Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Může být z Jamese Bonda žena?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: foxbat
Ha, na tohle jsem úplně zapomněl. Stahuji svou připomínku a nové andílky beru všemi deseti. :+
698122
Ha, na tohle jsem úplně zapomněl. Stahuji svou připomínku a nové andílky beru všemi deseti. *:+*
698119
1 -1
reagovat
reaguje na: Bucak
698119
[url=https://goo.gl/images/uXX5tP]ziaden problem...[/url]
698078
1 -1
reagují: Bucak
reagovat

žena môže byť, ale

musí to ísť all the way.
nech sa nevolá Jane Bond, ale normálne James. A nech sa nad tým vo filme nikto nepozastavuje.
Nech sa v priebehu filmu vyspí so 2-3 ženami. Úplne normálne, ako to James robí vždy.
A nech to je 55 kilová sexoška, čo bez problémov zmláti zopár 100-kilových chlapov naraz.
Nech na ňu všetci reagujú ako na muža, ale nech sa to neberie ako očividná sebaparódia, teda aspoň nie viac ako posledné bondovky (ktoré sa tak na rozdiel od starších kúskov neberú skoro vôbec).

Takéto poňatie si veľmi rád pôjdem pozrieť aj do kina.
Raz.
A potom nech sa preberú z raušu, a vrátia sa späť na zem.

Kedy obsadia Kevina Harta do role Supermana?
Alebo v novej verzii Romeo and Juliet nech hrajú Willem Dafoe a Conchita Wurst.
Samozrejme Júliu by hral Dafoe.
698118
musí to ísť all the way. nech sa nevolá Jane Bond, ale normálne James. A nech sa nad tým vo filme nikto nepozastavuje. Nech sa v priebehu filmu vyspí so 2-3 ženami. Úplne normálne, ako to James robí vždy. A nech to je 55 kilová sexoška, čo bez problémov zmláti zopár 100-kilových chlapov naraz. Nech na ňu všetci reagujú ako na muža, ale nech sa to neberie ako očividná sebaparódia, teda aspoň nie viac ako posledné bondovky (ktoré sa tak na rozdiel od starších kúskov neberú skoro vôbec). Takéto poňatie si veľmi rád pôjdem pozrieť aj do kina. Raz. A potom nech sa preberú z raušu, a vrátia sa späť na zem. Kedy obsadia Kevina Harta do role Supermana? Alebo v novej verzii Romeo and Juliet nech hrajú Willem Dafoe a Conchita Wurst. Samozrejme Júliu by hral Dafoe.
žena môže byť, ale
3 -1
reagovat
A bude říkat Blond, Jane Blond:D
Kdepak, jak už psali jiní, když chtějí ženu, ať použijí jiné číslo 00.
698115
A bude říkat Blond, Jane Blond*:D* Kdepak, jak už psali jiní, když chtějí ženu, ať použijí jiné číslo 00.
3 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Než začneš pouštět rozumy, doporučuju si NOLF zahrát. V té hře se opakovaně řeší právě předsudky, že Cate je ženská a přece nemůže dělat agentku, protože to je chlapská práce, přičemž Cate v tomhle směru šéfy poměrně dost emancipovaně fuckuje a nakonec samozřejmě zachrání svět.

I když chápu, že ta tvá pozámka o sexistickém ztvárnění hlavní hrdinky pramení spíš z toho, že sis do googlu zadal "No one lives forever", vyjely ti obrázky Cate, což je samozřejmě kočka, a šel jsi rozdávat rozumy do diskuse, co?
698106
Než začneš pouštět rozumy, doporučuju si NOLF zahrát. V té hře se opakovaně řeší právě předsudky, že Cate je ženská a přece nemůže dělat agentku, protože to je chlapská práce, přičemž Cate v tomhle směru šéfy poměrně dost emancipovaně fuckuje a nakonec samozřejmě zachrání svět. I když chápu, že ta tvá pozámka o sexistickém ztvárnění hlavní hrdinky pramení spíš z toho, že sis do googlu zadal "No one lives forever", vyjely ti obrázky Cate, což je samozřejmě kočka, a šel jsi rozdávat rozumy do diskuse, co?
698086
5 -1
reagovat
Ještě by mohl být transsexuál s bisexuální orientací, aby bylo vidět, že tvůrci nejsou antifeministé :D.
Bond to bude mít sakra těžké, zejména, pokud se budou tvůrci snažit, aby to bylo veleepické (pak nezbyde místo na příběh a bude z toho opět jen odvar). Tak si tak říkám, jestli by to neměl celé natočit Lynch. Bonda by v polovině odstřelili, nastoupil by nový herec (či herečka), představil by se jako James Bond a začal zjišťovat, kdo odpráskl jeho předchůdce. Nakonec by se zjistilo, že padouch s tváří Craiga...
698104
Ještě by mohl být transsexuál s bisexuální orientací, aby bylo vidět, že tvůrci nejsou antifeministé *:D*. Bond to bude mít sakra těžké, zejména, pokud se budou tvůrci snažit, aby to bylo veleepické (pak nezbyde místo na příběh a bude z toho opět jen odvar). Tak si tak říkám, jestli by to neměl celé natočit Lynch. Bonda by v polovině odstřelili, nastoupil by nový herec (či herečka), představil by se jako James Bond a začal zjišťovat, kdo odpráskl jeho předchůdce. Nakonec by se zjistilo, že padouch s tváří Craiga...
1 -1
reagovat
reaguje na: Randal K.
S tou Larou je perfektní přirovnání. Pochybuju, že by fanoušci (zejména herní, ale klidně i filmoví) vydýchali, že by v dalším dílu místo Lary Croft překopali celé lore tak, že hlavní postavou bude Larry Croft. Vždyť je to blbost.

Lara Croft je určitá značka, James Bond taky. A měnit takovou základní věc, jako je pohlaví postavy, když značka funguje přes padesát let, je prostě nesmysl. Značku má smysl rozšířit (třeba právě vedlejší ženskou postavou a případně jejím spin-offem), ale ne ji totálně překopávat.
698102
S tou Larou je perfektní přirovnání. Pochybuju, že by fanoušci (zejména herní, ale klidně i filmoví) vydýchali, že by v dalším dílu místo Lary Croft překopali celé lore tak, že hlavní postavou bude Larry Croft. Vždyť je to blbost. Lara Croft je určitá značka, James Bond taky. A měnit takovou základní věc, jako je pohlaví postavy, když značka funguje přes padesát let, je prostě nesmysl. Značku má smysl rozšířit (třeba právě vedlejší ženskou postavou a případně jejím spin-offem), ale ne ji totálně překopávat.
698101
3 -1
reagovat
James Bond byť žena nemôže, pretože to je JAMES Bond, tzn. muž. Rovnako ako napríklad muž nemôže byť LARA Croft.

Čo by ale kľudne vedeli zmáknuť je nejaký ekvivalent, kedy žena dostane to prestížne číslo "007".  

Ale či má také niečo význam...neviem. Človek sa v dnešnej dobe už pomaly ani neodvažuje takéto iniciatívy odmietnuť, aby náhodou nevyzeral, že je spiatočník a sexista. 
698101
James Bond byť žena nemôže, pretože to je JAMES Bond, tzn. muž. Rovnako ako napríklad muž nemôže byť LARA Croft. Čo by ale kľudne vedeli zmáknuť je nejaký ekvivalent, kedy žena dostane to prestížne číslo "007".   Ale či má také niečo význam...neviem. Človek sa v dnešnej dobe už pomaly ani neodvažuje takéto iniciatívy odmietnuť, aby náhodou nevyzeral, že je spiatočník a sexista. 
2 -1
reagují: x_ander_jc
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
:D :D Vanilkové! Karamelové latté se nedá pít.
698095
*:D* *:D* Vanilkové! Karamelové latté se nedá pít.
698094
2 -1
reagovat
Karamelové Latte, protřepat, nemíchat...
698094
Karamelové Latte, protřepat, nemíchat...
6 -1
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: Lilitka
Tak to udělat nemůžou, protože by jim na tu ženu chodilo  míň lidí a tohle je spíš tlakem pár posudku, kteří mermomocí chtějí sejmout celkové ztvárnění postavy a ne ukázat že původně napsaný bond bude mít zajem více lidí než černou bondici například
698091
Tak to udělat nemůžou, protože by jim na tu ženu chodilo  míň lidí a tohle je spíš tlakem pár posudku, kteří mermomocí chtějí sejmout celkové ztvárnění postavy a ne ukázat že původně napsaný bond bude mít zajem více lidí než černou bondici například
698090
1 -1
reagovat

Bond žena? Lol

Já nějak nechápu, proč by měla být z Bonda žena. To by z něj moc nezbylo a filmy by šly do kytek. Klidně ať je série s ženou, ale ať tomu neříkají Bond a udělají to pořádně důstojně.
Já nechápu, proč se musí mužské postavy vůbec předělávat na ženské. Co to je za trend? Vždyť ženy můžou mít vlastní filmy a témata, a nemyslím ty, ve kterých by řešily chlapy nebo nakopávaly zadky.
698090
Já nějak nechápu, proč by měla být z Bonda žena. To by z něj moc nezbylo a filmy by šly do kytek. Klidně ať je série s ženou, ale ať tomu neříkají Bond a udělají to pořádně důstojně. Já nechápu, proč se musí mužské postavy vůbec předělávat na ženské. Co to je za trend? Vždyť ženy můžou mít vlastní filmy a témata, a nemyslím ty, ve kterých by řešily chlapy nebo nakopávaly zadky.
Bond žena? Lol
3 -1
reagují: BranMakMorn
reagovat
Bond svým otravně obstarožním pojetím do dnešní doby nepatří a to je taky důvod, proč mě vždycky míjel. Fukunaga by sice na tom mohl něco změnit k lepšímu, ale na to se nedá moc spoléhat, takže já jakýkoliv pokus o pomyslný kopanec do koulí hlavní postavy a restart celé značky tím správným způsobem jenom vítám :+

A co se týče níže probíraného No One Lives Forever, tak to bych i celkem bral, ovšem bez McQuarrieho, Ferguson a i bez sexistického ztvárnění hlavní hrdinky.
698086
Bond svým otravně obstarožním pojetím do dnešní doby nepatří a to je taky důvod, proč mě vždycky míjel. Fukunaga by sice na tom mohl něco změnit k lepšímu, ale na to se nedá moc spoléhat, takže já jakýkoliv pokus o pomyslný kopanec do koulí hlavní postavy a restart celé značky tím správným způsobem jenom vítám *:+* A co se týče níže probíraného No One Lives Forever, tak to bych i celkem bral, ovšem bez McQuarrieho, Ferguson a i bez sexistického ztvárnění hlavní hrdinky.
1 -8
reagují: x_ander_jc
reagovat
K tomuhle snad už nejde nic normálního dodávat.... Udělat z Bonda černýho nebo snad ženskou, to sou takový blitky, že už to hraničí s polystyrenovym mozkem.... Nabídněte roli Cavillovi(hlavně ne probůh zoufalyho Hiddlestona) a všechno bude cajk!!! 
698083
K tomuhle snad už nejde nic normálního dodávat.... Udělat z Bonda černýho nebo snad ženskou, to sou takový blitky, že už to hraničí s polystyrenovym mozkem.... Nabídněte roli Cavillovi(hlavně ne probůh zoufalyho Hiddlestona) a všechno bude cajk!!! 
2 -5
reagovat
Mohla střelit i toho zaporaka, čas měla, ještě se na něho blbě dívala, jak zajíždí do tunelu. Pusťte si to znovu...Prostě mařka vhodná maximálně na kafe do kanclu.
698079
Mohla střelit i toho zaporaka, čas měla, ještě se na něho blbě dívala, jak zajíždí do tunelu. Pusťte si to znovu...Prostě mařka vhodná maximálně na kafe do kanclu.
3 -5
reagovat
reaguje na: foxbat
Akorát by si Rock musel nechat narůst háro, jinak by ty zpomalovačky byly o ničem...
698078
Akorát by si Rock musel nechat narůst háro, jinak by ty zpomalovačky byly o ničem...
698067
3 -1
reagují: foxbat
reagovat
reaguje na: KarelR
No já to bral spíš tak, že ona sama ten shot dát nechtěla, protože věděla, že to může dopadnout blbě, ale na rozkaz M to prostě udělala. A posralo se to. A skončila, protože se do takových situací nechtěla dostávat znova.
698077
No já to bral spíš tak, že ona sama ten shot dát nechtěla, protože věděla, že to může dopadnout blbě, ale na rozkaz M to prostě udělala. A posralo se to. A skončila, protože se do takových situací nechtěla dostávat znova.
698076
3 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Jakože nedala megakomplikovanej shot na týpka na jedoucím vlaku, kterej by nedal asi nikdo, takže by to měla zabalit? Come on :D
698076
Jakože nedala megakomplikovanej shot na týpka na jedoucím vlaku, kterej by nedal asi nikdo, takže by to měla zabalit? Come on *:D*
698070
1 -1
reagují: x_ander_jc
reagovat
reaguje na: Godlike
z toho filmu si nepamatuju skoro nic. Ale tohle mi utkvělo a taky mi to dávalo smysl.
698074
z toho filmu si nepamatuju skoro nic. Ale tohle mi utkvělo a taky mi to dávalo smysl.
698070
1 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
Tak mně docela jako argument stačilo, že když "zabila" nejslavnějšího agenta MI6, tak nakonec sama uznala, že pro ní ta práce v terénu úplně není.:D
698070
Tak mně docela jako argument stačilo, že když "zabila" nejslavnějšího agenta MI6, tak nakonec sama uznala, že pro ní ta práce v terénu úplně není.*:D*
698061
5 -3
reagují: KarelR, Marlax
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se