Fantastic Four/X-men
0 0
reagovat
Doufám, že se na zhovadilost jako Disney+ a i tu službu od Warnerů lidi vykašlou a zůstanou u Netflixu a HBO GO. Myslím, že minimálně Netflix by to tolik oslabit nemuselo - stává se z toho popkulturní fenomén (Netflix&Chill) a ta jejich originální tvorba roste pořádným tempem. Jasně, rodiny možná přejdou k Disneymu, ale jinak... 
No, taky je velká pravděpodobnost, že lidi, co měli jednu věc, se na roztříštěné služby vykašlou a vrátěj se k stahování. A já to úplně chápu.

Co se spojení týče, tak mi to je v zásadě jedno, on Avatar je stejně na Disneyho dostatečně barvičkovej a Fantastický čtyřce Marvel jenom prospěje. Strachuju se ale o X-Meny, protože pořád doufám, že z DP i New Mutants vylezou fajn filmy a pokud to Disney zařízne, bude to škoda.
704008
Doufám, že se na zhovadilost jako Disney+ a i tu službu od Warnerů lidi vykašlou a zůstanou u Netflixu a HBO GO. Myslím, že minimálně Netflix by to tolik oslabit nemuselo - stává se z toho popkulturní fenomén (Netflix&Chill) a ta jejich originální tvorba roste pořádným tempem. Jasně, rodiny možná přejdou k Disneymu, ale jinak...  No, taky je velká pravděpodobnost, že lidi, co měli jednu věc, se na roztříštěné služby vykašlou a vrátěj se k stahování. A já to úplně chápu. Co se spojení týče, tak mi to je v zásadě jedno, on Avatar je stejně na Disneyho dostatečně barvičkovej a Fantastický čtyřce Marvel jenom prospěje. Strachuju se ale o X-Meny, protože pořád doufám, že z DP i New Mutants vylezou fajn filmy a pokud to Disney zařízne, bude to škoda.
0 0
reagovat
reaguje na: x_ander_jc
Zrovna s tím steamem to začíná vypadat podobně roztříštěné. 
Já už platim Hbo go a občas Netflix a takovou hrůznost jako Disney+ nikdy nechci.  Naštěstí u nás to ještě nějakou dobu neroztříštené bude.
704002
Zrovna s tím steamem to začíná vypadat podobně roztříštěné.  Já už platim Hbo go a občas Netflix a takovou hrůznost jako Disney+ nikdy nechci.  Naštěstí u nás to ještě nějakou dobu neroztříštené bude.
703999
0 0
reagovat
reaguje na: Chermy
Souhlas. Pokud se to časem nevyvine v nejakou jednotnou sluzbu, na které bude (skoro) všechno, něco jako Spotify nebo Steam, tak lidi budou piratit ve velkém. Ale to bude ještě dlouhý vývoj. Nejdřív si tím tříštěním nabijou všichni hubu, a pak se tam začne něco dít. A nebo Disney koupí úplně všechny a bude z toho jen jedna služba :-D
703999
Souhlas. Pokud se to časem nevyvine v nejakou jednotnou sluzbu, na které bude (skoro) všechno, něco jako Spotify nebo Steam, tak lidi budou piratit ve velkém. Ale to bude ještě dlouhý vývoj. Nejdřív si tím tříštěním nabijou všichni hubu, a pak se tam začne něco dít. A nebo Disney koupí úplně všechny a bude z toho jen jedna služba :-D
703995
4 0
reagují: Spiker
reagovat
Stále som tvrdil, že filmy od Foxu pod Disney sa zabijú. Aj keď ich produkcia za posledných pár rokov stála za nič. Do vtedy som bol blázon  a teraz reálne predikcie. Ale Fox sa bude stále využívať ako značka. 
703997
Stále som tvrdil, že filmy od Foxu pod Disney sa zabijú. Aj keď ich produkcia za posledných pár rokov stála za nič. Do vtedy som bol blázon  a teraz reálne predikcie. Ale Fox sa bude stále využívať ako značka. 
0 0
reagovat
reaguje na: Svarec
Řeknu to jako člověk, který chodí pravidelně do kina a doma se mu blyští nejnovější steelbooky od Novamedia, Kimchi, nebo FAC... myslím si,že streamovací služba by měla stát maximálně 10 dolarů měsíčně a studia by se měla spojit. Protože buďto budu koukat na film co mě tak moc netankuje zadara, nebo za 10 dolarů měsíčně... nic jiného fungovat nebude... Do kina zajdu na to co chci opravdu vidět a do sbírky si pořídím jen to co mám opravdu rád (a zas tak málo těch filmů není). Můj pohled na věc? Podporovat kinaře, sběratele a levné streamovací služby, všechno ostatní je jen důvod aby víc lidí tíhlo k pirátským ripům a nic dalšího neplatili... 
703995
Řeknu to jako člověk, který chodí pravidelně do kina a doma se mu blyští nejnovější steelbooky od Novamedia, Kimchi, nebo FAC... myslím si,že streamovací služba by měla stát maximálně 10 dolarů měsíčně a studia by se měla spojit. Protože buďto budu koukat na film co mě tak moc netankuje zadara, nebo za 10 dolarů měsíčně... nic jiného fungovat nebude... Do kina zajdu na to co chci opravdu vidět a do sbírky si pořídím jen to co mám opravdu rád (a zas tak málo těch filmů není). Můj pohled na věc? Podporovat kinaře, sběratele a levné streamovací služby, všechno ostatní je jen důvod aby víc lidí tíhlo k pirátským ripům a nic dalšího neplatili... 
703983
6 0
reagují: x_ander_jc
reagovat
nemám samozřejmě k dispozici jediná data či statistiku, jen obecný dojem z lidí kolem sebe a na netu..
703994
nemám samozřejmě k dispozici jediná data či statistiku, jen obecný dojem z lidí kolem sebe a na netu..
3 0
reagovat
Studia chtějí svůj kus koláče... ale jsem jediný kdo má dojem, že jestli na chvíli Netflix sebral vítr pirátům, protože lenost a komfort za pár prašulí prostě funguje, fragmentace filmů znovu mezi studia, přivede velkou spoustu lidí zase ke stahování zdarma?
703993
Studia chtějí svůj kus koláče... ale jsem jediný kdo má dojem, že jestli na chvíli Netflix sebral vítr pirátům, protože lenost a komfort za pár prašulí prostě funguje, fragmentace filmů znovu mezi studia, přivede velkou spoustu lidí zase ke stahování zdarma?
11 0
reagovat
Ať to roztříští co nejvíc, aspoň mě nebude tolik trápit svědomí, když to někde ukradnu ;-). PS: Chodím poctivě do kina a hodlám v tom pokračovat.
703989
Ať to roztříští co nejvíc, aspoň mě nebude tolik trápit svědomí, když to někde ukradnu ;-). PS: Chodím poctivě do kina a hodlám v tom pokračovat.
3 0
reagovat
reaguje na: Svarec
No... asi zůstanu u webshare.
703988
No... asi zůstanu u webshare.
703983
3 -2
reagovat
Nechce se mi věřit, že by businessman Iger nevyužil jinej fragment trhu v podobě erkových filmů, když je může dělat pod Foxama a nepoškodí tím Disney brand. Nebo v to aspoň z hloubi duše doufám.:D
703985
Nechce se mi věřit, že by businessman Iger nevyužil jinej fragment trhu v podobě erkových filmů, když je může dělat pod Foxama a nepoškodí tím Disney brand. Nebo v to aspoň z hloubi duše doufám.*:D*
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se