Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Godzilla II Král monster: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Pacific Rim 3: Fuck everything?

Nevím, první Godzilla nebyla nic moc, ale aspoň jsem tam viděl nějakej autorskej záměr se vymezit a zkusit to jinudy. Kong byl popcornovej výplach se super kamerou, kterej mě teda bavil ještě míň jak Godzilla, ale opět to dokážu respektovat. Nicméně tyhle digitalní zvěrstva kdy se to všechno pere a ještě navíc v noci přičemž na ničem nezáleží je nejenže otravnej, ale hlavně děsně ohranej. Počítám, že tahle nuda v kině Warnerům do kasičky moc nepřidá. Btw. první trailer byl stokrát lepší. 
702323
Pacific Rim 3: Fuck everything? Nevím, první Godzilla nebyla nic moc, ale aspoň jsem tam viděl nějakej autorskej záměr se vymezit a zkusit to jinudy. Kong byl popcornovej výplach se super kamerou, kterej mě teda bavil ještě míň jak Godzilla, ale opět to dokážu respektovat. Nicméně tyhle digitalní zvěrstva kdy se to všechno pere a ještě navíc v noci přičemž na ničem nezáleží je nejenže otravnej, ale hlavně děsně ohranej. Počítám, že tahle nuda v kině Warnerům do kasičky moc nepřidá. Btw. první trailer byl stokrát lepší. 
8 -6
reagují: TedGeorge
reagovat
Nepřipadá vám teď Godzilla nějak moc rychlá? :/ Jak na konci traileru běží mezi těma barákama, tak mi to přijde přehnaný. V tom prvním filmu
se mi právě líbilo, že z každýho jejího pohybu bylo vidět, že tam lítaj
tuny, ale teď to vypadá tak nějak nepatřičně...

Jo a mám strach, že jim tam zase budou fakani běhat když ne pod nohama, tak pořád někde poblíž, abysme jakože o ně měli mít strach (jo stigma otřesnýho Jurskýho světa žije dál).
702317
Nepřipadá vám teď Godzilla nějak moc rychlá? :/ Jak na konci traileru běží mezi těma barákama, tak mi to přijde přehnaný. V tom prvním filmu se mi právě líbilo, že z každýho jejího pohybu bylo vidět, že tam lítaj tuny, ale teď to vypadá tak nějak nepatřičně... Jo a mám strach, že jim tam zase budou fakani běhat když ne pod nohama, tak pořád někde poblíž, abysme jakože o ně měli mít strach (jo stigma otřesnýho Jurskýho světa žije dál).
6 0
reagovat
na prvý trailer (ktorý bol IMO do top 20 trailerov of all time) sa to nechytá, ale film vyzerá, že by mohol byť presne tá nadupaná, epická pecka, ktorú všetci čakali v 2014-om. 
702311
na prvý trailer (ktorý bol IMO do top 20 trailerov of all time) sa to nechytá, ale film vyzerá, že by mohol byť presne tá nadupaná, epická pecka, ktorú všetci čakali v 2014-om. 
1 -1
reagovat
Dobré to je. Škoda, že se vykašlali na ten přístup jedničky neukázat skoro nic, ale navodit prvotřídní měřítko a naopak se asi zuby nechty drží hloupoučkých postav. Proč to nešlo naopak?
Tak jako tak - 4/5* jen to plesklo.
702306
Dobré to je. Škoda, že se vykašlali na ten přístup jedničky neukázat skoro nic, ale navodit prvotřídní měřítko a naopak se asi zuby nechty drží hloupoučkých postav. Proč to nešlo naopak? Tak jako tak - 4/5* jen to plesklo.
3 0
reagovat
Ukázka fajn, ale potvrdila, že tohle není pro mě. Bezduché mlácení z jedniček a nul, při kterém se bortí domy sem tam mě nebaví (občas mám problém i u Marvelovek) a tady toho bude habaděj. 
Epické to je, trailer je fajn, ale asi to bude beze mě. Škoda, ten první byl fakt perfektní (jeden z nejlepších letos:+) a trochu mě nalákal právě na dobře vykreslené a zahrané charaktery, které budou mít víc prostoru. Očividně ale půjde spíš o bitky obřích monster, což vypadá OK, ale nějak při tom nemám komu (čemu) fandit, není proč. 
Úspěch tomu ale přeju, už jen protože to je od WB. 
702305
Ukázka fajn, ale potvrdila, že tohle není pro mě. Bezduché mlácení z jedniček a nul, při kterém se bortí domy sem tam mě nebaví (občas mám problém i u Marvelovek) a tady toho bude habaděj.  Epické to je, trailer je fajn, ale asi to bude beze mě. Škoda, ten první byl fakt perfektní (jeden z nejlepších letos*:+*) a trochu mě nalákal právě na dobře vykreslené a zahrané charaktery, které budou mít víc prostoru. Očividně ale půjde spíš o bitky obřích monster, což vypadá OK, ale nějak při tom nemám komu (čemu) fandit, není proč.  Úspěch tomu ale přeju, už jen protože to je od WB. 
1 -2
reagovat
Ale to nerdovské "ja" vo mne má mokré gate a chce povedať len: "In awe of the size of this lad!" 8)
702304
Ale to nerdovské "ja" vo mne má mokré gate a chce povedať len: "In awe of the size of this lad!" *8)*
1 -2
reagovat
Keby táto ukážka vyšla v roku 2013, pred Pacific Rimom a prvou Godzillou, mali by sme všetci mokré gate.

Takto sa ale teraz bojím, že akcia bude v noci a o ničom, a o ľudský element, ktorý bol katastrofálny v prvom filme, sa teraz už ani nepokúsia.
702303
Keby táto ukážka vyšla v roku 2013, pred Pacific Rimom a prvou Godzillou, mali by sme všetci mokré gate. Takto sa ale teraz bojím, že akcia bude v noci a o ničom, a o ľudský element, ktorý bol katastrofálny v prvom filme, sa teraz už ani nepokúsia.
2 -2
reagovat
Pěkný.

Z jedničky jsem byl tenkrát tak nadšenej, že se dodnes bojím si jí pustit znova, abych si nezkazil dojem.

Dvojka zatím vypadá, že pojede ve stejným stylu, jen s vícem akce. Proč ne. Opatrně se těším.
702295
Pěkný. Z jedničky jsem byl tenkrát tak nadšenej, že se dodnes bojím si jí pustit znova, abych si nezkazil dojem. Dvojka zatím vypadá, že pojede ve stejným stylu, jen s vícem akce. Proč ne. Opatrně se těším.
2 -1
reagovat
reaguje na: K_A_I
Ona tak vypadá už v jedničce. A to se ti zdá:D Udělali ji jako medvěda co se spářil s krokodýlem a dostal psí tlamu:D
702289
Ona tak vypadá už v jedničce. A to se ti zdá*:D* Udělali ji jako medvěda co se spářil s krokodýlem a dostal psí tlamu*:D*
702286
3 0
reagovat
Epické, a vypada to jako jediny důvod, proč se konečně podívat na jedničku, na kterou snad každy prskal :) Jen mě trošičku děsí vzhled Godzilly, v te poslední sceně mi přišla až moc macatá, se slušným pivasem :)
No co stejně těšeníčko, až si, za pár let dají s Kongem po hubě :)
702286
Epické, a vypada to jako jediny důvod, proč se konečně podívat na jedničku, na kterou snad každy prskal :) Jen mě trošičku děsí vzhled Godzilly, v te poslední sceně mi přišla až moc macatá, se slušným pivasem :) No co stejně těšeníčko, až si, za pár let dají s Kongem po hubě :)
1 -1
reagují: NiChoLai
reagovat
FUCK YES! 8)
702285
FUCK YES! *8)*
1 -1
reagovat
Já mám první díl taky rád. Jinak tohle mě napumpovalo jak dlouho nic :+:+
702284
Já mám první díl taky rád. Jinak tohle mě napumpovalo jak dlouho nic *:+**:+*
2 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
Mně se jednička taky hodně líbila a s tímhle vůbec nemám problém. :)
702283
Mně se jednička taky hodně líbila a s tímhle vůbec nemám problém. *:)*
702271
3 0
reagovat
jdu se přebalit ... týý vole, tak tohle bylo kurevsky epický :D:)):+
první Godzilla a Kong udělali dohromady skoro miliardu, takže to má potenciál. Asie to bude milovat. A já se na to těším víc jak na další Star Wars.
TOPKA pro příští rok zatím
Avengers4, Godzilla 2, Novej Tarantino, Jak vycvičit draka 3, Hobbs and Shaw ... 
702280
jdu se přebalit ... týý vole, tak tohle bylo kurevsky epický *:D**:))**:+* první Godzilla a Kong udělali dohromady skoro miliardu, takže to má potenciál. Asie to bude milovat. A já se na to těším víc jak na další Star Wars. TOPKA pro příští rok zatím Avengers4, Godzilla 2, Novej Tarantino, Jak vycvičit draka 3, Hobbs and Shaw ... 
0 -8
reagovat
:o:+
702279
*:o**:+*
0 -1
reagovat
reaguje na: ovmartin23
Zrovna zima na tom není o moc líp, Spiderman, Aquman, Bumblebee, Mary Popins.
702277
Zrovna zima na tom není o moc líp, Spiderman, Aquman, Bumblebee, Mary Popins.
702274
0 -1
reagovat
imho tohle uz je trochu moc a nevim, jak na to budou chodit 40nici a vyse
a propos, mate spatne datum
24.5. Alladin & Ad Astra & BrightBurn
31.5. Godzilla
7.6. X-men
14.6. Men in Black
vsichni se navzajem pozerou
702274
imho tohle uz je trochu moc a nevim, jak na to budou chodit 40nici a vyse a propos, mate spatne datum 24.5. Alladin & Ad Astra & BrightBurn 31.5. Godzilla 7.6. X-men 14.6. Men in Black vsichni se navzajem pozerou
3 0
reagují: Hellshock
reagovat
Za mě super! :+ Jen mě trošku vyděsil ten závěrečný high speed Godzzily, působilo to trochu komicky, nějako u těch starších filmů:D 
702273
Za mě super! *:+* Jen mě trošku vyděsil ten závěrečný high speed Godzzily, působilo to trochu komicky, nějako u těch starších filmů*:D* 
4 -1
reagovat
No těším se ještě více, King Ghidorah vypadá velice slušně a u něho jsem se bál nejvíc
702272
No těším se ještě více, King Ghidorah vypadá velice slušně a u něho jsem se bál nejvíc
1 -2
reagovat
Ne, tenhle smer se mi nelibi, ale ja jsem v te mensine, ktera ma jednicku v top 3 toho roku.
702271
Ne, tenhle smer se mi nelibi, ale ja jsem v te mensine, ktera ma jednicku v top 3 toho roku.
6 -1
reagují: Kostěj
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se