Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak je to teď s Cavillem a Supermanem?


ikona
KarelR
henry cavillliga spravedlnostishazamsupermanzaklinac
Předběhnul zase jednou internet realitu? 

Předevčírem se na filmových webech začalo řešit, jestli Henry Cavill náhodou nekončí jako Superman. Většina lidí samozřejmě nečekala na potvrzení a brala to jako hotovou věc. Celá situace ale ještě měla dohru, protože na ní reagovali Warneři, Cavillova agentka a nakonec i samotný Cavill. Co jsme se dozvěděli?

Ve zkratce se dá říct, že nic definitivního - všichni akorát mlží. Cavillova agentka Dany Garcia napsala na Twitter: "Uklidněte se, Henry má kápi pořád ve skříni. Warneři zůstávají při evoluci DC vesmíru našimi partnery." Samotní Warneři hodili do placu oznámení: "S Henrym Cavillem máme skvělé vztahy a velice ho respektujeme, na to se nic nezměnilo. Ohledně dalších filmů se Supermanem jsme ještě neučinili žádná rozhodnutí." No a Henry Cavill se poděli o kryptické video, v němž zvedá do záběru figurku Supermana.

Nikdo tedy nepotvrdil, že Cavill končí, zároveň ale nejsou žádné plány na jeho návrat. Co to znamená? Že je Cavillův odchod pořád docela reálný - jen se zřejmě nechává vyhnít do chvíle, kdy bude mít premiéru Zaklínač a přijde se s tím, že už Henry nemá na Supermana čas.

Myslíte si, že to nějak takhle dopadne? Anebo věříte, že se Cavill do role vrátí a momentálně jen hraje o peníze, jak tvrdí bulvární server TMZ? U Warnerů se prý už nyní šušká o tom, že by si mohl Supermana do budoucna zahrát Michael B. Jordan. Pocitu, že tam moc nevědí, co mají dělat, jsme se tak ani s novým vedením nezbavili...

---

Vytáhni v hospodě: Warneři celé DC přesunuli pod novou divizi "Globálních značek a zážitků", kterou řídí Pam Lifford, bývalá šéfka jejich "Operací se spotřebními výrobky". Jestli to dobře chápu, Jim Lee a Dan Diddio se tedy budou zpovídat slečně/paní, která řídila prodej merchandisingu (pozice šéfa DC je po odchodu Diane Nelson stále prázdná) a nejspíš má za úkol tvrdě konkurovat Disneymu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (25)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace