Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Obří propadák s Kevinem Spaceym aneb jak Hollywood uklízí filmy

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
dost ludi tu zije v tom, ze zena, co chce byt sexy a mat sex je nejaka legenda/konspiracia :D 

nikto tu priamo neobhajuje KS len zatial co som sa docital tak mal velmi nevhodne navrhy a jedem velmi agresivny..ale nikde som sa nedocital o znasilneni alebo co i len styku, .takze smelo ...dajte vypis:) 
694250
dost ludi tu zije v tom, ze zena, co chce byt sexy a mat sex je nejaka legenda/konspiracia :D  nikto tu priamo neobhajuje KS len zatial co som sa docital tak mal velmi nevhodne navrhy a jedem velmi agresivny..ale nikde som sa nedocital o znasilneni alebo co i len styku, .takze smelo ...dajte vypis:) 
2 -2
reagovat
reaguje na: rocketking
Takže gentleman je vlastně taky úchyl! Za chvíli se na sebe muž a žena nebudou asi ani moct podívat, aby se toho nějaký SJW nechytl. :D Jinak mě baví, jak se tu někteří můžou zbláznit z toho, že prase nemusí nutně být jen muž ale i žena... pak že dvojí metr ve feminismu neexistuje. 
694235
Takže gentleman je vlastně taky úchyl! Za chvíli se na sebe muž a žena nebudou asi ani moct podívat, aby se toho nějaký SJW nechytl. *:D* Jinak mě baví, jak se tu někteří můžou zbláznit z toho, že prase nemusí nutně být jen muž ale i žena... pak že dvojí metr ve feminismu neexistuje. 
694230
6 -4
reagují: Gorecki
reagovat
To jsem netušil, že sem chodí taková banda úchyláků, co má potřebu relativizovat Spaceyho chování a každý den má nutkání pochválit minimálně třiceti ženám jejich minisukně, halenky, účesy a hned spěchají jim podržet dveře do restaurace.
694230
To jsem netušil, že sem chodí taková banda úchyláků, co má potřebu relativizovat Spaceyho chování a každý den má nutkání pochválit minimálně třiceti ženám jejich minisukně, halenky, účesy a hned spěchají jim podržet dveře do restaurace.
5 -2
reagují: Hairy_Ass
reagovat
reaguje na: Gonzi
A este k tomu statutory rape. Samozrejme, ze v principe je to "spatne", ale polnoc medzi 17. a 18. rokom je definiciou niecoho spatneho vs. spravne/ok iba z hladiska zakona, pretoze to nejako ukotvene byt musi a to velmi dobre vies.

Tak ako napriklad potrat je mozny len do ukoncenia prveho trimestra, ale nikto na zaklade toho netvrdi, ze z plodu sa stava "clovek" az v 12. mesiaci tehotenstva.

Opat je to len cislo.
694220
A este k tomu statutory rape. Samozrejme, ze v principe je to "spatne", ale polnoc medzi 17. a 18. rokom je definiciou niecoho spatneho vs. spravne/ok iba z hladiska zakona, pretoze to nejako ukotvene byt musi a to velmi dobre vies. Tak ako napriklad potrat je mozny len do ukoncenia prveho trimestra, ale nikto na zaklade toho netvrdi, ze z plodu sa stava "clovek" az v 12. mesiaci tehotenstva. Opat je to len cislo.
694218
4 -4
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ano, znala ho, ved to nijako nepopieram, ale tvoj narativ ""vedla" jej celé jeho dětství k sexu, resp. s ní chtěl mít sex, protože ji znal tak dlouho " je len tvoja tak trochu demagogicka interpretacia. Uz len ten fakt, ak by islo o nieco taketo dlhodobo planovane, asi by k tomu neprislo v case, kedy je to z jej strany trestny cin, ale by si uz tych par mesiacov pockala, ak uz teda si ho podla teba mala k tomu aktu vychovavat pomaly celych 10 rokov. Proste sa s nim poznala, aj cez jeho rodicov, vyskytoval sa v jej pritomnosti. Vyvinul sa tam prirodzeny vztah. Z tohto tvojho pohladu je "systematicke" kazde balenie, ked niekto niekoho "systematicky" dlhodobo bali, nie?

KS bol systematicky pedofilny predator, ktory si DLHODOBO vyhliadaval svoje ROZDIELNE obete, ktore z hladiska veku boli mentakne niekde uplne inde a nebolo to dobrovolne.

Rovnake slovo, iny vyznam. Takze musim trvat na tom, ze slovickaris.

Ale asi sa nepochopime a ja ta uz nechcem viac zdrziavat od tvojej prace, napriklad aj toho oznacenia novych prispevkov v hornej vertikalnej liste diskusnych sekcii:D

 len podjebavam;)
694219
Ano, znala ho, ved to nijako nepopieram, ale tvoj narativ ""vedla" jej celé jeho dětství k sexu, resp. s ní chtěl mít sex, protože ji znal tak dlouho " je len tvoja tak trochu demagogicka interpretacia. Uz len ten fakt, ak by islo o nieco taketo dlhodobo planovane, asi by k tomu neprislo v case, kedy je to z jej strany trestny cin, ale by si uz tych par mesiacov pockala, ak uz teda si ho podla teba mala k tomu aktu vychovavat pomaly celych 10 rokov. Proste sa s nim poznala, aj cez jeho rodicov, vyskytoval sa v jej pritomnosti. Vyvinul sa tam prirodzeny vztah. Z tohto tvojho pohladu je "systematicke" kazde balenie, ked niekto niekoho "systematicky" dlhodobo bali, nie? KS bol systematicky pedofilny predator, ktory si DLHODOBO vyhliadaval svoje ROZDIELNE obete, ktore z hladiska veku boli mentakne niekde uplne inde a nebolo to dobrovolne. Rovnake slovo, iny vyznam. Takze musim trvat na tom, ze slovickaris. Ale asi sa nepochopime a ja ta uz nechcem viac zdrziavat od tvojej prace, napriklad aj toho oznacenia novych prispevkov v hornej vertikalnej liste diskusnych sekcii*:D*  [spoiler]len podjebavam*;)*[/spoiler]
694218
5 -4
reagovat
reaguje na: Gorecki
"Argento had first met with Bennett when he played Argento's son in the 2004 film The Heart Is Deceitful Above All Things when Bennett was seven years old."

Znala jej dlouho, "vedla" jej celé jeho dětství k sexu, resp. s ní chtěl mít sex, protože ji znal tak dlouho. Nevím, jak ti mám vysvětlit, že se nepotkali v jeho 17ti někde na baru a vyspali se spolu - pořád by to bylo špatně, ale byl by to takový ten "papírový zločin". Vadí mi "grooming", který je celkem odporná taktika a proto slovíčkařím na tom, že máš pocit, že u ní to systematické nebylo, přičemž ona si jej mohla vyloženě vychovávat. Pokud ovšem nevíš/nechceš vědět proč a jak je grooming či statutory rape špatné, tak ti nemám co víc k tomu říct.
694218
"Argento had first met with Bennett when he played Argento's son in the 2004 film [i][url=https://en.wikipedia.org/wiki/The_Heart_Is_Deceitful_Above_All_Things]The Heart Is Deceitful Above All Things[/url][/i] when Bennett was [b]seven [/b]years old." Znala jej dlouho, "vedla" jej celé jeho dětství k sexu, resp. s ní chtěl mít sex, protože ji znal tak dlouho. Nevím, jak ti mám vysvětlit, že se nepotkali v jeho 17ti někde na baru a vyspali se spolu - pořád by to bylo špatně, ale byl by to takový ten "papírový zločin". Vadí mi "grooming", který je celkem odporná taktika a proto slovíčkařím na tom, že máš pocit, že u ní to systematické nebylo, přičemž ona si jej mohla vyloženě vychovávat. Pokud ovšem nevíš/nechceš vědět proč a jak je grooming či statutory rape špatné, tak ti nemám co víc k tomu říct.
694216
5 -4
reagují: Gorecki, Gorecki
reagovat
reaguje na: Gonzi
Odhliadnuc od toho, ze bazirujes na jednom slove (kedze ani zdaleka nepopisuje to iste), islo o dospelu osobu s inou v podstate dospelou osobou (iba z hladiska zakona nie), kedze asi v den 18. narodenin nie si automaticky z pohladu psychologie iny clovek ako vcera. Tak ako moze byt niekto mentalne vyzrety ovela skor a niekto nie je ani v tridsiatke. Toto zakon brat do uvahy nemoze a ani to nie je mozne. Preto je ten vek len cislo.

Co je podstatne je vsak to, ze islo o DOBROVOLNY akt.

"Systematickost" KS sa tyka dlhorocnej a sirokej skupiny obeti, kedy o dobrovolnost aktu neslo a tykalo sa ovela mladsich chlapcov.
694216
Odhliadnuc od toho, ze bazirujes na jednom slove (kedze ani zdaleka nepopisuje to iste), islo o dospelu osobu s inou v podstate dospelou osobou (iba z hladiska zakona nie), kedze asi v den 18. narodenin nie si automaticky z pohladu psychologie iny clovek ako vcera. Tak ako moze byt niekto mentalne vyzrety ovela skor a niekto nie je ani v tridsiatke. Toto zakon brat do uvahy nemoze a ani to nie je mozne. Preto je ten vek len cislo. Co je podstatne je vsak to, ze islo o DOBROVOLNY akt. "Systematickost" KS sa tyka dlhorocnej a sirokej skupiny obeti, kedy o dobrovolnost aktu neslo a tykalo sa ovela mladsich chlapcov.
694214
5 -4
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gorecki
"co urobila ta zenska s tym, co systematicky robil KS" - ale ta ženská to právě taky dělala systematicky, naopak si "vyhlídla oběť" a pak ji zpracovávala.
694214
"co urobila ta zenska s tym, co systematicky robil KS" - ale ta ženská to právě taky dělala systematicky, naopak si "vyhlídla oběť" a pak ji zpracovávala.
694212
3 -5
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Vardant
Prosim? Ked uz citujes, tak poriadne. Pise, ze "temer nemozne" a ze si to on osobne nevie predstavit. Cim nevylucuje, ze sa take pripady deju.
A veta "sam si o to rikal" od neho nezaznela, to co popisoval je trochu v inom kontexte jeho nadrzanosti, ako ked taku vetu doslova povie chlap o zene, ktora si dovoli vziat na verejnost minisuknu a robit z toho jej znasilnenie za "pochopitelne".

Co je vsak podstatne, ja som mu "podpisal" uplne iny point a tym je, ze porovnavat to co urobila ta zenska s tym, co systematicky robil KS je nielen nezmyselne, ale aj nechutne a symptomaticke pre tento problem (spolu s tym, ze tu niektori dokonca chcu, aby uz konecne vyhnil a oni sa opat nemuseli zamyslat nad svojim spravanim).
A co ma vytocilo uplne bolo to, ze to niekto je este aj schopny povazovat za "horsie", len preto, lebo je to jeho oblubeny herec. :-
694212
Prosim? Ked uz citujes, tak poriadne. Pise, ze "temer nemozne" a ze si to on osobne nevie predstavit. Cim nevylucuje, ze sa take pripady deju. A veta "sam si o to rikal" od neho nezaznela, to co popisoval je trochu v inom kontexte jeho nadrzanosti, ako ked taku vetu doslova povie chlap o zene, ktora si dovoli vziat na verejnost minisuknu a robit z toho jej znasilnenie za "pochopitelne". Co je vsak podstatne, ja som mu "podpisal" uplne iny point a tym je, ze porovnavat to co urobila ta zenska s tym, co systematicky robil KS je nielen nezmyselne, ale aj nechutne a symptomaticke pre tento problem (spolu s tym, ze tu niektori dokonca chcu, aby uz konecne vyhnil a oni sa opat nemuseli zamyslat nad svojim spravanim). A co ma vytocilo uplne bolo to, ze to niekto je este aj schopny povazovat za "horsie", len preto, lebo je to jeho oblubeny herec. *:-*
694204
5 -4
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gorecki
Pocit? Vždyť to tu máš černé na bílém: "soulož", "není možné znásilnit chlapa", "sám si o to určitě říkal"...a tys mu to ještě odsouhlasil.
694204
Pocit? Vždyť to tu máš černé na bílém: "soulož", "není možné znásilnit chlapa", "sám si o to určitě říkal"...a tys mu to ještě odsouhlasil.
694203
2 -4
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nemam pocit, ze by tu niekto z toho robil nieco, co je "v pohode".

Debata je o porovnani s tym, co ma na svedomi KS.
694203
Nemam pocit, ze by tu niekto z toho robil nieco, co je "v pohode". Debata je o porovnani s tym, co ma na svedomi KS.
694200
3 -4
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: Douglas
Marně přemýšlím nad tím jak vypadá flirtování na vyzvání, a jak se dá někomu říci že se ti líbí, když mu to nesmíš říct.
694201
Marně přemýšlím nad tím jak vypadá flirtování na vyzvání, a jak se dá někomu říci že se ti líbí, když mu to nesmíš říct.
694157
6 -3
reagovat

Těm co přijde chování té ženské v pohodě

Najděte si pojem "statutory rape", případně "grooming" a přestaňte z toho dělat pomalu "nevinné setkání v baru". Díky.
694200
Najděte si pojem "statutory rape", případně "grooming" a přestaňte z toho dělat pomalu "nevinné setkání v baru". Díky.
Těm co přijde chování té ženské v pohodě
4 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: x_ander_jc
Ehm, a kde přesně jsem cokoli z toho byť jen naznačil?
694179
Ehm, a kde přesně jsem cokoli z toho byť jen naznačil?
694178
2 -2
reagovat
reaguje na: Douglas
Nebo spíš pokrytecký. Když provalily ty prasárny, co chlapi dělají vůči ženským, tak se pranýřovalo. Ok, beru, zaslouží si to. A když se objeví opačný případ, kdy ženská zneužila kluka, tak najednou stačí argument "však co, vždyť to beztak chtěl, užil si, a teď se chce zviditelnit". To jako vážně? A tím spíš, když spousta těch pranýřovaných (namátkou mladej Affleck, Franco, Lasseter atd.) ani zdaleka neudělali tolik co Asia Argento? Ještě že máme ten dvojí metr, co?
694178
Nebo spíš pokrytecký. Když provalily ty prasárny, co chlapi dělají vůči ženským, tak se pranýřovalo. Ok, beru, zaslouží si to. A když se objeví opačný případ, kdy ženská zneužila kluka, tak najednou stačí argument "však co, vždyť to beztak chtěl, užil si, a teď se chce zviditelnit". To jako vážně? A tím spíš, když spousta těch pranýřovaných (namátkou mladej Affleck, Franco, Lasseter atd.) ani zdaleka neudělali tolik co Asia Argento? Ještě že máme ten dvojí metr, co?
694167
7 -4
reagují: Douglas
reagovat
reaguje na: Douglas
podla mna sa staci bavit so zenami co necitaju kazdy bibliu kazdy vecer :D
neviem kazdej zene sa paci ak jej das kompliment, uplne odveci si mysliet ze nie .. 
Je rozdiel aky kompliment na koho pouzit a co si clovek moze dovolit.. 
Podla mna povedat niekomu napr kolegyni, ze jej to sekne atd. je uplne normalne. Myslis si, ze sa rano obliekaju, aby sa nepacili okolitemu svetu? :D
samozrejme vies komu mozes povedat: ..pekny zadok, krasne prsia
... tebe by som najradsej kupil dildo chvost a priskrtil ta:D 
a verim, ze na hollywoodksych party to musi byt slusny extrem.
zijete strasne vo svojom svete, kde zeny nosia sukne pod kolena a maju sako s vypchavkami 

nebavim sa tu o znasilneni ani ziadnych extremnych natlakoch ..to je jasne, ze to neni normalne a to prve je trestne a to druhe minimalne na kopacku na hrud...
694175
podla mna sa staci bavit so zenami co necitaju kazdy bibliu kazdy vecer :D neviem kazdej zene sa paci ak jej das kompliment, uplne odveci si mysliet ze nie ..  Je rozdiel aky kompliment na koho pouzit a co si clovek moze dovolit..  Podla mna povedat niekomu napr kolegyni, ze jej to sekne atd. je uplne normalne. Myslis si, ze sa rano obliekaju, aby sa nepacili okolitemu svetu? :D samozrejme vies komu mozes povedat: ..pekny zadok, krasne prsia ... tebe by som najradsej kupil dildo chvost a priskrtil ta:D  a verim, ze na hollywoodksych party to musi byt slusny extrem. zijete strasne vo svojom svete, kde zeny nosia sukne pod kolena a maju sako s vypchavkami  nebavim sa tu o znasilneni ani ziadnych extremnych natlakoch ..to je jasne, ze to neni normalne a to prve je trestne a to druhe minimalne na kopacku na hrud...
694161
3 -6
reagovat
reaguje na: Hartigan911111
Já teda do teamu Douglas rozhodně nechci :)), ale žádné ty fb a instagramy apod. nemám, ani nijak nepodporuju.
694173
Já teda do teamu Douglas rozhodně nechci *:))*, ale žádné ty fb a instagramy apod. nemám, ani nijak nepodporuju.
694168
2 -5
reagovat
Team Douglas.. Já tomuhle světu a těm psychopatickým lidem z titsagramů vůbec nerozumím.:+
694168
Team Douglas.. Já tomuhle světu a těm psychopatickým lidem z titsagramů vůbec nerozumím.*:+*
3 -2
reagují: GhostDog
reagovat
reaguje na: GhostDog
A nebo je sarkastický.
694167
A nebo je sarkastický.
694165
2 -4
reagují: x_ander_jc
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D:D:+

Vidíš, co jsi způsobil svým novým článkem ;)
694166
*:D**:D**:+* Vidíš, co jsi způsobil svým novým článkem *;)*
694164
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se