Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jak je to teď s Cavillem a Supermanem?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Eagle
souhlasím...otázkou ale je, jak kdo dokáže vychytat a těžit z let minulých. Přeci jen tu máme hromadu marvel boys, kteří pojedou do kina hype trainem. A ti samí, co tenkrát po premiéře prvního Iron Mana zjišťovali, jestli anatomie ženského těla nelže, teď do nové fáze budou tahat do kina už svoje děti, které vyrůstají na tom, že jejich rodiče jedou o Vánocích IM3, mají narozeninový dort ve tvaru obloukového reaktoru apod. 8)
DC fanboys, bohužel, maj asi tak 2 minuty z BvS, které věrně kopírují komix (vizuálně) a "standalone" MoS, který byl, zatím, nepřekonán.
A pak ta poslední sorta lidí, co jim nejsou komixové filmy úplně ukradené, ale nejsou fanatickými fandy jednoho vydavatelství...myslím, že spoustu lidí půjde na Marvelovky, už jen proto, že se jim daří dělat ty filmy, aby byly strašně cool v době premiéry v kině, kdežto nasraní DC boys na Justice League nikoho nenatáhnou s hláškou, že Marvel dělá prostoduché srajdy pro děti...obzvlášť, když jim dělal přetáčky režisér Avengers :D
...zkrátka, neznám nikoho, kdo by se otevřeně přiznával k tomu, že viděl JL...i já sám jsem na to šel docela opatrně a byl to spíš takový coming out. Zato když někdo nerozumí "perfectly balanced, as all things should be..." tak je defacto za pitomce a kulturního barbara.
696269
souhlasím...otázkou ale je, jak kdo dokáže vychytat a těžit z let minulých. Přeci jen tu máme hromadu marvel boys, kteří pojedou do kina hype trainem. A ti samí, co tenkrát po premiéře prvního Iron Mana zjišťovali, jestli anatomie ženského těla nelže, teď do nové fáze budou tahat do kina už svoje děti, které vyrůstají na tom, že jejich rodiče jedou o Vánocích IM3, mají narozeninový dort ve tvaru obloukového reaktoru apod. *8)* DC fanboys, bohužel, maj asi tak 2 minuty z BvS, které věrně kopírují komix (vizuálně) a "standalone" MoS, který byl, zatím, nepřekonán. A pak ta poslední sorta lidí, co jim nejsou komixové filmy úplně ukradené, ale nejsou fanatickými fandy jednoho vydavatelství...myslím, že spoustu lidí půjde na Marvelovky, už jen proto, že se jim daří dělat ty filmy, aby byly strašně cool v době premiéry v kině, kdežto nasraní DC boys na Justice League nikoho nenatáhnou s hláškou, že Marvel dělá prostoduché srajdy pro děti...obzvlášť, když jim dělal přetáčky režisér Avengers *:D* ...zkrátka, neznám nikoho, kdo by se otevřeně přiznával k tomu, že viděl JL...i já sám jsem na to šel docela opatrně a byl to spíš takový coming out. Zato když někdo nerozumí "perfectly balanced, as all things should be..." tak je defacto za pitomce a kulturního barbara.
696115
0 0
reagovat
reaguje na: Sweat55

Když už o Marvelu...

Hele, vím, že se to nedá tak úplně srovnávat, ale Marvel byl před 10ti lety taky odsouzen k tomu, aby budoval filmový vesmír pomocí vedlejšáků. Sami se k tomu několikrát vyjádřili, že vlastně i komixoví Avengeři jsou "Nejvedlejšejší hrdinové Marvel světa" a jen kvůli marketingu se jim začlo říkat "Nejmocnější hrdinové světa" :D
Všichni doteď básní o Iron Manovi, že se šlo "all in," ale ve skutečnosti za tím už tehdy byl pečlivý kalkul, protože o pár měsíců později dorazil Hulk, na kterého nikdo až tak rád nevzpomíná. Zkrátka a dobře, měli hned dva startovací filmy a zrovna Hulk, který byl mezi "Áčkovými" hrdiny neobstál...nebýt Downey Jr. a Favreaua, tak by se patlali podobně jako DC.
Takže DC vpodstatě kopíruje ten 10 let starý model, ale pozdě. Nejen, že to není start, ale spíše resuscitace a navíc, právě za těch 10 let udělal Marvel v popkultuře celkem slušný bordel a v kinech platí jiná pravidla.
PS: Souhlas s tím "vytáhni v hospodě" - dokonce mi příjde, že má větší informační hodnotu než samotný článek 8)
696266
Hele, vím, že se to nedá tak úplně srovnávat, ale Marvel byl před 10ti lety taky odsouzen k tomu, aby budoval filmový vesmír pomocí vedlejšáků. Sami se k tomu několikrát vyjádřili, že vlastně i komixoví Avengeři jsou "Nejvedlejšejší hrdinové Marvel světa" a jen kvůli marketingu se jim začlo říkat "Nejmocnější hrdinové světa" *:D* Všichni doteď básní o Iron Manovi, že se šlo "all in," ale ve skutečnosti za tím už tehdy byl pečlivý kalkul, protože o pár měsíců později dorazil Hulk, na kterého nikdo až tak rád nevzpomíná. Zkrátka a dobře, měli hned dva startovací filmy a zrovna Hulk, který byl mezi "Áčkovými" hrdiny neobstál...nebýt Downey Jr. a Favreaua, tak by se patlali podobně jako DC. Takže DC vpodstatě kopíruje ten 10 let starý model, ale pozdě. Nejen, že to není start, ale spíše resuscitace a navíc, právě za těch 10 let udělal Marvel v popkultuře celkem slušný bordel a v kinech platí jiná pravidla. PS: Souhlas s tím "vytáhni v hospodě" - dokonce mi příjde, že má větší informační hodnotu než samotný článek *8)*
Když už o Marvelu...
696140
0 0
reagovat
Moc hezké vytahni v hospodě teda. WB by vedení komiksových filmů mělo svěřit někomu, kdo těm komiksum dc rozumi jako Feige rozumí marvelu, třeba tvůrce komiksu. Když tam bude kravaťák co se specializuje na prodej hraček, bude cpát do filmu kopu hoven aby se hračky prodávali. Fakt mě ten přístup warneru k mým oblíbeným hrdinům sere. A budovat vesmir bez hlavních postav (mos 2 už se měl dávno pořádně chystat, to samé Batman) je prostě debilita. Cavilluv odchod by mě sral, ale vůbec se mu nedivím, to samé Affleck. :-:-
696140
Moc hezké vytahni v hospodě teda. WB by vedení komiksových filmů mělo svěřit někomu, kdo těm komiksum dc rozumi jako Feige rozumí marvelu, třeba tvůrce komiksu. Když tam bude kravaťák co se specializuje na prodej hraček, bude cpát do filmu kopu hoven aby se hračky prodávali. Fakt mě ten přístup warneru k mým oblíbeným hrdinům sere. A budovat vesmir bez hlavních postav (mos 2 už se měl dávno pořádně chystat, to samé Batman) je prostě debilita. Cavilluv odchod by mě sral, ale vůbec se mu nedivím, to samé Affleck. *:-**:-*
1 0
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: Eagle
X-Meni, Fantastic Four, Deadpool - bych se o Marvel nebál.;)
696118
X-Meni, Fantastic Four, Deadpool - bych se o Marvel nebál.*;)*
696115
1 -1
reagovat

Marvel

Mě spíš zajímá, kam to bude Marvel hnát, až skončí příští rok poslední díl Avengers. Nevím jak vy, ale třeba hrdinové jako Ant-Man, Dr. Strange nebo Cpt. Marvel mě vůbec nezajímají. Mnohem víc se těším na seriálového Daredevila a Punishera.

Až skončí tady ta éra a půjde se na další fázi, je tam prostor od DC si pořádně naplánovat filmy a pomalu přebírat kontrolu, protože teď to evidentně nemá cenu a smysl řešit - Cavill ano nebo ne, Affleck ano nebo ne, několik rozjednaných týmovek s ženskýma a projektů s Jokerem...chce to akorát čas, vyhodit ven jeden kvalitní film ročně a udělat z toho událost. 
696115
Mě spíš zajímá, kam to bude Marvel hnát, až skončí příští rok poslední díl Avengers. Nevím jak vy, ale třeba hrdinové jako Ant-Man, Dr. Strange nebo Cpt. Marvel mě vůbec nezajímají. Mnohem víc se těším na seriálového Daredevila a Punishera. Až skončí tady ta éra a půjde se na další fázi, je tam prostor od DC si pořádně naplánovat filmy a pomalu přebírat kontrolu, protože teď to evidentně nemá cenu a smysl řešit - Cavill ano nebo ne, Affleck ano nebo ne, několik rozjednaných týmovek s ženskýma a projektů s Jokerem...chce to akorát čas, vyhodit ven jeden kvalitní film ročně a udělat z toho událost. 
Marvel
1 -1
reagují: sushi232, Hosokawa
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Pořád si myslím, že kdyby BvS byl dobrej film, tak ten úspěch přijde. 
696114
Pořád si myslím, že kdyby BvS byl dobrej film, tak ten úspěch přijde. 
696065
1 -3
reagovat
Jen ať zůstane pěkně u Supermana. Zaklínač podle všeho moc dobře nedopadne. 8)
696111
Jen ať zůstane pěkně u Supermana. Zaklínač podle všeho moc dobře nedopadne. *8)*
1 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
To nebola komiksová vlna to bola brutálna Marvel vlna :D ktorá to celé rozmetala.
696066
To nebola komiksová vlna to bola brutálna Marvel vlna *:D* ktorá to celé rozmetala.
696063
2 -1
reagovat
reaguje na: Arbiter
OK no, súhlasím, ak to berieme z tohto pohľadu tak to možno bol menší prúser.
Len si treba uvedomiť že 873 miliónov nieje málo ako vravíš, síce na dvoch najznámejších hrdinov možno áno, ale práve keď spomínaš tú dobu v ktorej to vyšlo, tak sa treba zamyslieť a uvedomiť si že Marvel bol vtedy už rozbehnutý na plné obrátky, do kín šiel už ôsmy a deviaty film ich univerza, Civil War ktorá bola pre komiksových fanúšikov udalosť a Doctor Strange, nálada bola prevažne marvelovská, malo to kopu fanúšikov, ich hrdinovia mali za sebou už nejaký ten príbeh, všetko to krásne pasovalo a DC dostávalo len kopu hejtu, či už od nespokojných fanúšikov za MoS alebo za trailery atď. A prísť do takejto doby, s takouto konkurenciou, s len druhým filmom série, ktorý to vlastne celé len nanovo budoval, je istá prehra, nech už by to bol akýkoľvek film. Zlý alebo dobrý. Samozrejme že tomu nepomohli ani tie ohlasy a trailery ale aj tak.
A teraz si predstav že by to bolo opačne, že by DC začalo budovať svoj filmový vesmír už s Nolanovou trilógiou a k tomu by potom pripájali Supermana a ďalších, myslíš že Marvel ktorý bol vtedy len v plienkach a točil jednu sračku za druhou, priznajme si Incredible Hulk, Ironman 2, Thor a Cap. America niesú nejaké úchvatné filmy, by bol dnes tam kde je?
Proste ak máš silnú a rozbehnutú konkurenciu niekedy si nepomôžeš a môžeš robiť čo chceš, aj tak ťa rozvalcuje.
696065
OK no, súhlasím, ak to berieme z tohto pohľadu tak to možno bol menší prúser. Len si treba uvedomiť že 873 miliónov nieje málo ako vravíš, síce na dvoch najznámejších hrdinov možno áno, ale práve keď spomínaš tú dobu v ktorej to vyšlo, tak sa treba zamyslieť a uvedomiť si že Marvel bol vtedy už rozbehnutý na plné obrátky, do kín šiel už ôsmy a deviaty film ich univerza, Civil War ktorá bola pre komiksových fanúšikov udalosť a Doctor Strange, nálada bola prevažne marvelovská, malo to kopu fanúšikov, ich hrdinovia mali za sebou už nejaký ten príbeh, všetko to krásne pasovalo a DC dostávalo len kopu hejtu, či už od nespokojných fanúšikov za MoS alebo za trailery atď. A prísť do takejto doby, s takouto konkurenciou, s len druhým filmom série, ktorý to vlastne celé len nanovo budoval, je istá prehra, nech už by to bol akýkoľvek film. Zlý alebo dobrý. Samozrejme že tomu nepomohli ani tie ohlasy a trailery ale aj tak. A teraz si predstav že by to bolo opačne, že by DC začalo budovať svoj filmový vesmír už s Nolanovou trilógiou a k tomu by potom pripájali Supermana a ďalších, myslíš že Marvel ktorý bol vtedy len v plienkach a točil jednu sračku za druhou, priznajme si Incredible Hulk, Ironman 2, Thor a Cap. America niesú nejaké úchvatné filmy, by bol dnes tam kde je? Proste ak máš silnú a rozbehnutú konkurenciu niekedy si nepomôžeš a môžeš robiť čo chceš, aj tak ťa rozvalcuje.
696059
1 -3
reagují: Arbiter
reagovat
Zabudol som na Nolanovho Batmana, ale ten skor vynika kvalitou ako tym, ze zarobil v kinach velke prachy
696064
Zabudol som na Nolanovho Batmana, ale ten skor vynika kvalitou ako tym, ze zarobil v kinach velke prachy
0 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Sice tu porovnavas kolko zarobil prvy druhy treti film jednotlivych studii, ale nejak si zabudol zohladnit, ze ked mal marvel prvy film tak komixovky zas tak nefrcali. Jediny ktory, zarabal velke prachy bol Spiderman a Xmen. Potom bolo roky ticho a zrazu prisiel Iron-man. Ked DC zacal chrlit filmy uz sa viezol na komixovej vlne.
696063
Sice tu porovnavas kolko zarobil prvy druhy treti film jednotlivych studii, ale nejak si zabudol zohladnit, ze ked mal marvel prvy film tak komixovky zas tak nefrcali. Jediny ktory, zarabal velke prachy bol Spiderman a Xmen. Potom bolo roky ticho a zrazu prisiel Iron-man. Ked DC zacal chrlit filmy uz sa viezol na komixovej vlne.
696047
2 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
Jsem idiot? Já si celou dobu myslel, že se uvažuje o Michaelu Jordanovi ze Space Jamu. Jsem si říkal, co by tam dělal, i v tom Space Jamu jsem o jeho hereckých schopnostech docela pochyboval.
696061
Jsem idiot? Já si celou dobu myslel, že se uvažuje o Michaelu Jordanovi ze Space Jamu. Jsem si říkal, co by tam dělal, i v tom Space Jamu jsem o jeho hereckých schopnostech docela pochyboval.
2 -3
reagovat
reaguje na: FallenMaia
To si nemyslím. Po MoS bych řekl, že nálada panovala dobrá a kolem BvS byl velkej buzz. Pak přišel spoilerující trailer s Doomsdayem a nadšení začalo opadat. První víkend měl BvS našlápnuto dobře, byla to ale sračka a tak to propady poslaly tam, kde to je teď. Nevěřím tomu, že studio nečekalo, že se půjde přes miliardu. 873 milionů není málo. Je to málo na dvě nejznámější komiksový značku v názvu, době kdy to vyšlo a rozpočtu filmu. 
696059
To si nemyslím. Po MoS bych řekl, že nálada panovala dobrá a kolem BvS byl velkej buzz. Pak přišel spoilerující trailer s Doomsdayem a nadšení začalo opadat. První víkend měl BvS našlápnuto dobře, byla to ale sračka a tak to propady poslaly tam, kde to je teď. Nevěřím tomu, že studio nečekalo, že se půjde přes miliardu. 873 milionů není málo. Je to málo na dvě nejznámější komiksový značku v názvu, době kdy to vyšlo a rozpočtu filmu. 
696055
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Arbiter
A možno práve v tom je chyba, že Superman a Batman už boli niekoľko krát zfilmovaní a ľudia sú tým presítení. Všetci to už poznajú, každý vie čo od toho čakať. Tých filmov bolo v minulosti tak veľa a dobrých (napríklad taký Temný Rytier, to už DC asi neprekoná) že už si možno dosť ľudí povie, "Á ďalší Superman, á ďalší Batman, to tu už bolo, nič nové" a radšej idú pozrieť novú zábavnú marvelovku. ;)
696055
A možno práve v tom je chyba, že Superman a Batman už boli niekoľko krát zfilmovaní a ľudia sú tým presítení. Všetci to už poznajú, každý vie čo od toho čakať. Tých filmov bolo v minulosti tak veľa a dobrých (napríklad taký Temný Rytier, to už DC asi neprekoná) že už si možno dosť ľudí povie, "Á ďalší Superman, á ďalší Batman, to tu už bolo, nič nové" a radšej idú pozrieť novú zábavnú marvelovku. *;)*
696050
3 -4
reagují: Arbiter
reagovat
reaguje na: Disketa1
To není fotka z Man of Steel.
696054
To není fotka z Man of Steel.
696052
3 -2
reagovat
Fotka z Man of Steel k téhle novince je tak nějak výmluvná. :D
696052
Fotka z Man of Steel k téhle novince je tak nějak výmluvná. *:D*
1 -5
reagují: connor
reagovat
Ked oznamia pat filmov naraz je to zle, ked netocia filmy je to zle ... :D:D:D
Nejaky dovod sa niekam ponahlat ked este maju minimalne tri ine filmy ktore idu do kin? 
696051
Ked oznamia pat filmov naraz je to zle, ked netocia filmy je to zle ... *:D**:D**:D* Nejaky dovod sa niekam ponahlat ked este maju minimalne tri ine filmy ktore idu do kin? 
0 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Těch 600+ milionů ti neudělají jen fandové komiksů. Mezi běžnejma divákama byl Superman a Batman daleko známější a populárnější než Iron Man nebo Thor i díky tomu, že byli před DCEU už několikrát zfilmovaný. MoS a dále už taky přišlo po tom, co se lidi naučili chodit na komiksovky jako na událost sezóny. A kromě toho těch 657 milionů Justice League "vydělal" film, kterej měl rozpočet někde u 300 milionů bez marketingu. 
696050
Těch 600+ milionů ti neudělají jen fandové komiksů. Mezi běžnejma divákama byl Superman a Batman daleko známější a populárnější než Iron Man nebo Thor i díky tomu, že byli před DCEU už několikrát zfilmovaný. MoS a dále už taky přišlo po tom, co se lidi naučili chodit na komiksovky jako na událost sezóny. A kromě toho těch 657 milionů Justice League "vydělal" film, kterej měl rozpočet někde u 300 milionů bez marketingu. 
696047
6 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Ja byť na ich mieste normálne by som teraz začal točiť Man of Steel 2 a hotovo. Všetkým zavrieť huby. Rýchlo zohnať nejakého dobrého režiséra, keď tak aj toho Snydera, veď jednotka bola super, dať mu voľnú ruku, kopu prachov a je.
Ale proste len Superman, žiadna týmovka, možno nejaké malé cameo, nič viac. Tých 700 až 800 by to zarobilo a troška by si napravili meno.

Inak keď sa tak pozerám na zárobky jednotlivých filmov tak na tom DC nieje zas až tak zle ako sa o tom všade hovorí. Ani jeden film nezarobil menej ako 657 miliónov, Marvel ich má naproti tomu OSEM!!! :)) Tak o čom to je? Len zatiaľ nemajú ani jedne nad miliardu, marvel má šesť :))
Keď to zoberiem po poradí z pohľadu série tak ako tie filmy nasledovali po sebe tak prvý film od marvelu, Ironman, zarobil 585mil, prvý film od DC, Man of Steel, zarobil 668. DC jasný víťaz ;)
Druhý film od marvelu, Incredible Hulk len 263 a nejaké drobné, čo je teda fiasko ako hrom. Druhý DC film, Batman vs Superman zarobil 873, DC je víťaz.
Ďalej Suicide Squad vs Ironman 2 - 746,8 vs 623,9, DC má zase viac.
Wonder Woman vs Thor - 821,8 vs 449,3, zase viac.
Justice League vs Captain America - 657,9 vs 370,6 a zase viac.
Až po tomto všetkom prišiel prvý veľký hit Avengers a ten to vytiahol do nebies.
Ak to ale zoberieme z pohľadu rokov kedy tie filmy išli do kín tak prvý film od DC Man of Steel šiel do kín v roku 2013 kedy už mal Marvel v kinách dva filmy ročne, v roku 2013 to boli Ironman 3 a Thor 2, 1,214 a 644 a stým sa bohužiaľ nedá súperiť. Druhý DC film, BvS prišiel v roku 2016 proti Cap. America 3 a Dotor Strange čo už je v poradí tuším ôsmy a deviaty film série, marvelovky mali v tej dobe za sebou niekoľko hitov a týmoviek.
DC robí chybu v tom že sa snažia silou mocou dohnať rozbehnutý vlak Marvel ale to nieje také jednoduché, keby pomaly budovali celý ten vesmír ako Marvel a boli by trpezlivý asi by sa im to aj podarilo.
Len pre porovnanie: prvá týmovka od Marvelu, Avengers, bol až ich šiesty film, prvá dajme tomu "týmovka" od DC, BvS bol ich druhý. Troška skoro :D
696047
Ja byť na ich mieste normálne by som teraz začal točiť Man of Steel 2 a hotovo. Všetkým zavrieť huby. Rýchlo zohnať nejakého dobrého režiséra, keď tak aj toho Snydera, veď jednotka bola super, dať mu voľnú ruku, kopu prachov a je. Ale proste len Superman, žiadna týmovka, možno nejaké malé cameo, nič viac. Tých 700 až 800 by to zarobilo a troška by si napravili meno. Inak keď sa tak pozerám na zárobky jednotlivých filmov tak na tom DC nieje zas až tak zle ako sa o tom všade hovorí. Ani jeden film nezarobil menej ako 657 miliónov, Marvel ich má naproti tomu OSEM!!! *:))* Tak o čom to je? Len zatiaľ nemajú ani jedne nad miliardu, marvel má šesť *:))* Keď to zoberiem po poradí z pohľadu série tak ako tie filmy nasledovali po sebe tak prvý film od marvelu, Ironman, zarobil 585mil, prvý film od DC, Man of Steel, zarobil 668. DC jasný víťaz *;)* Druhý film od marvelu, Incredible Hulk len 263 a nejaké drobné, čo je teda fiasko ako hrom. Druhý DC film, Batman vs Superman zarobil 873, DC je víťaz. Ďalej Suicide Squad vs Ironman 2 - 746,8 vs 623,9, DC má zase viac. Wonder Woman vs Thor - 821,8 vs 449,3, zase viac. Justice League vs Captain America - 657,9 vs 370,6 a zase viac. Až po tomto všetkom prišiel prvý veľký hit Avengers a ten to vytiahol do nebies. Ak to ale zoberieme z pohľadu rokov kedy tie filmy išli do kín tak prvý film od DC Man of Steel šiel do kín v roku 2013 kedy už mal Marvel v kinách dva filmy ročne, v roku 2013 to boli Ironman 3 a Thor 2, 1,214 a 644 a stým sa bohužiaľ nedá súperiť. Druhý DC film, BvS prišiel v roku 2016 proti Cap. America 3 a Dotor Strange čo už je v poradí tuším ôsmy a deviaty film série, marvelovky mali v tej dobe za sebou niekoľko hitov a týmoviek. DC robí chybu v tom že sa snažia silou mocou dohnať rozbehnutý vlak Marvel ale to nieje také jednoduché, keby pomaly budovali celý ten vesmír ako Marvel a boli by trpezlivý asi by sa im to aj podarilo. Len pre porovnanie: prvá týmovka od Marvelu, Avengers, bol až ich šiesty film, prvá dajme tomu "týmovka" od DC, BvS bol ich druhý. Troška skoro *:D*
3 -5
reagují: SteKi, Arbiter
reagovat
reaguje na: speta.jr
:D8):+
696046
*:D**8)**:+*
696040
2 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se