Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Proč Danny Boyle utekl od Bonda?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Ak sa reálne rozhodujú medzi týmto 4-mi a film sa naozaj bude točiť, tipujem, že to bude Vallee. Na to by som stavil aj prachy. 

Wright je príliš hračičkovský a infantilný, Mackenzie príliš tvrdý a americký, DeMange neoverený. Vallee má remeslo v malíku, vie zaujímavú atmosféru, vie pracovať s postavami a nie je mu cudzí hĺbavejší, pomalší štýl aký nastavil Mendes. 
694195
Ak sa reálne rozhodujú medzi týmto 4-mi a film sa naozaj bude točiť, tipujem, že to bude Vallee. Na to by som stavil aj prachy.  Wright je príliš hračičkovský a infantilný, Mackenzie príliš tvrdý a americký, DeMange neoverený. Vallee má remeslo v malíku, vie zaujímavú atmosféru, vie pracovať s postavami a nie je mu cudzí hĺbavejší, pomalší štýl aký nastavil Mendes. 
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Mackenzie by mi docela udelal radost
694093
Mackenzie by mi docela udelal radost
694092
1 0
reagovat
Karel drby nepíše, takže Wright, MacKenzie, Vallee a DeMange.

Kdybych si měl tipnout, dostane to MacKenzie, nebo ten noname (71 od něj však bylo super).
694092
Karel drby nepíše, takže [url=http://www.darkhorizons.com/wright-mackenzie-vallee-up-for-bond-25/]Wright, MacKenzie, Vallee a DeMange[/url]. Kdybych si měl tipnout, dostane to MacKenzie, nebo ten noname (71 od něj však bylo super).
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: do_Od
Neverim...
694087
Neverim...
694080
0 0
reagovat
Nejnovější drby ukazují na Edgara Wrighta. Jestli pravda, tak si začínám myslet, že producenti ten film vážně nechtějí nikdy natočit :D jestli Boyle nezkousnul kecy Craiga a spol., tak co teprve udělá asi Wright, až mu vyškrtnou cameo Pegga s Frostem ze scénáře. :D
694080
Nejnovější drby ukazují na Edgara Wrighta. Jestli pravda, tak si začínám myslet, že producenti ten film vážně nechtějí nikdy natočit *:D* jestli Boyle nezkousnul kecy Craiga a spol., tak co teprve udělá asi Wright, až mu vyškrtnou cameo Pegga s Frostem ze scénáře. *:D*
2 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: davidb
Pokud by to vzal Ritchie, tak je vylozene umetena cesticka pro toho Cavilla...
694023
Pokud by to vzal Ritchie, tak je vylozene umetena cesticka pro toho Cavilla...
694012
0 -1
reagovat
reaguje na: departed
Takisto mi napadol. To by bola bomba
694016
Takisto mi napadol. To by bola bomba
694010
0 0
reagovat

Guy Ritchie

..jedine že by to chcel Vaugn, potom by som to dal jemu.
694012
..jedine že by to chcel Vaugn, potom by som to dal jemu.
Guy Ritchie
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Ridley Scott ma volno? Nevim proc me napadl zrovna on, ale treba by to byla dobra nahrada. 
694010
Ridley Scott ma volno? Nevim proc me napadl zrovna on, ale treba by to byla dobra nahrada. 
1 -1
reagují: pepo
reagovat
Ukončit spolupráci, kvůli sporu o obsazení (ač hlavního záporáka) mi přijde docela přitažené za vlasy. Možná to byl poslední hřebíček do rakve společné spolupráce Boyla a Broccoliových. Už na začátku článku se píše, že spolupráce nebyla ideální (jako u stovky dalších filmů). Jak už psal Gorecki, tak Mads Mikkelsen nebyl taky žádná hvězda a nakonec to byl skvělý záporák. 
IMHO ten film se dotáhne do konce, možná se posune datum premiéry o pár měsíců. Těch závazků je tam jednoduše moc na to, aby se se film hodil k ledu. Předpokládám, že produkce bude hledat někoho, kdo má řemeslo v malíčku, ale zároveň nemá pozici na prosazování osobních ambicí u Bonda. 
694009
Ukončit spolupráci, kvůli sporu o obsazení (ač hlavního záporáka) mi přijde docela přitažené za vlasy. Možná to byl poslední hřebíček do rakve společné spolupráce Boyla a Broccoliových. Už na začátku článku se píše, že spolupráce nebyla ideální (jako u stovky dalších filmů). Jak už psal Gorecki, tak Mads Mikkelsen nebyl taky žádná hvězda a nakonec to byl skvělý záporák.  IMHO ten film se dotáhne do konce, možná se posune datum premiéry o pár měsíců. Těch závazků je tam jednoduše moc na to, aby se se film hodil k ledu. Předpokládám, že produkce bude hledat někoho, kdo má řemeslo v malíčku, ale zároveň nemá pozici na prosazování osobních ambicí u Bonda. 
1 0
reagovat
Podla vsetko sa premiera posuva minimalne do 2020, ak je cas na Craigov odchod tak kludne teraz. Len to by zas niekto v studiu musel uz mat pevnu viziu toho co ma prist dalej a nie len mozno Elba, mozno Nolan ... 
694008
Podla vsetko sa premiera posuva minimalne do 2020, ak je cas na Craigov odchod tak kludne teraz. Len to by zas niekto v studiu musel uz mat pevnu viziu toho co ma prist dalej a nie len mozno Elba, mozno Nolan ... 
0 0
reagovat
Už nevedia čo od dobroty ak je to pravda. Craig a spol. týmto len potvrdzujú, že Craigov Bond svoj dramatický oblúk uzavrel v Spectre a ďalší film je len o prachoch a nasilu. 

IMO to zrušia, Craigovi dajú slušné odstupné, a zmluvy so sponzormi sa holt prekopú - silno pochybujem, že niekto si bude chcieť pohnevať majiteľov značky ako Bond. 

Ten projekt má celý vibe zbytočnosti a evidentne to neklape. Čas odpísať stratu a začať odznova než to dotlacit do konca a ukončiť Craigove pôsobenie nejakou blamážou. 
694007
Už nevedia čo od dobroty ak je to pravda. Craig a spol. týmto len potvrdzujú, že Craigov Bond svoj dramatický oblúk uzavrel v Spectre a ďalší film je len o prachoch a nasilu.  IMO to zrušia, Craigovi dajú slušné odstupné, a zmluvy so sponzormi sa holt prekopú - silno pochybujem, že niekto si bude chcieť pohnevať majiteľov značky ako Bond.  Ten projekt má celý vibe zbytočnosti a evidentne to neklape. Čas odpísať stratu a začať odznova než to dotlacit do konca a ukončiť Craigove pôsobenie nejakou blamážou. 
1 0
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
No jo, ved aj ten Mads Mikkelsen bol uplne preflaknuta volba...
693996
No jo, ved aj ten Mads Mikkelsen bol uplne preflaknuta volba...
693991
0 0
reagovat
reaguje na: Lachtan
No predpokladam, ze podminky smlouvy tady nikdo nezna, takze vsichni jen vari z vody ;)

Kazdopadne predpokladam, ze Craig a Broccoli o Boyla hodne stali, kdyz mu schvalili cely tvurci tym (Dod Mantle - kamera, Hodge - scenar atd.). V takovem pripade me stopnuti vsech praci Boylova tymu kvuli Kotovi prijde jako malichernost.  Jestli si Broccoli mysli, ze angazovani zahranicniho zaporaka ovlivni trzby, tak ok. Podle me jde fanouskum predevsim o Bonda a Bondgirls a obsazeni zaporaka ma uplne minimalni efekt (ok krome Bardema, ten je vyjimka).

Budu se strasne smat az tento rok polaci dostanou za Studenou valku Oskara (a ze po vyhre v Cannes maji naslapnuto) a vsichni se budou divit proc je jeste nikdo v US neobsadil :)
693991
No predpokladam, ze podminky smlouvy tady nikdo nezna, takze vsichni jen vari z vody ;) Kazdopadne predpokladam, ze Craig a Broccoli o Boyla hodne stali, kdyz mu schvalili cely tvurci tym (Dod Mantle - kamera, Hodge - scenar atd.). V takovem pripade me stopnuti vsech praci Boylova tymu kvuli Kotovi prijde jako malichernost.  Jestli si Broccoli mysli, ze angazovani zahranicniho zaporaka ovlivni trzby, tak ok. Podle me jde fanouskum predevsim o Bonda a Bondgirls a obsazeni zaporaka ma uplne minimalni efekt (ok krome Bardema, ten je vyjimka). Budu se strasne smat az tento rok polaci dostanou za Studenou valku Oskara (a ze po vyhre v Cannes maji naslapnuto) a vsichni se budou divit proc je jeste nikdo v US neobsadil :)
693988
1 0
reagují: Gorecki
reagovat
Představa že Craig kecá Nolanovi do castingu mi přijde velmi zábavná:D
693990
Představa že Craig kecá Nolanovi do castingu mi přijde velmi zábavná*:D*
3 0
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Režisér je pořád hlavně najatej na odvedení nějaké práce,  pokud mu bylo jasně řečeno, že finální slovo nebude jeho (a pochybuju, že by zrovna tohle do smlouvy nikdo nedal), tak s tím měl počítat. 

Režisér je prostě profese a co se týče režisérské svobody, tak záleží jen a pouze na tom, jak se domluví s výkonym producentem, za ním jdou veškeré finanční výsledky, on je za film zodpovědný a upřímně mě překvapuje, kolik lidí tohle pořád nechce pochopit, obzvlášť u takhle obrovských značek (tohle teda MeaCulpo už není na tebe, jen takový všeobecný povzdech). 
693988
Režisér je pořád hlavně najatej na odvedení nějaké práce,  pokud mu bylo jasně řečeno, že finální slovo nebude jeho (a pochybuju, že by zrovna tohle do smlouvy nikdo nedal), tak s tím měl počítat.  Režisér je prostě profese a co se týče režisérské svobody, tak záleží jen a pouze na tom, jak se domluví s výkonym producentem, za ním jdou veškeré finanční výsledky, on je za film zodpovědný a upřímně mě překvapuje, kolik lidí tohle pořád nechce pochopit, obzvlášť u takhle obrovských značek (tohle teda MeaCulpo už není na tebe, jen takový všeobecný povzdech). 
693981
1 -3
reagují: MeaCulpa
reagovat
Muceni? Tyve to nataceni muselo byt opravdu straslivy zazitek. #metoo hadr. Chudak Craig. Facepalm
693983
Muceni? Tyve to nataceni muselo byt opravdu straslivy zazitek. #metoo hadr. Chudak Craig. Facepalm
1 -1
reagovat
Jestli je tohle hlavni duvod Boylova odchodu, tak Craig je s prominutim peknej debil. Ne ze bych byl nejaky Kotuv fanousek, ale ve Studene valce ukazal, ze charisma rozhodne ma. Podle me je lepsi zkusit podobnou neokoukanou tvar nez provareny zaporaky typu Waltze nebo Mendelsohna. 

Kdyby podobne uvazoval treba Tarantino, tak Waltz nikdy neprekroci hranice rakouska a Jackson porad sbira steky ve vsemoznych beckach. 

Jestli to budou chtit natocit uz podle hotovyho scenare od Purvise, tak na nejake prvoligove jmeno muzeme zapomenout. Tihle borci chteji do scenare mluvit vzdycky. 
693981
Jestli je tohle hlavni duvod Boylova odchodu, tak Craig je s prominutim peknej debil. Ne ze bych byl nejaky Kotuv fanousek, ale ve Studene valce ukazal, ze charisma rozhodne ma. Podle me je lepsi zkusit podobnou neokoukanou tvar nez provareny zaporaky typu Waltze nebo Mendelsohna.  Kdyby podobne uvazoval treba Tarantino, tak Waltz nikdy neprekroci hranice rakouska a Jackson porad sbira steky ve vsemoznych beckach.  Jestli to budou chtit natocit uz podle hotovyho scenare od Purvise, tak na nejake prvoligove jmeno muzeme zapomenout. Tihle borci chteji do scenare mluvit vzdycky. 
3 -1
reagují: Lachtan
reagovat
Myslím že, Martin Campbell by mohl znovu zachránit situaci :)
693976
Myslím že, Martin Campbell by mohl znovu zachránit situaci *:)*
0 -2
reagovat
Raději bych vyhodil Craiga než Boylea, ale kdo chce kam ...
693970
Raději bych vyhodil Craiga než Boylea, ale kdo chce kam ...
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se