Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Rocky IV


ikona
imf
creed iidolph lundgrenmz speciálrockyrocky ivsylvester stallone
Nejpitomější díl? Jo, a taky s přehledem nejoblíbenější. 

Hned na začátku bez vykrucování přiznám, že jsme se s Hladem na tohle natáčení těšili už od jara letošního roku, když jsme tohle vzpomínkové pásmo připravovali. A pevně daná premiéra Creeda II nám vytyčila jasné datum, ke kterému se naše naděje upínaly. Příprava na tenhle díl sice nebyla tak náročná, abychom vám z ní připravili tréninkovou montáž, ale natěšení jsme teda byli hrozně. Esence osmdesátek, Stallone v neuvěřitelné formě před kamerou i za ní, ale hlavně spousta parádních historek z natáčení a neustálé přemítání o tom, jestli je to studenoválečná nalejvárna proložená bodybuilding pornem, nebo jestli je v tom opravdu něco víc, případně kolik zůstalo z toho, co jsme tam viděli v jedenácti letech. Tehdy nám to přišlo jako nejlepší pohádka o americkém Davidovi a sovětském Goliášovi, pardon, Ivanovi. Mnohem lepší než Mrazík. A navíc se finále odehrává o Vánocích, takže to lze (s přimhouřením oka opuchlého od neustálé nakládačky) považovat za štědrovečerní klasiku.

Naše vzpomínání má poloviční stopáž samotného filmu, takže tímhle ohlížením ušetříte čas. I když jak se to vezme, protože jakmile skončíme, pravděpodobně dostanete obrovskou chuť si Rockyho IV pustit. A nejlépe s českým dabingem, protože jedině v něm zjistíte, že “není snadné odejít z domova”, a taky že “někdy dávat může být i špatné”. Podle nás ale tehdy Sly rozdával jenom to dobré a Rocky IV při vší své naivitě a černobílosti patří svým přepáleným konceptem a provedením na čestné místo vedle Komanda coby nejpřetáčenější videokazeta v poličce. Nostalgii s námi můžete lovit i v audiu na serveru Podbean, ale samozřejmě doporučíme spíš videoverzi, kde je řada ukázek, a taky pár bláznivých fotek, včetně těch z divokých hollywoodských večírků osmdesátých let, které si Dolph Lundgren zjevně užíval víc, než bylo zdrávo.

Dál vás asi lákat nemusíme. Do komentářů napište, jak na Rockyho čtyřku vzpomínáte vy, a logicky nás potěší i pochvaly, připomínky a komentáře. Dobrou zprávou pro fanoušky budiž, že do konce roku máme připravené další tři díly, včetně jednoho speciálního speciálu (ten jsme předevčírem “omylem” půl hodiny streamovali živě :). Takže už plánujeme novou sezónu. Jak bude velkolepá, to záleží jen a jen na vaší přízni.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace