Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Avengers: Infinity War

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Tak jak tedy?

zcela nerozumim zaveru filmu, respektive vyberu jedine z moznych realit Dr.Strange, kdy Thanos nezvitezi, nebo chcete li, kdy Avengers a Strazci neprohraji. Thanos ziskal vsechny kameny nekonecna a svuj plan 'spravedlive vyhladit' polovinu lidstva, uskutecnil. To by se ale preci stalo i kdyby mu kameny nekonecna byly vydany na zacatku filmu a to bez mensich ztrat. Je mozne, ze Strange pracoval jen s moznostmi, kdy bude znicen kamen mysli, a ze za tohoto predpokladu, kdy se Thanosovi nepodari zkompletovat rukavici, by bylo zniceno cele lidstvo, tomu i nasvedsuje to, ze Strange Thanosovi vydal kamen casu tak lacine, za zivot Starka, aby mohl zabranit zniceni kamene mysli a vratit smrt Visiona... Nebo???
681575
[spoiler]zcela nerozumim zaveru filmu, respektive vyberu jedine z moznych realit Dr.Strange, kdy Thanos nezvitezi, nebo chcete li, kdy Avengers a Strazci neprohraji. Thanos ziskal vsechny kameny nekonecna a svuj plan 'spravedlive vyhladit' polovinu lidstva, uskutecnil. To by se ale preci stalo i kdyby mu kameny nekonecna byly vydany na zacatku filmu a to bez mensich ztrat. Je mozne, ze Strange pracoval jen s moznostmi, kdy bude znicen kamen mysli, a ze za tohoto predpokladu, kdy se Thanosovi nepodari zkompletovat rukavici, by bylo zniceno cele lidstvo, tomu i nasvedsuje to, ze Strange Thanosovi vydal kamen casu tak lacine, za zivot Starka, aby mohl zabranit zniceni kamene mysli a vratit smrt Visiona... Nebo???[/spoiler]
Tak jak tedy?
0 -1
reagovat
reaguje na: Randal K.
Je to idiotské a směšné protože to ignoruje fakt že lidé se tak nějak... rozmnožují. A to nepřekvapivě rychle, takže jejich počet se zdvojnásobil za cca 50 let. Což je vlastně snad méně než jak dlouho on na tom svém questu je. 

Ale možná to prostě o odpovídá tomu že Disney vytrvale odmítá existenci sexu, tímto to ovšem dotáhli na úplně nový level :D
681406
Je to idiotské a směšné protože to ignoruje fakt že lidé se tak nějak... rozmnožují. A to nepřekvapivě rychle, takže jejich počet se zdvojnásobil za cca 50 let. Což je vlastně snad méně než jak dlouho on na tom svém questu je.  Ale možná to prostě o odpovídá tomu že Disney vytrvale odmítá existenci sexu, tímto to ovšem dotáhli na úplně nový level :D
681403
0 -1
reagovat
reaguje na: crazytunny
čo je na ňom idiotské? je to samozrejme zvrátené a trochu pomýlené, ale myšlienka, že sú obmedzené zdroje, ktoré nestačia pre všetkých a je potrebné zaviesť rovnováhu, aby všetko mohlo normálne fungovať má hlavu a pätu.
681403
[spoiler]čo je na ňom idiotské? je to samozrejme zvrátené a trochu pomýlené, ale myšlienka, že sú obmedzené zdroje, ktoré nestačia pre všetkých a je potrebné zaviesť rovnováhu, aby všetko mohlo normálne fungovať má hlavu a pätu.[/spoiler]
681371
0 0
reagují: HAL
reagovat
Thanos je dobra postava ale sorry jeho naprosto idiocky duvod k vyhlazeni 1/2 vesmiru?  to jako vazne? 
681371
Thanos je dobra postava ale sorry [spoiler]jeho naprosto idiocky duvod k vyhlazeni 1/2 vesmiru? [/spoiler] to jako vazne? 
0 0
reagují: Randal K.
reagovat
Alespon je 100% potvrzeno ze ve druhem dile bude Hawkey - Ronin, AntMan a Capt. Marvel :) 
681370
Alespon je 100% potvrzeno ze ve druhem dile bude Hawkey - Ronin, AntMan a Capt. Marvel :) 
0 0
reagovat

Filmy

Ahojte, tí co ste film videli, stane sa tam nieco co mi nebude davat zmysel ak si dobre nepamätam nejaky film z MCU? Videl som vsetko, ako to postupne islo v kinach, ale predsa vsetko si uz nepamatam. Pls ziaden spoiler :D
681357
Ahojte, tí co ste film videli, stane sa tam nieco co mi nebude davat zmysel ak si dobre nepamätam nejaky film z MCU? Videl som vsetko, ako to postupne islo v kinach, ale predsa vsetko si uz nepamatam. Pls ziaden spoiler *:D*
Filmy
0 0
reagovat
Jinak jak rikal Rimsey, film funguje imho i bez velke znalosti univerza, ale clovek prijde o spustu informaci a narazek, ktere maji svou logiku (a ted nemyslim jen humor). Takze me urcite nemrzi, ze jsem posledni tri tydny nakoukaval skoro vsechny predchozi filmy :)
681316
Jinak jak rikal Rimsey, film funguje imho i bez velke znalosti univerza, ale clovek prijde o spustu informaci a narazek, ktere maji svou logiku (a ted nemyslim jen humor). Takze me urcite nemrzi, ze jsem posledni tri tydny nakoukaval skoro vsechny predchozi filmy :)
0 0
reagovat
9,5/10
Hodne velky wow effect hned od prvnich minut a pak uz to cloveka nenecha vydechnout. Humor velmi citlive davkovany, Thanos je desivej a dostava spoustu prostoru, coz je jen dobre, protoze lepsiho zaporaka MCU asi nikdy nemelo a emoci to ma na rozdavani. Jeste ted tak uplne nepobiram, jak se tohle podarilo skloubit vsechno dohromady, ale teda velka ucta pred Russovyma a i scenaristama. Vidim to na brzky opacko v IMAXU (na prvni projekci jsem chtel klid a mensi sal, takze Slovansky dum ve 2D).
681314
9,5/10 Hodne velky wow effect hned od prvnich minut a pak uz to cloveka nenecha vydechnout. Humor velmi citlive davkovany, Thanos je desivej a dostava spoustu prostoru, coz je jen dobre, protoze lepsiho zaporaka MCU asi nikdy nemelo a emoci to ma na rozdavani. Jeste ted tak uplne nepobiram, jak se tohle podarilo skloubit vsechno dohromady, ale teda velka ucta pred Russovyma a i scenaristama. Vidim to na brzky opacko v IMAXU (na prvni projekci jsem chtel klid a mensi sal, takze Slovansky dum ve 2D).
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
já jsem doma řekl, že půjdu znova, i kdybych měl jíst týden rohlíky :D
681313
já jsem doma řekl, že půjdu znova, i kdybych měl jíst týden rohlíky :D
681311
2 0
reagovat
reaguje na: RADAGAST
Hned bych šel znova. Ale doma by to neprošlo :D
681311
Hned bych šel znova. Ale doma by to neprošlo *:D*
681309
0 0
reagují: shv
reagovat

Lupeny do kina

Nechce někdo dva lístky na dnešek? Brno Olympie. 17:30. Řada D, sedadlo 9,10. 2D titulky.
681309
Nechce někdo dva lístky na dnešek? Brno Olympie. 17:30. Řada D, sedadlo 9,10. 2D titulky.
Lupeny do kina
0 0
reagují: verbst
reagovat

7-8/10

Za mňa  jedna z najlepších marveloviek, ktorá má KONEČNE dobre vykresleného záporáka.
Ja som Thanosovy fandil viac než Avengers a Guardianom  s tím kreténom StarLordom, ktorý keby sa nechoval ako šulin mohli v pohode Thanosa poraziť. Samozrejme sú tam isté plot-holes ale dá sa ato prehltnúť. Celkový dojem je asi za tých 8/10 s prižmúrenými očami.
TO čo mi tu veľmi vadilo bol ten neustále predhadyovaný humor, ktorý mi vadí už od IM2. Ten chvalabohu zmizne po prvej polke filmu. A aby som nezabudol - dejová linka vo Wakande ma absolútne nezaujímala, až dokým neprišiel Thor. Proste už len to, že ideme na smrť ale nám je to jedno - bez mihnutia oka "wheeey wakanda" či aký to majú ten pipovsky pokrik.
681306
Za mňa  jedna z najlepších marveloviek, ktorá má KONEČNE dobre vykresleného záporáka. Ja som Thanosovy fandil viac než Avengers a Guardianom[spoiler]  s tím kreténom StarLordom, ktorý keby sa nechoval ako šulin mohli v pohode Thanosa poraziť. [/spoiler]Samozrejme sú tam isté plot-holes ale dá sa ato prehltnúť. Celkový dojem je asi za tých 8/10 s prižmúrenými očami. TO čo mi tu veľmi vadilo bol ten neustále predhadyovaný humor, ktorý mi vadí už od IM2. Ten chvalabohu zmizne po prvej polke filmu. A aby som nezabudol - dejová linka vo Wakande ma absolútne nezaujímala[spoiler], až dokým neprišiel Thor. Proste už len to, že ideme na smrť ale nám je to jedno - bez mihnutia oka "wheeey wakanda" či aký to majú ten pipovsky pokrik.[/spoiler]
7-8/10
0 0
reagovat

9,5/10

Pro mě podobné překvapení jako SW 8 :) Thanos top.
681301
Pro mě podobné překvapení jako SW 8 *:)* Thanos top.
9,5/10
5 -2
reagovat
Mimochodem co ten Thanos žere za proteiny, že je větší než Dwayne Johnson?:D
681300
Mimochodem co ten Thanos žere za proteiny, že je větší než Dwayne Johnson?*:D*
4 0
reagovat
O čem jsou Avengers: Infinity War?
Inu je to hloupá komiksová rubanice, takže o čem to vlastně je tu nikoho nezajímá, stejně všichni ví jak tento první díl musí plus mínus dopadnout aby bylo o čem točit dvojku.
Jako u všech komiksových crossoverů je tady podstatné jen to jak se podaří smíchat těch 489 hlavních postav Marvelovského vesmíru, jak spolu budou hláškovat, špačkovat se a z nějakého důvodu se občas i bít, a do toho třeba přijde i velké monstrum proti kterému se budou muset spojit. A to tu funguje kvalitně, hlavně kombo SpiderMan - IronMan - Guardians - Thor je velezábavné. Vážnější dějová linka na Zemi už drhne víc, ale pořád je to k přežití.
K bezproblémovému přežití je obecně pak celý film, což je... asi úspěch na Marvelovku, ale dost zklamání na největší film roku.

Není tu nic co by se silněji vrylo do paměti, ani ta akce ne, už žádná zajímavá choreografie, žádné nezapomenutelé kamerové oblety válčícím městem jak v prvních Avengers, nic takového.

Ze záporáků jsou tu standardní hordy šediváků na porážku, několik většinou nevýrazných bossů a pak Thanos, jehož bojový styl spočívá v tom že barevně bliká a kolem něj se děje digitální bordel. Tříštící se beton, exploze přes celé plátno, ale hlavně aby se nikdy nikomu nic vážného nestalo.
Například Captain v choreografii akce vždy exceloval a jsou to právě jeho scény z předchozch filmů které si pamatuji nejvíc, ale tady přišel o štít, a tak se rube jak Nolanův Batman, a hlavně má tak málo prostoru a tak malou roli, že kdyby ve filmu vůbec nebyl, tak si toho nikdo ani nevšimne.
Což je dost možná dobře, protože relativní serióznost jeho předchozích dvou filmů je zásadně nekompatibilní s komiksovou nadsázkou a barevnou ujetostí Guardians a teď i Avengers, které ten odlehčený styl do značné míry přejaly (díky bohu, pokusy o vážno ala Age of Ultron už nikdo nechce).
A v tomto ohledu je to rozhodně mnohem zábavnější než dvojka Guardians of the Galaxy, a vlastně i než mírně nadpoloviční vetšina všech ostatních Marvelovek.

7/10
681299
O čem jsou Avengers: Infinity War? Inu je to hloupá komiksová rubanice, takže o čem to vlastně je tu nikoho nezajímá, stejně všichni ví jak tento první díl musí plus mínus dopadnout aby bylo o čem točit dvojku. Jako u všech komiksových crossoverů je tady podstatné jen to jak se podaří smíchat těch 489 hlavních postav Marvelovského vesmíru, jak spolu budou hláškovat, špačkovat se a z nějakého důvodu se občas i bít, a do toho třeba přijde i velké monstrum proti kterému se budou muset spojit. A to tu funguje kvalitně, hlavně kombo SpiderMan - IronMan - Guardians - Thor je velezábavné. Vážnější dějová linka na Zemi už drhne víc, ale pořád je to k přežití. K bezproblémovému přežití je obecně pak celý film, což je... asi úspěch na Marvelovku, ale dost zklamání na největší film roku. Není tu nic co by se silněji vrylo do paměti, ani ta akce ne, už žádná zajímavá choreografie, žádné nezapomenutelé kamerové oblety válčícím městem jak v prvních Avengers, nic takového. Ze záporáků jsou tu standardní hordy šediváků na porážku, několik většinou nevýrazných bossů a pak Thanos, jehož bojový styl spočívá v tom že barevně bliká a kolem něj se děje digitální bordel. Tříštící se beton, exploze přes celé plátno, ale hlavně aby se nikdy nikomu nic vážného nestalo. Například Captain v choreografii akce vždy exceloval a jsou to právě jeho scény z předchozch filmů které si pamatuji nejvíc, ale tady přišel o štít, a tak se rube jak Nolanův Batman, a hlavně má tak málo prostoru a tak malou roli, že kdyby ve filmu vůbec nebyl, tak si toho nikdo ani nevšimne. Což je dost možná dobře, protože relativní serióznost jeho předchozích dvou filmů je zásadně nekompatibilní s komiksovou nadsázkou a barevnou ujetostí Guardians a teď i Avengers, které ten odlehčený styl do značné míry přejaly (díky bohu, pokusy o vážno ala Age of Ultron už nikdo nechce). A v tomto ohledu je to rozhodně mnohem zábavnější než dvojka Guardians of the Galaxy, a vlastně i než mírně nadpoloviční vetšina všech ostatních Marvelovek. 7/10
8 -3
reagovat

8/10

Za mě fajn, humoru mi přišlo tak akorát, akce super, množství postav zvládnutý skvěle. 2,5 hodiny utekly jako nic. Jen jsem nepochopil, o co se pokoušeli s tím koncem:
Když se chystaj další díky GotG, Spidermana, Strange nebo Black Panthera, tak je naprosto jasné, že se ty postavy nějak vrátí a nejsou ve skutečnosti mrtvé. Kdyby nechali pochvípat jenom takové ty méně důležité postavy jako Falcon, Bucky, Gamora, atd... tak by to mělo podle mě mnohem větší dopad, protože bych fakt věřil že jsou prostě mrtvé a mrtvé taky zůstanou.

IMHO v dalším díle to vidím na hon na Thanose s cílem získat time stone.
681298
Za mě fajn, humoru mi přišlo tak akorát, akce super, množství postav zvládnutý skvěle. 2,5 hodiny utekly jako nic. Jen jsem nepochopil, o co se pokoušeli s tím koncem: [spoiler]Když se chystaj další díky GotG, Spidermana, Strange nebo Black Panthera, tak je naprosto jasné, že se ty postavy nějak vrátí a nejsou ve skutečnosti mrtvé. Kdyby nechali pochvípat jenom takové ty méně důležité postavy jako Falcon, Bucky, Gamora, atd... tak by to mělo podle mě mnohem větší dopad, protože bych fakt věřil že jsou prostě mrtvé a mrtvé taky zůstanou. IMHO v dalším díle to vidím na hon na Thanose s cílem získat time stone.[/spoiler]
8/10
0 0
reagovat

6/10

Pěkné to bylo. Zčátek decimace moc uspěchaný a tudíž bez emocí, Wakanda celkově slabší, ale Thanos a Spidey válcujou a fórky Guardians pobavily. Lepší marvelovka, než jsem doufal! Všemocných 6/10
681295
Pěkné to bylo. Zčátek decimace moc uspěchaný a tudíž bez emocí, Wakanda celkově slabší, ale Thanos a Spidey válcujou a fórky Guardians pobavily. Lepší marvelovka, než jsem doufal! Všemocných 6/10
6/10
3 -6
reagovat
reaguje na: Avern
...s hodnocenim 8/10 urcite nejdes proti proudu... :D takove tady bude davat vetsina... :))
681293
...s hodnocenim 8/10 urcite nejdes proti proudu... *:D* takove tady bude davat vetsina... *:))*
681291
2 -1
reagovat

ad rimsey

"Thanos – aby také ne, když je na straně zla v podstatě sám, zatímco hláškující dobráci musejí o čas na plátně tvrdě bojovat. "

..za mě teda Black Order parádní a Ebony Maw konkrétně jeden z nejlepších záporáku, co nám Marvel dal :)
681292
"Thanos – aby také ne, když je na straně zla v podstatě sám, zatímco hláškující dobráci musejí o čas na plátně tvrdě bojovat. " ..za mě teda Black Order parádní a Ebony Maw konkrétně jeden z nejlepších záporáku, co nám Marvel dal :)
ad rimsey
0 0
reagovat

8/10

Ach jo opet proti proudu... :-( Není to spatny ale proste mi spousta věci nesedla...
681291
Ach jo opet proti proudu... :-( Není to spatny ale proste mi spousta věci nesedla...
8/10
0 0
reagují: Sony
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se