Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Obří propadák s Kevinem Spaceym aneb jak Hollywood uklízí filmy

příspěvky 61 - 73 Napsat příspěvek
No pokud  to opravdu znamená Spaceyho definitivní konec v Hollywoodu, tak je to jenom dobře :+
694120
No pokud  to opravdu znamená Spaceyho definitivní konec v Hollywoodu, tak je to jenom dobře *:+*
1 -7
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
"Buď umres jako skvělý herec nebo budeš žít dostatečně dlouho, aby se z tebe stal prasák" Harvey Wein... Ehm, Dent...
694119
"Buď umres jako skvělý herec nebo budeš žít dostatečně dlouho, aby se z tebe stal prasák" Harvey Wein... Ehm, Dent...
7 -1
reagovat
Pro mne je meritkem propadaku kvalita filmu ne kolik vydela. Kevin Spacey pry ve filmu exeluje. Urcite se na film casem podivam a pokud mne zaujme i si jej jako vzdy poridim na bluray. Ostatne pred tydnem jsem videl vynikajici "Život Davida Galea".

P.s.: Hollywood se chova stejne jak bolsevici, co pro nezadouci herce davali filmy do trezoru.

P.p.s.: HairyAss to naopak pochopil a vystihl velmi dobre: Pokrytectvi cele te sebranky kolem a za meetoo.

P.p.p.s: toto je taky neskutecna krava
694114
Pro mne je meritkem propadaku kvalita filmu ne kolik vydela. Kevin Spacey pry ve filmu exeluje. Urcite se na film casem podivam a pokud mne zaujme i si jej jako vzdy poridim na bluray. Ostatne pred tydnem jsem videl vynikajici "Život Davida Galea". P.s.: Hollywood se chova stejne jak bolsevici, co pro nezadouci herce davali filmy do trezoru. P.p.s.: HairyAss to naopak pochopil a vystihl velmi dobre: Pokrytectvi cele te sebranky kolem a za meetoo. P.p.p.s: [url=https://1url.cz/ZMKLV]toto je taky neskutecna krava [/url]
3 -8
reagovat
reaguje na: Hairy_Ass
Ty a tebe podobni to akosi este stale nechapu8)

Ted
;)
694111
Ty a tebe podobni to akosi este stale nechapu*8)* [b]Ted[/b] *;)*
694105
6 -9
reagovat
reaguje na: Gorecki
Kazdopadne diky za reakci, to plusko je ode mne :D:+
694108
Kazdopadne diky za reakci, to plusko je ode mne *:D**:+*
694106
3 -6
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Rozumiem, to nebolo len o tych dvoch vetach, ale ten film naozaj nebol postaveny na Anselovi Elgortovi ci Emme Roberts, to fakt ne:)
A nemyslel som tym, ze by tvoj clanok “jel bulvarne”, prave naopak, ocenujem ten hlbsi insight, len ze nijak nepopiera ten zjednoduseny bulvarny pohlad, ked sa to zjednodusi pre “plebs”.Aby som to zhrnul, mal som pocit, ze clanok sa snazi podsuvat, ze ten film neprepadol kvoli KS, ale kvoli inym dovodom, ktore vsak s nim suvisia.
694106
Rozumiem, to nebolo len o tych dvoch vetach, ale ten film naozaj nebol postaveny na Anselovi Elgortovi ci Emme Roberts, to fakt ne:) A nemyslel som tym, ze by tvoj clanok “jel bulvarne”, prave naopak, ocenujem ten hlbsi insight, len ze nijak nepopiera ten zjednoduseny bulvarny pohlad, ked sa to zjednodusi pre “plebs”.Aby som to zhrnul, mal som pocit, ze clanok sa snazi podsuvat, ze ten film neprepadol kvoli KS, ale kvoli inym dovodom, ktore vsak s nim suvisia.
694102
5 -6
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Mel Džibsn
Nezbývá než doufat, že brzo začne tahle mánie požírat své vlastní tvůrce a celá mítů aféra půjde k šípku. Ostatně nedávno vyšlo najevo, že ta hérečka Asia Argento, co tuhle kauzu v podstatě otevřela, taky má máslo na hlavě... :D
694105
Nezbývá než doufat, že brzo začne tahle mánie požírat své vlastní tvůrce a celá mítů aféra půjde k šípku. Ostatně nedávno vyšlo najevo, že ta hérečka Asia Argento, co tuhle kauzu v podstatě otevřela, taky má máslo na hlavě... *:D*
694090
7 -5
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Imho dve nestastne formulovane vety (mladost taky souhlas), ale fakt sem se snazil nejet bulvarne a postavit to na necem jinym.
694102
Imho dve nestastne formulovane vety (mladost taky souhlas), ale fakt sem se snazil nejet bulvarne a postavit to na necem jinym.
694101
1 -1
reagují: Gorecki
reagovat
Z toho clanku citim obrovsku zaujatost (“pravdepodobne v mladosti” my ass) a je to skratka fakt, ze kym kedysi mat v low budget drame Kevina-fuckin-Spaceyho bola rovno letenka na Karibik a hlavny tahak kazdeho dieliku mar.kom., tento film je KVOLI NEMU a iba kvoli nemu akurat tak “benzin na kupalisko”.
Chapem suvislosti v clanku, ale vsetky stoja a padaju na toxicite KS a to ci bola z obchodneho hladiska opodstatnena alebo priposrata je uplne jedno. Sirsi kontext clanku je zaujimavy, ale nijako u mna nemeni ten “bulvarny” narativ.
694101
Z toho clanku citim obrovsku zaujatost (“pravdepodobne v mladosti” my ass) a je to skratka fakt, ze kym kedysi mat v low budget drame Kevina-fuckin-Spaceyho bola rovno letenka na Karibik a hlavny tahak kazdeho dieliku mar.kom., tento film je KVOLI NEMU a iba kvoli nemu akurat tak “benzin na kupalisko”. Chapem suvislosti v clanku, ale vsetky stoja a padaju na toxicite KS a to ci bola z obchodneho hladiska opodstatnena alebo priposrata je uplne jedno. Sirsi kontext clanku je zaujimavy, ale nijako u mna nemeni ten “bulvarny” narativ.
10 -10
reagují: TedGeorge
reagovat
Díky Teda za další výborný článek, který mi tuhle další hysterii okolo K.S., kterou jsem samozřejmě zaregistroval na jiných kanálech ale úplně bez souvislostí, dost objasnil :) :+

Jinak mi je tak nějak K.S. spíš líto, i když asi neviňátko rozhodně není, je to za mě dlouhodobě jeden z top herců v současném Hollywoodu. Nelíbí se mi totiž tyhle všechny soudy bez soudů a ukončení kariér... Samozřejmě neschvaluji chování Weinsteinů a spol., nicméně by to chtělo asi víc rozmyslu do všech těch MeeTo... teď aby se člověk bál flirtovat s holkama nebo jim říct, že jim to v tom upnutém tílku a kraťounké sukni sluší :D;)... ale to už se i tady dlouze řešilo a ne jednou... ;)
694095
Díky [b]Teda [/b]za další výborný článek, který mi tuhle další hysterii okolo K.S., kterou jsem samozřejmě zaregistroval na jiných kanálech ale úplně bez souvislostí, dost objasnil *:)* *:+* Jinak mi je tak nějak K.S. spíš líto, i když asi neviňátko rozhodně není, je to za mě dlouhodobě jeden z top herců v současném Hollywoodu. Nelíbí se mi totiž tyhle všechny soudy bez soudů a ukončení kariér... Samozřejmě neschvaluji chování Weinsteinů a spol., nicméně by to chtělo asi víc rozmyslu do všech těch MeeTo... teď aby se člověk bál flirtovat s holkama nebo jim říct, že jim to v tom upnutém tílku a kraťounké sukni sluší *:D**;)*... ale to už se i tady dlouze řešilo a ne jednou... *;)*
6 -7
reagují: Marlax
reagovat
reaguje na: Mel Džibsn
Taky to nechápu. Pro mě za mě, ať si herec třeba prcá kachny, hlavně, že ve filmu exceluje. 8)
694094
Taky to nechápu. Pro mě za mě, ať si herec třeba prcá kachny, hlavně, že ve filmu exceluje. *8)*
694090
2 -6
reagovat
reaguje na: Mel Džibsn
Nikdy nerikej nikdy, Mele
694091
Nikdy nerikej nikdy, Mele
694090
3 -3
reagovat
Já asi žiju v nějaké jiné realitě nebo co, ale to se opravdu tolik lidí rozhoduje, jestli půjde na film nebo ne, na základě toho, jestli herec/režisér/producent někoho sexuálně obtěžoval?

Chápu, že s ním už nikdo nechce spolupracovat, taky bych na pracovišti nechtěl mít nějakého delikventa, ať už sexuálního nebo jakéhokoliv jiného, ale tuhle histerii s přeobsazováním už natočených filmů, nedistribuováním do kin nebo ignorací ze strany předávání cen  fakt nechápu.
694090
Já asi žiju v nějaké jiné realitě nebo co, ale to se opravdu tolik lidí rozhoduje, jestli půjde na film nebo ne, na základě toho, jestli herec/režisér/producent někoho sexuálně obtěžoval? Chápu, že s ním už nikdo nechce spolupracovat, taky bych na pracovišti nechtěl mít nějakého delikventa, ať už sexuálního nebo jakéhokoliv jiného, ale tuhle histerii s přeobsazováním už natočených filmů, nedistribuováním do kin nebo ignorací ze strany předávání cen  fakt nechápu.
10 -5
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se