Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Může být z Jamese Bonda žena?


ikona
Mr. Hlad
barbara broccolidaniel craigdanny boylejames bond
Barbara Broccoli Broccoli má jasno v tom, že některé věci se u bondovek nemění.  

Čekal bych, že po všech těch problémech, které trápily novou bondovku, bude teď chvilku klid. Daniel Craig se dlouho tvářil, že se mu do dalšího příběhu s agentem 007 nechce, před pár týdny projekt opustil režisér Danny Boyle a ukázalo se, že se vlastně ani neví, podle jakého scénáře se má točit. Teď už je to OK. Místo Boyla dostaneme Caryho Fukunagu, což je víc než důstojná náhrada, nikdo se nepokoušel držet se zuby nehty původně ohlášeného data premiéry, takže bondovka dorazí o pár měsíců později, ale zase bude vznikat v naprostém klidu a normálních podmínkách. No ale ne, u Bonda prostě klid nehrozí. Teď se totiž zase začal řešit nápad, že by se z něj někdy v budoucnu mohla stát agentka. 

Popravdě mě už tyhle snahy předělat Bonda docela začínají lézt krkem. Už nějakých dvacet let se řeší, kdy se z Bonda stane černoch a v minulosti projevili zájem ujmout se role (ať už vážně nebo polovážně) Colin Salmon, P. Diddy nebo Idris Elba. A s ženami je to podobné. Naštěstí to vypadá, že na Bonda se sahat nebude. Barbara Broccoli, která má co se Jamese Bonda týče to nejhlasitější slovo, řekla v rozhovoru pro The Guradian, že Bond je muž. Byl napsaný jako mužská postava a nejspíš by to tak mělo i zůstat… Jsem rád. Filmy s agentkami mi vůbec nevadí, Atomic Blonde jsem si užil a docela mě mrzelo, když Christopher McQuarrie řekl, že chystá projekt s Rebeccou Ferguson, avšak o spin-off Ilsy Faust z Mission: Impossible nejspíš nepůjde. Takže jo, posílejte mi do kina drsné špiónky, budu na to chodit. Ale mám radost, že žena, která stojí za Bondem, se ve směru pohlaví hlavní postavy hodlá držet tradice. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace