Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Hire: V.I.M.

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Teď jsem si znova dal komplet The Hire, a nejlepší je prostě Follow...tak neskutečnou nadpozemskou atmosféru, co dokázal ten Wong Kar-wai vykouzlit na sedmi minutách, tak takovou atmosféru prostě v moc jiných filmech nenacházím.Ale už se těším na Lost in Translation, ještě jsem neviděl, ale už se na to chystám:+.
44591
Teď jsem si znova dal komplet The Hire, a nejlepší je prostě Follow...tak neskutečnou nadpozemskou atmosféru, co dokázal ten Wong Kar-wai vykouzlit na sedmi minutách, tak takovou atmosféru prostě v moc jiných filmech nenacházím.Ale už se těším na Lost in Translation, ještě jsem neviděl, ale už se na to chystám*:+*.
0 0
reagovat

skoda

Skoda, ze tady nejsou posledni dva kousky, Hostage povazuji za skvely, takze by si je jeste nekdo mohl dovybrat k svemu srdci :D
44482
Skoda, ze tady nejsou posledni dva kousky, Hostage povazuji za skvely, takze by si je jeste nekdo mohl dovybrat k svemu srdci *:D*
skoda
0 0
reagovat
Moje nejoblibenejsi jsou jednoznacne ty nejakcnejsi casti. Takže: The Ticker, Hostage a The Ambush. Pak bych dal Star, slusna jizda a vtipna pointa s Madonnou na konci:D
44481
Moje nejoblibenejsi jsou jednoznacne ty nejakcnejsi casti. Takže: The Ticker, Hostage a The Ambush. Pak bych dal Star, slusna jizda a vtipna pointa s Madonnou na konci*:D*
0 0
reagovat
No fun for dumm.
44480
No fun for dumm.
0 0
reagovat
krispel: právě sis dvě skupiny vytvořil "já-a všichni ostatní.":D Sorry, nepřipoutává se pouze pitomec;)
44479
krispel: právě sis dvě skupiny vytvořil "já-a všichni ostatní."*:D* Sorry, nepřipoutává se pouze pitomec*;)*
0 0
reagovat
Já jsem nikdy nezapadal do žádných tabulek a ani lidských skupin, proto ani zde nepřekvapí, že je pro mě nejlepší Beat the devil a velmi se podivuji výběru ostatních. Komu se líbí Beat the devil se v autě nepřipoutává a vždy má plyn až k podlaze. Pokud na první místo volíte jiný klip, máte nejspíše na zpětném zrcátku plyšové kostky.:)
44478
Já jsem nikdy nezapadal do žádných tabulek a ani lidských skupin, proto ani zde nepřekvapí, že je pro mě nejlepší Beat the devil a velmi se podivuji výběru ostatních. Komu se líbí Beat the devil se v autě nepřipoutává a vždy má plyn až k podlaze. Pokud na první místo volíte jiný klip, máte nejspíše na zpětném zrcátku plyšové kostky.*:)*
0 0
reagovat
Nejlepsi je Powder Keg a Ticker :-)
44477
Nejlepsi je Powder Keg a Ticker :-)
0 0
reagovat
Otevřete šampaňské a slavte. Bez V.I.M. si to tady už ani neumím představit. :+
Btw. Mezi mé favority patří zrovna neobjevyvší se Powder Keg (pro)následovaný Folowem.
44476
Otevřete šampaňské a slavte. Bez V.I.M. si to tady už ani neumím představit. *:+* Btw. Mezi mé favority patří zrovna neobjevyvší se Powder Keg (pro)následovaný Folowem.
0 0
reagovat
Bozi vyber k rocnimu vyroci V.I.M:+
44475
Bozi vyber k rocnimu vyroci V.I.M*:+*
0 0
reagovat
Za řízení jsou plusový body.. uuuuhm :)
44472
Za řízení jsou plusový body.. uuuuhm *:)*
0 0
reagovat

KrysarLubo

Jsi bystrý:))
George Clooney preferuje pekingska prasatka, Juda Lawa jsem po scéně Já, ubrousek, ubrousek odepsala a Clive na mě svým chladem a odstupem nebezpečně rozehřívá. Imponuje mi jeho hlas. A umí řídit ;)
44471
Jsi bystrý:)) George Clooney preferuje pekingska prasatka, Juda Lawa jsem po scéně Já, ubrousek, ubrousek odepsala a Clive na mě svým chladem a odstupem nebezpečně rozehřívá. Imponuje mi jeho hlas. A umí řídit *;)*
KrysarLubo
0 0
reagovat
Tak teď sem to zkoukl a je to teda nářez. Ani se nemůžu rozhodnout, který se mi líbil nejvíc.
44470
Tak teď sem to zkoukl a je to teda nářez. Ani se nemůžu rozhodnout, který se mi líbil nejvíc.
0 0
reagovat

Charlotte

Ale, ale, hádam by si len pre Owena nedala košom Judeovi... ;)
44469
Ale, ale, hádam by si len pre Owena nedala košom Judeovi... *;)*
Charlotte
0 0
reagovat
Wow, to byla jízda přes plnou čáru... a poté... obsesivní googlování autíček a pana HyperCool,který by mohl své charisma všem ostatním pánům prodávat dráž než poslední model sedmičkové řady.

Nejvic zari Star-tam slape Clive i muzika tak, ze mam chut jit si zatúrovat, melancholicky vyber The Follow Mr. Hlada, klasické Ambush a hravá cesta poutníka v Chosen, z Ticker jsou paradni jen ty uvodni kulky :)
Šnůra perel, kterou bych nebýt někoho z vás v internetovém oceánu nevylovila.

Kdybych si musela vybrat...tak by na svetě zůstal jediný herec-Clive Owen. V garáži jediné auto- BMW (stačilo by broučkovité s tykadly- link )
A na Moviezone jedina rubrika-V.I.M. - Very Impressive Movement :+
44468
Wow, to byla jízda přes plnou čáru... a poté... obsesivní googlování autíček a pana HyperCool,který by mohl své charisma všem ostatním pánům prodávat dráž než poslední model sedmičkové řady. Nejvic zari Star-tam slape Clive i muzika tak, ze mam chut jit si zatúrovat, melancholicky vyber The Follow Mr. Hlada, klasické Ambush a hravá cesta poutníka v Chosen, z Ticker jsou paradni jen ty uvodni kulky :) Šnůra perel, kterou bych nebýt někoho z vás v internetovém oceánu nevylovila. Kdybych si musela vybrat...tak by na svetě zůstal jediný herec-Clive Owen. V garáži jediné auto- BMW (stačilo by broučkovité s tykadly- http://www.bmwworld.com/pics/mini/13566_1024.jpg ) A na Moviezone jedina rubrika-V.I.M. - Very Impressive Movement *:+*
0 0
reagovat
marilyn manson rulezzzzz
44467
marilyn manson rulezzzzz
0 0
reagovat
Tak som si to so zvedavosti pozrel a musím povedať, že na počudovanie sa mi to veľmi páčilo. K jednotlivým epizódkam, zoradeným podľa toho, ako sa mi páčili :

Ticker - Podobne ako u väčšiny moja najobľúbenejšia časť. Skvelý príbeh, skvelá akcia, skvelí herci a skvelá pointa.

Hostage - vo veľmi tesnom závese za Tickerom. Opäť veľmi kvalitný príbeh, nádherne natočená naháňačka s časom a zaujímavé rozuzlenie. Mrazilo ma.

Chosen - tu ma dostala hlavne hudba, spomínaný balet na ľade a príjemný humor.

Beat the devil - na moje prekvapenie to nebolo až také zlé, ako skôr neuveriteľne šialené. Rozhodne najhumornejšia časť s perfektnými hercami (predovšetkým Gary) a vynikajúcim vtipom na záver.

Powder - veľmi pekný portrét novinára skôr v štýle konverzačky. Stellan Skarsgard ako fotograf s dôležitými fotkami ťahá celý kraťas. Akčná pasáž je naopak skôr slabšia.

The Follow - príjemná vecička, ale až tak veľmi ma nedostala. Rozhodne však plus za peknú hudbu.

Ambush - dobrá naháňačka avšak celkovo asi najplytkejší zo všetkých častí.

Star - zaujal ma najmenej. Madonna nie nič moc a podivný humor mi veľmi nesadol. Ani ta naháňačka nie je taká dobrá ako povedzme v Ambushi.
44466
Tak som si to so zvedavosti pozrel a musím povedať, že na počudovanie sa mi to veľmi páčilo. K jednotlivým epizódkam, zoradeným podľa toho, ako sa mi páčili : Ticker - Podobne ako u väčšiny moja najobľúbenejšia časť. Skvelý príbeh, skvelá akcia, skvelí herci a skvelá pointa. Hostage - vo veľmi tesnom závese za Tickerom. Opäť veľmi kvalitný príbeh, nádherne natočená naháňačka s časom a zaujímavé rozuzlenie. Mrazilo ma. Chosen - tu ma dostala hlavne hudba, spomínaný balet na ľade a príjemný humor. Beat the devil - na moje prekvapenie to nebolo až také zlé, ako skôr neuveriteľne šialené. Rozhodne najhumornejšia časť s perfektnými hercami (predovšetkým Gary) a vynikajúcim vtipom na záver. Powder - veľmi pekný portrét novinára skôr v štýle konverzačky. Stellan Skarsgard ako fotograf s dôležitými fotkami ťahá celý kraťas. Akčná pasáž je naopak skôr slabšia. The Follow - príjemná vecička, ale až tak veľmi ma nedostala. Rozhodne však plus za peknú hudbu. Ambush - dobrá naháňačka avšak celkovo asi najplytkejší zo všetkých častí. Star - zaujal ma najmenej. Madonna nie nič moc a podivný humor mi veľmi nesadol. Ani ta naháňačka nie je taká dobrá ako povedzme v Ambushi.
0 0
reagovat
jo tohle je mazec všechni sou skvělý
44465
jo tohle je mazec všechni sou skvělý
0 0
reagovat
Beat the Devil me taky nikdy nebavilo, ale jak jsem si to ted znova pustila (stahla sem si tehdy jenom par dilu, sakra) tak to najednou bylo desne fajn :).
Ale na Chosen, Star (nejgenialnejsi Owen) a naprosto vrcholnej Ticker to zkratka nema :)
44462
Beat the Devil me taky nikdy nebavilo, ale jak jsem si to ted znova pustila (stahla sem si tehdy jenom par dilu, sakra) tak to najednou bylo desne fajn :). Ale na Chosen, Star (nejgenialnejsi Owen) a naprosto vrcholnej Ticker to zkratka nema :)
0 0
reagovat
:+ Skvělá věc!
44464
*:+* Skvělá věc!
0 0
reagovat
Kamarad to DVD ma. Na Amazonu nebo eBay neni problem ho sehnat. Ale zadarmo to nebude. ;)
44463
Kamarad to DVD ma. Na Amazonu nebo eBay neni problem ho sehnat. Ale zadarmo to nebude. ;)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se