Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Live Speciál: Rocky IV

příspěvky 1 - 0 Napsat příspěvek
reaguje na: CAPS_LOCK
A potom na čo reaguješ? Na čo je to dobré? Ak niečo nemáš rád, nechaj to tak, vyhýbaj sa tomu. Myslím, že nikto tu nie je zvedavý na tvoje zbytočne nenávistné komentáre. Tieto Live špeciály sú pre ľudí, ktorí majú radi tieto filmy, nie pre takých ako ty. Odchod.
Ale k téme. Super diel, ĎAKUJEM vám! Vidím, že sme rovnaké krvné skupiny :-) Toto je film, ktorý fakt nikdy neomrzí. A pieseň No Easy Way Out... Istý čas som si ju stále púšťal pred bicyklovaním, futbalom či akýmkoľvek športom. 
702318
A potom na čo reaguješ? Na čo je to dobré? Ak niečo nemáš rád, nechaj to tak, vyhýbaj sa tomu. Myslím, že nikto tu nie je zvedavý na tvoje zbytočne nenávistné komentáre. Tieto Live špeciály sú pre ľudí, ktorí majú radi tieto filmy, nie pre takých ako ty. Odchod. Ale k téme. Super diel, ĎAKUJEM vám! Vidím, že sme rovnaké krvné skupiny :-) Toto je film, ktorý fakt nikdy neomrzí. A pieseň No Easy Way Out... Istý čas som si ju stále púšťal pred bicyklovaním, futbalom či akýmkoľvek športom. 
701192
0 0
reagovat
Kdyby na konci Drago zabil Rockyho, byl by to krásný happy end, ale ne, Stallone prostě musel celým filmem ponížit nejen politbyro ale i Sovětský svaz jako takový. Prostě film se zbytečným, účelovým a směšně podaným politickým podtextem. Můj jediný film v sérii a jak jinak, než proti gustu že, ale už jen patetický plakát se Stallonem ve mě vyvolává dávivý reflex, takže tohle i celá série prostě ne :-
701192
Kdyby na konci Drago zabil Rockyho, byl by to krásný happy end, ale ne, Stallone prostě musel celým filmem ponížit nejen politbyro ale i Sovětský svaz jako takový. Prostě film se zbytečným, účelovým a směšně podaným politickým podtextem. Můj jediný film v sérii a jak jinak, než proti gustu že, ale už jen patetický plakát se Stallonem ve mě vyvolává dávivý reflex, takže tohle i celá série prostě ne *:-*
0 -1
reagují: Elago
reagovat
Hned jsem si ho musel pustit, diky 
700981
Hned jsem si ho musel pustit, diky 
0 0
reagovat
Krásně rozebraný. Rocky IV je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Asi ani nespočítám kolikrát jsem ho viděl. Většinou jsem si to pouštěl až od příletu do Ruska :-)) Myslel jsem si, že jsem o něm věděl vše, ale o sporu při natáčení mezi Carlem a Dolphem zhola nic :-) Je někde k vidění deleted scéna s toho boxerského výboru? Nikde jsem ji nenašel. Jen je na sekundu vidět v traileru.
Ještě přidám (asi nikdy nepoužitý) teaser, kde toho Ivan namluví víc než za celý film link
700980
Krásně rozebraný. Rocky IV je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Asi ani nespočítám kolikrát jsem ho viděl. Většinou jsem si to pouštěl až od příletu do Ruska :-)) Myslel jsem si, že jsem o něm věděl vše, ale o sporu při natáčení mezi Carlem a Dolphem zhola nic :-) Je někde k vidění deleted scéna s toho boxerského výboru? Nikde jsem ji nenašel. Jen je na sekundu vidět v traileru. Ještě přidám (asi nikdy nepoužitý) teaser, kde toho Ivan namluví víc než za celý film https://www.youtube.com/watch?v=uL4gjQFsw9E
0 0
reagovat
reaguje na: Adrian
Nevidel. Krása.
700964
Nevidel. Krása.
700962
1 0
reagovat
Niektorí z vás ho už možno videli, niektorí možno nie...ale tento "fanboy" artwork k double feature presentation Rocky IV+ Creed II v Aeru proste stojí možno aj za vytlačenie a vylepenie na stenu:
Rocky IV artwork
:D
700962
Niektorí z vás ho už možno videli, niektorí možno nie...ale tento "fanboy" artwork k double feature presentation Rocky IV+ Creed II v Aeru proste stojí možno aj za vytlačenie a vylepenie na stenu: [url=https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/46516842_2303495536359295_6832386583807655936_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=91afcd9c1685e832d745cacce55c3461&oe=5CAFF083]Rocky IV artwork [/url]*:D*
3 0
reagují: jedendvatri
reagovat
Parádní live speciál. Ten Váš zápal pro tento film je neskutečnej. Věřím, že si to Imf hned na tom mobilu pustil. A tzv. Training Montage je nejlepší melodií celé série.
700937
Parádní live speciál. Ten Váš zápal pro tento film je neskutečnej. Věřím, že si to Imf hned na tom mobilu pustil. A tzv. Training Montage je nejlepší melodií celé série.
0 0
reagovat
PECKA PECKA PECKA!

Klobú dole páni! Hneď po pozretí som si dal Rocky 1, 4, Balbou a Teraz Creeda! 
Super diel! Jeden z najlepších! :) Tentokrát neskutočný úder (nemohol som si odpustiť :D ) na nostalgiu! Z Hlada aj Imfa totálne srší chlapecká radosť že si môžu sadnúť a pokecať si o filme ktorý milujú od mala <3
700935
PECKA PECKA PECKA! Klobú dole páni! Hneď po pozretí som si dal Rocky 1, 4, Balbou a Teraz Creeda!  Super diel! Jeden z najlepších! :) Tentokrát neskutočný úder (nemohol som si odpustiť :D ) na nostalgiu! Z Hlada aj Imfa totálne srší chlapecká radosť že si môžu sadnúť a pokecať si o filme ktorý milujú od mala <3
0 0
reagovat
reaguje na: imf
Já bych to právě potřeboval ve filmu. V mojí verzi tyhle hlášky z neznámýho důvodu chybí. Počítám, že byl nějaký re-release s upraveným dabingem.
700924
Já bych to právě potřeboval ve filmu. V mojí verzi tyhle hlášky z neznámýho důvodu chybí. Počítám, že byl nějaký re-release s upraveným dabingem.
700919
0 0
reagovat
Jste srdcari :D To videjko "Rocky - motivacni video cz" je pomyslna tresnicka, co vice, bez toho voiceoveru to neni Vono :D
700923
Jste srdcari :D To videjko "Rocky - motivacni video cz" je pomyslna tresnicka, co vice, bez toho voiceoveru to neni Vono :D
0 0
reagovat
reaguje na: murray9310
Odepisu ti sem. Na YouTube je ta pisnicka pod nazvem Rocky - motivacni video cz, tusim. A hlasku se slabym Americanem najdes v podcastove verzi tohohle specialu. ;)
700919
Odepisu ti sem. Na YouTube je ta pisnicka pod nazvem Rocky - motivacni video cz, tusim. A hlasku se slabym Americanem najdes v podcastove verzi tohohle specialu. *;)*
700916
1 0
reagují: murray9310
reagovat
Mě na čtyřce odjakživa vadila Rockyho nezranitelnost, přestože už měl být jakože ten starej bejvalej boxer co už s Apollem bojuje jen pro zábavu.
Když se v jedničce a dvojce mlátil 15 kol, tak byl opuchlej a rozmlácenej. Pak ve trojce nastoupil Clubber Lang, kterej byl tak silnej, že Rockyho sundal jak nic během chvilky a když se chystal na odvetu, tak ještě Apollo říkal, že ho musí sundat rychle, protože zhruba po třech kolech už na něj Rocky nebude stačit.
No a pak ve čtyřce bojuje s komoušem, kterej má v pazourách hydrauliku. Buší tam do něj 15 kol mnohem víc jak Lang a Rocky z toho nijak zvlášť rozbitej není. Prostě mi ta nevyváženost už tehdy kazila dobrej dojem a to jinak čtverce odpustím kromě robota úplně všechno :)
700917
Mě na čtyřce odjakživa vadila Rockyho nezranitelnost, přestože už měl být jakože ten starej bejvalej boxer co už s Apollem bojuje jen pro zábavu. Když se v jedničce a dvojce mlátil 15 kol, tak byl opuchlej a rozmlácenej. Pak ve trojce nastoupil Clubber Lang, kterej byl tak silnej, že Rockyho sundal jak nic během chvilky a když se chystal na odvetu, tak ještě Apollo říkal, že ho musí sundat rychle, protože zhruba po třech kolech už na něj Rocky nebude stačit. No a pak ve čtyřce bojuje s komoušem, kterej má v pazourách hydrauliku. Buší tam do něj 15 kol mnohem víc jak Lang a Rocky z toho nijak zvlášť rozbitej není. Prostě mi ta nevyváženost už tehdy kazila dobrej dojem a to jinak čtverce odpustím kromě robota úplně všechno :)
0 0
reagovat
Neměl byste někdo odkaz na verzi se Slyovo voiceoverem ty písničky? Taky mi chybí hláška trenéra: neděláš to co jsme ti řekli... američan je slabý... slabý.
Kdyžtak mi pište sem bearfoot@seznam.cz.
Díky
700916
Neměl byste někdo odkaz na verzi se Slyovo voiceoverem ty písničky? Taky mi chybí hláška trenéra: neděláš to co jsme ti řekli... američan je slabý... slabý. Kdyžtak mi pište sem bearfoot@seznam.cz. Díky
0 0
reagují: imf
reagovat
Ukápla nostalgická kapka krve. Mám to stejně, taky mám radši čtyřku než oskarovou jedničku. Jednička je moc hrubá, temná. Čtyřka je krásně osmdesátkově naleštěná. :)
700913
Ukápla nostalgická kapka krve. Mám to stejně, taky mám radši čtyřku než oskarovou jedničku. Jednička je moc hrubá, temná. Čtyřka je krásně osmdesátkově naleštěná. *:)*
0 0
reagovat
Tak na tenhle díl si vyčlením speciální čas! Rocky IV je pro mě naprostý kult, srdcovka a nesmrtelná klasika, nejlepší "sportovní" film všech dob a doživotní čestný člen all-time top 10.8)
Viděl jsem ho až podstatně později, asi tak v 16-17, a možná i díky tomu mě oslovuje dodnes. Nikdy nezapomenu, jak jsem si ho pouštěl v prváku na vejšce večer před nejdůležitější zkouškou. Podle mě je v tom taková ta esence chlapství, která mi třeba v Rambovi nebo Commandu přijde směšná, ale tady na mě působí fakt silně.
Kromě věcí zmíněných v článku či diskusi (geniální dabing Pavla Rímského a dodnes nepřekonané koláže) bych ještě vypíchl zdaleka nejsilnější emocionální dopad ze všech Rockyů (Apollo!) a především fakt, že právě díky Rockymu IV Gorbačov pochopil, že "každyj možet změnitsja", a zahájil perestrojku, čímž v konečném důsledku způsobil pád SSSR a Železné opony.
Díky, pánové!
700907
Tak na tenhle díl si vyčlením speciální čas! Rocky IV je pro mě naprostý kult, srdcovka a nesmrtelná klasika, nejlepší "sportovní" film všech dob a doživotní čestný člen all-time top 10.*8)* Viděl jsem ho až podstatně později, asi tak v 16-17, a možná i díky tomu mě oslovuje dodnes. Nikdy nezapomenu, jak jsem si ho pouštěl v prváku na vejšce večer před nejdůležitější zkouškou. Podle mě je v tom taková ta esence chlapství, která mi třeba v Rambovi nebo Commandu přijde směšná, ale tady na mě působí fakt silně. Kromě věcí zmíněných v článku či diskusi (geniální dabing Pavla Rímského a dodnes nepřekonané koláže) bych ještě vypíchl zdaleka nejsilnější emocionální dopad ze všech Rockyů (Apollo!) a především fakt, že právě díky Rockymu IV Gorbačov pochopil, že "každyj možet změnitsja", a zahájil perestrojku, čímž v konečném důsledku způsobil pád SSSR a Železné opony. Díky, pánové!
0 0
reagovat
Fakt dík moc za tenhle speciál :+
Nemusel jsem se ani dívat na samotný film a měl jsem na tváři, jak říkal Mr. Hlad, ten drobný úšklebek. Stačilo si vzpomenout na Slye, co tahá klády po kolena ve sněhu :)
700903
Fakt dík moc za tenhle speciál *:+* Nemusel jsem se ani dívat na samotný film a měl jsem na tváři, jak říkal Mr. Hlad, ten drobný úšklebek. Stačilo si vzpomenout na Slye, co tahá klády po kolena ve sněhu *:)*
0 0
reagovat
Ozaj fajnové MZ Live ste spravili. Dík. Ja som dal v rámci prípravy na druhého Creeda pred pár dňami práve filmy Creed a Rocky IV. Má to niečo do seba aj dnes. Krásne naivné, ale dobre natočené, zostrihané aj hudobne osemdesiatkovo podmazané. Inak teraz som kdesi čítal že Creed 2 s rozpočtom 50 mega je najdrahším dielom celej ságy. Tie filmy fakt neboli nikdy prehnane drahé. Snáď s výnimkou mizerného Rockyho V, ktorý stál v tých časoch nejakých 42 a zarobil 40. 
700902
Ozaj fajnové MZ Live ste spravili. Dík. Ja som dal v rámci prípravy na druhého Creeda pred pár dňami práve filmy Creed a Rocky IV. Má to niečo do seba aj dnes. Krásne naivné, ale dobre natočené, zostrihané aj hudobne osemdesiatkovo podmazané. Inak teraz som kdesi čítal že Creed 2 s rozpočtom 50 mega je najdrahším dielom celej ságy. Tie filmy fakt neboli nikdy prehnane drahé. Snáď s výnimkou mizerného Rockyho V, ktorý stál v tých časoch nejakých 42 a zarobil 40. 
0 0
reagovat
Díky za omylem streamovaný díl. Nezastavitelný byl super.
700901
Díky za omylem streamovaný díl. Nezastavitelný byl super.
0 0
reagovat
Už si nepamatuji, kdy jsem to viděl prvně, ale pochopil jsem některé věci, až jsem byl starší a viděl to po X-té. Nejdřív byly nejlepší ty treninkové montáže a hudba. Příběh je pitomý stejně jako kulturističtí boxeři, ale o to nešlo. Protože Amík Stalone to nandal Rusákovi v Rusku za doprovodu parádní hudby a písniček. Až s věkem přišlo prozření. Ale i tak si dám sem tam opáčko. Mám to na blu-rayi.
 A nejlepší byla scéna výstupu na vrchol hory. Dragóóó´!!! Doteď mi z toho běhá mráz po zádech a všechny chlupy vstávají blahem, když si na to vzpomenu. ?)
700900
Už si nepamatuji, kdy jsem to viděl prvně, ale pochopil jsem některé věci, až jsem byl starší a viděl to po X-té. Nejdřív byly nejlepší ty treninkové montáže a hudba. Příběh je pitomý stejně jako kulturističtí boxeři, ale o to nešlo. Protože Amík Stalone to nandal Rusákovi v Rusku za doprovodu parádní hudby a písniček. Až s věkem přišlo prozření. Ale i tak si dám sem tam opáčko. Mám to na blu-rayi.  A nejlepší byla scéna výstupu na vrchol hory. Dragóóó´!!! Doteď mi z toho běhá mráz po zádech a všechny chlupy vstávají blahem, když si na to vzpomenu. *?)*
0 0
reagovat
Zatiaľ váš najlepší špeciál :+  nedávno som omladine rozprával o tom dabingu v aute a kukali na mňa ako na mimozemšťana :D
700899
Zatiaľ váš najlepší špeciál *:+*  nedávno som omladine rozprával o tom dabingu v aute a kukali na mňa ako na mimozemšťana *:D*
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se