Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Gunn nenatočí Strážce Galaxie 3


ikona
KarelR
disneyjames gunnmarvelstrazci galaxiestrazci galaxie 3
Dostat padáka od velké filmové série dnes může být otázka pár hodin... 

Marvel letos vynechává Comic-Con, bohužel to ale neznamená, že nebude dominovat mediální scéně. Před pár desítkami minut totiž James Gunn dostal padáka a Strážce Galaxie 3 bude muset převzít někdo jiný. Důvod? Nic předvídatelného. Zastánci Donalda Trumpa, jehož Gunn (stejně jako spousta jeho kolegů) otevřeně kritizoval, totiž vyhrabali tweety z let 2009-2012, v nichž si Gunn dělá legraci ze znásilnění a pedofilie.

Ještě pár lety by to nebyl zásadní problém a sám Gunn se už v roce 2012 (a znovu loni!) omlouval za spoustu svých starých chyb. V době #MeToo a extrémní politické korektnosti ale Disney okamžitě vydal prohlášení, že se Gunnovy názory neshodují se studiovými hodnotami, a že v hračkářském koncernu skončil.

V příštích hodinách a dnech čekejte reakce celého Hollywoodu (= skoro všichni se od Gunna distancují) a možná i celého světa, zda je vytažení dekádu starých necitlivých fórů důvodem k zabití kariéry. Nic jiného totiž Gunn neprovedl a všichni aby se teď začali klepat, co před mnoha lety mohli napsat na internet.

Gunnovu reakci, která stojí na tom, že tenhle extrémní humor dávno opustil, kdyžtak najdete na jeho Twitteru. Jo a pokud vás zajímá, kdo za jeho sestřelem stojí, největší podíl si přivlastnil extrémní pravičák Mike Cernovich, který má Gunna za pohůnka pedofilů, kteří šéfují Hollywoodu. No uf...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace