Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Šíleně bohatí Asiati: Trailer

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek

perry m.chu. tyller

Tak už i asiati mají svoje guilty pleasure, kámoška hlavní hrdinky mluví jak niga sista z quensu :)) proč ne proč ne, nevím jak moc to poukazuje na vietnamce z budějic, ale těším se na stejně sladké filmy z romale, syrské a muslimské komunity to budou hity, mno imho to oproti star wars, jak někdo podotknul asi i vydělá v tej číně, když jsou herci krásný, sexy nebo v ever milf věku, že mišel:D bude to neškodná srajda, ale peklo vypadá jinak8)
681578
Tak už i asiati mají svoje guilty pleasure, kámoška hlavní hrdinky mluví jak niga sista z quensu *:))* proč ne proč ne, nevím jak moc to poukazuje na vietnamce z budějic, ale těším se na stejně sladké filmy z romale, syrské a muslimské komunity to budou hity, mno imho to oproti star wars, jak někdo podotknul asi i vydělá v tej číně, když jsou herci krásný, sexy nebo v ever milf věku, že mišel*:D* bude to neškodná srajda, ale peklo vypadá jinak*8)*
perry m.chu. tyller
0 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
nelzi , koupil by sis vsechny homousky sveta a byl bys happy jak srsen na hrusce
681542
nelzi , koupil by sis vsechny homousky sveta a byl bys happy jak srsen na hrusce
681529
2 -2
reagovat
Přesně ten typ traileru, kdy je vám trapně za všechny zúčastněné. Navíc trailer budil zdání nekonečnosti. Upřímně jsem sledoval časomíru, kdy tohle utrpení skončí. A bohužel je smutné sledovat, kam klesla velká čínská hvězda Michelle Yeoh, pro mnohé ikona.

Je to fakt peklo a nezachrání to ani spousta záběrů na polonahé tělo hlavního "hrdiny". Tyto záběry peklo naopak umocňují. Nemluvě o tom, že pokud bych měl žít v takovém světě, asi bych zešílel.
681529
Přesně ten typ traileru, kdy je vám trapně za všechny zúčastněné. Navíc trailer budil zdání nekonečnosti. Upřímně jsem sledoval časomíru, kdy tohle utrpení skončí. A bohužel je smutné sledovat, kam klesla velká čínská hvězda Michelle Yeoh, pro mnohé ikona. Je to fakt peklo a nezachrání to ani spousta záběrů na polonahé tělo hlavního "hrdiny". Tyto záběry peklo naopak umocňují. Nemluvě o tom, že pokud bych měl žít v takovém světě, asi bych zešílel.
2 -4
reagují: BranMakMorn
reagovat
Dno 8)
681511
Dno *8)*
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se