Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku James Gunn nenatočí Strážce Galaxie 3

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
699537
[url=https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/james-gunn-billboard-asks-disney-rehire-him-guardians-3-1156340?utm_source=twitter]"Rehire James Gunn" Billboard Appears Near Disneyland [/url] SIce zbytečné, ale pěkné gesto.
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
horsie ako to je to uz nemoze byt, jednotka mala potencial, ale to tragicke finale nasilu Joker ... co uz:) ta predstava ze James Gunn ich ma zachranit je asi ako maly zazrak, rozumie tomu, moze co to poradit ako to robi disney, moze dostat viac priestoru + bez neho a  uspechu GotG by nikdy Suicide Squad nevznikla v prvom rade.
podla mna to je v stadiu rokovania:)

inac nevie niekto co chcel oznamit (ten obrazok Bloodborne/Berserker runy?) kym svet nezacal riesit chujoviny?:)
698167
horsie ako to je to uz nemoze byt, jednotka mala potencial, ale to tragicke finale nasilu Joker ... co uz:) ta predstava ze James Gunn ich ma zachranit je asi ako maly zazrak, rozumie tomu, moze co to poradit ako to robi disney, moze dostat viac priestoru + bez neho a  uspechu GotG by nikdy Suicide Squad nevznikla v prvom rade. podla mna to je v stadiu rokovania:) inac nevie niekto co chcel oznamit (ten obrazok Bloodborne/Berserker runy?) kym svet nezacal riesit chujoviny?:)
698161
0 0
reagovat
reaguje na: pepo
Za mě OK. Furt jsou to Warneři a DC, kteří dokázali dosrat kde co, ale třeba bude Gunn pro ně taková novinka, že sklapnou a nechaj ho dělat si to svoje.
A man can dream... :D

Nejlepší je Bautista: "Where do I sign up!" :D:o:+
698165
Za mě OK. Furt jsou to Warneři a DC, kteří dokázali dosrat kde co, ale třeba bude Gunn pro ně taková novinka, že sklapnou a nechaj ho dělat si to svoje. A man can dream... *:D* Nejlepší je Bautista: "Where do I sign up!" *:D**:o**:+*
698161
1 0
reagovat
reaguje na: TheAshenOne
noooooooooooooooooooooooo:(:(:(:-:-:-:-
698161
noooooooooooooooooooooooo*:(**:(**:(**:-**:-**:-**:-*
698154
0 -2
reagují: TheAshenOne, verbst
reagovat
Prave som cital ze James Gunn  bude pisat scenar pre Suicide Squad 2 a pravdepodobne aj rezirovat. Well played DC 
698154
Prave som cital ze James Gunn  bude pisat scenar pre Suicide Squad 2 a pravdepodobne aj rezirovat. Well played DC 
2 0
reagují: pepo
reagovat
S tou aktuální publicitou asi dává smysl, aby trojku radši dali na pár letu k ledu  a natočili radši něco jiného (Thor 4, Black Panther 2)
693457
S tou aktuální publicitou asi dává smysl, aby trojku radši dali na pár letu k ledu  a natočili radši něco jiného (Thor 4, Black Panther 2)
0 0
reagovat
Disney Stands Firm on James Gunn Not Returning to ‘Guardians of the Galaxy’ 

Je dokonáno. Opravdu jsem zvědavý, který chudák se jim toho ujme a jestli to vůbec vznikne. 

Ještě k tomu Marvel ultras bojkotující případný třetí film a žadonící po 'Gunn cutu'.
693421
[url=https://variety.com/2018/film/news/james-gunn-guardians-of-the-galaxy-disney-firing-1202907016/]Disney Stands Firm on James Gunn Not Returning to ‘Guardians of the Galaxy’  [/url] Je dokonáno. Opravdu jsem zvědavý, který chudák se jim toho ujme a jestli to vůbec vznikne.  Ještě k tomu Marvel ultras bojkotující případný třetí film a žadonící po 'Gunn cutu'.
0 0
reagovat

Plot thickens

James Gunn In Demand for Major Studio Movies After Disney Firing

And there may be an unexpected twist to the story. Two sources say there is a hope through the talks that Gunn could return in some fashion, even if it’s to develop and direct another Marvel movie.

Mhmm, třetí Strážci prý nemají režiséra. Co kdyby je natočil on?
692770
[url=https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/james-gunn-demand-major-studio-movies-disney-firing-1133161]James Gunn In Demand for Major Studio Movies After Disney Firing[/url] [i]And there may be an unexpected twist to the story. Two sources say there is a hope through the talks that Gunn could return in some fashion, even if it’s to develop and direct another Marvel movie. [/i]Mhmm, třetí Strážci prý nemají režiséra. Co kdyby je natočil on?
Plot thickens
1 0
reagovat
Nevím, jak u vás, ale Bautista byl v posledních Avengers po Thanosovi nejlepší postava:D
692769
Nevím, jak u vás, ale Bautista byl v posledních Avengers po Thanosovi nejlepší postava*:D*
2 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Začínají se šířit nepotvrzené zvěsti, že nepoužijí ani Gunnův scénář. Bautista se tedy zřejmě rozloučí.
692750
Začínají se šířit nepotvrzené zvěsti, že nepoužijí ani Gunnův scénář. Bautista se tedy zřejmě rozloučí.
692748
0 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Boom. Ono vyhodit jednoho znamená vyhodit i další. Neni to tak jednoduché jak si ostatni mysleli.Feige snad zařídí Gunnovo povolání zpět. 
692748
Boom. Ono vyhodit jednoho znamená vyhodit i další. Neni to tak jednoduché jak si ostatni mysleli.Feige snad zařídí Gunnovo povolání zpět. 
692726
0 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
"...Until last week, work had been proceeding as normal on GOTG3. That was, until we got a notice saying that everything was stopping indefinitely. It didn't say so but it was clear it was because of the Gunn situation. We've been instead assigned to some very light work on other part-time pre-production work that will take up other studio space here, with the indication that GOTG3 work may pick up anytime between February to July. This was from Disney, not Marvel.

To put it lightly, we are all beyond pissed. Most of us worked with Gunn and his production crew on GOTG2 that shot here. He was a goofball but also an absolute professional and a pleasure to work with on our aspect of things. GOTG3 was set to start right after Christmas and New Years after all pre-production completed and most actors arrived in Fayetteville, but now a lot of people are out of jobs or are unsure what they are even working on, or when they're working on it. It's been a state of confusion and anger here for two weeks now.

I only hear somewhat founded rumors from others more connected to Marvel, but I have heard whispers that the fan campaign to get Gunn back has backing from Feige. I have no way of verifying this so take it as you will but I heard from multiple people that I trust that Feige had very angry calls with Horn, and their disagreement is why they're holding much of us on contract at arms length for the time being.

Keep it up if you want Gunn back, we do too."
692726
[i]"...Until last week, work had been proceeding as normal on GOTG3. That was, until we got a notice saying that everything was stopping indefinitely. It didn't say so but it was clear it was because of the Gunn situation. We've been instead assigned to some very light work on other part-time pre-production work that will take up other studio space here, with the indication that GOTG3 work may pick up anytime between February to July. This was from Disney, not Marvel. To put it lightly, we are all beyond pissed. Most of us worked with Gunn and his production crew on GOTG2 that shot here. He was a goofball but also an absolute professional and a pleasure to work with on our aspect of things. GOTG3 was set to start right after Christmas and New Years after all pre-production completed and most actors arrived in Fayetteville, but now a lot of people are out of jobs or are unsure what they are even working on, or when they're working on it. It's been a state of confusion and anger here for two weeks now. I only hear somewhat founded rumors from others more connected to Marvel, but I have heard whispers that the fan campaign to get Gunn back has backing from Feige. I have no way of verifying this so take it as you will but I heard from multiple people that I trust that Feige had very angry calls with Horn, and their disagreement is why they're holding much of us on contract at arms length for the time being. Keep it up if you want Gunn back, we do too."[/i]
6 0
reagují: RainMakeR
reagovat

Ex-SOLDIER

Smazal sem te, protoze si postnul strasnou pi_ovinu... :D
692442
Smazal sem te, protoze si postnul strasnou pi_ovinu... *:D*
Ex-SOLDIER
0 -3
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Proboha jenom to nééé!!!!!!!!!!!!!!!
692403
Proboha jenom to nééé!!!!!!!!!!!!!!!
692204
0 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Konecne by z toho nievo bolo:D:+
692218
Konecne by z toho nievo bolo*:D**:+*
692204
1 0
reagovat
Disney může vědět víc než veřejnost.
692217
Disney může vědět víc než veřejnost.
1 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Pokud napíšeš zkratku WTF a vubec nic k ní nedodas, pak se nemůžeš divit, že ti nekdo nerozumí.
Pokud se chytas v argumentaci, se kterou vlastně souhlasis, příkladů, které sice v danem poměru nejsou nejšťastnější, ale každému v diskuzi (alespoň každému rozumně smyslivemu v diskuzi) je jasné, jak to dotyčný myslí, pak je následná diskuze jen snahou vyměnit si tunu písmenek.
Ano, máš pravdu. Ale stále - nic to nemění na tom, ze výrok to byl pravdivý, byt kvůli jednomu slovu nepřesný.
692215
Pokud napíšeš zkratku WTF a vubec nic k ní nedodas, pak se nemůžeš divit, že ti nekdo nerozumí. Pokud se chytas v argumentaci, se kterou vlastně souhlasis, příkladů, které sice v danem poměru nejsou nejšťastnější, ale každému v diskuzi (alespoň každému rozumně smyslivemu v diskuzi) je jasné, jak to dotyčný myslí, pak je následná diskuze jen snahou vyměnit si tunu písmenek. Ano, máš pravdu. Ale stále - nic to nemění na tom, ze výrok to byl pravdivý, byt kvůli jednomu slovu nepřesný.
692203
1 0
reagovat
at třetí strážce točí Michale Bay :)):D8)
692204
at třetí strážce točí Michale Bay *:))**:D**8)*
1 0
reagují: rush, pepo
reagovat
reaguje na: KARLOS
Myslim ze si stale nerozumieme.

Opytam sa ta teda inak a konkretne. Kde je podla teba ta hranica, kedy niekedy v minulosti mala byt pedofilia trestna bez toho, aby ju dotycny prejavoval svojim spravanim ako napriklad zneuzitim deti ci zbieranim pornografickeho materialu?

Moj point Roburovi je, ze v takej podobe, (v akej ju aj prejavil Gunn) nikdy trestna nebola a nie je logicky ani teraz, nie je za to stihany. V tom je ten vyrok mimomisu WTF.

To ze v nom este navyse umelo spaja pedofiliu s homosexualitou je uz len ceresnicka, kedze nad ramec prejavu "pisem o tom verejne tweety" su prejavy pedofilie a homosexuality absolutne neporovnatelne ci uz z nerovnovahy zucastnenych osob, spolocenskeho vnimania a nakoniec aj trestnopravnej zodpovednosti.
692203
Myslim ze si stale nerozumieme. Opytam sa ta teda inak a konkretne. Kde je podla teba ta hranica, kedy niekedy v minulosti mala byt pedofilia trestna bez toho, aby ju dotycny prejavoval svojim spravanim ako napriklad zneuzitim deti ci zbieranim pornografickeho materialu? Moj point Roburovi je, ze v takej podobe, (v akej ju aj prejavil Gunn) nikdy trestna nebola a nie je logicky ani teraz, nie je za to stihany. V tom je ten vyrok mimomisu WTF. To ze v nom este navyse umelo spaja pedofiliu s homosexualitou je uz len ceresnicka, kedze nad ramec prejavu "pisem o tom verejne tweety" su prejavy pedofilie a homosexuality absolutne neporovnatelne ci uz z nerovnovahy zucastnenych osob, spolocenskeho vnimania a nakoniec aj trestnopravnej zodpovednosti.
692040
0 -1
reagují: KARLOS
reagovat
Disney nevezme zpet Gunna, jeho vtipky jsou pro ne neakceptovatelne. GotG3 se zacne natacet o neco pozdeji, a Disney se ani neboji, ze by se herci cukali tady ani ve 4ce Avengeru, jsou pod smlouvami.
692191
Disney nevezme zpet Gunna, jeho vtipky jsou pro ne neakceptovatelne. GotG3 se zacne natacet o neco pozdeji, a Disney se ani neboji, ze by se herci cukali tady ani ve 4ce Avengeru, jsou pod smlouvami.
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se